• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.02.2023

20:02

ŽARIĆ КOVAČEVIĆ ODGOVORILA VLADETI JANKOVIĆU "Predsedniк je doкazao da je njegov život borba za Srbiju!"

sns.org.rs

Politika

ŽARIĆ КOVAČEVIĆ ODGOVORILA VLADETI JANKOVIĆU "Predsedniк je doкazao da je njegov život borba za Srbiju!"

Podeli vest

Jelena Žarić Kovačević odgovorila Vladeti Jankoviću.

- Svako ima pravo na svoje mišljenje i to je mnogo drugačija stvar od situacije kada neko, ko za sebe kaže da se bavi politikom, kao što je to Vladeta Janković, iznosi mišljenje kao činjenice. Dakle, svi opozicionari su do te mere obavešteni da znaju čak i kada će se potpisati sporazumi. Ponovo se licitira datumima i odlukama koje će doneti Aleksandar Vučić. 

U Briselu je danas počela još jedna runda dijaloga između Beograda i Prištine, a glavna tema je francusko - nemački plan za Кosovo. To je ono što građani treba da znaju. I treba da znaju još jednu - najvažniju činjenicu - Aleksandar Vučić je predsednik za koga je glasalo više od 2 miliona i 200000 građana, koji su mu nedvosmisleno dali legitimitet da na najvišem nivou učestvuje u pregovorima i zastupa i brani naše nacionalne interese.

Prema tome, Vladeta Janković, koji uz podršku ujedinjene opozicije nije uspeo da postane gradonačelnik Beograda, ne mora da brine da će se desiti bilo šta loše po Srbiju.

Džaba im što spinuju do besvesti o nekakvoj izdaji, narod zna da će Vučić u Briselu po svaku cenu štititi naše nacionalne i državne interese. Dovoljno puta je već dokazao da je njegov život borba za Srbiju - istakla je Žarić Kovačević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nađa

pre 1 godinu

Predsednik se uvek bori za svoju zemlju. To je ono što nisu žuti nikad radili!

Marijana

pre 1 godinu

Tačno tako! Predsednikov život je borba za Srbiju i on nikad neće odustati!

Lena

pre 1 godinu

Predsednik Vucic nikada nece odustati od svoje zemlje i svog naroda. Borice se svim silama protiv osoba kao sto je Kurti, bezosecajan covek.

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija