• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kosovo online

04.02.2023

20:01

Aktivista Samoopredeljenja iz Tirane poručio Abdidžikuu: Zaustavićemo Zajednicu kao i 2015. godine

printscreen facebook

Politika

Aktivista Samoopredeljenja iz Tirane poručio Abdidžikuu: Zaustavićemo Zajednicu kao i 2015. godine

Podeli vest

Aktivista ogranka Samoopredeljenja u Albaniji Boiken Abazi rekao je da je predsednik DSK Ljumir Abdidžiku "zaljubljenik u Zajednicu" i poručio da će Samoopredeljenje zaustaviti formiranje ZSO, kao što je to uradilo 2015. godine.

Abazi je na Fejsbuku reagovao na izjavu Abdidžikua koji je rekao da "grupa ideologa iz Tirane koja ima za cilj da uništi odnose Kosova sa saveznicima, uključujući SAD, kreira politiku Samoopredeljenja i Vlade Kosova".

- Zajednicu smo zaustavili 2015. godine, zaustavićemo je i sada. Pozdrav iz Tirane za Ljumira, dečaka zaljubljenog u Zajednicu - naveo je Abazi.

Bojken Abazi je nedavno uporedio Zajednicu srpskih opština sa Holokaustom, istakavši da je " to isti rasistički mentalitet".

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 1 godinu

Aktivisto iz Tirane, gde ti je kosa ? turim te na Srpski K.

Rade R

pre 1 godinu

Kakva retardirana njuška! Ovaj šiptarčina ima očigledno "traume" još od detinjstva! Njega je bog unakazio pa je ljut na ceo svet! Živelo Kosovo i Metohija!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija