• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.02.2023

14:07

Stefanović: Laži nikada neće ugroziti Vučićevu politiku odbrane Srbije i njenih državnih interesa

www.mod.gov.rs

Politika

Stefanović: Laži nikada neće ugroziti Vučićevu politiku odbrane Srbije i njenih državnih interesa

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić je i na jučerašnjim razgovorima u Briselu pokazao kako treba da se državnički i patriotski bori za svoju zemlju i za njene vrhunske nacionalne i državne interese, izjavio je član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović

 

"U uslovima gde ne postoji nijedna povoljna okolnost za našu zemlju, gde su pritisci jači nego ikad, a destrukcija Prištine stalna, predsednik Vučić uspeva da zaštiti naš suverenitet i teritorijalnu celovitost.

Ne bi ovi razgovori trajali ni pet minuta da predsednik Vučić nije vratio Srbiji dostojanstvo i ugled na međunarodnoj sceni svojom doslednom politikom i ogromnim strpljenjem da odoli svim pritiscima i provokacijama i održi našu zemlju na kursu koji garantuje da ćemo ostvariti maksimum naših prava i naših interesa.

U isto vreme, kada bi svaki građanin Srbije očekivao punu podršku svom predsedniku u jednom od najtežih trenutaka za državu, politički marginalci zasipaju našu javnost lažima i napadima na predsednika Vučića.

Niko iz tog gubitničkog stroja ne samo da nije uputio podršku predsedniku države, nego čine sve da obmanu naše građane sa jednim jedinim ciljem, da probaju bar za korak da se približe vlasti.

Šta će biti sa desetinama laži iz opozicije da će predsednik Vučić da izda Kosovo i Metohiju, da će da potpiše njegovu predaju, da će prepustiti Srbiju nekoj okupaciji? Hoće li se bilo ko iz takozvanog patriotskog bloka ikad izviniti za ovo što rade, ne samo predsedniku, nego svojoj rodjenoj zemlji i gradjanima?

Ljudi koji su doveli do toga da Kosovo proglasi nezavisnost, svojim katastrofalnim odlukama i lenjošću, danas su najglasniji u širenju laži na račun predsednika Srbije, koji pokušava samo jedno – da spasi ono što su oni upropastili.

Koliko nisko treba da se padne u gaženju temelja naše države, a samo da bi se makar malo primaklo vlasti, pokazuju nam ovih dana i Jeremić i Obradović i Ponoš i Milica Đurđević i svi drugi koji iz senke i potaje mole Boga da Srbija ostane bez Kosova i Metohije.

To se neće dogoditi, zato što to ne dozvoljava predsednik Srbije. Koliko god lagali i napadali ga, ubedljivo većinska Srbija dobro zna da u svom predsedniku ima najjačeg, najupornijeg i najodgovornijeg zaštitnika svoje zemlje i njenih interesa."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija