• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.03.2023

17:23

Nebojša Bakarec: Odakle francuskom državljaninu Milošu Jovanoviću 828.000 evra za četiri stana u centru Beograda?

nebojša bakarec

Politika

Nebojša Bakarec: Odakle francuskom državljaninu Milošu Jovanoviću 828.000 evra za četiri stana u centru Beograda?

Podeli vest

Na početku, rezimiraću najvažnije činjenice iz ovog teksta. Miloš Jovanović je vlasnik 4 stana u centru Beograda, površine 251m2, tržišne vrednosti između 753.000 i 828.000 evra! Ne postoji legalno pokriće za kupovinu tih stanova! Miloš Jovanović nije prijavio Agenciji za sprečavanje korupcije, platu koju prima u DSS-u, niti četvrti stan od 50m2 u ulici Aleksandra Glišića, niti nekretnine u Francuskoj, piše poslanik i član predsedništva SNS Nebojša Bakarec.

Porodica Jovanović u vlasništvu ima stanove u vrednosti od preko milion evra! Postoji osnovana sumnja da francuski državljanin Miloš Jovanović sarađuje sa francuskim službama! Dok su na vlasti bili DSS i Miloš Jovanović, na slobodu su pustili teroristu Aljbina Kurtija i još 1869 albanskih terorista. Miloš Jovanović nije hteo da brani Srbiju od zločinačkog NATO bombardovanja 1999. godine, već je pobegao u svoju rezervnu domovinu, Francusku, u Pariz. Kada su Albanci 17.3.2004. izvršili pogrom nad Srbima na KiM, Miloš Jovanović i njegova stranka DSS, nisu ništa uradili da to spreče, niti da pomognu Srbima na KiM!

Foto: printscreen

Obaveštajnoj službi neke države je jako teško da utvrdi da li neki građanin te države radi za neku stranu obaveštajnu službu ili ne. U svakom slučaju postoji procena rizika za neko lice, postoje neke teorijske zakonitosti i predispozicije za to. Vrhunski špijuni i izdajnici imaju najbolje pokriće, najbolju fasadu, i izazivaju najmanje sumnje. Takođe, mnogo je lakše jednoj osobi da radi za neku stranu obaveštajnu službu, ako i bračni drug te osobe radi za istu službu.

Francuski državljanin Miloš Jovanović je dao opširan intervju emisiji „Bez tajni“ 02.05.2021. koja se emituje na TV „info24“ i na portalu „info24“. U tom intervjuu između ostalog stoji: „Miloš Jovanović je deo detinjstva proveo u Francuskoj gde je živeo tokom osnovne škole. Srednju školu je završio u Beogradu. U Francusku se vraća 1995. godine gde je ponovo živeo do 2005. Supruga Miloša Jovanovića je Francuskinja i sa njom i dva sina živi u Beogradu“. Veliko je pitanje da li su francuske obaveštajne službe, u pogodnom trenutku, kontaktirale i uspostavile saradnju sa francuskim državljaninom Milošem Jovanovićem? Sve predispozicije postoje.

Činjenice o Milošu Jovanoviću!

Miloš Jovanović je pravni fakultet završio u Parizu, gde je i magistrirao i doktorirao. Tamo se i oženio Francuskinjom. Miloš Jovanović je oko 20 godina svog života proveo u Francuskoj, čije je državljanstvo odavno dobio. Miloš Jovanović je duboko privržen Francuskoj, i gaji veliko poštovanje prema njoj.

Foto: printscreen

Miloš Jovanović je da ponovim, francuski državljanin. Predsednik DSS je Francuz! Nekada je DSS za predsednika imao velikog Srbina za predsednika. Sada ima Francuza! Bolje je da se Demokratska stranka Srbije preimenuje u Demokratsku stranku Francuske! Priče francuskog državljanina Miloša Jovanovića o njegovom patriotizmu i rodoljublju, demantuje njegovo ponašanje 1999. godine. Bio je u punoj snazi. Bio je u najboljim godinama za vojsku. Te 1999. godine, NATO je zločinački napao Srbiju. Navodnom patrioti i rodoljubu Milošu Jovanoviću nije palo na pamet da ratuje za Kosovo i Metohiju 1999. godine, niti da brani svoju zemlju. Miloš Jovanović je 1999. godine, imao 23 godine. Imao je francusko državljanstvo, i 1999. je pobegao baš u Pariz, u svoju rezervnu domovinu. Dok su francuski avioni iz sastava NATO, razarali Srbiju, francuski državljanin Miloš Jovanović se krio po pariskim mišijim rupama.

Francuski državljanin, Miloš Jovanović, i njegova stranka DSS, su 2001. godine, na slobodu pustili zločinca Aljbina Kurtija i 1869 albanskih terorista.

Pre 19 godina, 17.3.2004. godine, kada su Albanci izveli pogrom nad Srbima na KiM, Miloš Jovanović i DSS nisu ni na jedan način pomogli Srbima na KiM, koje su Albanci ubijali, ranjavali i proterivali.

Francuski državljanin Miloš Jovanović je od 2007. godine, bio savetnik ministra za Kosovo i Metohiju. Miloš Jovanović nije prstom mrdnuo, kao savetnik ministra za KiM, 17.2.2008. godine, kada je lažna država Kosovo proglasila nezavisnost! U to doba je bio i član srpske delegacije u (propalom) pregovaračkom procesu o budućem statusu Kosova i Metohije vođenim pod okriljem međunarodne posredničke Trojke. U februaru 2008. godine imenovan je za jednog od dvojice koordinatora pravnog tima Vlade Republike Srbije, koji nije uradio ništa.

Nakon parlamentarnih izbora 2012. godine, Miloš Jovanović je postao poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Bio je član Delegacije u parlamentarnoj skupštini NATO-a, član Delegacije u Parlamentarnoj skupštini Frankofonije i član Odbora za odbranu i unutrašnje poslove, Skupštine Srbije.

Foto: printscreen

Za predsednika DSS izabran je u maju 2017. godine. Posle parlamentarnih izbora 2022. godine postao je poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Predsednik je Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Skupštine Srbije (!!!), član je Odbora za Kosovo i Metohiju i član je Delegacije u Parlamentarnoj skupštini Frankofonije.

Miloš Jovanović je i pre deset godina takođe bio član Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Skupštine Srbije i član Delegacije u Parlamentarnoj skupštini Frankofonije. Međutim, sada je francuski državljanin Miloš Jovanović PREDSEDNIK Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Skupštine Srbije, i ima pristup tajnim i poverljivim informacijama koje se tiču Vojske Srbije, ministarstva odbrane, policije, i ministarstva unutrašnjih poslova.

Foto: printscreen

Po Poslovniku Skupštine Srbije, nadležnost Odbora za odbranu i unutrašnje poslove je, između ostalog, to da razmatra: „predlog zakona i drugog opšteg akta iz svoje oblasti, pitanja koja se odnose na: Vojsku Srbije, odbranu Republike Srbije, proizvodnju, promet i prevoz naoružanja i vojne opreme i upućivanje pripadnika Vojske Srbije i drugih snaga odbrane u multinacionalne operacije van granica Republike Srbije; strategiju nacionalne bezbednosti i strategiju odbrane; predlog budžetskih sredstava potrebnih za delovanje Vojske Srbije i vrši kontrolu trošenja tih sredstava; izveštaj Ministarstva odbrane, koji ministar odbrane tromesečno podnosi Odboru, u toku zasedanja Narodne skupštine; pitanja iz oblasti javne i državne bezbednosti; izveštaj o radu ministarstva nadležnog za unutrašnje poslove o stanju bezbednosti u Republici Srbiji“. Ako je neko predsednik ovog Odbora, a radi za strane obaveštajne službe, on i ne mora mnogo da rizikuje, da se trudi, sve mu je na izvolte, i u opisu posla.

Foto: printscreen

Foto: printscreen

Francuski državljanin Miloš Jovanović se kandidovao za predsednika Srbije 2022. godine, i doživeo je fijasko – dobio je samo 5,9 odsto glasova. Jako je loše da kandidat za predsednika Srbije ima francusko državljanstvo. Kandidat za predsednika Srbije mora da ima samo srpsko državljanstvo! Zbog čega se francuski državljanin, Miloš Jovanović ne kandiduje za predsednika Francuske?  Na tim izborima predsednik Vučić je osvojio 60 odsto glasova, tj. deset puta više od francuskog državljanina Miloša Jovanovića. To je razlika. Aleksandar Vučić je predsednik. Miloš Jovanović je propali predsednički kandidat. Narod veruje predsedniku Vučiću, deset puta više nego Milošu Jovanoviću.

Imovina od milion evra!

U „KRIK“-ovoj „Bazi imovine političara“ iz 2018. stoji da je Miloš Jovanović vlasnik dva stana na Vračaru od 80 m2 i 71 m2. U toj bazi „KRIK“-a stoji da stan od 80 m2 stan vredi 137.500 evra! U tekstu „KRIK“-a stoji: „Stan u kojem živi, Jovanović je kupio 2007. godine za 98.000 evra. Finansirao ga je, kako kaže, iz ušteđevine i kredita od 45.000 evra. Država mu je subvencionisala kredit sa 9.473 evra. Jovanović je novinarima KRIK-a rekao da je subvenciju dobio u okviru programa pomoći države pri kupovini prve nekretnine. Na ovom stanu se nalazi hipoteka“.

Komentar. Jako je čudno da je stan od 80m2 u novogradnji na Vračaru plaćen samo 137.500 evra. Petnaest godina unazad cena kvadrata u novogradnji na Vračaru je 3000 evra. Taj stan vredi 240.000 evra! Kako ga je Miloš Jovanović kupio za 137.500 evra?

U bazi „KRIK“-a stoji dalje da je Miloš Jovanović zajedno sa suprugom Letisijom Erikom Jovanović vlasnik stana na Vračaru od 71 m2 i da stan vredi 122.500 evra. U tekstu „KRIK“-a stoji: „Jovanović je novinarima KRIK-a rekao da su nakon rođenja deteta on i supruga želeli da kupe veći stan zbog čega su 2014. podigli novi kredit od 40.000 evra. Kako kaže, novcem iz kredita i suprugine ušteđevine kupili su za 73.000 evra stan pored onog koji su već imali i spojili ih. U katastru je upisano da stan ima 71 kvadrat, dok u kupoprodajnom ugovoru piše da ima 62 metra kvadratna. I na ovom stanu je zbog kredita upisana hipoteka“.

Komentar. Jako je čudno da je stan od 71m2 u novogradnji na Vračaru plaćen samo 122.500 evra. Petnaest godina unazad cena kvadrata u novogradnji na Vračaru je 3000 evra. Taj stan vredi 213.000 evra! Kako ga je Miloš Jovanović kupio za 122.500 evra?

U bazi „KRIK“ stoji da je sestra Miloša Jovanovića vlasnica stana u centru Beograda (Stari grad) koji vredi 105.000 evra.

 U bazi „KRIK“-a stoji da je majka Miloša Jovanovića vlasnica stana na Vračaru koji vredi 105.600 evra.

U bazi „KRIK“ -a stoji da je supruga Miloša Jovanovića 2017. bila vlasnica firme „Talent cache“. U tekstu „KRIK“-a stoji: „Jovanovićeva supruga osnovala je preduzetničku radnju sredinom 2017. godine. Kako je Jovanović objasnio za KRIK, radnju je osnovala kako bi na nju primala platu koju zarađuje u beogradskoj firmi „Inter Venture“. Supruga, kako kaže Jovanović, posreduje u zapošljavanju inženjera u domaćim i stranim firmama i promoviše kompaniju u kojoj radi“.

Komentar. Neverovatno zvuči da funkcionerka u privatnoj kompaniji, ima dozvolu da osnuje svoju kompaniju, sa istom delatnošću, da bi preko svoje vlasničke firme „Talent cashe“ primala platu iz kompanije „InterVenture“ u kojoj ima visoku funkciju!?!

Foto: printscreen

U Izveštaju poslanika Miloša Jovanovića, koji je 21.10.2022. podneo Agenciji za sprečavanje korupcije stoji da je francuski državljanin Miloš Jovanović vlasnik tri stana i to: stana od 80 m2 (1/1), puno vlasništvo, stečeno kupovinom, pola stana od 65 m2 (u katastru stoji 71m2) (1/2), stečeno kupovinom, i vlasnik pola stana od 50 m2 (1/2), stečeno kupovinom. Dakle, po tom najnovijem izveštaju Miloš Jovanović i supruga su vlasnici 201m2 stanova na Vračaru. Kako se radi o novogradnji, vrednost tih 201m2 po tržišnoj vrednosti je 603.000 evra!

Kada govorimo o prihodima javnog funkcionera, a francuskog državljanina Miloša Jovanovića, o čemu je podatke podneo Agenciji za sprečavanje korupcije, u izveštaju stoji da su mesečni prihodi Miloša Jovanovića iz budžeta i drugih javnih izvora sledeći. Kao Narodni poslanik Skupštine Republike Srbije, francuski državljanin Miloš Jovanović prima 35.000 dinara, a kao profesor na Pravnom fakultetu u Beogradu prima 174.000 dinara. Ukupno 209.000 dinara mesečno. Problem je u tome što Miloš Jovanović nije naveo prihod koji dobija kao predsednik DSS. Nije prijavio ovaj prihod, zbog toga što je teško dokazati da on zaista prima naknadu (na crno) od najmanje 1000 evra mesečno kao predsednik DSS. Međutim, ja sam 23 godine bio visoki funkcioner i član predsedništva DSS, i apsolutno pouzdano znam da je predsednik DSS uvek od osnivanja stranke, dobijao gotov novac u koverti, kao naknadu za svoj posao.

Neverovatno zvuči vest portala „24sedam“od 14.03.2023. pod naslovom: „Francuski bračni par kupio stan kod Beograda na vodi: Odakle Milošu Jovanoviću i njegovoj supruzi novac da kupe peti stan u centru Beograda?“. U toj vesti stoji: „Francuski bračni par Miloš i Leticija Erika Jovanović kupili su nedavno još jedan stan u centru Beograda. Kako saznaje 24sedam, francuski bračni par Miloš i Leticija Erika Jovanović kupili su nedavno još jedan stan u centru Beograda i koji se vodi kao zajednička imovina supružnika na 1/1. Radi se o nekretnini veličine 50 kvadratnih metara koja se nalazi u Ulici Aleksandra Glišića, koja se nalazi u opštini Savski venac u neposrednoj blizini nekadašnje Železničke stanice i kompleksa Beograd na vodi. Vrednost ovog stana nije poznata, ali prema trenutnom stanju na tržištu nekretnina, cena po kvadratnom metru u ovom delu grada se kreće od 3.000 pa do 4.500 evra, pa se postavlja logično pitanje odakle Milošu i Leticiji Eriki Jovanović toliko novca da kupe još jednu nekretninu u centru Beograda“.

 

Foto: printscreen

Neverovatno je da su Miloš Jovanović i supruga, pored dva stambena kredita kredita kojima su opterećene njihove zarade, uspeli da između 2018. i 2023. kupe još dva stana u centru Beograda. Jedan na Vračaru od 50m2, koji vredi  najmanje 150.000 evra, i drugi na Savskom vencu od 50m2 koji vredi između 150.000 i 225.000 evra. Odakle im novac da kupe ova dva stana, kada su već imali dva kredita i dve hipoteke?

Komentar. Vrednost stana koji su Jovanovići kupili u ulici Aleksandra Glišića, se kreće između 150.000 i 225.000 evra. Problem je u tome što Miloš Jovanović nije prijavio sticanje ovog četvrtog stana Agenciji za sprečavanje korupcije, što je ozbiljan problem. Ranije sam naveo da u Izveštaju Miloša Jovanovića, koji je 2022. podneo Agenciji za sprečavanje korupcije stoji da je vlasnik 3 stana, površine 201m2 na Vračaru. Ta tri stana, vrede najmanje 603.000 evra. Kada tome pridodamo vrednost četvrtog stana, konstatujemo da su Miloš i Leticija Jovanović vlasnici 4 stana u centru Beograda, površine 251m2, koji vrede oko 828.000 evra! Ne postoji način na koji oni mogu da objasne odakle im toliki novac. Oboje, trenutno imaju velike zarade, ali to važi samo za period od 5 godina, unazad. Oboje zarađuju, 5 godina unazad 6000 evra mesečno. Dakle, za 5 godina su zaradili 360.000 evra. Ali, imaju znatne troškove, dvoje dece, dva stambena kredita, dve hipoteke itd. Pre toga su im prihodi bili znatno niži. Njihovi legalni prihodi ne mogu da pokriju iznos od 828.000 evra! Dodajmo tome i vrednost stanova sestre i majke Miloša Jovanovića, od 210.600 evra, dolazimo do toga da porodica Jovanović ima nekretnine u vrednosti od preko milion evra. Međutim, osnovano možemo sumnjati da porodica Jovanović ima još nekretnina. Može se desiti da su Miloš i Leticija vlasnici neke nekretnine u Francuskoj, čije vlasništvo nisu prijavili Agenciji za sprečavanje korupcije, zbog toga što je nemoguće detektovati tu njihovu nekretninu ili nekretnine, kao što je gotovo nemoguće dokazati da Miloš Jovanović prima, na crno, platu u DSS-u.

Foto: printscreen

 

Neslaganje u izjavama Miloša i Leticije

Supruga Miloša Jovanovića je donedavno bila predsednica drugosrbijanskog udruženja „Topolska“. Ona je 24.9.2018. godine gostovala na TV N1 gde je govorila sve najgore o vlastima Beograda. U tom nastupu na N1 je izrekla silne neistine: „Zbog investitorskog urbanizma, zbog para se ruše zgrade koje imaju istorijsku vrednost, ne može sve da se prodaje, kulturno nasleđe i arhitektonski vredne kuće. Žao nam je što investitori diktiraju urbanizam Beograda. Ja sam Francuskinja, u Parizu to ne može tako, imamo stroge kriterijume, investitori nisu crtali grad već ljudi koji razmišljaju o svemu. Leticija Erika Jovanović kaže da joj sada život na Vračaru izgleda tužno“. Bilo je još sličnih javnih nastupa supruge Miloša Jovanovića, gde je ona govorila sve najgore o Beogradu, i vlastima Beograda, a sve najbolje o Parizu. Iznosila je neistine da je u Parizu sve divno, sve uređeno, da tako nešto, kao u Beogradu, u Parizu nije moguće.

To je sasvim suprotno onome što je Miloš Jovanović rekao, za TV „info24“ 02.05.2021.:„Budućoj supruzi sam odmah stavio do znanja da ću se svakako vratiti u svoju zemlju i istakao sam da je u Srbiji kvalitet života bolji i u smislu radnog vremena, transporta do posla pa i škole. Ako imate sreće ili šanse da koliko toliko pristojno živite od svog rada, Beograd je grad po meri čoveka, za porodicu prilično dobar grad, pet puta bolji od Pariza gde je jako teško živeti s porodicom. Svi moji prijatelji koji  imaju porodicu beže što zbog finansija što zbog te gungule i gužve pariske itd“.

Dakle, Miloš Jovanović tvrdi sasvim suprotno od svoje supruge - da je Pariz loš za život, a ne Beograd. Da je u Beogradu „kvalitet života bolji i u smislu radnog vremena, transporta do posla pa i škole“. Za razliku od svoje supruge Miloš Jovanović tvrdi da je „Beograd grad po meri čoveka, za porodicu prilično dobar grad, pet puta bolji od Pariza gde je jako teško živeti s porodicom“. Logično, istinu o Beogradu ne mogu da govore i Miloš Jovanović i njegova supruga. Ko ne govori istinu? Mi znamo, u ovom slučaju, da istinu ne govori Leticija Erika Jovanović. Ona mrzi ovaj grad, ona obožava Pariz.

Poznati portal „24sedam“ je objavio i četiri teksta o Milošu Jovanoviću i njegovoj supruzi. To su tekstovi pod naslovom „Supruga Miloša Jovanovića "zarađuje" skoro 4.000 evra mesečno! Ima srednju školu i ne zna srpski!“ od 10.03.2023., „Supruga Miloša Jovanovića ne zna srpski, ali zna da ismeva Srbiju dok veliča Francusku: Leticiji Eriki je Vračar mnogo bitniji od Kosmeta“ od 11.03.2023., „Kako Leticija "kadrira" za 4.000 evra mesečno: Supruga lidera DSS-a i njeni saradnici se prema zaposlenima odnose kao prema nižoj rasi!“ od 13.03.2023., i četvrti tekst od 14.3.2023. pod naslovom „„Francuski bračni par kupio stan kod Beograda na vodi: Odakle Milošu Jovanoviću i njegovoj supruzi novac da kupe peti stan u centru Beograda?“. Koga zanima neka ode na portal „24sedam“ i neka pročita te tekstove.

 

Foto: printscreen

„Divni“ saradnici Miloša Jovanovića

O tome ko je Miloš Jovanović, govore i njegova dva najbliža saradnika. Leva ruka Miloša Jovanovića je Aleksandar Polovina, koji je poznat po tome što je 28.2.2023. pretio smrću predsedniku Vučiću. Visoki funkcioner DSS, član Glavnog odbora DSS, Aca Polovina je na društvenim mrežama postavio tekst i anketu sledećeg sadržaja: „Srbi su ubijali kraljeve i svoje i tuđe, za daleko manje od ovoga. Da li bi ubistvo potpisnika bilo pravično/preterano“. S obzirom na to da su DSS i opozicija tih dana konstantno napadali predsednika Srbije, sasvim je jasno da je Polovina mislio na predsednika Vučića u svojoj objavi. Aleksandar Polovina je aktivan i u nevladinom sektoru i osnivač je NVO Live Beograda. Polovina je jedan od najbližih saradnika Miloša Jovanovića, čovek od poverenja, čovek za specijalne zadatke. Portal „24 sedam“ je 28.02.2023. je objavio tekst o Polovini, u kome stoji „Radi se o relativno problematičnom mladiću koji je imao probleme sa zakonom još u srednjoj školi. Redovno je konzumirao marihuanu, a zbog te droge je imao problema i na ekskurziji kada su mu policijski službenici na granici sa Grčkom pronašli kanabis“.

 

Foto: printscreen

Desna ruka Miloša Jovanovića je Uroš Janković koji je donedavno bio predsednik Izvršnog odbora DSS. Kućni je prijatelj i najbliži saradnik Miloša Jovanovića. Uroš Janković je pre tri godine osuđen pred Specijalnim sudom u Beogradu, na dve godine zatvora, zbog krivičnog dela prevare. Najbližem saradniku Miloša Jovanovića je izrečena i novčana kazna od dva miliona dinara, a sud je doneo odluku i da mu se oduzme protivpravno stečena imovinska korist od 4,5 miliona dinara. Na pitanje sudije „Da li ste kao funkcioner Agenciji za borbu protiv korupcije prijavili novac koji vam je prevareni davao?“, prvi saradnik Miloša Jankovića, Uroš Janković je u sudu rekao: „Ne, nisam računao na to kao na zaradu, nego kao na garanciju za pomoć. Na osnovu toga sam uzeo oko 74.000 evra, i pozajmicu od 13.000 evra“. Miloš Jovanović je posle izricanja presude Urošu Jankoviću ne trepnuvši izjavio da presudu svom prijatelju i funkcioneru vidi kao „ozbiljnu nestručnost ili nesavesnost sudije, neku vrstu političkog pritiska, ili i jedno i drugo istovremeno“. Miloš Jovanović poručuje, da jedni aršini važe za njega i njegovu bratiju, a drugi za građane. Miloš Jovanović kaže – moji lopovi, nisu lopovi, oni su nevine žrtve političkog pritiska.

Kada ste sve ovo pročitali, sigurno se čudite što se Francuz Miloš Jovanović i bratija, usuđuju da organizuju i najavljuju rušilački skup, baš na dan sećanja na pogrom Albanaca nad Srbima! Veliki Dušan Kovačević je lepo napisao u svojoj drami „Balkanski špijun“ sledeće: „Pa si na pet dana otišao u Pariz, a tamo si se spanđao sa nekom kurvetinom (…) Zalutao si u gustu šumu u kojoj vršljaju strani agenti. A bio si mlad, prirodno je, oćeš da jedeš, oćeš da je..š, a to košta brate“.

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ančica

pre 1 godinu

Od stranih plaćenika koji bi da unište Srbiju. Eto odakle mu. A Jovanović se predstavlja kao veliki patriota. Strašno!

Ančica

pre 1 godinu

Od stranih plaćenika koji bi da unište Srbiju. Eto odakle mu. A Jovanović se predstavlja kao veliki patriota. Strašno!

Mica

pre 1 godinu

Ko zna kako je i taj novac zaradio mada ko zna ko ga i sve finansira .

Krimos

pre 1 godinu

Pored pasosa Francuske jos i 4 stana u Beogradu, ovaj neki opasan krimos.

Rade

pre 1 godinu

Čoveče pa ko zna ko mu je taj novac dao i ko ga sve palca ko zna ko su sponzoru Frnacuzu

Aca

pre 1 godinu

Treba narod da zna sve . Ništa se ne može sakriti. Jovanović je najveći izdajnik Srbije.

Andrej

pre 1 godinu

Ko zna čime se sve bavi Jovanovic pa ima 4 stana !

France

pre 1 godinu

Auuu koliko para toliko muzike, prodaje svoju zemlju a strani donatori to placaju dobro.

Mika

pre 1 godinu

828.000 Evra ima čovek da da za 4 stana odakle novac ovoliki !

Bole

pre 1 godinu

Jovanović na sledećim izborima neće imati nijedan glas.

Ana

pre 1 godinu

Milos Jovanovic sigurno nije dosao do 4 stana postenim putem, vec kradjom i unistavanjem Srbije i srpskog naroda!

Milivoje

pre 1 godinu

Trebalo bi da se sazna odakle ovoliko novac može da ima ovaj mada ako vec ima francuski pasoš ko zna ko ga još sve palaca

Milorad

pre 1 godinu

Dok su na vlasti bili DSS i Miloš Jovanović, na slobodu su pustili teroristu Aljbina Kurtija i još 1869 albanskih terorista. Miloš Jovanović nije hteo da brani Srbiju od zločinačkog NATO bombardovanja 1999. godine, već je pobegao u svoju rezervnu domovinu, Francusku, u Pariz. Kada su Albanci 17.3.2004.

Braca

pre 1 godinu

Koliko je samo Jovanović agresivan po pitanju KiM i koliko viče kad govori kako Vučić radi protiv Srbije. Sram ga bilo. To radi da bi opravdao pare koje mu daju strani tajkuni.

Slavko

pre 1 godinu

To je dobro pitanje? Ali posto Francuz saradjuje sa kriminalcima verovatno au mu oni i kupili. Prodao sebe i avoj narod za 4 stana.... Strasno i zalosno

Veka

pre 1 godinu

Miloš Jovanović je pun mržnje prema Vučiću. Stalno kritikuje sve što se uradi u Srbiji, i sve zato da bi se dodvorio moćnicima koji mu plaćaju za to što radi.

Rade

pre 1 godinu

Pokrali sve živo od naših građana dok su bili na vlasti a sada nam drže neka predavanja

Gaga

pre 1 godinu

Lažni patriota koji samo želi da ostvari lični interes, briga njega za srpski narod, hoće samo da napuni svoje džepove.

Vlada

pre 1 godinu

Napdaju nas stalno preko svojih medija a za svoju imovinu ćute i prekrviju sve

Pavle

pre 1 godinu

Neka Miloš objasni odakle toliko imetak koji nije ni malo mali

Mimi

pre 1 godinu

Sasvim je jasno da je napunio dzepove, na posve "legalan"nacin. Sramota je ko se i kako bogati.

Veca

pre 1 godinu

Bes i prezir prema predsedniku Vučiću svakodnevno Jovanović pokazuje. Nije mu u interesu moderna i razvijena Srbija. Što ne kaže odakle mu toliko stanova, kao zaradio je pošteno, sram ga bilo!

Fifi

pre 1 godinu

Srbija želi da zna da li ti je ta 4 stana ona kupila???

Laki

pre 1 godinu

Dokazati i pokazati odakle toliko bogatstvo Jovanoviću? Čijim parama je sve to kupljeno?

Goca

pre 1 godinu

Jovanović se navodno bori za Srbiju. On je jedan lažov, koji ima za cilj da ruši Srbiju.

Milena Jokic

pre 1 godinu

Nije sigurno stekao sve te stanove od plate iz Demokratske stranke. Ne znam kako može neko ko je oženjen Francuskinjom, neko ko je toliko godina proveo tamo, školovao se da sad naprosto postane privrženi rodoljub, veliki patriota, vernik i da se bori za Srbiju iz koje je pobegao kad je bila u najtežoj mogućoj situaciji.

Gavra

pre 1 godinu

Miloš Jovanović je najveće zlo Srbije. Čime se on to bavi kad ima toliko stanova?!

Jela

pre 1 godinu

Miloš Jovanović je francuski državljanin a tobož se bori za svoju domovinu Srbiju. Šta pokušava i kog pokušava više da zavara kad je sve jasno kao dan. Bori se samo za svoje lične interese i za svoj džep.

Milo

pre 1 godinu

Treba prvo preispitati odakle ovoliko novca ovom čoveku

Danijela

pre 1 godinu

On nas truje svojim izjavama kako se kobajagi bori za Srbiju. Izdajnik poput Jovanovića, koji sarađuje sa strancima nije poželjan u Srbiji.

Bogdan

pre 1 godinu

Nije ni čudo da ima ovoliki novac ipak je on starni plaćenik

Janko

pre 1 godinu

Treba preispitati odakle ovoliko noca ovom čoveku i to se mora uraditi .

Dača

pre 1 godinu

Miloš Jovanović je u Srbiji najuspešniji u zgrtanju para!

Branka

pre 1 godinu

Sigurno je zaradio postenim radom sve te stanove.

Nikola

pre 1 godinu

Nisam siguran da na legalan način možeš za tako kratko vreme da zaradiš 1.000.000 evra!

Ivana

pre 1 godinu

Svakome se moze proveriti imovinsko stanje i da li je to zaradjeno od sopstvenog rada,nasledstva ili kradjom,utajom poreza.Za sve postoji resenje samo ga treba pokrenuti.

Zoki

pre 1 godinu

Dok su francuski avioni iz sastava NATO, razarali Srbiju, francuski državljanin Miloš Jovanović se krio po pariskim mišijim rupama,toliko o velikom patrioti...Vidi Srbijo ovo.

Ljilja

pre 1 godinu

Cim je Jovanovic pusti te silne albance iz pritvora ocekivalo je se da nece stati na stranu srpskog naroda.Tvrdim da je i dalje na strani Kurtija.

Jovan

pre 1 godinu

Nije iskljuceno da ovaj Jovanovic i dalje nesedi na dve stolice i to bi bilo objasnjenje za svu tu imovinu koju poseduje.

Tina

pre 1 godinu

Sigurno je zaradio postenim novcem, sramota!!!!

Milica

pre 1 godinu

Zbog ovakvih Srbija propada...Dodju ,pokradu ,ojade ovaj narod i odu,da li u Ameriku,da li u Francuku nije ni vazno....Vazno je da nas koji ostajemo ovde lazu ,mazu,podkradaju sa sve parolom mi cemo vam pomoci ...KOme cete pomoci?Vasim dzepovima....Ja drugu drzavu nemam a svoju nedam

Simo

pre 1 godinu

Ljudi nemaju sta da jedu u Srbiji a on kupio 4 stana. Gospodin covek, sve po ledjima gradjana. Ko zna koliko je ojadio ovu nasu drzavu

Dragana

pre 1 godinu

Sto se niko neusudi da kaze koliko Vucic ima nekretnina,pa mogu samo da slazu jer je to lako dokazati.Kao sto ih pobija u svim njihovim lazljivim tezama.

Tanja

pre 1 godinu

Ne daj Boze da je ova opozicija na vlasti. Vladala bi pustos Srbijom. Hvala ti Boze sto si nam poslao Vucica

Dragan

pre 1 godinu

Nema nista lose u tome ako neko ima dvojno drzavljanstvo sve dok nepocne to da zloupotrebljava.

Goran

pre 1 godinu

To se I mi pitamo odakle gospodinu toliki novac i toliki stanovi???

Dragisa

pre 1 godinu

To kolika primanja imaju on i zena u Srbiji je lako pogoditi ali kolika imaju u francuskoj na pride za nesto nemozemo znati i kad se sve sabere to mu dodje to,malo ustedjevina,malo kredit malo i sa strane nesto i opa toliko stanova na broj se steklo.

Tasa

pre 1 godinu

Kako Milos Jovanovic moze da se bavi politikom i drzi predavanja a ne ostuje osnovne Zakone Srbije o imovini

Ninko

pre 1 godinu

Iz teksta koji procitah jasno zakljucih da Milos Jovanovic nikako legalno nije mogao kupiti 4 stana.

Nikola

pre 1 godinu

Odakle ti bre pare da kupis stan i u Beogradu na Vodi pored tolikih stanova koje si pokupovao.???

Deki

pre 1 godinu

Odakle, pa pokrao je ovaj jadan narod za vreme njihove vlasti , pa bi jos malo, usladilo mu se, ali marod sada zna !

Marko

pre 1 godinu

Jasno je kao dan da je Milos Jovanovic francuski agent tako je jedino mogao da sebi priusti tolike nekretnine.

Petar

pre 1 godinu

Milose zasto si pobeogao iz Srbije za vreme NATO agresije???

Milan

pre 1 godinu

Covek treba da radi 5 zivota za tolike stanove a Milos Jovanovic se baskari u njima i moze svako vece u drugom stanu da prespava.

Čatlajić iz Tenja

pre 1 godinu

Ustaški parazitu, kad će tvoja familija iz Osijeka (Edo Bakarec) da vrati pokradene stvari iz Tenja, Osijeka i okoline? Seme vam se zatrlo ustaško!

Boris Spasic

pre 1 godinu

Odakle pitamo se od velike kradje i lopovluka nad srpskim narodom ali nase pravosudje je jako a ima znacaja kao i po svom imenu ima pravde

BoraKonj

pre 1 godinu

Možda je moj Bakarac i savetnica predsednika za medije agent francuske obaveštajne službe pošto joj je suprug francuski obaveštajac. Mene to više brine nego neki opozicionar minornog uticaja. Razmisli malo.

Suza

pre 1 godinu

Pojedini građani Srbije žive u veoma lošim uslovima! Svoj čist obraz nikad nebi ukaljali, ali malo je takvih! Želja za vlašću, zamagli um, i prodaš se za male pare!

Lopov

pre 1 godinu

Cuj odakle im , perjanica ove opozicije su mutni poslovi i kradja.

Mila

pre 1 godinu

Ovo Jovanović na pošten način nije mogao da stekne, jasno svima kao dan.

Kaća

pre 1 godinu

Duplo državljanstvo, nekretnina svuda, prijavljeno ništa nije, a onda Jovanović sebe predstavi kao poštenjačinu. Od ovakvih mi je baš muka!

Marko

pre 1 godinu

Jos francuski drzavljanin ,a u Srbiji zaradio toliki novac na posten nacin

KT

pre 1 godinu

Videli smo Djilasa i njegovo bogacenje na racun dezave, ova opozicija prepisuje od njega, svoj tim o ovatili Ponosem, Obradovicem i Milicom pa bi u timu da kradu drzavu.

Mici

pre 1 godinu

Sigurno mu ostavila tetka isto kao I Bozi Derikozi!

Mia

pre 1 godinu

Jovanović je upropastio Srbiju i državnu kasu,eto odakle stanovi,sigurno nije dva posla radio da bi otplaćivao kredite bruka jedna!

Milan Bojanić

pre 1 godinu

E ovo je pravo pitanje. Neka Miloš Jovanović odgovori na ovo pitanje ako sme. Ko je njemu dao ovloike pare i šta je on mora oda uradi za te koji su mu dali pare. To nas sve interesuje. Sigurno nije ništa dobro.

Lana

pre 1 godinu

Ipak je francuskom potrčku sopstveni džep draži od Srbije.

zdravkozdravko

pre 1 godinu

Kako odakle pa nakrao se nije sigurno posteno zaradio.

gvozdengvozden

pre 1 godinu

Da li je to onaj patriota koji onomad u Becu potpisivao sporazume u ime njegovog kostunjavog pa bi sad taj isti da nam drzi predavanja?E malo se prevario,nece da moze tako nesto.

Natasa

pre 1 godinu

Gde su bile te lazne patriote kad su bili na vlasti da zastite nas narod i svetinje. Sad se kao toboze setili, njima je bitan samo njihov licni interes i nista vise!

Sara

pre 1 godinu

Jovanović je napunio džepove, pokupovao stanove po centru Beograda u vrednosti od preko milion evra, a za vreme bombardovanja boravio u Francuskoj. Pa izgleda se tako danas predstavlja patriotizam...

dragicadragica

pre 1 godinu

Dali mu mama i tata ali malo sutra.Ko zna cime se taj bavio u Francuskoj kada je pobegao za Srbiju sa njegovom zeniciom kojoj smeta Srbija i sve sto je Srpsko ali joj zato ne smetaju stanovi i zivot u Srbiji sto je vrlo zanimljivo.

Saladin

pre 1 godinu

Prljava kapitalisticka mafija ce bas u opoziciji i prati svoj krvavo steceni novac.

Stojkovic

pre 1 godinu

Em nemaju kako da pravdaju poreklo imovine, em nemaju kako da pravdaju svoje bolesne opozicione ideje.

Sara

pre 1 godinu

Odakle Milošu Francuzu 828.000e za stanove po centru Beograda koje čak nije ni prijavio. Ostaje poštenom građaninu da se zapita..1999. god. Je svoju otadžbinu posmatrao kako gori iz Francuske, patriota i rodoljub, nema šta.

Stojadin

pre 1 godinu

U razvijenim zemljama cak i opozicija sluzi kao primer gradjanima kako se treba javno ponasati. Samo kod nas je ona sinonim za mafiju.

gocagoca

pre 1 godinu

Pa naravno da nije legalno,odakle nekome toliko novca za takve stanove i na takvim mestima gde su stanovi jedni od najskupljih,treba to ispitati temeljno da se vidi sta i kako i odakle?

Danijela81

pre 1 godinu

Zavrsice i oni iza resetaka jednom. Pravdi treba nekada vreme da bi stigla.

darkodarko

pre 1 godinu

A zasto nije prijavio agenciji za sprecavanje korupcije?Pa upravo zato sto tu ima korupcije i te kako i logican splet okolnosti je da se to ne prijavi misleci da se nece to otkriti.

Stefan0078

pre 1 godinu

Mogu oni da peru pare, ali svoju savest i krvave ruke kojima su te pare stekli nece nikada.

dariodario

pre 1 godinu

Pa ne zovu dzabe njega Msa Francuz,nije to za dzabe sigurno tu ima saradnje sa Francuskim sluzbama definitvno.

Vanja

pre 1 godinu

Ne smeta meni njegovo imovno stanje smeta mi sto u srpskoj skupstini sedi francuski spijun,covek koji je po potrebi Srbin A nekad i Francuz.Ko zna ko je on.

dragandragan

pre 1 godinu

Za ovog kostunjavog ne moze se reci nista lepo jer se sve zna sta je radio pocev os pustanje 1800 krimanalaca siptara,do bezanja za vreme bmbardovanja nase zemlje i jos mnogo toga.Takav covek ne mox=ze da vodi Srbiju ni u kakvom slucaju jer on je sve samo ne neko ko zeli dobro Srbiji.

marko

pre 1 godinu

svi su oni se nakupuli drzavnih para i kozna kakvih para da ima cetri stana .

milenkomilenko

pre 1 godinu

A sta mi mozemo da ocekujemo od coveka koji je skolu zavrsio pitanje je i to kako u Francuskoj,koji je ozenjen Ftancuskinjom i veliki deo svog zivota proveo tamo ,ne moze se nista dobro ocrkivati i zato kostunjavi Francuzu zenu ruku pod ruku i u Francusku pa tamo radi to sto bi ovde hteo.

Nemanja

pre 1 godinu

Milos Francuz se dobro unovčio! Prodao sta nije njegovo ,otpustio zlikovce ali kao da je to bitno,ko sisa Srbe i Srbiju,bitni su puni dzepovi

Nikolina

pre 1 godinu

Svima nam je jasno da je Jovanović najobičniji izdajnik koji radi u interesu svoje države Francuske!

Nela

pre 1 godinu

Sto bi prijavljivali imovinu i primanja!ko da mu je to jedino krsenje obaveza!O francuakom pasosu jednog Srpskog poslanika nemam komentara

Anka

pre 1 godinu

Jovanović je jedan lažov i lopov koji je sve što je mogao stavio u svoj džep! Ološ jedan!

Nada

pre 1 godinu

Милоша треба детаљно прочешљати јер толики новац и станови нису свакидашња појава у Србији.

Zoka

pre 1 godinu

Sigurno ih nije posteno zaradio, jer nista posteno nema vezano za Jovanovica.

Vera

pre 1 godinu

Previše Francuske u Miloševoj biografiji da bi se verovalo u njegov patritizam.

sanja

pre 1 godinu

Zato što mu je predhodna vlast dozvolila da krade koliko može

Dejan

pre 1 godinu

Doći će vreme kad će Jovanović moradi da objasni odakle mu toliki novac. Očigledno se bavi nekim vrlo unosnim poslom, moraće da kaže i kojim jer kao doent na Pravnom fakultetu u Beogradu sigurno nije mogao da zaradi toliko.

Tijana

pre 1 godinu

Očigledno je već da je ovima ljudima i sada i oduvek bio bitan samo lični interes. Nikada ih nisu interesovale potrebe gradjana i napredak Srbije.

Miki

pre 1 godinu

Ovaj Francuz sto misli da narod nista ne zna i ima kratku pamet, moze slobodno da otputuje u Francisku i tamo se bori za mesto u vladi..

Nikola

pre 1 godinu

Miloš Jovanović nije želeo da prikaže svu svoju imovinu koju poseduje, a poslednjih godina se znatno uvećala. Strani plaćenik, taster koji će ako dođe na vlast da prizna lažnu državu Kosovo.

Nikola

pre 1 godinu

Pa naravno, bitno im je bilo, a i dalje je samo da iskoriste budžet Srbije. Godinama nisu ništa ucinili za napredak naše države, već su samo vodili računa o svojim ličnim interesima.

Natasa

pre 1 godinu

Bogata istorija Milosa Jovanovica govori o tome da je na sve spreman radi licnog interesa i da nema stida iako ocigledno radi protiv svoje drzave a gradjanima se potpuno drugacije predstavlja

Natasa

pre 1 godinu

Mnogo cinjenica navedenih u biografiji Jovanovica govori o njegovom karakteru i o tome koliki je "patriota". Jasno je da nema nikakvog osnova ni prava da nekome ko se bori za svoju zemlju bilo sta osporava.

Ena

pre 1 godinu

Bogami se Francuz već dobro obogatio napadima na Vučića.

Maki

pre 1 godinu

Sama činjenica da je Miloš Jovanović proveo toliko godina u Francuskoj,dobio dvojno državljanstvo gde veliča više francusko nego li srpsko ,pomažući da se Srbija razori a ne da se brani od NATO bomba a potvrdio je time što je 1999 godine otputovao upravo u Francusku sve je jasno .

Savke

pre 1 godinu

Pa kako odakle mu, radi čovek za francuske nevladine organizacije, radi protiv Srbije, ali mu ne ide nešto baš.

Stefan

pre 1 godinu

Toliko se Jovanović buni za vladavinu prava, govori o korupciji, a same stanove nije prijavio državnoj agenciji za sprečavanje korupcije. Ma kako ga nije sram!

Vladimir

pre 1 godinu

Puštanje Kurtija i višemilionska zarada Jovanovića mi deluje povezano, možda je neko tu malo se ovajdio.

Dušan

pre 1 godinu

Gde je Jovanoviću bila na pameti Kosovo i Metohija 1999.godine kada su njegovi vršnjaci ginuli u rovovima, boreći se protiv aviona NATO-a.

Biljana

pre 1 godinu

Odatle sto su antidrzavna opozicija i sto su za rusenje Srbije debelo placeni.

Biljana

pre 1 godinu

Jovanovic i kompanija. Samo su tu da profitiraju. Kakv crni patriotizam.

Biljana

pre 1 godinu

Njima je Srbija rezerva, mesto gde kupe novac. Zato moraju da imaju jos jedan pasos.

Nebojša Bakarec: Veliki francuski rodoljub Miloš Jovanović!
Politika

Nebojša Bakarec: Veliki francuski rodoljub Miloš Jovanović!

Veliki francuski lider Miloš Jovanović, poslanik u Skupštini Srbije i predsednik DSS, u Skupštinu Srbije ne dolazi, niti dolazi na sednice Skupštine grada Beograda. Nije teško razumeti zbog čega ne dolazi. Kao francuski državljanin, Miloš Jovanović, veći deo svog vremena provodi u svojoj domovini – Francuskoj. Kad dođe u Srbiju, on nikada ne dođe u Skupštinu Srbije, osim kada kao deo rulje želi da linčuje predsednika Vučića.

24.02.2023

21:50

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija