• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

02.03.2023

11:24

PREDSEDNIK SE JEDINI ISTINSKI BORI ZA INTERESE SRPSKOG NARODA! Orlić: Deo opozicije u Srbiji vodi hajku protiv Vučića

printscreen

Politika

PREDSEDNIK SE JEDINI ISTINSKI BORI ZA INTERESE SRPSKOG NARODA! Orlić: Deo opozicije u Srbiji vodi hajku protiv Vučića

Podeli vest

Predsednik Narodne skupštine Vladimir Orlić ocenio je danas da je deo opozicije rešio da vodi hajku protiv predsednika države Aleksandra Vučića, koji se jedini istinski bori za interese srpskog naroda i koji je uspeo da se izbori da se mišljenje Srbije u pregovorima o KiM uvažava.

- Rešili su da vode hajku i to je smisao svega ako ćemo da gledamo šta ko ima da kaže i da ponudi. To je tim ljudima smisao života i političkog predstavljanja, oni nemaju ništa drugo - rekao je Orlić gostujući na TV Pinku.

Upitan kako to da deo opozicije i u Prištini ima slične stavove kada je u pitanju formiranje ZSO, on je kazao da je to zato što je "očigledno da imaju istog protivnika".

- I jedni i drugi smatraju ga za svog, ne više ni protivnika, nego neprijatelja koga treba uništiti, a za njih je to Aleksandar Vučić. I ne samo za vlasti na Kosovu nego i za deo opozicije u Srbiji - rekao je Orlić.

Dodao je da je poenta i za jedne i za druge da imaju istu metu i da svako pokušava to da učini na svoj način.

- Nekada doslovce te Kurtijeve reči, ako pogledate šta govori i o Aleksandru Vučiću lično i o Srbiji koja njegovu politiku sledi, možete da čujete i od raznoraznih u Beogradu, pre svega od ovih lažnih desničara kako sebe vole da nazivaju, a to je ova antidržavna snajper koalicija - kazao je Orlić.

On je dodao da oni optužuju Vučića, članove njegove porodice, političke predstavnike srpskog naroda na Kosovu i Metohiji na isti način na koji to čini i Aljbin Kurti.

- Tekst je bukvalno identičan, možete samo rečenice da prepišete - kazao je Orlić.

Naveo je da ljudi u Srbiji razumeju sve, jer godinama slušaju iste priče i znaju šta su radili kada su bili na vlasti ti što kažu za sebe da su "neke navodne patriote".

- Znaju i koliko je tu patriotizma bilo, odnosno koliko nije, jer su radili sve suprotno onome što pričaju. Tada su učinili sve što su mogli da urade što više za takozvano nezavisno Kosovo - rekao je Orlić.

Podvlači da svi oni kao neprijatelja vide istog čoveka, to je, kako kaže, predsednik Vučić.

- I onda sve što možete smislite, slažite, napadnite, sami sebi uskočite u usta 500 puta - nije važno, gledajte samo kako njemu da pokušate da napravite negde neku štetu, jer oni misle da će na najtežim pitanjima, a KiM je verovatno najteže koje može da vam padne na pamet, da slome Aleksandra Vučića i sve je podređeno tom cilju - rekao je Orlić.

Govoreći o premijeru privremenih prištinskih institucija Aljbinu Kurtiju, on je ocenio da Kurti pokušava da sačuva sebe i svoju vlast, jer se vidi koliko ga napadaju, kako je kazao, njegovi u Prištini.

- Kažu mu da ih je lagao i da je rekao da će da natera Vučića da kaže da će da dođe do obostranog priznanja, od toga sada nema ništa , nema nikakvog priznanja, pitaju ga šta će da bude sa stolicom u UN i kažu mu da Vučić kaže od toga nema ništa - naveo je Orlić.

Svesni su, kako je rekao, da će Kurti sada morati da implementira Zajednicu srpskih opština, što priča ne samo Vučić, nego i Stano i Borelj. Kako navodi, opozicija u Srbiji koristi situaciju pokušavajući sebi da obezbede vlast i fotelje napadajući Vučiča.

- Je l nekoga iznanđuje možda kada se pojavi čovek pa svedoči da je svojevremno Vuk Jeremić moliio da bi se dodovorio Zapadu da Rusija ne staje u zaštitu Srbije kada je trebalo pred Ujedinjenim Nacijama? Pa naravno da ne.Ništa tu čudno nema, to su radili sve vreme. Kada su bili na vlasti oni su gledali kako da se što više dodvore strancima koji su i tada svakako tražili sve i svašta, a oni su išli mnogo dalje od toga i radili su i ono što im ne traže - kaže Orlić.

On dodaje da je da su predstavnici bivše vlasti, koji su sada u opoziciji priznali da su abolirali 1.800 albanskih terorista i zločinaca.

- Vama sada ovaj francuski državljanin Miloš Jovanović DŠ priča i priznaje da su pustili 1.800 terorista i krvoloka UČK, ne zato što je to neko tražio i ne zato što je to bio strašan pritisak i mogućnost da bude velikih posledica po Srbiju - rekao je Orlić.

Dodaje da bivša vlast pokušava da nađe opravdanje za svoje postupke za koje opravdanje ne postoji i ističe da su među tih 1.800 bili su i Aljbin Kurti i Fljora Brovina. Orlić ističe da su u razgovori u Briselu bili najteži mogući.

- Mi smo to posmatrali sa neke distance, a tamo se borio Aleksandar Vučić, predsednik zna koliko je to bilo teško. Hteli su mnogi mnogo toga, ali kao što vidite ne može to tako kako neki zamisle u svojim glavama nego mora sa Srbijom da se razgovara. I za to se pod jedan izborio Vučić - kazao je Orlić.

Dodao je da se prvi put sa Srbijom razgovara, jer su oni pre Vučića pristajali na sve što im se ispostavi od prebacivanja pregovora, pa do mišljenja Međunarodnog suda pravde i izručenja srpskih generla u Hag.

- Vučić je izborio za to da nas pitaju i uvažavaju, on predstavlja Srbiju i niko od njega to ne bi mogao da radi bolje. Ovi nesrećnici ovdašnji ne mogu čak ni da isprate šta priča i objašnjava i kakav smo stav zauzeli i kako se borimo dalje - rekao je Orlić.

Dodao je da je Srbija uspela da ostane pri "crvenim linijama" o kojima je predsednik govirio javno.

- Kao što vidite ništa prekršili nismo. Rekao je da neće da potpisuje stvari koje nisu u saglasju sa našim crvenim linijama i ostao od reči - kazao je Orlić.

Dodao je da je Srbija uspela da ne uđe u, kako je rekao, Kurtijev scenario.

- On bi značio da smo mi oni isti Srbi iz devedesetih, oni koji su odbili sve, pa onda im traži da implementiraju i ono što hoće i ono što neće, a ako zatreba čak ih malo i bombarduj. Taj scenario smo uspeli da izbegnemo - kazao je Orlić.

Govoreći o pretanjama predsedniku Srbije, Orlić je kazao da oni koji prete ne bi imali šta drugo da rade na političkoj sceni Srbije i da je, kako je kazao kod njih, po sredi "patološka mržnja koja je sama sebi cilj i smisao".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Cedomir

pre 1 godinu

Kada će opozicija već jednom da shvati da moraju da imaju politiku da bi pobedili Vučića. Moraju da nauče da se u Srbiji na vlast dolazi tako što pobediš na izborima. Narod te izabere. Na silu ne može ništa!

Goga

pre 1 godinu

Aleksandar Vucic ima dobre ciljeve i dobre namere i volju da pomogne svom narodu!

Mila

pre 1 godinu

Ovi iz opozicije nemaju šta da ponude, samo se lažima služe, zato im narod nikada više neće pružiti podršku!

Pera

pre 1 godinu

Predsednik se bori za svoj narod kao niko do sad.

Slavisa

pre 1 godinu

To ne mora ni da se kaze to se vidi. Narod odlicno zna ko je uz njega.

Raka

pre 1 godinu

Predsednik je vraćanjem na pregovarački sto pitanja KiM pokazao koliko mu je stalo do naroda i Srbije, što sa opozicijom nije slučaj. Njih to nikad nije zanimalo.

Goga

pre 1 godinu

Dok neki pokusavaju da naseg predsednika zlooglasavaju nas predsednik se velikim snagama i sa velikom brigom o svom narodu brine za nas

Perica

pre 1 godinu

Vucic se bori za svoju zemlju i mir i stabilnost koji je jako tesko sacuvati jer Kurti non stop zvecka oruzjem.

Perica

pre 1 godinu

U ovim teskim vremenima za nasu zemlju jedinstvo je jako bitno kojeg nema.

Milos

pre 1 godinu

Toliko borbe, rada, i truda niko do Vucica nije pokazao. Tu ludacku energiju malo ko ima. Zato se i vidi napredak.

Goga

pre 1 godinu

Moramo da stanemo na put opozivciji ds sacuvamo naseg predsednika i da ga stitimo kao sto on nas stiti

Perica

pre 1 godinu

Vucic se bori za mir i stabilnost u celom regionu i ono sto je nama bitno da budemo jedinstveni.

Nađa

pre 1 godinu

Činjenica je da se predsednik bori za svoj narod i svoju zemlju, zato i ima punu podršku građana!

Luka

pre 1 godinu

Da su svi prethodnii bili upola ko Vucic, a ne gledali samo da uzmu pare i da se obogate, gde bi nama kraj bio.

Iva

pre 1 godinu

Opozicija je spremna na sve, kako bi došli do polozaja

Sandra

pre 1 godinu

Opoziciju ne zanimaju drzavni interesi, vec iskljucivo licna korist.

Goga

pre 1 godinu

Niko nikada nije uspeo koliko nas ptedsednik.Svoju drzavu i narod je uredio po dobrim standardima i nedsmo da ga omalozavaju nepismeni ljudi

Mileva

pre 1 godinu

Uzalud opozicija napada Vučića, narod zna da je on jedini koji brani njihove interese, ceni njegovu neiscrpnu borbu.

Ivica

pre 1 godinu

Opozicija svakodnevno siri lazi bez ijednog jedinog dokaza naravno

ruža

pre 1 godinu

Vučić se bori za nase bolje sutra i za mir i stabilnost

Zoki

pre 1 godinu

Bilo bi jos dobro da mi svi cenimo Vucicev rad i da mu se lazima ne potura noga, vec da zajedno budemo bolji od Svajcarske.

Jana

pre 1 godinu

Opozicija nema drugog načina da skrene pažnju na sebe nego lazima

Milan

pre 1 godinu

Za razliku od tajkunskih antipatriota Vučić se bori za svoju zemlju!

Goga

pre 1 godinu

Borimo se i ne posustajemo!Nedamo mi na naseg prrdsednika a ovi iz opozicije oni mogu samo da se prse!

Sandra

pre 1 godinu

Vuciceva odgovorna drzavna politika se bori za interese svog naroda.

Kika

pre 1 godinu

Opozicija je jos jednom 27.2. pokazala koliko je boli uvo za Srbiju, kada je prizeljkivala Vucicev poraz u Briselu i izmisljala neku izdaju, dok su šiptari bili ujedinjeni i slali podrsku Kurtiju

Aca

pre 1 godinu

Opozicija svojim lazima urušava ugled nase zemlje

Ilija

pre 1 godinu

Covek je uradio za deset godia neverovatne stvari, digao je Srbiju iz pepela i stvorio zemlju u koju svi zele da dolaze i ulazu.

Pera

pre 1 godinu

Opozicija vodi prljavu kampanju protiv predsednika i zele na silu preuzeti vlast spominjujuci najtezu temu kao sto je Kosovo.

Jana

pre 1 godinu

Opozcija svojim delovanjem vise doprinosi Kurtiju i Pristini, stice se utisak da rade za njih a ne za Srbiju

Micika

pre 1 godinu

Bez obzira na razne provokacije opozicije,narod Srbije veruje u predsednika Vucica i pruza mu punu podrsku.

Zoro

pre 1 godinu

To nije opozocija.To je rulja,nejveci ljudski mulj koji zeli da ruši Srbiju.E nece moci.

Ana

pre 1 godinu

Jedino ko se bori da normalno zivimo jeste Vucic

Joca

pre 1 godinu

Na žalost, opozicija u Srbiji nema nikakav politički plan i program i sve im se svodi na običnu besmislenu i prljavu hajku na predsednika koji jedini vodi odgovornu politiku i svim silama se bori za našu državu.

Sandra

pre 1 godinu

Vucic se jedini iskreno bori za srpske interese i dobrobit svog naroda na KiM.

Aca

pre 1 godinu

Vucic svaki put lazi opozicije demantuje dokazima i delima

Nenad

pre 1 godinu

Svaki gradjanin ove zemlje bi trebao da zapamti ponasanje opozicionara u Skupstini kada je bila tema KiM, i da zapamti da ih narod placa da sede tamo, ali ne da salju onakvu sliku i pokusaju da sruse legitimno izabranog predsednika

Aca

pre 1 godinu

Gradjanima je dosadilo da slušaju lazi opozicije

Paja

pre 1 godinu

Dobro naš narod pamti kako je bilo za vreme opozicije, kroz šta su sve prošli, ne ponovilo se! Zato sada podršku daje Vučiću, njegovoj danonoćnoj borbi.

NIKI

pre 1 godinu

Promenio sam mnogo predsednika zemlje svoje, lagao bih kad bi rekao da Vučić nije najbolji od svih svojih predhodnika po svim pitanjima.

era

pre 1 godinu

Naš predsednik je izneo stav cele nacije! Za nas je dijalog jedino sredstvo za rešavanje konflikta!

ana

pre 1 godinu

Srbija na ucene ne pristaje, uvek smo spremni da se nadje kompromis kako bi se situacija na KIM jednom već rešila.

Jeca

pre 1 godinu

Predsednik se jasno drzi stavova nade zemlje, tako da opozicija Prica u prazno

Olja

pre 1 godinu

Necerovatno je da se ovdasnja opozicija koji se predstavljaju kao patriote, ponasa i koristi retorikom istom kao KUrti

era

pre 1 godinu

Beograd je uvek pokazivao spremnost na dijalog i rešenje pitanja Kosova mirnim putem.

era

pre 1 godinu

Vučić daje sve od sebe da zaštiti Srbe na KIM I brani njihove interese.

Kosta

pre 1 godinu

Bitno je jedino da narod vidi svu borbu za napredak zemlje, i da pruza max podrsku, i samim tim je vetar u ledja Vucicu.

era

pre 1 godinu

Prevelik je pritisak na Srbiju po pitanju KIM, ali mi nastojimo da branimo naše interese i očuvamo mir i stabilnost

Ana

pre 1 godinu

Jedino kome je stalo do naroda jeste Vucicu i to narod vidi i zato ga narod podrzava i uvek ce podrzavati politiku koju on vodi.

era

pre 1 godinu

Vučić je u objavi na Instagram profilu "Budućnost Srbije", naveo da se predsednicom Evropske komisije saglasio da je "dijalog jedini pravi put ka rešenju svih otvorenih pitanja i odnosa sa Prištinom".

Maki

pre 1 godinu

Dok se čovek istinski bori za svoju državu, opozicija samo pljuje bez osnova. Zato im i jeste cenzus misaona imenica kad dođu izbori. Narod sve vidi.

Neda

pre 1 godinu

Srbija je procvetala proteklih deset god. Mi smo danas potpuno druga, daleko lepsa zemlja za zivot.

era

pre 1 godinu

Srbija je odavno spremna na muran dijalog i komprimis!Srbija ce nastaviti da gradi svoj evropski put uspesnosti

Nikoleta

pre 1 godinu

Nije potrbno mnogo pameti, ima je za toliko i opozicija, pa da se shvati da kada se Vucic napada na ovu temu konkretno, napada se i steti se Srbiji, jer Vucic je u tim razgovorima Srbija!

borković

pre 1 godinu

Kakav odnos opozicija ima prema ovoj državi i narodu jasno se vidi iz toga što su spremni da čine uslugu našim neprijateljima, stajući na njihovu stranu samo ne bi li naneli štetu predsedniku Vučiću i domogli se vlasti

era

pre 1 godinu

Srbija nastavlja evrointegracije pored svih pritisaka od strane zapada i Evrope

Maja

pre 1 godinu

Nasa zemlja na celu sa Vucicem se iz petnih zila bore za gradjane i nikad nece stati. Opozicija moze da prica sta hoce, rezultati su svima vidljivi.

aca

pre 1 godinu

Nadamo se da su svi shvatili da je Srbija uvek spremna za kompromis i mirno rešavanje problema!

Jeca

pre 1 godinu

Vucic trpi ogroman pritisak, ali zna se sta su prioriteti, KiM

era

pre 1 godinu

Srbija veoma ceni pomoc EU na prevazilazenju problema u oblasti energetike i nastavicemo da jacamo saradnju sa EU na svim poljima

Milan

pre 1 godinu

Predsednik Vucic je trenutno u teskoj situaciji, svim silama se bori da sacuva mir i stabilnost Srbije, pogotovo zato što ga zapad pritiska da uvede sankcije Rusiji, a on to izbegava, jer je u interesu Srbije da se ne uvedu sankcije Rusiji. Opozicija umesto da pomogne predsedniku Vucicu u ovoj borbi, samo otezava polozaj republike Srbije.

Aca

pre 1 godinu

Vucic nece uraditi nista sto bi nanelo stetu nasoj drzavi pa to je svima jasno

Janko Ristić

pre 1 godinu

Predhodnih dana svi su pljuvali po Vučiću, pričali o izdaji, a zapravo svima je zapečatio usta svojim stavom i onim što je učinio u Briselu. Nema predaje, pregovori se nastavljaju za svoj narod i zemlju!

Nikola

pre 1 godinu

Svako, pa i opozicija i te kako zna, sta se i koliko u nasoj drzavi radi. Niko nije lud da to ne vidi. I zato narod u toj meri i podrzava Vucica, i to tolike godine.

Nikola

pre 1 godinu

Vucic je jedini koji se bori za srpske vitalne i nacionalne interese

Sanja

pre 1 godinu

Vučić je nemerljivi borac i patriota svoje zemlje koji je do sada delima pokazao kako se voli svoja zemlja i bori za nju.

Miroslava

pre 1 godinu

Zahvaljujuci Vucicu danas se u svetu slusa sta Srbija ima da kaze, svestan je on koliko je bitno razgovarati i da samo tako moze da se izbori za nase interese

Ana

pre 1 godinu

Zahvaljujuci Vucicu normalno zivimo posle mnogo decenija i njegovu politiku podrzavamo svi.

Sanja

pre 1 godinu

Svi smo videli koliko napora predsednik ulaze da odrzi mir i stabilnost Srbije.

Ceca

pre 1 godinu

Vučić uživa naklonost i poverenje istinskih rodoljuba i patriota. Uz njega su svim srcem svi oni koji Srbiju doživljavaju kao majku, kao svetinju. Na prvim sledećim izborima, razbiće konkurenciju!

borković

pre 1 godinu

Kakav odnos prema narodu i državi ima opozicija jasno se vidi iz toga što su spremni da čine uslugu našim neprijateljima i staju na njihovu stranu, ne bi li naneli štetu predsedniku Vučiću i domogli se vlasti.

Neda

pre 1 godinu

Niko def ne bi umeo i mogao bolje da vodi drzavu od Vucica. Jer ta njegova energija je zaista neverovatna i zarazna, divi mu se pola sveta.

vlada

pre 1 godinu

Vučić se bori za Srbiju dok opozicija pravi hajku i laže i napda Vučića .

Lika

pre 1 godinu

Kolikoje opoziciji stalo do Srbije, pokazali su na Sretenje, kada su ispred Predsednistva gazili srpsku zastavu i pretili otvoreno predsedniku ubistvom

Verica

pre 1 godinu

Za razliku od opoziciji predsednik se bori za interese naroda Srbije i naroda na KiM.

Biksi

pre 1 godinu

Jasno je da je motiv opozicije novac i da su placeni da glume ludake vece nego stojesu, ali mi nije jasno, koji je to novac i cena koju covek moze da prihvati da ide protiv svoje zemlje a ovamo da se pozivaju na patriotizam..

Ana

pre 1 godinu

Žele da smaknu onog ko se jedini istinski bori za celu Srbiju.

Miki

pre 1 godinu

Više hajku ne radnici i ološ koji bi na vlast , ali samo ne kroz izbore jer imaju podršku 1% . Napred Vućiću.

Zorana

pre 1 godinu

Propaliteti iz opozicije su naucili da funkcionisu silom i divljastvom, preko ulice da dolaze do vlasti,a nisu svesni da ih je narod procitao odavno i da ih nece

Ivana

pre 1 godinu

Vucic uziva veliko poverenje naroda jer radi ispravnu stvar, u interesu drzave Srbije i svih gradjana. Gradjani to znaju da cene i da se ponove izbori,narod bi opet glasao za njega.

Anna

pre 1 godinu

Povraca mi se na ovu opoziciju, koja bi bila srecna da ovaj narod pati i vrati se u nekle godine rata i sankcija, samo kako bi mogli za to da optuze Vucica

Andja

pre 1 godinu

Narod Srbije je video koliko se Vucic bori za njih, i kako im je sada, a kako im je nekada bilo.

Danilo

pre 1 godinu

Najgori ološ vodi tu hajku. Obradović Kolubar, Jovanović sa dva pasoša i Mica zavetnica koja se zavetovala da će pričati o patriotizmu za pare .

Ivana

pre 1 godinu

Vučićeva borba za Srbiju je neprestana i on pokazuje kako se svaki cilj ostvaruje kada postoji plan i iskrena želja za realizaciju

Lepa

pre 1 godinu

Nista novo nije cuti da vode hajku protiv predsednika, niko im nije kriv sto se nisu oni borili ya poboljsanje Srbije kao Vucic.

Sanja

pre 1 godinu

Свакодневним залагањем Вучић показује колико се труди за добробит Србије и њених грађана.

Ivana

pre 1 godinu

Vucicu su uvek prioritet bili nasa zemlja i nas narod,zato mu gradjani pruzaju veliku podrsku

Ivana

pre 1 godinu

Vučićeva borba za Srbiju i interese građana je konstantna. Iskrenost u toj borbi je evidentna, a dela koja stoje iza Vučića govore da je njegova borba uspešna.

Mara

pre 1 godinu

Opoziciji nije bitan narod na Kim, samo glume, da im je bilo vazno uradili bi nesto. Glavni ciljevi su im hajka protiv Vucica i svoji interesi,

Ivana

pre 1 godinu

Narod je izabrao Vučić nikada ne odustaje narod i Srbija su na prvom mestu i to narod zna.

Jovan

pre 1 godinu

Nas predsednik se zaista istinski jedini bori za nas narod i njegove interese,pa i interese nase zemlje.Svaka mu cast na tome,a opoziciju treba da bude sramota sto vodi hajku protiv naseg predsednika dok on resava bitna pitanja oko KiM.

Dusan

pre 1 godinu

Ko ne potpise, njega ne ubise! Treba vas hapsiti zbog izdaje drzave, naroda, krsenja Ustava...to je tek pocetak

Jovana

pre 1 godinu

Jako je lose,i velika je sramota sto opozicija naseg predsednika gleda kao neprijatelja i kao nekog koga treba skloniti sa vlasti. Nikada to nece uspeti da urade,jer ce narod uvek biti uz naseg predsednika I davati mu veliku podrsku.

fedja

pre 1 godinu

to im je jedina politika i ideja, da pljunu na Vucica sta god da uradi...

milan

pre 1 godinu

Predsednik se bori i izboriće se da KIM ostane uz našu zemlju, nema povlačenja nema predaje!

Jelica

pre 1 godinu

Ova opozicija nema moralna nacela,niti patriotizma. Oni ne vole svoju zemlju i narod. Oblikuju lazi prema njihovim afinitetima i tako ih plasiraju gradjanima. Tim postupcima samo sebe ponizavaju. Velika podrska za naseg predsednika.

Jagoda

pre 1 godinu

Slazemo se sa Orlicem da je jedini cilj opozicije da slome naseg predsednika,i da to rade svakodnevno,bez obzira na sve. Oni su u stanju da vise puta izgovore istu laz,znajuci da su vec demantovani. To za njih ne predstavlja problem,jer im nisu bitna sredstva kojim bi dosli do cilja.

Pera

pre 1 godinu

Deo opozicije vodi hajku na predsednika nebi li ulicom dosli na vlast bez izbora sto se nece desiti.

Jelena

pre 1 godinu

Bivsa vlast je ocigledno toliko ljubomorna na naseg predsednika da pokusava na sve nacine da iskrivi sliku o njemu i tako je plasira. Ljubomorni su sto nisu uspeli,kao nas predsednik,da stvore jaku i stabilnu drzavu. Velika podrska za naseg predsednika, Srbija je uvek uz njega.

Andrijana

pre 1 godinu

Nikada licni interesi ne treba da budu ispred drzavnih.

Sneza

pre 1 godinu

Gradjani dobro vide i znaju ko se istinski bori za nasu zemlju!

Sneza

pre 1 godinu

Nek opozicija vodi hajku sve ce to na izborima da im se vrati!

Milica

pre 1 godinu

Masa ljudi ne zna koliko je sastanak bio tezak u Briselu. I jos ponizavaju i pljuju Vucica.

Nikola

pre 1 godinu

Svi dobro znamo koliko se Vučic bori za Srbiju a sta opozicija radi!

Caca

pre 1 godinu

Opozicija se bori za svoj interes i zeli jeftine poene sto napada Vučica, pa narod nije slep!

Darko

pre 1 godinu

Ne sve načine hoće da ga sruše sa vlasti i vrate nas u mrak i ponor

Viki

pre 1 godinu

Dok se Vučić bori za opstanak KiM opozicija se bavi obmanjivanjem javnosti i iznošenjem laži.

mara

pre 1 godinu

Опозиција напада јединог истинског председика који се бори за ову земљу

Laza

pre 1 godinu

Može opozicija da iznosi laži koliko hoće, ali narod zna kome može da veruje i ko se zaista bori za Srbiju i njene interese.

daca

pre 1 godinu

Опозиција и док је била на власти није прстом мрднула за ову земљу само ју је покопала на свим пољима

neda

pre 1 godinu

Срећа што је опозиција толико ниско спала и састављена од најјадијих људи да народ на њих ни не обраћа пажњу

vlajko

pre 1 godinu

Predsednik Vucic se svuda bori za interese Srbije !

Mira

pre 1 godinu

Samo ponasanje Opozicije u Skupštini kada se raspravljalo o KiM je bilo skandalozno

Gaga

pre 1 godinu

Kome je koliko stalo do KiM i ko se samo bori za Vlast videli smo u Skupstini

Lazar

pre 1 godinu

Vučić istinski i veoma posvećeno gine za ovu državu, uz sve poteškoće i pretnje!

Bilja

pre 1 godinu

Nikada nisu ni prestajali da vode hajku jer oni znaju da izbore nece dobiti regularnim putem.

Gajo

pre 1 godinu

Vučić je jedini koji radi nešto i želi da Srbija bude svetska sila! Opozicija se trudi samo da Srbiju što više sroza!!

Gajo

pre 1 godinu

Nije opoziciju briga za Srbiju! Ne trude se oni za narod, nego samo protiv Vučića !!!

Kika

pre 1 godinu

Opozicija vise i ne krije da je samo zanima rusenje Vučića i dolazak na Vlast pa i preko stanih sila za koje dobar deo njih i radi

Ivana

pre 1 godinu

Iskreno da nije Vučića, ne bi Srbija bila ovakva kakva je danas! Šta god ko mislio o njemu, to je istina koju zna i opozicija!

Lidija

pre 1 godinu

Nije opoziciju sramota jer za sram oni nikada nisu ni čuli...ne bi oni godinama pljačkali državnu kasu da je drugačije!

Nina

pre 1 godinu

Kolika je bobra Vučića moglo se videti i po ovom zadnjem u Briselu i tome sto je temu KiM vratio za pregovarčki sto

Nele

pre 1 godinu

Da se bori za Srbiju državnik Vučić, malo je rečima opisati koliko je lepota dela gledati.

milica22

pre 1 godinu

Srbija nastavlja da gradi dobre odnose sa EU kao i do sada.Srbija je uvek spremna za konstruktivan dijalog i saradnju sa EU, što je ključno za stabilnost i prosperitet regiona.

Ivana

pre 1 godinu

Vučić je prema mom mišljenju jedini predsednik do sada koji se svim silama bori za Srbiju, svakodnevno!

Radule

pre 1 godinu

Hajka se vodi al se plašim da ta strategija iz zapadne kuhinje neće dobro proći, jer počinju da se prelaze sve granice, Vučić ima prava da ih sve procesuira kroz organe tužilaštva! sve se to radi zarad demokratije i mira.

Maki

pre 1 godinu

Jedini koji sev istinski bori za interese srpskog naroda i koji je uspeo da se izbori da se mišljenje Srbije u pregovorima o KiM uvažava je Aleksandar Vučić.

Maki

pre 1 godinu

Vučić je jedini koji se izborio da nas pitaju i uvažavaju, on predstavlja Srbiju i niko od njega to ne bi mogao da radi bolje. Hvala mu na tome!

Slobodan

pre 1 godinu

Trenutna opozicija nije samo protiv Vučića već i protiv cele države i njenog naroda a to nije dobro, jer su zaslepljeni mržnjom i ličnom interesu.

Todor

pre 1 godinu

Veoma je sramno i ružno što opozicija u nedostatku argumenata napada porodicu predsednika, to je znak da su pali na dno dna.

Rajko

pre 1 godinu

Svi mi vidimo koliko je Vučić učinio i uradio za svoju zemlju i koliko će tek još. Podrška predsedniku.

igor

pre 1 godinu

Koliko dobru politiku vodi predsednik vidi se po ponašanju zapada koji hoće da ga skine jer im jaka Srbija ne odgovara.

igor

pre 1 godinu

Vučić daje sve od sebe da ova država ima bolju i svetliju budućnost.

Neca

pre 1 godinu

Srbija na celu sa Aleksandrom Vucicom čuva svoje interese. Nikome neće dozvoliti da je ugrozi.

Dragan

pre 1 godinu

Dok je god Vučić na čelu države, vitalni interesi Srbije će biti očuvani, kao dokaz za to stoji posvećenost Vučića u realizaciji takve politike, politike u kojoj su interesi građana i države na prvom mestu.

Janko

pre 1 godinu

Vucic brani i cuva interese Srbije. Srbija nikada nece biti predmet trgovine kao sto je bila za vreme vlasti demokrata izdajnika

Radule

pre 1 godinu

Treba da ih bude sramota šta rade i šta pokušavaju, da smeste čoveku koji je za njih Bizmark. To neće ići baš tako kako su oni dobili istruktažu od strane službe! Jer u današnje vreme .....

Jelena

pre 1 godinu

Zahvaljujući nasem predsedniku Vučiću Srbija je podignuta na noge u svakom pogledu. Takođe, sačuvan je mir i stabilnost, a to ne bismo da predsednik ne vodi odgovornu I ozbiljnu politiku.

Dane

pre 1 godinu

Zahvaljujući Vučiću, Srbija nastavlja uspešnu politiku i brani svoje interese. Naša zemlja ide u dobrom pravcu, a tako će se i nastaviti jer je Vučićeva borba neprestana.

Dragi

pre 1 godinu

Nacionalni interesi su za Vucica zakon, a bolja i modernija Srbija njegov cilj

Rade

pre 1 godinu

Sramota opozicije se ne može opisati, koliko se nisku spuštaju zarad malo para koje im daje Kurti i njemu slični.

Zoki

pre 1 godinu

Opozicija ima veliku moć obmanjivanja i skupljanja laži i uvreda to im je najbolja karakteristika.

Moca

pre 1 godinu

Opozicija je u velikoj meri kriva što se nalazimo u ovoj situaciji oko pregovora za KiM ali uprkos i tome Vučić postiže dobre rezultate i brani interese države.

Boka

pre 1 godinu

Ta ista opozicija je učinila dosta toga da uništi Srbiju i njen narod i sada nema prava da priča bilo šta!

Maki

pre 1 godinu

Jedini koji se istinski zalaže za svoju zemlju je Aleksandar Vučić.

Petra

pre 1 godinu

Politika koju su zastupali članovi opozicije dok su bili na vlasti dovela nas je na ivicu propasti.

Milka

pre 1 godinu

Opozicija je toliko digla prašinu o kontroverznom danu D i šta je bilo ništa , Vučić je ostao dosledan svojim principima i svom narodu.

Uros

pre 1 godinu

Opozicija je otrov koji treba što pre sankcionisati zakonskim okvirima jer uvrede, pretnje koje upućuju Vučiću i njegovoj porodici moraju biti procesuiran i i adekvatno kažnjeni.

oki

pre 1 godinu

Opozicija je jedno veliko nista u odnosu na Vucica i njegovu borbu za Srbiju.

Ivan

pre 1 godinu

Predsedik mora da se bori i za Srpske interese u međunarodnim okvirima i protiv domaćih izdajnika koji rade za strance, duplu bitku vodi

Sveta

pre 1 godinu

Niko se sem Vučića i ne bori za naše interese, da neće možda ovi opozicioni petokolonaši i ekstremisti?

Uglješa

pre 1 godinu

Bori se i svaka mu čast, svi ga podržavamo i uz njega smo u borbi

Natasa

pre 1 godinu

Vucic se istinski bori za Srbiju, on stiti nacionalne interese nase drzave.

Marija

pre 1 godinu

Jedino vazno je da narod veruje svom predsedniku i podrzava ga, ...a psi-neka laju, dobice poneku kosku!

Časlav

pre 1 godinu

Opozicija je jasno pokazala da ih KiM ne interesuje i zato svojim ponašanjem govore da su na strani Kurtija.

Biba

pre 1 godinu

Vučić svim silama čuva interese države a opozicija na sve načine pokušava da se dodvori Kurtiju ne bi li naškodili Vučiću.

Mia

pre 1 godinu

Opozicija da je normalna trebala bi sad da se ujedine,da Vučiću pruže podršku u ovako vaznim trenucima i sastancima oko KiM.

Joka

pre 1 godinu

Dok se opozicija bavi različitim bajkama protiv predsednika,on se i dalje maksimalno zalaze da zastiti svoj narod i interese Srbije.

Milovan

pre 1 godinu

Da bi se dokopali vlasti, "patriote" kako sebe nazivaju i dalje ne prestaju sa svojim napadima, a najveći krivac im je Vučić, kome nisu ni za mali prst.

Lena

pre 1 godinu

Opozicija treba da se stidi svog ponasanja. Umesto da daju podrsku predsedniku Vucicu,koji se bori za svoj narod,oni ga napadaju...

Lazar

pre 1 godinu

Vidimo svi koliko se Vucic zalaze i za Srbiju i za sve nas! Opozicija moze samo da lupeta!

Mara

pre 1 godinu

Ma mogu da pricaju sta hoce ali Vucic se od prvog dana borio za Srbiju,maksimalno se predao svom poslu i postigao maksimum,nikad bolje nije bilo u Srbiji od kad je on tu!!

Lazarica

pre 1 godinu

Nasa opozicija ima isto misljenje kao Kurti jer iz iste skole dolaze! Vucica ne mogu ocima da gledaju a on se jedini bori za nas, ovima drugima je samo do fotelje!

Bojan

pre 1 godinu

Dzabe opozicija dize bunu protiv Vucica kada Vucica narod drzi tu gde jeste!

Bojan

pre 1 godinu

Opozicija kod nas ima istomisljenike u Pristini ali najveceg istomisljenika ima u samom Kurtiju!

Davor

pre 1 godinu

Znamo kako su Vucicevi prethodnici vodili racuna o Srbiji i gde su nas doveli, zato sada kada su u opoziciji, treba da cute i da uce od Vucica kako se to radi!

Olja

pre 1 godinu

Znamop mi koliko se Vucic bori za sve nas i to je ono sto opozicija ne moze da preboli, jer zna da nikada nece moci da dodje na vlast.

Dragan

pre 1 godinu

Ja sam znala da svi oni nasilno iscenirani napadi na Vucica nece imati efekta jer zna bre narod ko je nasa opozicija. Od zla oca i jos gore majke.

Jelena

pre 1 godinu

kada uporedite ono sto su prethodnici uradili za nas a sta Vucic, onda vam je jasno ko se bori za svoj dzep a ko za narod.

Maja

pre 1 godinu

Neka opozijcija govori i radi sta hoce, nikada nece moci da se meri sa Vucicem niko od njih.

Bojan

pre 1 godinu

Vucic se bori za Srbiju, zato ga ne vole Siptari ali i nasa opozicija, jer su ovi jedni nasi zakleti neprijatelji a ovi drugi misle samo na svoj dzep!

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Predsednik Vučić radi za svoju zemlju i svoj narodni ima veliki podršku naroda, a sa druge strane to što smeta opoziciji je normalno jer predsednik neće da dozvoli da rade šta hoće.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Vučić je pretnja opoziciji Albancima i kriminalcima Pa stoga ga smatraju državnim neprijateljem.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Vučić nije neprijatelj nego prijatelj svojoj zemlji a to što ga drugi tako vode to je već njihov problem.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Vučić je za Kurtija meta u koju treba gađati na svoj način i to je tako rečeno da je to veoma zastrašujuće. To što se ne slažu u politici nemora da znači da je neko nekome meta.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Kurti sa opozicijom pravi plan protiv Vučića i protiv Srbije. I to takav plan da bi je doveli do uništenja ali prevarili su se jer Vučič se neće predati lako.

Radanko

pre 1 godinu

Вучић је изабран прошле године, а мандат траје пет година. Победа је била најубедљивија у модерној историји Србије, па не видим рационалан разлог за тражење нових избора.

Helena

pre 1 godinu

Vučić je jedini koji se istinski bori za napredak Srbije, za srpski narod i na KiM.

mile

pre 1 godinu

Odavno su iz opozicije pokazali da su im lični interesi i pljačkanje Srbije jedini motiv postojanja.Briga njih za KiM I NAROD KOJI ZIVI TAMO.

dule

pre 1 godinu

KO su ONI da vode hajku protiv predsednika ,odakle im pravo ,kada su nesto argumentovano optuzili ,sve same lazi ,za svaku laz trebalo bi da odgovaraju

jovo

pre 1 godinu

Politika opozicije se svodi na mrznju i nasilje,tome se mora stati na put jer takvo ponasanje nigde u svetu se ne tolerise

sava

pre 1 godinu

Opozicija zeli da oslabi nasu drzavu sirenjem lazi i sumnje medju gradjane,ko zna na sta su sve spremni ,trebalo bi ih shvatiti ozbiljno zbog bezbednosti predsednika

gagi

pre 1 godinu

Od gomile diletanata nista se drugo i ne ocekuje jer su pokazali da nista ne znaju...........................

vlada

pre 1 godinu

Opoziciji nije stalo do nase drzave to je svima jasno,cim oni pokusavaju da izazovu drzavni udar ,nose oruzje na ulicne proteste

Mija

pre 1 godinu

Gradjani su poklonili pkverenje naravno Vucicu i to je to

Ena

pre 1 godinu

Ovolika mrznja opozicije prema predsedniku nije vidjena ni u jednoj zemlji, na sve nacine se trude da uruse predsednika, nije im strana izdaja i udruzivanje sa neprijateljima srpskog naroda

Simka

pre 1 godinu

Narod podrzava Vucica i njegovu borbu i mudru politiku za dobrobit zemlje, jedina politika koju opozicija ima je "mrznja prema Vucicu".

Mile

pre 1 godinu

Vučić se svim snagama bori da Srbija postane jača zemlja.

Sofija

pre 1 godinu

Vucic radi sve transparentno za interese Srbije uz postovanje zelja naroda, dok se opozicija transparentno bavi manipulacijom, sirenjem lazi. Ranije su radili iza ledja, pa se mozda i nekome ucinilo da imaju bar malo postovanja prema narodu ove zemlje .

Ena

pre 1 godinu

Narod zna ko je ko na politicnkoj sceni Srbije. Sa razlogom je predsednik na vlasti dugi niz godina, a ne opozicija. Vucic radi za dobrobit drzave i naroda, zato ima ogromnu podrsku

Mila

pre 1 godinu

Srbija je jedna savremena i moderna zemlja,koja je sve lepsa i bolja zahvaljujuci Vucicu.

Nia

pre 1 godinu

Srbi su svesni Vuciceve borbe i zrtve da sacuva mir nase zemlje i naroda iako se opozicija trudi svim silama trudi da ne bude tako.

Lola

pre 1 godinu

Opoziciji je jedini cilj da radi protiv Srbije i Vucica.

Taki

pre 1 godinu

Vucic je jedini koji se istinski bori za Srbiju i jedini koji ima punu podrsku naroda.

Divna

pre 1 godinu

Vucic je vise puta svojim zalaganjem,dobrim odlukama i vodjenjem dobre politike pokazao zasto ima puno poverenje svih gradjana.

Jelena

pre 1 godinu

Napokon se doslo do toga da bez formiranja ZSO nema pozitivnih rezultata pregovora

Nikolina

pre 1 godinu

Građani Srbije veruju u Vučića i njegovu mudru politiku! A hajkama i pretnjama upućenim predsedniku govore o sebi, koliko su nemoćni i jadni. Džaba im sve, neće ih narod!

Biksi

pre 1 godinu

Vucicu je pored svih sabotaza,napada opozicije i sirenja lazi jedini cilj da radi u interesu Srbije.Samo napred!

Joka

pre 1 godinu

Sto se tice opozicije sve je podredjeno cilju da se srusi Vucic i sabotira njegova politika.

Huda

pre 1 godinu

Opozicija je skup cirkuzanata koji na sve nacine pokusava svojim sramnim ponasanjem da slrene paznju na sebe.

Nada

pre 1 godinu

Vucic je neko ko sve sto radi radi za dobrobit nase zemlje,neko kome je bitno da se sacuva mir i stabilnost i za sve pomenuto ima punu podrsku gradjana.

Vlajic

pre 1 godinu

Opozicija se pokazala kao neko ko radi protiv svoje zemlje i naroda,zaista dno dna.

Tea

pre 1 godinu

Opozicija je skup laznih patriota koji na manipulativne nacine pokusavaju da skupe jeftine politicke poene svojom sabotazom,sirenjem lazi i mrznje protiv Vucica.

Dragana

pre 1 godinu

Opozicija i Priština deluju kao da imaju istog nalogodavca čiji je cilj slaba i ponižena Srbija. Zato ne čudi što je Vučić koji se grčevito bori za Srbiju njegova glavna meta.

Anka

pre 1 godinu

Vučić svim srcem se bori za svoj narod i Srbiju!

Ivana

pre 1 godinu

Dok je opoziciji jedini cilj da smeni Aleksandra Vučića, on se svim snagama bori za srpski narod, za njihov opstanak na KiM u i za njihovu bezbednost.

David

pre 1 godinu

Vidi narod sve ovo o čemu Orlić priča. Sa toliko energije, posvećenosti prilazi svemu što radi. Ovo kako se bori za KIM, teritorijalni integritet Srbije, ostaće primer u istoriji kako se od potpuno izgubljene teritorije došlo do toga da se o njoj ravnopravno pregovara, za stolom gde sede posrednici sa Zapada, iz EU.

Iva

pre 1 godinu

Aleksandar Vučić je jedini koji se istinski bori za interese srpskog naroda i Srbije, zahvaljujući njemu Srbija je poštovana u svetu.

Danica

pre 1 godinu

Dok se Vucic bori za dobrobit Srbije, opozicija ima za cilj samo da se docepa vlasti

Hana

pre 1 godinu

Način na koji se Vučić bori za Srbiju, hrabro i odlučno, je pokazatelj da mu je stalo do države i njenog napredka.

MomcilovicAnja

pre 1 godinu

Opozicija misli da će blaćenjem Vučića i iznošenjem laži i neistina, dovesti do toga da narod poveruje njima a ne čoveku koji se lavovski bori za svoju zemlju, i koji je Srbiju doveo do savršenih rezultata u smislu njenog rasta i razvoja.

MomcilovicAnja

pre 1 godinu

Ljudi koje ne poseduju nikakve kvalitete bave se ovako odvratnim stvarima, za koje misle da ih mogu dovesti do vrha, i vladavine.

Ana

pre 1 godinu

Narod je i dao poverenje Vucicu jer upravo on radi u interesu Srbije.

Ana

pre 1 godinu

Aleksandar Vucic je svojim radom pokazao da radi u interesu Srbije.

Ognjen

pre 1 godinu

Smisao politike opozicije i jeste samo da napadaju Vučića.Na kraju kako bi se za njih i čulo da nema Vučića koga napadaju i mrze a koga narod voli jer se predano bori za Srbiju.

miki

pre 1 godinu

Opozicija radi protiv svoje zemlje i svog naroda

Tijana

pre 1 godinu

Svima je to nama kristalno jasno da je jedino Vucicu stalo do Srbije i KIM sve ostao je olos i sljam koji ne zeli dobro Srbiji ni gradjanima.

Alex

pre 1 godinu

Narod zna I veruje u istinsku borbu oredsednika za nase dobro

Alex

pre 1 godinu

Oni koji prete ne bi imali šta drugo da rade na političkoj sceni Srbije kod njih jevpo sredi patološka mržnja koja je sama sebi cilj i smisao

Tara

pre 1 godinu

Vučić se istinski bori za svoj narod. Više puta je dokazao da sve što radi radi u interesu Srbije.

Milica

pre 1 godinu

Predsednik ispred svega stavlja interese Srbije i svog naroda

Ana

pre 1 godinu

Srbija je u teškoj situaciji mora se nastaviti borba za naše interese

Milica

pre 1 godinu

Opozicija ništa drugo i ne zna da radi osim da vodi hajke

Milica

pre 1 godinu

Od opozicije ništa drugo ni ne može da se očekuje

Ana

pre 1 godinu

I ptice na grani znaju da je cilj postojanja opozicije mržnja prema Vučiću

Milica

pre 1 godinu

Kad b opozicja bar malo mislila na svoju državu i svoj narod sve bi bilo bolje

Milica

pre 1 godinu

Dok je bila na valsti opozicija je uništila Srbiju, sada im je Vučić kriv za sve

Milica

pre 1 godinu

Mržnja prema Vučiću je vidljiva od strane opozicije, jedni cilj im je uništenje Srbije

Marko

pre 1 godinu

Ziva istina, zna se ko se bori za Srbiju a ko radi protiv.

Sandra

pre 1 godinu

Jasno je sasvim da opozicija svakodnevno napada Vučića, stavljaju mu u usta reči koje nije izgovorio, pripisuju postupke koje nije napravio!

Jana

pre 1 godinu

Vučić vodi politiku mira koja je u interesu srpskog naroda.

Jana

pre 1 godinu

Vučić se bori da sačuva mir i stabilnost u Srbiji. Podrška predsedniku!

Jana

pre 1 godinu

Podrška ozbiljnoj počitici koju vodi predsednik Vučić. Samo napred.

Janja

pre 1 godinu

Narod Srbije je uz Vučića. Živela naša lepa Srbija.

Kiki

pre 1 godinu

Vučićevi stavovi su čvrsti i politička ideologija za koju se zalaže, vodi Srbiju u dobrom pravcu.

Iva

pre 1 godinu

Predsednik Vučić se jedini istinski bori za Srbiju i dobrobit svih nas. Živeo predsednik, živela Srbija!

Jana

pre 1 godinu

Vučić je jedini koji pravilno vodi Srbiju, zato i ima apsolutnu podršku naroda.

Mile

pre 1 godinu

Jedino se Vucic iskreno bori za Srbiju i narod.

goran

pre 1 godinu

Iza kampanje opozicije i njene lažne zabrinutosti za sudbinu Kosova stoji samo namera da se na bilo koji način vrate na vlast.

Dragana

pre 1 godinu

Srbija veruje Vucicu, jer se bori za svoj narod!

Darija

pre 1 godinu

Opoziciji upravo smeta uspešna Srbija pa bi da to ospore ali uzalud im je sve.Dela govore sve.

Katarina

pre 1 godinu

Jedini i iskreni borac za položaj Srba na KiM i očuvanje srpske teritorije je Vučić!

Vladimir

pre 1 godinu

Vucic se svakodnevno bori za Srbiju! Nas narod to vidi i postuje!

Darko

pre 1 godinu

Srbija nije imala kvalitetnijeg, boljeg i hrabrijeg predsednika!

Dragana

pre 1 godinu

Srbija ce uvek da ceni, onog ko se istinski trudi i bori za svoj narod! Vucic je pravi lider!

Rale

pre 1 godinu

Vucic je ponos Srbije i ne bismo ga menjali nikada

Mona

pre 1 godinu

Ja stvarno ne znam da li se iko zalagao za Srbiju ovoliko kao Vucic

Darko

pre 1 godinu

Svaka cast Vucicu, na njegovom svakodnevnom zalaganju i doprinosu Srbiji!

Vesna

pre 1 godinu

Za srpski narod jedini covek koji valja je Vucic i ljudi koji ga okruzuju. Samo oni nam zele dobro

Ana

pre 1 godinu

Kada je gotovo nemoguca situacija i kada su pritisci veliki Vucic nikada nije odustao vec naprotiv bori se za zemlju i za narod

Ana

pre 1 godinu

Vidi narod i oseca tesku borbu Vucica za ovu zemlju i to izuzetno ceni i postuje.

Vladimir

pre 1 godinu

Vucic cuva svoj narod, brani stavove Srbije i unapredjuje je sto vise!

Vladimir

pre 1 godinu

Vucic, istinski predsednik, koji je Srbiju unapredio i osnazio i koji nastavlja da je razvija!

Maja

pre 1 godinu

Vučić se istinski bori za interese svoje države.

Branko

pre 1 godinu

Ne pamti Srbija da je neko ovoliko truda, energije, čitavog sebe ulagao da bi Srbiju postavio na zdrave noge. Na sreću Vučić je u tome uspeo. Sada svim silama pokušava da očuva teritorijalni integritet Srbije. verujem da će uspeti u tome.

Mili

pre 1 godinu

Opozicija samo skuplja prasinu i sada je nasla da se nesto ovde buni, a nema ih kada se desavaju vazne stvari.

Pele

pre 1 godinu

Pa on mora da se bavi jer je normalan covek u odnosu na ove neradnike koji nemaju druga posla nego da se bave Vucicem.

Olja

pre 1 godinu

Svaka cast Vucicu pored svih obaveza i problema, on mora da se bakce sa hajkama koje tera opozicija. Uzas.

Milos

pre 1 godinu

Deo opozicije je razuman i shvata u kojoj smo situaciji dok drugi deo jos vise komplikuje stvar.

Bane

pre 1 godinu

Cela Srbija zna da opozicija radi protiv intersa Srbije i gledaju samo svoje lične interese.

Mare

pre 1 godinu

Videli smo u skupštini kako se opozicija ponaša i to baš kad se donose najvažnije odluke za Srbiju. Oni ne poštuju ni skupštinu kao instituciju, a kamoli narod.

Dana

pre 1 godinu

Opozicija je smešna. Vrlo su nepristojni i neprijateljski nastrojeni prema predsedniku Srbije.

Ceca

pre 1 godinu

Predstavnici opozicije nisu sposobni da između sebe normalno razgovaraju, a kamo li da vode razgovore na visokom nivou.

Sale

pre 1 godinu

Dok Vučić vodi ozbiljnu politiku i gleda da Srbija bude među najrazvijenijim zemljama, opozicija pravi cirkus u skupštini.

Dača

pre 1 godinu

Mislim da se današnja opozicija zgadila narodu.

Milana

pre 1 godinu

Strašno je koliko predsednik skupštine gubi vreme na budalaštine od strane opozicije.

Jaca

pre 1 godinu

Iza Vučića stoji narod koji mu je dao istorijsku podršku, a opozicija ne može da se sastavi sama sa sobom. Oni se i onako međusobno ne podnose.

Darko

pre 1 godinu

Predstavnici opozicije su obični piuni stranih plaćenika.

Mirko

pre 1 godinu

Opozicioni predstavnici u skupštini nisu dostojni da budu na ovom mestu gde se sada nalaze. Jedva da su prešli i tri posto na izborima. Sada ne bi imali ni toliko.

Olivera

pre 1 godinu

Predstavnici opozicije jasno pokazuju da im je stalo samo do licnih interesa, a ne do interesa naroda.

Elena

pre 1 godinu

Opozicija jos jednom potvrdjuje da su gradjani bili u pravu sto im na izborima nisu pruzili podrsku.

Nikola

pre 1 godinu

Razumem što Vučića u Prištini shvataju kao neprijatelja, smetnja im je da ostvare sve ono što su hteli, ali ne mogu da shvatim da ga za isto to smatra i naša opozicija, ili bar deo. Uvk je bilo političkih protivnika, i biće ih, ali ovo što naša opzicija radi nedopustivo je. Hajka koju vodi u momentima najtežim po Srbiju narod ne oprašta.

Nenad

pre 1 godinu

Opozicija napoada sve što se dobro radi za Srbiju.

Marko

pre 1 godinu

Predsednik ulaže sve napore i bori se svim silama za KiM

Cedomir

pre 1 godinu

Deo opozijeje vodi hajku protiv Vučića i čak poziva na ubistvo, što je dokaz da bi sve uradili da dodju na vlast. Samo moraju da znaju da se u Srbiji na vlast dolazi tako što te narod izabere na izborima, a ne tako što te postave! Vučić je iskreni borac za očuvanje naših nacionalnih interesa.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija