• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv/Informer

24.02.2023

10:59

Čim su počeli problemi u SAD, Jeremić se pere i ograđuje od Rusije: Srbija neće biti ruska gubernija!

Beta

Politika

Čim su počeli problemi u SAD, Jeremić se pere i ograđuje od Rusije: Srbija neće biti ruska gubernija!

Podeli vest

Velika korupcionaška afera trese SAD, a u istu su upleteni porodica Bajden i lider Narodne stranke Vuk Jeremić, koji sada kada postoji pretnja od čak i od zatvorske kazne pokušava javno da se opere, ali i da se ogradi od Rusije.

Na reči jednog tviteraša da su neki od Srbije napravili rusku koloniju, Jeremić je odmah počeo da se pere kako nikada ne bi učestvovao u nečemu takvom.

Ipak, tviteraš je ostao odlučan te je poručio Vuku:

Svi vi koji ste ugasili DS ste otišli na tu stranu, u desno… Sramota je da vaši mašu ispred ruske ambasade, klečite u Gračanici, protežirate rusku politiku kako bi se dodvoravali najnižem sloju ljudi. Gde nestade evropska ideja kod svih vas? Sramota – napisao je.

Foto: printscreen

 

Sučen sa činjenicama, Jeremić je brže bolje počeo da se ograđuje:

Ja nisam ugasio DS, mene su iz DS izbacili. U rusku ambasadu ne idem od 2017. godine – uzvratio je Jeremić, brišući ruke, pravdajući se i time poručujući da Srbija nikada neće biti ruska gubernija.

Foto: printscreen

 

Da li se Jeremić pere od Rusije kako bi se privolio vlastima SAD koje istražuju aferu u koju je lider Narodne stranke upleten, ostaje da se vidi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
robijaće Pičkousti i Rošavi

pre 1 godinu

Beskičmenjaci iz SNS mafije se toliko plaše gubitka vlasti i zatvora koji ih čeka, da strepe čak i od ove nesposobne opozicije ???

Ja

pre 1 godinu

Aha, a vi nehotice ovim tekstom priznali da zelite da Srbija bude ruska gubernija, kao sto to i ova vlast zeli. Onda nemojte da kukate za vize i sankcije. Svako normalan se ogradjuje od rukih fasista.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija