• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.02.2023

09:26

SVETSKI MEDIJI PO SVAKU CENU ŽELE DA NAS UVUKU U RAT! BBC snimio sraman dokumentarac posvećen Srbiji, koji je prepun ekstremista sa obe strane (VIDEO)

Printscreen You Tube

Politika

SVETSKI MEDIJI PO SVAKU CENU ŽELE DA NAS UVUKU U RAT! BBC snimio sraman dokumentarac posvećen Srbiji, koji je prepun ekstremista sa obe strane (VIDEO)

Podeli vest

Tvrdnja Aleksandra Vučića da je reč "mir" trenutno zabranjena u svetu, da je čak ni misice na izborima više ne koriste, svakim danom dobija sve veću potvrdu.

Principijelna odluka Srbije da ne uvodi sankcije Rusiji trn je u oku Zapadu, domaćim autošovinistima i poslušnicima stranih ambasada.

Svedoci smo da se na najrazličitije načine pokušava da se Srbija uvede u rat.

"Putin sprema nestabilnost na Balkanu preko Vučića", "Srbija će napasti Kosovo", "Srbija će napasti Hrvatsku", svakakve gluposti se plasiraju koje možemo čuti i videti, međutim još veći je broj "hibridnih" akcija koje običnom čoveku nisu vidljive.

Srbija, na čelu sa predsednikom Vučićem, nalazi se u veoma delikatnoj situaciji, pod nikad većim pritiscima i ucenama u poslednjim decenijama.

Sankcije Rusiji, Kosovo i Metohija, evropski put, strane investicije, sve je to nešto sa čime se Vučić bori svakodnevno, pokušavajući da sačuva mir i stabilnost koji su nam sada potrebniji nego ikad.

Teško je razumeti ekstremiste koji su u stanju da u ovakvom trenutku dolivaju ulje na vatru i deluju protiv sopstvene zemlje i naroda. Ili su potpuno ludi ili ih je za to neko debelo platio.

Zapadne zveri čekaju trenutak slabosti u kome bi progutale našu zemlju, koja možda jedina u Evropi vodi slobodarsku politiku i kao takva smeta jednoumlju i bezumlju u koje je svet upao.

Svetska fabrika laži "BBC" snimila je sramni dokumentarac posvećen Srbiji, koji je prepun ekstremista sa obe strane.  

"Nešto je čudno u Srbiji", kažu "ruska propaganda i simboli rata na ulicama".

Ekstremisti i opozicioni huligani koji divljaju u Skupštini, poslužili su kao ilustracija "čudne Srbije" ovim svetskim lažovčinama.

Pokazuju se zgrade koje su uništene tokom NATO bombardovanja 1999. kao da želi da se kaže "ovo vas opet čeka", kao pretnja našem narodu.

Opasna su i teška vremena, Srbiji treba mir i sloga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
robijaće Rošavi i SNS kartel

pre 1 godinu

Mora da ste toliko umešani u korupciju i kriminal, da vas svaka pomisao na gubitak vlasti potpuno izbezumljuje.

Alex

pre 1 godinu

Srbija je na evropskom putu, a svi znamo da je EU u stanju raspada. Ajde ljudi, uozbiljite se. Ko još prati BBC, lažne vesti, globalistički oropagandni časopis. Zapad po svaku cenu želi da nas uvuče u rat protiv Rusije, koji niti je naš, niti je u našem interesu da u njemu učestvujemo.

Marcco

pre 1 godinu

Ovo od BBC-a stvarno nisam očekivao! Ipak smo makar 50% saglasni sa Englezima. Ni oni neće EU!

PROMAJA

pre 1 godinu

Samo RATOM se Srbija moze OCISTITI od izdajnika i neprijatelja koi vrsljaju po Srbiji.

AV je najlepsi najbolji vodja

pre 1 godinu

Ha ha ha (dez)Informer i vase novinarstvo dospjelo na BBC.. Ovo o napadu Ukrajine na Rusiju je bas vrhunac..

Guta

pre 1 godinu

A šta u ovom videu je laž? Nije valjda da se odričete ruske braće?

Zoran

pre 1 godinu

Da imamo pravnu drzavu, kao sto je, nazalost nemamo, svaki od tih placenika bi davno trebao da bude u zatvoru. Ovako...novac sa zapada pristize a oni pljuju po Srbiji......nista im sveto nije. Gledajuci nasu trenutnu politicku elitu, jasno je da je narodu svega dosta. Nazalost, tu smo gde smo, bolje od ovoga ne mozemo ili ne znamo.

Srbin

pre 1 godinu

A vi ste samo SrBska fabrika laži. Maštate da jednog dana budete svetCka fabrika laži kao BBC?

Rada

pre 1 godinu

Od nacistickih britanaca nisam nista losije ni ocekivao. Zlo su i sebi i drugima. Zivela Srbija! Zivela Srpska!

Bata

pre 1 godinu

Pa moze im se kad im mi sami dajemo materijal, da se pobijemo izmedju sebe i da 'pokupimo" najlosije stvari od drugih i tim da se dicimo to mozemo samo mi, zasto bre kod nas budale uvek idu u prvi plan....

Bezimeni

pre 1 godinu

Poremećeno! Nema leka za BBC i slične! A obaveštajni izvori im baš i nisu neki! To da će Srbija napasti Kosovo,Hrvatsku,ne znamo koga još,možda i London, je za psihijatriju! Bolesno!

cinjenica

pre 1 godinu

ne razumem..od kada je uvreda kada vas opljuje BBC??? ovo je kao hitler da govori loshe o vama......svako slovo takvih zlotvora je kompliment za sva vremena.

ratko

pre 1 godinu

ma mogu samo da nam da ne kazem sta ti nacisti NATO smrdljivi

543ggg

pre 1 godinu

Ne stranski mediji, Vucic i vi poltronski pacovi hocete rat, da bi spasli dupe. Svi ce te na SUD, pa u corku.

Rade R

pre 1 godinu

Ma j..o im pas mater! Oni znaju da mi oćemo da napadnemo i koga ćemo da napadnemo! Idioti lažljivi! Jeste, za sve su nam krivi Rusi!? A ovi zapadni fašisti su nam "prijatelji"! Pa zbog velike "ljubavi" prema nama priznaju Kosovo, otimaju nam teritoriju! Sram ih bre bilo, licemeri odvratni! Marš stoko odvratna bibisijevska!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija