• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.03.2023

18:09

GRAĐANI, SLOBODNO TROŠITE PARE, BANKE U SRBIJI SIGURNE! Vučić o velikoj svetskoj bankarskoj krizi: Srpske rezerve na istorijskom maksimumu!

Tanjug

Politika

GRAĐANI, SLOBODNO TROŠITE PARE, BANKE U SRBIJI SIGURNE! Vučić o velikoj svetskoj bankarskoj krizi: Srpske rezerve na istorijskom maksimumu!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti o dve ključne teme. On je govorio o dnevnopolitičkoj situaciji i aktuelnoj krizi na bankarskom tržištu u svetu i u Evropi i njenom mogućem uticaju na Srbiju.

- Sutra se navršava 19 godina od pogroma srpskog stanovništva, a Albanci su iskoristili stradanje srpskog dečaka u selu Čabra i proterali više hiljada Srba, osmoro ubili, 35 crkava uništili... Neki su ćutali, umesto da rade i čine, nikada nismo rekli da je to do albanskog stanovništva i atmosfere koju su stvorili da Srbi nestanu. Nisam izlazio u javnost, čekao sam da imam sa čim da se obratim građanima. Za mene poželjna normalizacija jeste da imamo bolje odnose sa Albancima i da rešimo probleme, da živimo koliko je moguće zajedno, jedni pored drugih, da se poštujemo i da razvijamo zajedno posao i biznis i da gledamo u zajedničku budućnost. Čak i danas je navodno objavljen "veliki tajni plan" koji je ništa drugo nego spisak želja Albanaca šta bi oni hteli. Nema potrebe da izmišljate, ja nikada nisam krio planove niti ću to da radim. Mi i dalje nismo dobili nacrt onoga što želi EU. Mi smo dostavili svoj predlog, Albanci svoj. Nije nikakav sudbinski dan u Ohridu. Svi se nadaju da ću da potpišem nešto samo zato da bi dobili moju glavu, a ne zato što se boje bilo čega. Ja ću pokušati u ime Srbije da nastavimo da radimo dalje, da radimo na normalizaciji odnosa, ponavljam da od naših "crvenih linija" ne odustajemo. Kao predsednik Srbije pozivam građane da veruju svom državnom rukovodstvu, da veruju u posvećenost, mudrost, ozbiljnost i rodoljublje svog državnog rukovodstva. Garantujem da nikada ništa neću tajno da uradim, svi sporazumi su javni. Mi smo taktički uvek bili superiorni, ali strateški uvek sve smo gubili. Ako analiziramo od Miloševića, Koštunice, Đinđića, svi su oni bolji govornici od mene, šarmantniji, kako hoćete, ali mene ne zanima da budem voljen, osim kod moje troje dece. Želim da ostavim kao predsednik najbolje rezultate u istoriji Srbije. Znam šta ne smemo da izgubimo, a šta moramo da sačuvamo. Mir nije sve, ali bez mira nemate ništa. Kineski predsednik Si je rekao slično: "Vazduh i Sunce ne možete da vidite, ali bez njih ne možete ništa". Mi ćemo učiniti sve da sačuvamo mir. Srbija je pre nekoliko godina bila na 39 procenata ukupne ekonomije Zapadnog Balkana, a sada je više od 50 odsto. Srbija ima u poslednjih 10 godina 50 odsto više od Bugarske, a 67 odsto više od Hrvatske stranih direktnih investicija. 642 miliona evra nam je nivo stranih direktnih investicija u prva dva meseca ove godine i u martu. Ja se nadam da ćemo doći do pet milijardi dinara - rekao je Vučić.

O vojsci

 

- Slušam poslednjih nedelja da smo mi jači i da ćemo ko zna šta. Kažu 28 zemalja povuklo priznanje, jeste, ali niko u vaše vreme. Kako se kitite mojim, našim perjem? Pričate o vojsci koju ste uništili, jeste, mi smo je obnovili. Da, vojska nam je deset puta jača, i? Šta želite, da uđem u rat sa NATO? Šta bismo dobili? Izgubili bismo rat i šta posle toga? Da čekamo neki novi rat i da nemamo više nijedno dete. Radiću na tome da nikada ne moram da idem po kućama i da objašnjavam majkama zašto im je dete u kovčegu. Ja danas nemam pravo da ne razumem šta je to što se menja u svetu.

Sumnjam da će Albanci prihvatiti ZSO, ali...

 

- Danas su okolnosti mnogostruko teže nego devedesetih godina. Mi moramo našu malu zemlju, naš mali brod da dovedemo do mirne luke neoštećenog, čuvajući naš narod i državni interes. Biće mnogo stvari koje ćemo morati ako Albanci prihvate formiranje ZSO, a sumnjam da će prihvatiti, biće mnogo teških stvari koje ćemo mi morati da učinimo, ali ni to neću kriti. Pozivam građane da budemo mudri. "Idemo da ga sprečimo da potpiše..." Svaki dan slušam te gluposti, prekinite da lupetate. Pozivam građane da budemo mudri, pametni, da se uzdamo u svoj rad za bolju budućnost. Ja mislim da će da se dogodi proces koji neće biti jednokratni. I Albancima će biti stavljeno do znanja da je to proces koji vodi ka Evropskoj uniji. Mi ne smemo da kažemo da ništa nećemo da uradimo jer to nije dobro za nas. Za nas je ostanak na evropskom putu od značajnog nacionalnog interesa. Ne trčite pred rudu. Koliko smo puta Cimermana izbacili iz kancelarije. Šta smo imali od toga? Radićemo mudro, voditi računa o nacionalnim interesima, obično mi govore da je Vučićeva taktika da potpiše Ana Brnabić ili Ivica Dačić. Da znate, nikada se nisam krio iza nekoga, uvek sam sebe i svoja leđa stavljao ispred drugih, kad neko bude nešto potpisivao, potpisaću ja, a o tome će odlučivati narod. A ne planiram da potpišem ništa. 

Projekti napreduju, banke stabilne, imamo svega, građani, slobodno trošite novac

 

- Za koji dan put od Surčina do Novog Beograda, i deo Miloša Velikog, za tri meseca biće gotova obilaznica oko Beograda, potom i Ruma - Šabac, a i novi stadion. Stadion u Zaječaru izgleda kao da nije u Srbiji. Uskoro krećemo i sa stadionom u Kragujevcu, u Valjevu dve fabrike otvaramo uskoro. Do kraja godine završavamo i brzu saobraćajnicu Lajkovac-Valjevo. Zašto sam ovo sve rekao? Srbija mora da čuva stabilnost. U svetu postoji velika nestabilnost zbog propasti banaka. Građani Srbije ne treba da imaju bilo kakav strah, bankarski sistem ima punu stabilnost i likvidnost, devizne rezerve su na istorijskom maksimumu, rezerve zlata su najveće u istoriji, naše banke su sigurne, čak razmišljamo da povećamo iznos depozita u bankama. Ovo je samo da vam bude jasno, u ovom trenutku čak 546 milijardi dinara Srbija ima na svom računu, pet milijardi evra. So je jedna od namirnica koje ne proizvodimo u Srbiji i radimo na tome da obezbedimo, da kupimo đubrivo, da kupimo nešto pšenice od prvog roda, pa ćemo i od drugog. Ljudi, slobodno trošite novac, nikakve nestabilnosti neće biti. 

Ukrajina i sankcije Rusiji

 

- Nama je sukob u Ukrajini doneo samo probleme. Republika Srbije je posle toga izašla sa svojim stavom u kojem je rekla da osuđuje narušavanje teritorijalnog integriteta zemalja članica UN. Mi smo tada takođe rekli da zbog svega što se dešavalo na teritoriji Srbije, a i kada nam je bila potrebna pomoć 2015. godine, da Srbija neće da se priključi sankcijama Ruskoj Federaciji. Od tada, količina laži koju su koristili po pitanju KiM prevaziđena je samo po pitanju sankcija Rusiji. Ako budemo planirali da menjamo politiku, obavestiću vas ja. Kada kažete da puštamo "probne balone"... Mi to ne radimo. Kažu "Rade Basta je Vučićev čovek", čoveka nikad nisam ni video, osim ono kad vidim sve predstavnike Vlade, možda jednom ili nijednom razgovarao sa njim. Kad budemo menjali politiku, ja ću da vam se obratim i neće ta politika dobiti podršku u Vladi Srbije. Da li će to biti za mesec dana, ne znam. 

Srbija nastavlja sa izvozom oružja

 

- I dalje ćemo nastaviti da izvozimo oružje u sve dozvoljene krajnje korisnike. A gde će to da završi, pa naravno da će da se gađaju raketama, neće sigurno Šanelovim tašnicama. 

Pitanje novinarke zašto je na TV Hepi ukrajinska ministarka predstavljena kao prostitutka

 

- Nije mi lako da kritikujem naše medije kada me pitaju strani novinari, zbog toga što sam predsednik Srbije. Na Pink televiziji toga nema, osim ako nisu izvori i sagovornici neki koji podržavaju Rusiju, što nije slučaj sa Hepijem, to je proruska televizija, neću reći zašto. Nisam čuo da su proglasili ukrajinsku ministarku prostitutkom, ali ako jesu, izvinjavam se. Nije mi teško da se izvinim i da poreknem nešto, samo treba da nam se obratite. Ja odgovaram svim medijima i gostujem gde god me pozovu, uvek sam fer kad god me nešto pitaju. Za neke televizije mi je krivo što objavljuju svašta, ali ne možete da pređete kada vam udaraju na decu i porodicu, u Srbiji imate svakakvih medija. To se događalo meni sa mojom porodicom na drugim televizijama, ali to je demokratija, ovde svašta možete da čujete. 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tijana

pre 1 godinu

Sa nestrpljenjm ocekujemo obracanje predsednika.

Igor

pre 1 godinu

Svuda je tu da ljudima kaže kakav je situacija u našoj zemlji neće da krije ništa od njih

Uroš

pre 1 godinu

Radićemo da ojačamo još više našu zemlju imamo još puno posla i nedovršenih računa

Sead

pre 1 godinu

Predsednik casno i odgovorno izlazi pred svoj narod.

SANJA

pre 1 godinu

Vučić uvek iskreno prema svom narodu, danas ćemo imati informacije iz prve ruke o svim aktuelnostima u zemlji.

Iva

pre 1 godinu

Najnovije informacije pred put u Ohrid i šta se može očekivati će nam večeras saopštiti predsednik.

Vuk

pre 1 godinu

Situacija je svuda teška imaćemo još puno posla koji mora da se završi potrebene su nam nove investicije

Ana

pre 1 godinu

Predsednik ima podršku naroda da nastavi borbu za KiM na dijalogu u Ohridu.

Olja

pre 1 godinu

Veoma važan nastavak dijaloga nas čeka u Ohridu i predsednik nas večeras upoznaje sa najnovijim razvojem dogadjaja.

Darko

pre 1 godinu

Gradjani j2dva čekaju da ga čuju i vide svaki put ima nešto novo da im kaže

Milan

pre 1 godinu

Vucicevo bitno obracanje narodu i saopstenje kljucnih stvari moramo ispratiti.

Dorotea

pre 1 godinu

Verujemo u ozbiljnu politiku predsednika Vučića.

Dorotea

pre 1 godinu

Narod zna da Vučić nikada neće prodati svoju otadžbinu!

Milica

pre 1 godinu

Verujem da Vucic ima kartu u rukavu da sacuva ekonomsku stabilnost u Srbiji!

Dorotea

pre 1 godinu

Građani Srbije znaju da predsednik nikada ne bi izneverio svoj narod!

Dorotea

pre 1 godinu

Primer kako jedan predsednik brine da građani budu upoznati sa svim aktuelnim dešavanjima u zemlji.

Dorotea

pre 1 godinu

Primer ozbiljnog državnika koji posvećeno i odgovorno vodi državu.

Dorotea

pre 1 godinu

Predsednik je uvek odgovoran prema svojim građanima.

Ana

pre 1 godinu

Pred Vucicem su teski dani, ali izborice se on. Podrska predsedniku!

Dorotea

pre 1 godinu

Za svaki vid poštovanja je činjenica da predsednik blagovremeno obaveštava javnost o svim aktuelnostima u zemlji.

Milica

pre 1 godinu

Све важне информације сазнаћемо из прве руке.

Milica

pre 1 godinu

Posle obracanja mnogo vise cemo znati desavanja sa bankarskim sistemom

Milica

pre 1 godinu

Građani Srbije treba da čuju informacije od predsednika Vučića i to je najvažnije a ne da slušaju to od nekoga drugog

Cedomir

pre 1 godinu

Svako obraćanje Vučića izaziva veliku pažnju javnosti. Vučić će nam reci koji su naši dalji koraci i šta nas čeka.

Milica

pre 1 godinu

Težak je period pred nama i predsednik Vučić želi da obavesti sve građane o tome šta se trenutno dešava i šta će biti u budućnosti.

Milica

pre 1 godinu

Svaka čast za predsednika koji redovno obaveštava građane o dešavanjima u svetu i nalazi najbolje rešenje.

Milica

pre 1 godinu

Vučić će javno govoriti o svim aktuelnim političkim temama u zemlji, prvenstveno o KiM. Ko zaista želi da zna prava dešavanja, treba da posluša predsednikovo obraćanje.

Milica

pre 1 godinu

Vučićevo obraćanje naciji je još jedan znak poštovanja prema svom narodu i njegove potrebe da nas o svemu informiše i ništa ne skriva.

Milica

pre 1 godinu

Zaista želim da budem upućena u najnovija dešavanja i svako obraćanje Vučića nam to omogućuje. Uvek smo u toku i možemo da pratimo svaku situaciju vezanu za našu državu.

Milica

pre 1 godinu

Predsednik se lavovski bori za svoj narod i imamo apsulutno poverenje.

Tanja

pre 1 godinu

Samo da bankarska kriza koja je zahvatula SAD ne ostavi posledice po našu zemlju. Nadamo se dobrim vestima u ovom obraćanju večeras.

Tanja

pre 1 godinu

Samo da bankarska kriza koja je zahvatula SAD ne ostavi posledice po našu zemlju. Nadamo se dobrim vestima u ovom obraćanju večeras.

Milica

pre 1 godinu

Predsednik Vučić neće odstupiti od zahteva koje druga strana mora da ispuni.

Ksenija

pre 1 godinu

Jedva čekam da čujem šta novo ima da nam kaže Vučić o političkim dešavanjima u Srbiji.

Jablan

pre 1 godinu

Ključno je da se nadje razumevanje iza naše zahteve

Sanja

pre 1 godinu

Vazno obracanje predsednika! Jedva cekam da cujem.

Aca

pre 1 godinu

Predsednik ce predstaviti narodu planove pred odlazak na Ohrid

Snežana

pre 1 godinu

Od predsednika Vučića večeras ćemo čuti sve o trenutnoj političkoj situaciji u zemlji i svetu i bankarskoj situaciji u svetu i njenom uticaju na Evropu. Pored teških tema nadamo se i dobrim vestima za građane Srbije.

Mena

pre 1 godinu

O aktuelnim dešavanjima i bitnim temama večeras će nam govoriti predsednik Vučić.

Andrijana

pre 1 godinu

Svi pratimo naseg predsednika i dajemo mu apsolutnu podrsku pred odlazak u Ohrid.

Zlatko

pre 1 godinu

Vucic jedini covek koji se zaista bori za interes Srbije i dobrobit srpskog naroda

Cecilija

pre 1 godinu

Vučić je uvek iskreno o svemu obaveštavao svoj narod.

Stanko

pre 1 godinu

Narodu puno znace informacije koje im daje predsednik.Uvek obavesti narod o pregovorima.

SARA

pre 1 godinu

VECERAS SMO SVI UY PREDSEDNIKA GLEDAMO OBAVEZNO.

ACA

pre 1 godinu

O SVIM TEMAM VUCIC CE OBAVESTAVAO SVOJE GRADJANE TAKO ISTO I VECERAS.

Marina

pre 1 godinu

Vučić dobro zna šta radi,Srbija je spremna da čuje šta predsednik ima da kaže.

zora

pre 1 godinu

Danas ce predsednik izneti koji su dalji planovi i koraci za Srbiju i sta možemo da očekujemo u narednom periodu.

Kaja

pre 1 godinu

Ključna tema razgovora biće formiranje ZSO. Vučić neće odustati od ZSO.

Milovan

pre 1 godinu

Predsednik kao jedan odgovoran čovek hoće da podeli sa svojim narodom sve detalje dogovora sa pregovaračima EU i USA.

Caca

pre 1 godinu

Ključne teme su pred svima nama,a bliži se važan sastanak našeg predsednika u Ohridu!

Kaja

pre 1 godinu

Vučić neće odustati od ZSO i nikada neće biti oduzeto Srbiji ono što joj pripada.

Zoran

pre 1 godinu

Bravo predsednice, tako treba, uvek narod da obavestite i upoznate sa bitnim temama. narod to ceni kod Vas

Miki

pre 1 godinu

Predsednice Vucicu obuzdaj ovu budalu od ministra sto nas uvlaci u svadju sa prijateljskim drzavama.Taj covek nikako i nikada nije trebao biti ministar u Vladi RS, a on za sramotu ne zna , ali bruka moju drzavu.Vi , birajuci njega za tu funkciju, snosite odgovornost za njegova dela.On se ocigledno ne razume u privredu jer mu je ostecen mozak od Kik boksa , policijskog rada i vezbi oblikovanja na DIFu.Stvarno nismo zasluzili ovakve ministre, nekompentetne ljude sklone radnjama ispod zita u korist nasih neprijatelja.Molim vas da ubuduce postavite valjane uslove i kararakteristike koje trebaju zadovoljavati buduci sluzbenici drzave na javnim funkcijama.Ovakvi izbori su nedopustivi i krajnje rizicni za nasu zemlju.Da li je izneti stav polupismenog ministra prema Rukoj federaciji i stav Predsednika vlade RS i Vas stav ?

Miki

pre 1 godinu

Predsednice Vucicu obuzdaj ovu budalu od ministra sto nas uvlaci u svadju sa prijateljskim drzavama.Taj covek nikako i nikada nije trebao biti ministar u Vladi RS, a on za sramotu ne zna , ali bruka moju drzavu.Vi , birajuci njega za tu funkciju, snosite odgovornost za njegova dela.On se ocigledno ne razume u privredu jer mu je ostecen mozak od Kik boksa , policijskog rada i vezbi oblikovanja na DIFu.Stvarno nismo zasluzili ovakve ministre, nekompentetne ljude sklone radnjama ispod zita u korist nasih neprijatelja.Molim vas da ubuduce postavite valjane uslove i kararakteristike koje trebaju zadovoljavati buduci sluzbenici drzave na javnim funkcijama.Ovakvi izbori su nedopustivi i krajnje rizicni za nasu zemlju.Da li je izneti stav polupismenog ministra prema Rukoj federaciji i stav Predsednika vlade RS i Vas stav ?

Marko

pre 1 godinu

Svi smo uz Vučića danas. Čekamo obraćanje predsednika

Ena

pre 1 godinu

Predsednik se uvek obraca sa vaznim temama , zato njegova saopstenja ispratim od pocetka do kraja.

Goran

pre 1 godinu

Politika koju vodi naš predsednik odupire se teškoj finansijskoj situaciji u zemlji i svetu. Trenutna situacija u svetu se ne održava na finansijsku sliku Srbije zahvaljuući merama Vlade

olja

pre 1 godinu

Ogromna podrska naroda je upucena Vucicu! Vidi narod ko se bori za drzavu i njene interese!

Mara

pre 1 godinu

Mislim da je za sada stabilna situacija na našem bankarskom tržištu.

Una

pre 1 godinu

Zaista me interesuju desavanja i novosti na dnevnopolitickoj sceni i znam da cu danas dobiti sve odgovore kroz obracanje naseg predsednika.

Rada

pre 1 godinu

Izvesno je da će kretanja na medjunarodnom bankarskom tržištu uticati kad tad i na domaći sistem.

cane

pre 1 godinu

Ocekujemo teske razgovore u Ohridu ali vredujemo da ce Vuciceva mudros i stav opet doci do izrazaja!

Nevena

pre 1 godinu

Sve dok imamo ovakvog čoveka da nas vodi sigurna sam da ćemo svom snagom izboriti se sa svim temama!

Maja

pre 1 godinu

Sva kretanja na medjunarodnom bankarskom tržištu će imati uticaja i na naš sistem, samo je pitanje kada i u kojoj meri.

Aca

pre 1 godinu

Naš Vučić uvek prica pametno i smisleno, i uvek o bitnim temama. Nijedno njegovo obracanje nije bilo bez razloga , covek je pre svega odgovoran politicar koji postuje nas i nase vreme.

kosta

pre 1 godinu

Nikada nije bilo lako ali nikada nismo ni imali drzavnika poput Vucica. Covek se bori za drzavu i za nase interese!

Rada

pre 1 godinu

Politika Aleksandra Vučića je jasna i transparentna, nema šta da krije, niti se krije.

Kaja

pre 1 godinu

Jedva cekam da cujem sve najnovije informacije od naseg predsednika. Danas svi uz tv PRVA od 18h.

vanja

pre 1 godinu

Vucic se bori u nemogucim uslovima bukvalno! Manevarski prostor suzen, pritisci...I opet odolevamo!

Marica

pre 1 godinu

Vučić izlazi pred narod i kad je teško i kada ima čime da se pohvali.

Jagoda

pre 1 godinu

Veoma važno obraćanje našeg predsednika. Sa pažnjom ću ispratiti uključenje.

Maki

pre 1 godinu

Kretanja na medjunarodnom bankarskom tržištu utiču na sve veći rast kamatnih stopa i rata na kredite kod nas.

Jasna

pre 1 godinu

O svim ključnim temama Vučić će iskreno govoriti u toku obraćanja javnosti i svakako je pametno slušati šta priča

Maja

pre 1 godinu

Krajnji cilj Vučića je život u Srbiji bez neprijateljstva.

Vule

pre 1 godinu

Vučić se zalaže da se dijalogom reši problem KiM.

vanja

pre 1 godinu

Nema razloga da sumnjamo u Vucicve odluke jer je dosad narodu pokzao da je borac!

Sara

pre 1 godinu

Svako predsednikovo obracanje ispratim, zasluzuje to kao covek koji se toliko bori za nasu zemlju i nas.

Ana

pre 1 godinu

Svi ce veceras biti uz naseg predsednika, pratice sta ima da kaze gradjanima Srbije.

Vule

pre 1 godinu

Da Vučić nije dobar diplomata odavno bi Kurti slavio nezavisnost KiM.

Vuki

pre 1 godinu

Vučić uvek izlazi sa najnovijim informacijama. Bitno je da budemo u toku i da ga podržimo.

Danica

pre 1 godinu

Predsednik se uvek iskreno obracao narodu i tako ce i veceras biti.

Zec

pre 1 godinu

Srbija nece osetiti krizu na bankarskom trzistu i to samo zato sto predsednik vodi odgovornu politiku i gleda da nas na svaki nacin sacuva.

Danica

pre 1 godinu

Narod je uvek spreman da saslusa predsednika.

Jana

pre 1 godinu

Među ključnim temama u obraćanju predsednika Vučića su dnevnopolitička situacija i aktuelna kriza na bankarskom tržištu u svetu i u Evropi, i njen mogući uticaj na Srbiju.

Rasa

pre 1 godinu

Treba danas cuti sta se desava na politickoj sceni Srbije . To ce Vucic saopstiti danas

zagorkapatrnozic

pre 1 godinu

Danas u 18h svi uz predsednika Vučića i male ekrane.

aca

pre 1 godinu

Izuzetno je važno da predsednik Srbije redovno obaveštava javnost o aktuelnim događajima u zemlji.

Ana

pre 1 godinu

Predsednik Vučić govori o jako važnim temama, obavezno pratimo obraćanje.

Goja

pre 1 godinu

Svako ko voli Srbiju i brine za nju danas ce saslusati naseg predsednika, jer smo svi zajedno u ovoj borbi i sve nas zanimaju novosti.

aca

pre 1 godinu

Radujem se obraćanju predsednika Srbije danas u 18 sati, jer ćemo biti u prilici da čujemo najnovije vesti iz prve ruke.

Milan

pre 1 godinu

Kriza na bankarskom trzistu u svetu se nece nesto bitno odraziti na Srbiju, zato sto je zahvaljujuci predsedniku Vucicu Srbija napokon stabilna i jaka drzava.

Olja

pre 1 godinu

Veceras sam uz Vas predsednice , raduje me cinjenica da ce te nam se obratiti i pricati o bitnim temama.

Misa

pre 1 godinu

Svidja mi se kod Vucica sto odrzava ovakve konferencije gde sve lepo kaze gradjanima kako stoje stvari. Posteno i iskreno, tako i treba.

aca

pre 1 godinu

Veoma je dobro što će predsednik Srbije danas u 18 sati održati obraćanje javnosti.

vesna

pre 1 godinu

predsednik Vucic ce veceras gradjanima Srbije saopstiti aktuelne probleme zemlje, kao i resenja problma oko aktuelne krize na bankarskm trzistu.

Misa

pre 1 godinu

Vucic je jedini Predsednik koji gradjanima sve iskreno kaze kako jeste i zato moramo da ga podrzimo na sledecim izborima da nam ne bi dosao neko ko ce samo da gleda da unisti Srbiju.

filip

pre 1 godinu

Koliko se samo covek bori da ispravi nesto sto su drugi zapustili...Zamisli samo da nemamo te obaveze i da je nasledio koliko toliko uredjenu drzavu!

aca

pre 1 godinu

Jedva čekam da čujem šta ima da kaže Aleksandar Vučić u svom obraćanju.

Mila

pre 1 godinu

Informacije iz prve ruke su uvek značajne i strašno cenim to što predsednik želi da sa svojim građanima uvek sve podeli.

Milja

pre 1 godinu

Vučić o svemu obaveštava građane nema tajni

Misa

pre 1 godinu

Nadam se da ce Predsednik Vucic uspeti da ostvari sto bolje uslove za srbe na KiM, moramo da budemo sada svi uz njega jer ovo je pitanje od nacionalnog interesa.

aca

pre 1 godinu

Ovo je izuzetno važan trenutak za našu zemlju i drago mi je što će predsednik Srbije biti u prilici da nam se obrati.

jana

pre 1 godinu

Jako je vazno podrzati predsednika u borbi i uputiti mu poruku da nije sam! Narocito kad vidimo ove lesinare iz opozicije!

aca

pre 1 godinu

Uvek je dobro kada postoji otvorena i transparentna komunikacija između predsednika Srbije i javnosti.

bane

pre 1 godinu

I ponovo ce ponoviti, da svi cuju, da nema priznanja tzv Kosova! Da nema povlacenja, nema predaje!

aca

pre 1 godinu

Snažan i odlučan lider kao što je predsednik Srbije ima šta da kaže u ovom važnom trenutku.

car

pre 1 godinu

Srbija ima svoju politiku, svoju samostalnost. Nismo to imali uvek i to je zaista nesto sto nam je Vucic vratio, nacionalni ponos i dostojanstvo!

aca

pre 1 godinu

Očekujem da će Vučić danas u svom obraćanju dati jasne smernice za budućnost naše zemlje.

Mila

pre 1 godinu

Predsednik je poslao poruku svojim gradjanima da ih ne brine bankarska kriza u svetu jer Srbija i NBS garantuju za banke koje rade u Srbiji ali zeli da se obrati gradjanima i ne ostavlja ih u neizvesnosti i strahu

ACA

pre 1 godinu

Sa velikim postovanjem cekao uključenje našeg predsednika

mara

pre 1 godinu

Uverena sam da će predsednik Srbije u svom obraćanju pokazati svoju posvećenost boljitku naše države i njenih građana.

Jellena

pre 1 godinu

Šta god da ima da izjavi, Vučić sve to radi za interes države i svog naroda...svako bi trebao da cuje!

aca

pre 1 godinu

Izuzetno je važno da se lideri redovno obraćaju javnosti kako bi održali transparentnost i izgradili poverenje.

Luka99

pre 1 godinu

Transparentnost na prvom mestu! Zato predsednik ima puno podrsku naroda!

Kosa

pre 1 godinu

Puna podrska u daljem radu za naseg predsednika Vucica.Do sada pokazao samo najbolje rezultate.Narod je uz njega.

Milan

pre 1 godinu

Srbija se promenila i postala uspešnija zahvaljujući borbenosti predsednika Vučića.

Maja

pre 1 godinu

Vučić nas ne drži u zabludi i trudi se da budemo upućeni u sve što radi.

Sima

pre 1 godinu

Jedva cekamo ukljucenje, i da cujemo naseg predsednika danas od 18h.

Aca Voždovac

pre 1 godinu

Jasno je svima da je u celom svetu kriza,ali lično smatram da mi kroz sve prolazimo sa minimalnim problemima zbog odlične politike koju vodi Vučić.

Ika

pre 1 godinu

Predsednik će biti kao i uvek otvoren u razgovoru

Davor

pre 1 godinu

Mislim da je u svetu mnogo veca kriza nego kod nas.

Mima

pre 1 godinu

Gorece teme jos uvek nisu resene i Vucic ne odustaje od svog stava o cemu ce nas obavestiti kao i uvek jer je pravi drzavnik i zeli svaki korak koji napravi da gradjani budu obavesteni.

Mila

pre 1 godinu

Sa dubokim poštovanjem uvek slušam našeg Predsednika Aleksandra Vučića!

Violator

pre 1 godinu

Sigorno će reći kako je sprečio svetsku ekonomsku krizu. Onomad je sprečio treći svetski rat ? Nama ne trebaju Supermen, Betmen i ostali superheroji. Imamo ovog uspaničenog spinmajstora ?

Zeljko

pre 1 godinu

Pred Srbijom su brojni izazovi i predsednik će kao i uvek otvoreno i transparentno informisati javnost o svemu.

Ruza

pre 1 godinu

Sve pohvale za predsednika, znamo da ce uvek naci najbolje rešenje za Srbiju.

Peki

pre 1 godinu

Predsednik Srbije uvek upoznaje javnost sa aktuelnim pitanjima i problemima i nista ne skriva od svog naroda. Tako rade prave vodje. Oni pre njega drzali su javnost u totalnom mraku.

Ana

pre 1 godinu

Kad god ima nešto novo i kad je nešto važno za Srbiju predsednik nas na vreme obavesti!

Milan

pre 1 godinu

Vrlo vazno obracanje naseg predsednika danas.Podrzimo ga,nadajmo se najboljim rezultatima!

Mia

pre 1 godinu

Vučić sa narodom sve deli, nema skrivanja nema laži. Sve trnasparentno.

Milica

pre 1 godinu

Pratimo obracanje, jer znamo da ce biti saopsteno nesto bitno za nas narod!

Filip

pre 1 godinu

Svi treba da podržimo Vučića u odbrani Kosova i Metohije i očuvanju naše južne pokrajine u sastavu Srbije.

tasa

pre 1 godinu

Narod je uz svog predsednika Vučića i ima punu podršku našu.

Milovan

pre 1 godinu

Među ključnim temama su dnevnopolitička situacija i aktuelna kriza na bankarskom tržištu u svetu i u Evropi, i njen mogući uticaj na Srbiju.

Mila

pre 1 godinu

Sa nestrpljenjem ocekujemo obraćanje predsednika!

sasa

pre 1 godinu

Veoma važno obraćanje Vučića, izneće informacije značajne za sve građane

Olja

pre 1 godinu

Verujem u mudru i odgovornu politiku koju vodi Vučić, te se nadam da ce se Srbija iz krize zaista izvući sa minimalnim posledicama.

tasa

pre 1 godinu

Vučić će učiniti sve da našu zemlju ne pogodi bankarska kriza koja je zadesila svet.

sasa

pre 1 godinu

O kljucnim temama, kirizi u svetu, o svemu tome ce Vucic govoriti veceras..

Jovana

pre 1 godinu

Vučic večeras govori o krizi na bankarskom tržištu

stefan

pre 1 godinu

Vucic ce gradjanima predociti dalji tok dijaloga sa Pristinom.Bice reci i o KIM; to sigurno

Jovana

pre 1 godinu

Uvek iskreno Vučic se obraca gradjanima o novim problemima svetske bankarske krize i kako ce to uticati na Srbiju

Rade

pre 1 godinu

Kada vidim kako žive ovi na Zapadu i koliko više ništa nije isto,mi u Srbiju živimo više nego solidno.

Brane

pre 1 godinu

Sve se komplikuje a vidimo da polako hvata kriza i bankarski sistem a Vučić je neko ko to pomno prati i povlači poteze.

Patak

pre 1 godinu

Vaznost tema, znaci i da ce obracenje Vucica biti znacajno za sve nas...

Sasa

pre 1 godinu

Narod je ponosan na Vučića jer se vredno i hrabro bori za Srbiju.

Sofija

pre 1 godinu

Uvek je tu narodu, da saopšti važne odluke koje treba doneti kada je u pitanju budućnost Srbije.

Mitar

pre 1 godinu

Nadam se najboljem po Srbiju,jer verujem u Vucica i njegovu politiku.

Ana

pre 1 godinu

Cela nacija će večeras pratiti izlaganje predsednika.

Pavlovic

pre 1 godinu

Ni vecerasnje obracanje Vucica, zasigurno da necu propustiti...

stevica

pre 1 godinu

Vucic ima podrsku naroda, njegovo obracanje prati cela Srbija

tasa

pre 1 godinu

Važno obraćanje Vučića, koje ćemo svakako ispratiti.

Jovana

pre 1 godinu

Kao i uvek iskreno prema gradjanima bez ikakvih skrivanja Vučic o svemu jano govori

Lena

pre 1 godinu

Predsednik Vučić je veoma odgovoran prema građanima.

Mila

pre 1 godinu

Zahvaljujući Vučiću narod Srbije je upoznat sa svim bitnim temama u našoj zemlji.

Macak

pre 1 godinu

Srbija je jaka zemlja zahvaljujući Vučiću i sigurni smo da sve dok je on na čelu Srbije, svaku krizu ćemo prevazići i premostiti.

Jovana

pre 1 godinu

Gradjani Srbije veceras bice obavesteni na koji način cemp se boriti sa novom krizom u svetu i u Evropi

mile

pre 1 godinu

Vucic uvek podeli sa narodom sve najbitnije stvari

tasa

pre 1 godinu

Od Vučića narod uvek može da čuje nešto važno vezano za državu i stanje u istoj.

Marko

pre 1 godinu

Građani se obaveštavaju o svemu, hvala predsedniku na tome. Eto ovi iz opozicije da vide da građani nisu budale, da su obavešteni o svemu.

mile

pre 1 godinu

narod uvek treba da bude upoznat sa desavanjima , zato je dobro sto se predsednik obraća uvek svom narodu

Rasta

pre 1 godinu

Ozbile tema o kojima ce Vucic veceras govoriti i o svemu obavestiti gradjane.

Ema

pre 1 godinu

Velika je privilegija imati ovakvog predsednika kao što je Vučić.

mile

pre 1 godinu

obracanje predsednika je jako bitno, ljudi treba da budu upuceni u sva desavanja

Plavooki

pre 1 godinu

Pratimo Vučića i najnovije aktuelnosti u vezi vežnih pitanja koja se tiču Srbije, to sigurno.

mile

pre 1 godinu

pravi predsednik , odmah obavesti javnost o svim novim temama

Boban Kostić

pre 1 godinu

Vučić se zalaže za mir i stabilnost kako u Srbiji tako i u regionu. Očekuje nas godina puna izazova. Vučić će se boriti da Srbija manje oseti posledice kriza koje nastaju u svetu.

Sonja

pre 1 godinu

O svim važnim pitanjima i temama predsednik redovno, iskreno i otvoreno govori i izveštava gradjane.

mile

pre 1 godinu

kad god je nesto bitno narod treba da zna i zato obraćanja predsednika imaju veliku ulogu

Emil

pre 1 godinu

Nestrpljivo čekamo obraćanje Vučića večeras.

mile

pre 1 godinu

VUčić uvek upozna gradjane sa svim stvarima koji se dešavaju

Sehemimi1

pre 1 godinu

Predsednik Vucic danas ce se obratiti narodu sa temama koje su veoma aktuelne a to su situacija i kriza na bankarskom trzistu u svetu i u Evropi, i njen mogući uticaj na nasu Srbiju.

Cuperak

pre 1 godinu

Očekujemo lepe vesti od Vučića, nikad ništa ne krije od naroda.

Hanaa

pre 1 godinu

Srbija je u dobrom polozaju sad , sa stabilnom ekonomskom politikom

Jele

pre 1 godinu

Kriza u svetu ce se odraziti i na nas , u to ne sumnjamo,ali verujem da smo stabilni dovoljno da prebrodimo krizu

Milan

pre 1 godinu

Predsednik Vučić se svim silama bori za mir i stabilnost Srbije.

Una

pre 1 godinu

Ozbiljne teme koje su gradjanima znacajne jer se ticu direktno naseg drustva i odluka koje ce nasa drzava donositi. lepo je cuti sve iz prve ruke i bez uvijanja.

Joja

pre 1 godinu

Za sve što se Vučić zalaže je u interesu Srbije i srpski narod.

Kika

pre 1 godinu

Predsednik je jedini čovek koji se uvek javno obrati svom narodu

Milica

pre 1 godinu

Dobro je da gradjani budu upuceni u sva desavanja iz prve ruke i bez ulepsavanja istine. iskreno jedva cekam obracanje Vucica.

Lana

pre 1 godinu

Drzava nam je stabilna, politika Aleksandra Vucica nam je pomogla da se izdignemo iznad regiona

Minea

pre 1 godinu

Vucic uvek realno opise situaciju, bez laznog optimizma

Irena

pre 1 godinu

Obracanje predsednika je zaista znacajno jer su jako bitne teme koje treba gradjanima da se saopste.

Marko

pre 1 godinu

Predsednik uvek izađe pred narod otvoreno i iskreno. Koliko nam se ne sviđa ili sviđa istina uvek je bolje znati na čemu smo.

Goca

pre 1 godinu

Teme su itekako znacajne jer odluke nase drzave direktno uticu na nase drustvo i gradjane. Odlicno je cuti bez uvijanja i iskreno o svemu od predsednika drzave.

ivona

pre 1 godinu

Obracanje predsednika mozda i nikad znacajnije jer se na politickom planu puno toga desava a bankarska kriza je mozda i pred nasim vratima, lepo je cuti o svemu tome iskreno kako Vucic inace to radi.

Sloba

pre 1 godinu

Vučić uvek obaveštava javnost sa tačnim informacijama.

Jelena

pre 1 godinu

Jako znacajno obracanje predsednika jer su obe tebe itekako znacajne za drustvo i svakodnevni zivot nasih gradjana. Dobro je cuti o tome bez uvijanja i iz prve ruke.

Nikolina

pre 1 godinu

Teme su itekako znacajne pogotovo jer se direktno odrazavaju na nase drustvo i drzavu. Dobro je cuti iz prve ruke stav drzave i plan naseg rukovodstva.

Dejan

pre 1 godinu

Ozbiljne teme zahtevaju ozbiljne odluke drzave a ozbiljan drzavnik kakav je Vucic pre donosenja istih informise svoje gradjane kako bi bili o svemu upuceni.

Jeca

pre 1 godinu

U 18h čućemo sve od predsednika. Obavestiće svoj narod iskreno, o ključnim temama a to su dnevnopolitička situacija i aktuelna kriza na bankarskom tržištu u svetu i u Evropi, i njen mogući uticaj na Srbiju.

Stefan

pre 1 godinu

Teme su veoma bitne i treba ispratiti obracanje predsednika!

Natalija

pre 1 godinu

Teme su itekako znacajne jer ce odluke drzave imati uticaja direktno na drustvo i gradjane. Dobro je cuti iskreno kakav je plan naseg diplomatskog tima i predsednika.

iva

pre 1 godinu

Pratimo svi obracanje predsednika ALEKSANDRA u 18h

luka

pre 1 godinu

Drago mi je da će predsednik Srbije danas podeliti važne informacije sa narodom u svom obraćanju.

Marko

pre 1 godinu

Jedva čekam da ga čujem, što se krize tiče, znam da će to proći zahvaljujući njemu.

Marko

pre 1 godinu

Jako znacajno obracanje jer su obe teme itekako kompleksne i odluka nase drzave ce se direktno preslikati na nase zivote. Dobro je cuti istinu iz prve ruke bez uvijanja.

Jovana

pre 1 godinu

Vucic je taj koji uvek brine o svim problemima, i gleda da li ce problemi u svetu imati uticaja na Srbiju!

Vukan

pre 1 godinu

Bori se za Srbiju kao Vuk svakog dana sve više nema nazad idemo dalje

Daja

pre 1 godinu

Gradjani ce moci veceras da čuju sve sta se desava!

David

pre 1 godinu

Pravi predsednik države uvek prvo obaveštava narod, a takav je gospodin Vučić.

mile

pre 1 godinu

Vučićeva javna obraćanja su uvek puna informacija.

Željko

pre 1 godinu

Ekonomska kriza neće biti problem, dokle je na čelu države Vučić.

Aleksa

pre 1 godinu

Nećemo da dozvolimo da stanemo sada kada smo dosta toga postavili na svoje mesto

Ana

pre 1 godinu

Ekonomska kriza je teška stvar, ali će je naš predsednik pretvoriti u nikad manju stvar.

Milovan

pre 1 godinu

Ključ je u rukama našeg predsednika on zna kako ćemo dalje da nastavimo

Sladja

pre 1 godinu

Politiku u zemlji Srbiji predvodi predsednik Vučić i za nju je dobio ubedljivu podršku naroda.

Natalija

pre 1 godinu

Ekonomija je najjača strana našeg predsednika.

Stefan

pre 1 godinu

Predaja nikad nije opcija, tako je i u našoj ekonomiji.

Jela

pre 1 godinu

Politika koju vodi Aleksandar Vučić je transparentna,i on se hrabro bori da održi stabilnost privrede i ekonomije naše zemlje.

Neša

pre 1 godinu

Zajedno sa predsednikom Vučićem ćemo i ovu krizu izgurati.

Rada

pre 1 godinu

Uvek je dobar znak za narod, ako se gospodin Vučić obraća.

Marija

pre 1 godinu

Ekonomska situacija nikad teža u svetu, ali pomoću našeg predsednika sve će biti u redu.

Jovan Kursula

pre 1 godinu

Veoma pažljivo treba slušati predsednika Vučića u ovim trenucima.

Dejan

pre 1 godinu

Mislim da su gradjani, kao i ja sam, zabrinuti za bankarski sistem Srbije. Ocekujem da nam Vucic razresi tu dilemu.

Patriota

pre 1 godinu

Nijedan problem nije nerešiv. Hladnih glava i se sve može rešiti, ekonomski problemi, kao i nastavak pregovora sa Prištinom. Novi izazovi pred Srbijom,ali niko ne sumnja u Vučića!

Ted

pre 1 godinu

Očekujem samo pozitivne vesti od predsednika u 18h.

Gordana

pre 1 godinu

Predsednik Vučić najbolje zna šta je dobro za Srbiju i srpski narod.

Nikola

pre 1 godinu

Narod voli da prati obracanje predsednika jer je narodu bitno da zna na cemu je.

Anica

pre 1 godinu

Čekamo obraćanje predsednika Vucica. Očekujemo lepe vesti.

NikolaS

pre 1 godinu

Kad god se naciji obratio, nama je to bilo od velikog znacaja.

Sasa

pre 1 godinu

Sa nestrpljenjem očekujem večerašnje obraćanje predsednika Vučića!

Marina

pre 1 godinu

Ono što predsednika Vučića izdvaja od svih ostalih političara, jeste to što je uvek pred narod izlazio sa istinom, ma kakva ona bila.

Ziko

pre 1 godinu

Vucic se uvek obarti narodu Srbije sa lepim vestima. Ovo mozda nije pravi trenutak da govori o lepim stvarima ali to je psiholoska stvar kojom motivise narod.

Milan

pre 1 godinu

Kao i uvek predsednik građane o svemu izveštava, hvala predsedniče na tome, pokazujete veliko poštovanje prema građanima.

Anabela

pre 1 godinu

Vucic nas o svemu obavestava i nista ne krije. Pred nama su teski dani, ali sa njim na celu drzave izboricemo se.

Ivan

pre 1 godinu

Vucic ce kao i obicno izaci sa najboljim resenjem za stabilnost drzave!

Maja

pre 1 godinu

Rec predsednika treba da se cuje i da znamo na cemu smo vezano za banke jer je narod zabrinut

Mici

pre 1 godinu

Vecerasnje obracanje Vucica je jako bito! Trebali bi svi da pogledaju obracanje.

Neca

pre 1 godinu

Večeras svakako treba saslušati i čuti obraćanje Vučića o svim bitnim pitanjima za Srbiju.

Dragi

pre 1 godinu

Građani od 18h Srbije će večeras biti informisani o svim aktuelnim temama od strane Vučića

Jela

pre 1 godinu

Sa velikim poštovanjem i poverenjem slušamo samo proverene informacije kada se obraća  Vučić!!!

Jana

pre 1 godinu

Bitno je da se sada pred Brisel odrzi obracanje, da se narod malo smiri usred svih bura.

Janko

pre 1 godinu

Pratiće se ovracanje predsednika sa sigurno puno značajnih informacija.

Senka

pre 1 godinu

Veceras ce gradjani Srbije biti informisani o bitnim temama.

Helena

pre 1 godinu

Vazna desavanja u nasoj zemlji reci ce nam veceras predsednik Vucic od 18h , kada se bude obracao svom narodu

Viki

pre 1 godinu

Predsednik Vučić će nam se obratiti sa najnovijim aktuelnim temama po pitanju situacije u našoj zemlji.

MIKI

pre 1 godinu

JEDVA CEKAM DA CUJEM STA TO VUCIC IMA DA KAZE NACIJI VECERAS U 18 H

Lidija

pre 1 godinu

Narod ceka obracanje nakon desavanja prosle i ove sedmice, a vezano za krizu sa bankama, jer je narod u panici

Viki

pre 1 godinu

Naš predsednik redovno obaveštava svoj narod o dešavanjima u našoj zemlji.

Aca

pre 1 godinu

SVAKI GRADJANIN REPUBLIKE SRBIJE CE VECERAS PRATITI OBRACANJE PREDSEDNIKA

LOLA

pre 1 godinu

CELA SRBIJA VECARAS CE POMNO PRATITI STA TO VUCIC IMA DA KAZE U 18 H

Vanja

pre 1 godinu

Narod uvek sa nestrpljenjem očekuje obraćanje predsednika Vučića.

KOSTA

pre 1 godinu

VUCIC SE VECARAS OBRACA NACIJI I SVI CE MO POMNO PRATII

Nina

pre 1 godinu

Svako obracanje Vucica, nama uliva sigurnost i mir usled sve krize koja preokupira ceo svet.

Persida

pre 1 godinu

Od krize na bankarskom tržištu u svetu i u Evropi svi strepe jer će verovatno više ili manje imati uticaja i na naš bankarski sistem.

LUKA

pre 1 godinu

JA KAO GRADJANIN SRBIJE CU PRATITI OBRACANJE VUCICA .

GORAN

pre 1 godinu

DANASNJE OBRACANJE PREDSENDIKA CE CELA SRBIJA POMNO PRATITI

MILIVOJE

pre 1 godinu

CELA NACIJA CE VECERAS POMNO PRATITI OBRACANJE VUCICA

BORIS

pre 1 godinu

CELA SRBIJA CE PRATITI OBRACANJE PREDSEDNIKA ALEKSANDRA VUCICA

BOGDAN

pre 1 godinu

JEDVA CEKAM STA TO NAS PREDSEDNIK IMA DAPORUCI NASOJ SRBIJI VECERAS U 18H

Jelena

pre 1 godinu

Veoma je važno za nas da veceras svi poslušamo sta predsednik ima da nam kaže. On uvek izadje pred narod sa istinom pa kakva god da je ona.

MajaS

pre 1 godinu

Zarad mira naroda, zelimo cesta obracanja Vucica., jer tako znamo sve sta mozemo da ocekujemo

Ns

pre 1 godinu

Krizs na bankarskom tržištu u svetu može uticati i na Srbiju

Ns

pre 1 godinu

Ne propuštam večerašnje Vučićevo uključenje

Ns

pre 1 godinu

Kako ceo svet, tako ćemo i mi. Isplivaćemo kao i do sada

Goran

pre 1 godinu

Svaki dan je neko desavanje, a nije bilo skoro obracanja Vucica koje nam je potrebno.

Zoro

pre 1 godinu

Sa paznjom pratimo novo obracanje predsednika u 18 časova sa novim vestima.

Ns

pre 1 godinu

Dnevnopolitičke teme su uvek značajne. Treba biti u toku

Ns

pre 1 godinu

Sve što je jako važno biće predočeno javnosti

Ns

pre 1 godinu

Uvek volim da budem u toku i da znam šta se dešava u zemlji i svetu

Ns

pre 1 godinu

Vučić je uvek transparentan. Sve što trebamo znati i čuti, on će saopštiti.

Stasa

pre 1 godinu

Zelimo toliko toga da cujemo, i cekamo javljanje predsednika.

Jana

pre 1 godinu

Vazne stvari treba uvek saslusati i znati o cemu je rec.

Ns

pre 1 godinu

Ključne teme koje su od presudnog značaja za široke narodne mase biće predočene svim građanima.

Vaspitacica Lana

pre 1 godinu

Danas pratimo i saznajemo tacno informacije

Cici

pre 1 godinu

Resavanje bitnih pitanja za nasu drzavu, koja se ticu i nas.

Mila

pre 1 godinu

Predsednik nas večeras obaveštava o najnovijem razvoju dogadjaja i nastavku naše borbe za KiM u Ohridu!

Rada

pre 1 godinu

Vrlo je značajno pravovremeno i informisati narod, što predsednik čini redovno.

Nikolica

pre 1 godinu

Vucic je neko ko se istinski bori za drzavu.

Milica

pre 1 godinu

Vrlo je važno slušati obraćanje Aleksandar Vučić!

Mila

pre 1 godinu

Odgovornom politikom drzava 'e se boriti se svim silama da zaštiti sve građane i omogući im pristojan život!

Marta

pre 1 godinu

Svi cekamo obracanje predsednika, Vucic nista ne krije od svog naroda!

Mila

pre 1 godinu

Cela Srbija bi trebala da posluša današnje obraćanje predsednika drzave!

Lemi

pre 1 godinu

Vucic nista ne krije od naroda. Govori istinu pa ga zato narod i postuje!

Sara

pre 1 godinu

Vučić uvek prica o aktuelnim temama na jasan i direktan nacin!

Mara

pre 1 godinu

Obracanje predsednika je jako bitno jer cemo iz prve ruke saznati o svim desavanjima od vaznosti za nasu zemlju. Praticemo, naravno.

Vesna Mitrović

pre 1 godinu

Vicic ce uraditi sve da ta kriza sto manje utice na Srbiju.

Tijana

pre 1 godinu

Kljucna i vazna zbivanja se desavaju u Srbiji svakoga dana, a Vucic je jedini predsednik koji ima hrabrosti da saopsti gradjanima realnu sliku svih aktuelnih desavanja u Srbiji i u svetu.

Sale

pre 1 godinu

Predsednik sva saznanja deli sa svojim narodom, nista ne krije sto je za pohvalu.

Čeda

pre 1 godinu

Ne brinem ni oko čega, predsednik Vučić za sve ima rešenje kao i do sada.

Sima

pre 1 godinu

Sa velikim poštovanjem i poverenjem slušamo samo proverene informacije kada se obraća Vučić!!!

kiki

pre 1 godinu

Verujem da ce i pored teskih tema biti i povoljnih vesti za Srbiju.

Ena

pre 1 godinu

Obe teme su teške, ali nama je fokus na rešavanje problema na KiM.

kiki

pre 1 godinu

Svako obracanje Vucica je za gradjane od velikog znacaja.

Mara

pre 1 godinu

Večeras pratimo kakve su novosti uz veliku podršku predsedniku za sve napore koje ulaže u cilju razvijanja Srbije.

kiki

pre 1 godinu

Vučićevo obracanje nam omogućava da budemo upoznati sa situacijom u zemlji.

Darko

pre 1 godinu

Sa velikim zadovoljstvom pratimo svako obraćanje našeg predsednika.

kiki

pre 1 godinu

Predsednikovim obracanjem imamo priliku da cujemo sve o aktuelnim desavanjima.

kiki

pre 1 godinu

Vucic ne skriva nista ispod otiraca,vec iskreno govori svom narodu i dobre i lose vesti.

kiki

pre 1 godinu

Sigurna sam da cemo od Vucica cuti istinu kakva god ona bila.

kiki

pre 1 godinu

Građani dobijaju pravovremene informacije i obaveštenja o svim aktivnostima i eventualnim problemima.

kiki

pre 1 godinu

Vučić uvek kaže nešto važno za nas i našu zemlju.

Miloš Nešković

pre 1 godinu

Vučić je prvi predsednik koji se iskreno i svim silama bori za Srbiju!

Miloš Nešković

pre 1 godinu

Svako obraćanje Vučića izaziva veliku pažnju javnosti

Miloš Nešković

pre 1 godinu

Vučić svakog dana opravdava poverenje građana

Miloš Nešković

pre 1 godinu

Vučić svakog dana opravdava poverenje građana

Miloš Nešković

pre 1 godinu

Predsednik Vučić se bori za Srbiju da Srbija izbegne finansijsku krizu

Jovan Stanić

pre 1 godinu

Vučić se zalaže za mir i stabilnost kako u Srbiji tako i u regionu. Očekuje nas godina puna izazova. Vučić će se boriti da Srbija manje oseti posledice kriza koje nastaju u svetu.

Miki

pre 1 godinu

Srbija je otvorena i transparentna zemlja u kojoj se sve informacije blagovremeno saznaju.

Miloš Nešković

pre 1 godinu

Predsednik Vučić se bori za Srbiju da Srbija izbegne finansijsku krizu

Miloš Nešković

pre 1 godinu

Vucic se obraca javnosti kad god ima nesto vazno da saopsti.

Miloš Nešković

pre 1 godinu

Vučić je uvek izlazio pred javnost sa pravim i tačnim informacijama o svemu u zemlji i svetu

Miloš Nešković

pre 1 godinu

I u SAD i u EU se štampao novac bez pokrića zato se sada i urušava bankarski sistem

Ceca

pre 1 godinu

Pratim obavezno.Nadam se lepim vestima iako znam da je jako teška situacija generalno u celom svetu.

Marija

pre 1 godinu

Vučić upoznaje gradjane uvek o svemu što je bitno i važno.

Dajana

pre 1 godinu

O svim aktuelnim temama Vucic ce govoriti veceras, svakako cu ispratiti gostovanje predsednika

Boka

pre 1 godinu

Verujem da ce veceras mnogi biti uz tv da bi culi sta predsednik ima da kaze

Misko

pre 1 godinu

Svako predsednikovo obracanje javnosti ima veliki znacaj.

Nada

pre 1 godinu

Uveče smo svi uz TV da ispratimo predsednika o svim aktuelnim temama.

Jk

pre 1 godinu

Saslusacemo sta je to toliko bitno sto predsednik treba da iznese.

Roki

pre 1 godinu

Sa nestrpljenjem ocekujemo obracanje predsednika Vucica,da ispratimo aktuelne teme.

Jk

pre 1 godinu

Sve o cemu se govori je veoma bitno u ovim trenucima.

Tamara

pre 1 godinu

Predsednik Vucic ce pricati o svim vaznim aktuelnim temama vezanim za dalji napredak nase zemlje

Maki

pre 1 godinu

Vučić će večeras pričati o aktuelnoj krizi na bankarskom tržištu u svetu i u Evropi i njen mogući uticaj na Srbiju.

Đole

pre 1 godinu

Vučić će govoriti o svim aktuelnim temama, kako o onim sa kojima se naše zemlja suočava tako i o onim koje su tek pred nama.

Jelena

pre 1 godinu

Vucic uvek govori samo istinu nasim gradjanima.

Andjela

pre 1 godinu

Mi smo jako srecna zemlja sto imamo predsednika kao sto je Vucic.

Đole

pre 1 godinu

Kao i uvek konkretno, otvoreno i javno, predsednik će govoriti o svim temama.

Zorica

pre 1 godinu

Gledaću obraćanje naravno a verujem da će mnogi u Srbiji takođe ispratiti jer žele da čuju šta ima predsednik da kaže.

Marko

pre 1 godinu

Vucic je covek koji je dostojan mesta predsednika, uvek je na raspolaganju gradjanima Srbije.

Lola

pre 1 godinu

Očekujem dosta zanimljivih tema koje se tiču budućnosti naše zemlje od strane našeg predsednika.

Anka

pre 1 godinu

Obraćanje našeg predsednika Vučića je od velike važnosti za narod!

Igor

pre 1 godinu

Predsednik Srbije će govoriti iskreno i transparentno, o svim aktuelnim temama u našoj zemlji

Mina

pre 1 godinu

Verujem da ce i pored manje dobrih vesti biti i onih koji ce doneti dobro Srbiji.

Đole

pre 1 godinu

Večeras pratimo i podržavamo predsednika Vučića koji će govoriti o najaktuelnijim temama.

Zoran

pre 1 godinu

Srbija ima pravu osobu na mestu predsednika, Vucic je covek koji se za nas bori i o svemu nas obavestava.

Miloš

pre 1 godinu

Obraćanje koje ćemo ispratiti sa zadovoljstvom, jer nas zanimaju sve značajne stvari koje čekaju našu zemlju

Nena

pre 1 godinu

Svi sa velikim nestrpljenjem cekamo 18h i Vucicevo obracanje.

Gorčić

pre 1 godinu

O svim aktuelnim temama, iz prve ruke veceras.

Goran

pre 1 godinu

Vucic je uvek otvoren i narod je uvek upoznat sa cim se suocava i sa svim desavanjima.

Gorčić

pre 1 godinu

Predsednik Vučić će večeras govoriti o svim aktuelnim temama u Srbiji.

Sanja

pre 1 godinu

Sigurna sam da cemo zahvaljujuci stabilnoj i mudroj politici vlasti od Vucica cuti dobre vesti.

Gorča

pre 1 godinu

Večeras slušamo našeg predsednika Vučića.

Gorča

pre 1 godinu

Predsednik Vučić večeras govori o važnim dešavanjima u našojj zemlji.

Marija

pre 1 godinu

Predsednik će večeras govoriti o bitnim temama, koje zanimaju sve gradjane!

Đole

pre 1 godinu

Večeras su bitne i važne teme, kao i uvek kada je gost predsednik Vučić.

Dušan

pre 1 godinu

Danas će građani Srbije moći jasno da vide i čuju koliko njihova država misli na njih. Da mogu da budu spokojni i smireni u budućnosti.

Gorča

pre 1 godinu

Večeras podržavamo predsednika i pratimo najnovije vesti.

Đole

pre 1 godinu

Večeras pratimo predsednika, da čujemo sve informacije iz prve ruke.

Tara

pre 1 godinu

Predsednik se zaista trudi da uvek bude uz svoj narod, napredak se vidi na svim poljima. Zto je i dobro što se obraća javnosti jer ništa ne krije.

Gorča

pre 1 godinu

Pratimo svi večerašnje obraćanje našeg predsednika.

Andrejka92

pre 1 godinu

Predsednik nas redovno informise o novim desavanjima!

Andrejka92

pre 1 godinu

Vrlo rado cemo ispratiti obracanje predsednika drzave!

Andrejka92

pre 1 godinu

Predsedin sve deli sa svojim narodom i nista ne krije od nas!

Maja

pre 1 godinu

Pomno pratimo dešavanja. Čekamo važno saopštenje našeg predsednika

Dara

pre 1 godinu

Narod sluša Vučića i raduje se ovom obraćanju!

Dinka

pre 1 godinu

Bicemo veceras uz tv da saslusamo o cemu ce nam pricati predsednik kao i uvek iskreno nas obavestava.

Darko

pre 1 godinu

Vučić uvek iznosi istinu pred narod, a to se ceni!

Veca

pre 1 godinu

Bitno je da znamo svetske tokove u bankarstvu, kako bismo mogli da predviđeno i situaciju kod nas.

Dusica

pre 1 godinu

Predsednik nas večeras obaveštava o najnovijem razvoju dogadjaja i nastavku naše borbe za KiM u Ohridu.

Tina

pre 1 godinu

Vrlo rado slušam Vučićevo obraćanje svaki put!

Jana

pre 1 godinu

Uvek sam tu da saslušam mudre odluke koje Aleksandar Vučić donosi kada je u pitanju Srbija i njeni građani.

SaleIN

pre 1 godinu

On: Hoćeš da zajedno gledamo obraćanje predsednika? Ona: Daaaaa

Toma

pre 1 godinu

Uvek uz Vučića, volim da slušam njegova obraćanja!

Viki

pre 1 godinu

Zeljno ocekujemo predsednika sa novim vestima danas.

Biljana

pre 1 godinu

Predsednik Vučić danas će se obratiti naciji i informisati je o svim novostima i aktuelnostima.

Bilja

pre 1 godinu

Predsednik je uvek tu da sve podeli sa svojim narodom.

Uki

pre 1 godinu

Vučić je uvek iskren i o svemu priča otvoreno!

Jasna

pre 1 godinu

Jedva čekam ovo obraćanje, uvek rado slušam Vučića!

Bilja

pre 1 godinu

Situacija je u svetu teska, reflektuje se i na nas, logicno.

Jana

pre 1 godinu

Predsednik nista ne krije od svog naroda,i zato moze i da izadje pred javnost i odgovori na sva pitanja..

Tara

pre 1 godinu

Cekamo detaljniji izvestaj o ovome nakon obracanja predsednika.

Pavle

pre 1 godinu

Nestrpljivo cekamo obracanje predsednika Vucica u vezi aktuelne krize na bankarskom trzistu, sigurni smo da nasa zemlja ima adekvatan odgovor na ovu novonastalu krizu

Marko

pre 1 godinu

Javnost ce i danas cuti sta je ono sto ce Srbija da uradi u narednom periodu.

Dragance

pre 1 godinu

Veceras od 18h svi uz male ekrane da ispratimo predsednika i njegovo vazno obracanje gradjanima Srbije..

Sara

pre 1 godinu

Radujem se što predsednik Vučić pokazuje transparentnost i javno obaveštava građane o dnevnopolitičkoj situaciji i njenom uticaju na Srbiju.

Nemanja

pre 1 godinu

Važno je da predsednik Vučić ima hrabrosti da se suoči sa ključnim temama, a kriza na bankarskom tržištu u svetu i u Evropi svakako zahteva pažnju.

Jelena

pre 1 godinu

Obavezno pratimo obracanje naseg predsednika i verujemo jer uvek govori samo istinu

stefan

pre 1 godinu

Pozdravljam predsednikovu inicijativu da informiše građane o aktuelnoj situaciji i ukaže na moguće posledice krize na bankarskom tržištu.

mirko

pre 1 godinu

Ovo je prilika da se ujedinimo kao nacija i da se suočimo sa izazovima koji su pred nama. Hvala predsedniku Vučiću na njegovoj posvećenosti našoj zemlji.

Minja

pre 1 godinu

Sjajno je videti da se predsednik Vučić bavi ključnim temama i da ne zanemaruje važnost transparentnosti i otvorenosti.

Rope

pre 1 godinu

Pratimo večeras obraćanje. Mislim da će pratiti i oni koji kao ne žele…

Ivan

pre 1 godinu

Ovo je važan trenutak za našu zemlju i od predsednika Vučića očekujemo da nas vodi kroz ove izazovne vode.

boban

pre 1 godinu

Svesni smo da kriza na bankarskom tržištu može imati ozbiljne posledice po našu zemlju i zato cenimo predsednikovu inicijativu da nas upozna sa situacijom.

srdjan

pre 1 godinu

Verujem da će predsednik Vučić pružiti realnu sliku o stanju u našoj zemlji i da će nas upozoriti na eventualne opasnosti koje nas mogu zadesiti.

igor

pre 1 godinu

Sada je vreme za jedinstvo i solidarnost, a očekujem da će predsednik Vučić dati primer i pokazati kako se treba nositi sa ovom situacijom.

vanja

pre 1 godinu

Važno je da građani Srbije budu u toku sa dnevnopolitičkom situacijom i uticajem krize na bankarskom tržištu na našu zemlju, zato pozdravljam predsednikovu odluku da se obrati javnosti.

Natasa

pre 1 godinu

Na bitne teme dobicemo odgovor iz prve ruke. Direktno i otvoreno, kao i uvek.

Jelena

pre 1 godinu

S nestrpljenjem ocekujemo obracanje naseg predsednika Vucica

Sofija Coka

pre 1 godinu

Hajde da ispratimo ovu priču, Srbi, reč je o predsedniku naše države!

Mimi

pre 1 godinu

Kljucna tema je kriza na bankarskom tržištu u svetu i u Evropi, i njen mogući uticaj na Srbiju. Vucic kao i uvek obavestava svoje gradjane o aktuelnim temama

Jana

pre 1 godinu

Predsednik uvek govori istinu svom narodu, iskreno i otvoreno o svim aktuelnim temama.

Igor

pre 1 godinu

Veceras cemo gledati uzivo obracanje predsednika da cujemo novosti o trenutnoj situaciji i o daljim planovima.

Zlata

pre 1 godinu

Vucic se brine za svoj narod i pokusace da ucini da nas mnogo ne uzdrma kriza u svetu na ekonomskom polju.

Milan

pre 1 godinu

Aleksandar Vučić je ozbiljan državnik,očekujemo obraćanje u 18h. Mislim da su dve stvari ključne :Kosovo I Metohija i naše finansije.

Sara

pre 1 godinu

Vucic je uvek bio neko ko sve sto je bitno za nasu drzavu svaku informaciju,deli sa nasim narodom.Bicemo uz tv i praticemo.

Mila

pre 1 godinu

Tesko je izboriti se sa svetskom krizom kakva je danas ali ali se Predsednik Vucic bori stojicki. Nadam se lepim vestima o smanjenu kamata na kredite

Mica

pre 1 godinu

Bicemo uz tv i pomno cemo pratiti obracanje predsednika.

Taki

pre 1 godinu

Svako Vucicevo obracanje javnosti je od velikog znacaja za nas narod jer treba biti informisan o svemu sto je vezano za drzavu.

Sladja

pre 1 godinu

Svi cemo danas pruziti podrsku predsedniku i biti u 18h uz tv.Samo napred!

Andja

pre 1 godinu

Gradjani Srbije trebaju biti o svemu informisani iz prve ruke.Bravo!

Una

pre 1 godinu

Vucic ce danas govoriti o veoma bitnim temama za Srbiju,bicemo uz Tv.

Niki

pre 1 godinu

Neverovatan je napor koji ovaj covek covek ulaze da bi Srbiju izveo na pravi put. To je za svako postovanje.

Luka

pre 1 godinu

Svi građani Srbija bi trebalo da posluša današnje obraćanje predsednika države.

Jovan

pre 1 godinu

Ovo je još jedan pokazatelj transparentnosti i otvorenosti predsednika Vučića prema svojim građanima.

Arnold

pre 1 godinu

Srbija ima jakog i odlučnog lidera u predsedniku Vučiću i svi zajedno treba da radimo kako bismo prevazišli ove izazove i obezbedili sigurniju i prosperitetniju budućnost za našu zemlju.

Siniša

pre 1 godinu

Nadamo se da naša zemlja krizu neće osetiti.

Bokica

pre 1 godinu

Vucic je ispravan maksimalno. Mi smo svoje ispostovali

Jelena

pre 1 godinu

Sa velikim poštovanjem uvek slušam našeg Vučića!!!

Mila

pre 1 godinu

I u dobru i u zlu, narod je uz Vučića, a i on uz nas! Gledamo Vas predsedniče!!!

Rosa

pre 1 godinu

Naravno da cu propratiti predsednikovo obracanje javnosti!

Jelena

pre 1 godinu

Sigurni smo da Vucic nece dozvoliti da kriza utice na Srbiju Kao i do sada, on ce nas i sada izvuci iz krize Mi samo uz njega mozemo da zivimo mirno i stabilno

Anica

pre 1 godinu

Ocekujem ukljucenje, narod mora da je ukljucen u trenutnim problemima sa kojima se suocava drzava

Zlatko

pre 1 godinu

Vučić je imao važne sastanke ovih dana, predsoji nastavak dijaloga u Prištini. O svemu tome će danas govoriti u obraćanju građana.

Marko

pre 1 godinu

Dijalog sa Kurtijem, implementacija ZSO, dokle se došlo u pripremi sastanka u Ohridu, sve su pitanja koje zanimaju javnost. To želimo da nam predsednik večeras prokomentariše.

Kosta

pre 1 godinu

Ekonomija Srbije, nove investicije, dijalog sa prištinom, narodni pokret, stanje banaka u Srbiji, to su teme koje svakog zanimaju. nešto od ovih biće i razlog obraćanja predsednika građanima Srbije.

vlajko

pre 1 godinu

Predsednik Vucic obratice se naciji veceras od 18:00 , uvek ima svu nasu podrsku u svome radu !

Jovana

pre 1 godinu

Čekamo obraćanje , predsednik uvek obaveštava svoje građane o svemu.

Nevena

pre 1 godinu

Predsednik Vucic je istinski borac za svoj narod.

Stefan

pre 1 godinu

Svaka čast na pozrtvovanju! Bravo za naseg predsednika!

Teodora

pre 1 godinu

Ovo ce biti obracanje koje ce nam dati jasne smernice za dalje, posle silnih sastanaka trebamo sve sumirati i videti sta nam ce ciniti!

Petar

pre 1 godinu

Svaka čast! Samo uz njega Srbija moze da ide napred!

Beba

pre 1 godinu

Svako ima pravo na svoje misljenje, ali jedno je sigurno predsednik Vucic nece preci crvenu liniju nikada

Biljana

pre 1 godinu

Vucic nece potpisati u Ohridu nista sto ne treba

Goga

pre 1 godinu

Postavljene crvene linije Vučić neće preći po pitanju KiM.

Biljana

pre 1 godinu

Opozicija se jadna nada da ce Vucic nesto potpisati a nista od toga nema.

Biljana

pre 1 godinu

Nije lako i nece biti lako ali narod mora da veruje svom drzavnom vrhu.

Vera

pre 1 godinu

Pregovori i dalje traju, ništa se neće rešiti za dan, i za jedan sastanak.

Boško

pre 1 godinu

Mislim da se neće ništa krucijalno neće desiti i da će Albanci opet da teraju po svome i to je to ..

Goran

pre 1 godinu

Vučić je jasan po pitanju da neće preći preko "crvenih linija"

Goran

pre 1 godinu

Vučić nije potpisao i neće potpisati ništa što bi išlo na štetu Srbiji

Goran

pre 1 godinu

Vučić ne planira da potpiše ništa a da se o tome pre toga ne pita narod

Vera

pre 1 godinu

Sastanak u Ohridu nije presudan, to je jasno, ali je korak bliže krajnjem cilju.

Dani

pre 1 godinu

I naravno, Albanci će opet igrati prljavo, kao i uvek do sada

Biljana

pre 1 godinu

Za nas je ostanak na evropskom putu jako bitan. Moramo raditi mudro, reagovati promisljeno kako bi sacuvali vitalne interese države.

Goran

pre 1 godinu

Opozicija napada Vučića da je nešto potpisao, a on neće ništa potpisati bez saglasnosti naroda

Vera

pre 1 godinu

U Ohridu će se razgovarati o usaglašavanju predloga, i EU treba da predloži ono što smatra rešenjem.

Ana

pre 1 godinu

Treba ostaviti proslost tamo gde joj je mesto,koliko je stradalo Srba stradalo je i sa druge strane albanaca,ali treba svi da nastavimo da zivimo koliko toliko normalno,da vise niko neuzme oruzje u ruke.

Sandra

pre 1 godinu

Verujemo našem predsedniku Vucicu jer sve što je do sad rekao je ispunio u nasoj Srbiji vlada mir,sloga zahvaljujući njemu.

Dragan

pre 1 godinu

Opozicija ne zna vise sta prica, srecom narod zna ko radi. predsednik Vucic opilazi svaki deo Srbije svaki dan jer mu je stal do naroda.

Lazar

pre 1 godinu

Mi verujemo u rukovodstvo države i uvek ćemo podržavati put kojim se kreće naša država i naša politika.

Katarina

pre 1 godinu

Ne mozemo unapred govoriti kada je tek dat predlog

Olja

pre 1 godinu

Verujem da će se pronaći način da se na najbolji način reši situacija na KiM, tako da se uvaže i poštuju interesi i nacionalni identiteti.

vana

pre 1 godinu

Svim snagama cemo se boriti za dalji prosperitet nase drzave.Narod je apsolutno uz odgovornu politiku Vucica.

Sofija

pre 1 godinu

Јака војска је гарант мира и стабилности земље

Vukašin

pre 1 godinu

Lično ću nastaviti da podržavam politiku Vučića i način na koji pokušava da očuva mir i stabilnost naše države, a ujedno se nadam da će rešavanje pitanja KiM biti uskoro rešeno tako da se ne pogaze naša tradicija, istorija, identitet.

nenad

pre 1 godinu

Vučić je dokazao da se bori isključivo za interes naroda i države Srbije.

Marija

pre 1 godinu

Srbija samo zeli ono sto je potpisano pre iks godina a to je da se osnuje ZSO,a sta sad albanci izmisljaju da se osnuju opstine njihove sirom susednih zemalja.Pa eto ko su oni,izazivaju kavgu ili se podsmevaju.

jova

pre 1 godinu

Predsednik Vucic vodi odgovornu politiku i snazno brani srpska vekovna ognjista na KiM. Srbija sa Vučićem na čelu ostaje i dalje posvećena evropskim integracijama.

Sloba

pre 1 godinu

Opozicionari mogu jedino da izmišljaju i lažu po pitanju načina na koji se Vučić ophodi prema problemu u vezi sa KiM. Narodu je ipak jasno da on neće učiniti ništa što bi ugrozilo naš narod.

Dragan

pre 1 godinu

Srbija razgovara, niko nista ne potpisuje, ja ne verujem sta opozicija vise izmislja i laze svaki dan.

milan

pre 1 godinu

Vučić je uvek iskren i otvoreno govori o svim bitnim temama za građane Srbije.

gaga

pre 1 godinu

Srbija je uvek uz svog predsednika,jer kad znamo šta se dešava,predsedniku dajemo ogromnu podršku u svemu! Srbija je uz Vučića jer je i on uvek tu za svoj narod.

Marko

pre 1 godinu

Videćemo kako će se sve odviti na Ohridu, ali je meni pre svega bitno da Albanci najzad počnu da poštuju dogovore i obećanja.

Dragan

pre 1 godinu

Broj lazi koje je koristila opozicija oko KiM, prevazisla je sve mere. Opozicija zaista zaista je izgubila kompas.

ivana

pre 1 godinu

Nismo imali odavno ovakvu bankarsku krizu u svetu i nadam se da se neće odraziti i na Srbiju. Nikada se nijedan predsednik nije ovoliko borio za svoju zemlju kao sto to radi Vucic.

Ljilja

pre 1 godinu

Predsednik nikada nista nije sakrio od svojih gradjana,cak nam da mogucnost da ucestvujemo u nekim projektima prosto da vidi nasu volju koliko smo mi za tako nesto,kao sto je biolo otvaranje i formiranje rudnika kod Loznice.Narod je jasno rekao ne i predsednik je to podrzao iako bi to Srbiji dosta dobrog donelo sto se tice ekonomske strane.

Dragan

pre 1 godinu

Kada kazu iz opozicija da predsednik Vucic pusta probne balone, verovatno polaze od sebe.

tanja

pre 1 godinu

Podrška predsedniku i njegovoj lavovskoj borbi za Srbiju! Beograd je uvek spreman za razgovor kao i na evropske integracije.

Ivana

pre 1 godinu

Zasigurno je to da ce Vucic ostaviti duboki trag iza sebe sto nijedan predsednik nije mogao do sada.

dejana

pre 1 godinu

Podrška Vučiću u ovim teškim situacijama.Vucic je jedini koji se svim silama bori za nasu zemlju. Zahvaljujući njemu mi rastemo i razvijamo se svakodnevno.

jasna

pre 1 godinu

Vucic je pokazao da ima stav i da se bori za nase interese! Koliko god da su bili teski cini mi se da su razgovori sa Eskobarom i Lajcakom bili korisni i da su jos jednom otisli iz Srbije znajuci jasne pozicije Srbije!

hana

pre 1 godinu

Vucic radi nemoguce i pokusava sa sacuva nesto sto su drugi nažalost unistili i zapustili! Narod vidi Vucicevu borbu i s druge strane pokusaj svih ostalih da ga slome i zaustave u borbi za bolju Srbiju!

sanja

pre 1 godinu

Moramo da radimo još više i trudićemo se da da podignemo našu zemlju na stabilne noge.Energetska kriza je jako velika u celoj Evropi i videcemo kako ce se odraziti na Srbiju

goca

pre 1 godinu

Srbija je svakim danom sve jaca zemlja.Vučić je grant mira na balkanu on je taj koji zna kako da nastavimo dalje

Kalinaa Markovic

pre 1 godinu

U Srbiji nece biti problema u bankarskom sektoru.

Kalinaa Markovic

pre 1 godinu

Vucic je poslao jasnu poruku narodu.

Ivana

pre 1 godinu

Mir i stabilnost su na prvom mestu da bi uopste Srbija i dalje mogla da napreduje.Netreba se vracati u proslost,ona je tu da se prepricava.

Jovan

pre 1 godinu

Proslosti je mesto tamo sto joj i sama rec kaze,a mi svi treba da gledamo u buducnost i pomognemo predsedniku koji se toliko godina trudi za nas da budemo jos bolji.

Vejo

pre 1 godinu

Uvek isto,samo kuknjavs.Šta će ti inda vojska?Sloboda se nijednom mobom dobila nije,sloboda se osvaja.I inda stara izlizana priča majke,kovčezi.....bolje objasni Srbima kako si ih prevario za tablice?Od nema predaje KM ostaje do RKS mesec dana?I onda kaže imajte poverenje u rukovodstvo?Ja nemam poverenje.

Kalinaa Markovic

pre 1 godinu

Nemojte se plasiti nece biti problema.

Vns

pre 1 godinu

Ja bih preCedniče....ali nemam para da trošim.....

Mire

pre 1 godinu

Srbija jeste jaka zemlja koja ima jaku vojsku ali sigurno nije jaca od NATO-a,i u tako ludilo netreba ulaziti,Pametan je predsednik sto ne naseda na provokacije od strane opozicije koja radi sve kako bi se docepala drzavne kase.

Milena

pre 1 godinu

Vucic nikada nece potpisati da priznaje Kosovo,to je i pticama na grani jasno,ali nije jasno opoziciji koja huska narod na sve i svasta kako bi dosla do svog cilja da nas sve zavadi.

Bojan

pre 1 godinu

Zavadi pa vladaj to je slogan opozicije,sreca pa narod nije malouman pa da krene tim stopama propasti.

sanja

pre 1 godinu

Dolaskom predsednika na vlast ekonimaja je znatno ojačala!!!

Dunja

pre 1 godinu

Mozemo ziveti i funkcionisati normalno, nema finansijskih razloga za brigu.

sanja

pre 1 godinu

Srbija postaje jedna od vodićih zemalja u regionu

vasa

pre 1 godinu

Ovo je dokaz uspešne politike koju vodi predsednik

ceca

pre 1 godinu

Predsednik njegov tim uspešno vode ovu državu

Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Projekti napreduju, banke stabilne, imamo svega, građani, slobodno trošite novac Prvo da bude povećana porodična vojna invalidnina, pa tek posle toga - mada će to sve da u međuvremenu obezvredi inflacija. Nisam slušala i nemam nameru da čujem ni jednu jedinu reč onoga što je u intervjuu rekao - jer su već ranije psiholozi specijalisti za psihološki profil i neuropsihijatri usko stručni za psihopatologiju ličnosti u emisijama objektivnih televizija objasnili kakva ličnost je sadašnji predsednik Srbije (jedan od brojnih primera je emisija naslovljena ,,Vučić je zli bolesni psihopata - Aleksandar Mitrović Metanoja'' - Jutjub; Teša podkast).

Mikan

pre 1 godinu

Ipak ću da zatvorim tekući.keš je sigurniji u slamarici.

Predragm

pre 1 godinu

Sta napisa da se radi o ukrajinskoj ministarki da je prostitutka a ne o NEMACKOJ.? Dobro je Vucicu da si uvideo da ti tv Hapy radi o glavi ali sta ces da radis sa ostalima koji te tapsu po ledjima i pisu bravo Vucicu a gledaju gde da ti zabiju noz u ledja.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija