• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.02.2023

15:07

MORAŠ DA DAŠ OSTAVKU, ŠTA GOD DA KAŽEŠ, BIĆEŠ UVEK PO*NO POSLANIK! Dačić naterao Stevića da ode iz Skupštine Srbije!

Tanjug

Politika

MORAŠ DA DAŠ OSTAVKU, ŠTA GOD DA KAŽEŠ, BIĆEŠ UVEK PO*NO POSLANIK! Dačić naterao Stevića da ode iz Skupštine Srbije!

Podeli vest

Sada već bivši poslanik SPS, Zvonimir Stević, koji je za vreme sednice Skupštine Srbije o Kosovu i Metohiji gledao filmove za odrasle na svom mobilnom telefonu, nije samoinicijativno podneo ostavku, već ga je na to naterao lider socijalista Ivica Dačić...

 

Nakon što je kasno sinoć objavljen snimak na kome se vidi kako Stević na sednici o KiM gleda po*niće, u Skupštini je održan sastanak poslaničkog kluba SPS kojem je prisustvovao i Dačić.

- Ovo je skandal. Zvonko, realno je da podneseš ostavku. Da ostaneš poslanik više ne možeš jer ti sa ovim i ne možeš da se nosiš. Drugo, gde god da se pojaviš, šta god da kažeš, biće uvek po*no poslanik – rekao mu je Dačić, uz pitanje "odakle ti uopšte ideja da u Skupštini gledaš porniće".

Kako saznajemo, Stević se isprva protivio zahtevu, ali pošto su se i drugi socijalisti ogradili od njega rekao da pristaje.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dara

pre 1 godinu

Za ovakvog kao Stevica nije Steta sto daje ostavku ,trebaju i oni drugi dok se kockaju ikupuju preko interneta sa radnog mesta.Toliko se brinu U skupstini o razgovorima za Kosovo i Metohiju. Stiditese ............

Rade R

pre 1 godinu

Dačiću, ima još loših ljudi u tvojoj stranci! Čisti to pod hitno! Inače će biti da je vrag odneo šalu!

Mile lala

pre 1 godinu

Toliko o tome kakvi su nam poslanici i koliko ih zanima boljitak gradjana. Kakva, BRE, ostavka, ovog lošeg čoveka treba javno najuriti i za ceo život obeležiti. Dačiću, Vi lično i svi pripadnici Vaše stranke, Morate ovog čoveka javno da najjače osudite, jer vas je trajno obrukao i stranku negativno obeležio. Naravno, mislim da ovu spodobu treba drastično kazniti, zbog sramoćenja cele države.

Bože Bože

pre 1 godinu

Ko je sve u našoj skupštini? Užas! Da li je ovog čoveka sramota pred svojom porodicom ako nije pred narodom?! Što je najgore, većina poslanika nam je dno, talog! Ali, kakav narod takvi i poslanici.

Velko

pre 1 godinu

Kakav sef takvi i clanovi, "AliBaba i razbojnici"!?Ne cudim se njima no narodu .....!?

Rade

pre 1 godinu

Eto kakvi ćurani donose propise i zakone u Srbiji, a običan narod ispašta, zbog tih suludih zakona ! ! !

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija