• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs, Objektiv

21.03.2023

11:01

Promuslimanska Slobodna Bosna i Jeremić potrčali da udare na Vučića, pa samo dokazali da on radi najbolje za Srbiju i njen narod!

printscreen

Politika

Promuslimanska Slobodna Bosna i Jeremić potrčali da udare na Vučića, pa samo dokazali da on radi najbolje za Srbiju i njen narod!

Podeli vest

U pauzama od međunarodnih afera u kojima je glavni akter lider Narodne stranke Vuk Jeremić, on po principu “sličan se sličnom raduje” udružuje snage sa određenim regionalnim medijima koji imaju isti cilj – napasti predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Srbiju.

Jeremić, gostujući na tajkunskoj televiziji N1, rekao je da  bi “potpisivanje i primena evropskog plana za Kosovo otvorilo Pandorinu kutiju i predstavljalo skok u ambis”. Naravno, čim je u fokusu napad na srpsko rukovodstvo koje se, na čelu sa predsednikom Vučićem, grčevito bori za KiM, odmah je pohitao medij iz regiona, islamistička Slobodna Bosna da prenese Jeremićevo gostovanje.

Oni su objavili vest pod naslovom: “Srbija se nalazi na ivici ambisa, narod mora spriječiti Vučića!”, stavljajući akcenat da prvi deo naslova koji glasi “Vuk Jeremić upozorava”.

Foto: printscreen

 

Ovaj potez Jeremića i promuslimanske Slobodne Bosne dovoljno govori o položaju Srbije i radu predsednika Vučića, jer čim su oni na istoj strani, jasno je da Vučić radi najbolju stvar za Srbe i Srbiju!

Još ako umemo u obzir kako se Jeremić borio za Srbiju za vreme dok je bio na vlasti, a i kasnije dok je bio predsedavajući Generalne skupštine UN, jasno je da njegova gorenavedena “upozorenja” ne treba shvatati kao brigu za Srbiju, već upravo suprotno.

Podsećamo, skupština lažne države Kosovo 17. februara 2008. jednostrano proglasila nezavisnost autonomne pokrajine Kosovo i Metohija od Republike Srbije.

Dve godine kasnije, 2010. lider Narodne stranke, a pre 12 godina ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić zahvaljujući pogrešno postavljenom pitanju pomogao je lažnoj državi u svojoj nameri!

Pogrešno postavljeno pitanje

Naime, 2010. godine je Međunarodni sud pravde doneo Savetodavno mišljenje o Deklaraciji o nezavisnosti Kosova. Tadašnja vlast u Srbiji je, predvođena Borisom Tadićem, preko Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, Međunarodnom sudu pravde uputila pitanje: “Da li je akt nezavisnosti Kosova po međunarodnom pravu?“, umesto: “Da li je secesija dela teritorije po međunarodnom pravu?“.

Posledica pogrešno postavljenog pitanja je katastrofalna, jer je ovaj potez suštinski razorio poziciju Beograda i našu borbu za Kosovo i Metohiju. Najveća odgovornost je svakako na Jeremiću, koji je tada bio ministar spoljnih poslova. Albanci su ga slavili kao heroja, što dokazuje naslovna strana lista “Ekspres” iz 2010. godine, na kojoj su uz fotografiju Vuka Jeremića, na srpskom jeziku, napisali: “Hvala, Vuče”.

Sada su u centru pažnje afere u kojima je glavni lik Jeremić, a koji umesto da zastupa srpske intrese i zalaže se za mir, što mu je bio glavni zadatak u UN, on je igrao ulogu “konsiljerea” ukrajinskom tajkunu i Hanteru Bajdenu, kao i Patriku Hou. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
hoće li vam Rošavi i Danilovi

pre 1 godinu

Šta je, plašite se da će vas ovi oterati sa vlasti? Ako izgubite vlast, odoste na robiju. Jeste li spremni da branite vlast i „biznis" PO SVAKU CENU?

Milica

pre 1 godinu

Oni drugo i ne znaju osim da napadaju i šire laži.

Dijana

pre 1 godinu

Jeremic jedino savete o mitu i korupciji moze da daje. Tu je iskusan i uspesan

Mila

pre 1 godinu

Jeremić ništa drugo i ne zna sem da po medijima iznosi laži na račun Vučića.

Milan

pre 1 godinu

Vučić Srbiju vodi put napretka i to svojim delima i pokazuje. Živela Srbija!

Miki

pre 1 godinu

Dokaz da Vucic najbolje radi za Srbiju je taj sto su se oni udruzili protiv njega

Ur Nino sar Serbule

pre 1 godinu

Čim ga ovakvi mrzitelji svega što je srpsko napadaju onda sam siguran da Vučić radi odličan posao za Srbiju i srpski narod.

Nevena

pre 1 godinu

Vučić je uvek za Srbiju radio najbolje, a opozicija je samo ljubomorna na uspeh predsednika

Ana

pre 1 godinu

Jeremiću bi bilo pametnije da se brine o svojim korupcionaškim aferama.Dovoljno je učinio za nas.

Ana

pre 1 godinu

Jeremic bolje da se ne oglasava, samo ispada smesan.

SaraU

pre 1 godinu

Uporno nam se Jeremic pokazuje svaki dan na kojoj je strani, da je to ona strana koja je protiv Srbije. Ne mora vise, shvatili smo

Iva

pre 1 godinu

Vucic se za razliku od tebe bori za svoju Zemlju

Dana

pre 1 godinu

Oni su toliko opsednuti Vučićem i željom da mu pronađu bilo kakvu grešku , pa ih sami čine iz te svoje opsesije i mržnje . Znate kako naš narod kaže :"Ko drugom jamu kopa sam u nju propada" , tako i Jeremić.

Srna

pre 1 godinu

Pa dokle vise udaranje na predsednika bez pokrica? Pateticni ste

Mia

pre 1 godinu

Ma njihov jedini cilj je da napadaju predsednika Vučića prave nerede i šire laži,kleveću. Predsednik Vučić bori se ko lav za svoj narod. Sramota je to što rade.

Marko

pre 1 godinu

Jeremicevi prijatelji su svi koji mrze Srbiju. Toliko o njemu

Zoran

pre 1 godinu

Vučić samo radi u interesu Srbije i njenih gradjana. On je odličan diplomata.

Jovica

pre 1 godinu

Ne mogu oni više ovaj narod da lažu. Previše su puta to uradili.Nije narod slep

Jela

pre 1 godinu

Jeremić je bio i ostao izdajnik Srbije i njegove izjave ne treba čitati. Srbija može hoće i napreduje samo uz predsednika Aleksandra Vučića

Ivana

pre 1 godinu

(pre)prodavci Kosova danas hoće da izigravaju patriote. Pa ne ide to tako gospodo, nije narod lud

Blagoje

pre 1 godinu

Jeremić, gostujući na tajkunskoj televiziji N1, rekao je da bi “potpisivanje i primena evropskog plana za Kosovo otvorilo Pandorinu kutiju i predstavljalo skok u ambis.Toliko baljezganja od ovog Jeremica.

Jelena

pre 1 godinu

Samo neka pokušavaju. Sa tim samo jačaju našu veru u predsednika

Milojko

pre 1 godinu

Taj Jeremic je tezak zlotvor...sa svima ce da se udruzi samo da sacuva svoje privilegije koje su mu ameri dali...a jos bi da se dokopa vlasti i da on nama kroji sudbinu, znamo kako je bilo dok se on i njegova banda pitala, da nije Vucic zaveo red sve bi otislo u m...

Brane

pre 1 godinu

U Srbiji se nikada nije živelo bolje a to nije teško proveriti i dokazati.

Dejana

pre 1 godinu

Vučic se za razliku od Jeremica bori za Srbiju i njen narod!

Ana

pre 1 godinu

Dokaz da predsednik radi za narod i drzavu. Svaka cast.

Caca

pre 1 godinu

Jeremicu bi bolje bilo da cuti i vrati drzavne pare!

Lika

pre 1 godinu

Vuk Jeremic nikada nista dobro za Srbiju i njen narod nije uradio.

Kiki

pre 1 godinu

Kada pomislim opozicija, pojave mi se Bosko, Jeremic, mercedes, Tadic, Misa francuz i onda shvatim da svi oni zajedno jedva bi dobili 3% glasova. Da su pametni napustili bi zemlju

Jana

pre 1 godinu

Vuk Jeremic je mnogo stete naneo Srbiji i našem narodu.

Nina

pre 1 godinu

Njima je odavno mesto u političkoj penziji. Posle svega što su uradili ovoj zemlji, ne znam odakle im obraza da se još bave politikom

Nada

pre 1 godinu

Na svaku izgovorenu rec Jeremica, trebalo bi da mu se postavi pitanje: " A sta si ti uradio dobro za Srbiju i KiM?"

Sanja

pre 1 godinu

Neka Vuk se bavi njegovim aferama koje ima u SAD, nema šta da misli i brine o Srbiji.To ej ejdna prodana duša

Duki

pre 1 godinu

Jeremicu smeta uspeh Vučica i borba za Srbiju!

ISi

pre 1 godinu

Jeremic bi morao da se pokrije usima i cuti, posebno pred Vucicem koji godinama ispravlja ono sto je ovaj zabrljao

Saki

pre 1 godinu

Jeremic nam prica nesto kao da imamo svi amneziju pa se ne secamo koliko je unazadio Srbiji poziciju u pitanju KiM

Peki

pre 1 godinu

Jeremić kao da žudi za još jednom javnom zahvalnicom od Kurtija

Olgica

pre 1 godinu

Koliko je mislio o Srbiji i borio se za KiM Jeremic je pokazao u proslosti, kada je bio ministar i u Generalnoj skupstini UN. Tada je radio za sebe a kako, pokazuje sud u SAD danas

Šaša

pre 1 godinu

Treba se stalno podsecati da je Jeremic kao ministar spoljnih poslova postavio pogresno pitanje Medjunarodnom sudu pravde i da je jos tada bilo jasno da radi za Pristinu, nek se otkaci sada vise price o KiM

Ika

pre 1 godinu

Ne treba ni Srbiji ni Vucicu da deli savete onaj koji saradjuje sa promuslimanskim medijima i onaj koji je vise uradio za Kurtija po pitanju KiM nego za Srbiju

Lana

pre 1 godinu

A ko je ista pitao Jeremica posebno o KiM da soli pamet Vucicu, ima on da misli o svojim medjunarodnim aferama za koje je pozuvan da odgovara, nek se bavi sobom, kao sto je i uvek

Una

pre 1 godinu

Lazni patrioti ne biraju ni mesto ni sredstva da udare na Vucica.

Meda

pre 1 godinu

E jedino ako ce Srbiju i Srbe da upozori Jeremic i to preko muslimanskih medija

Tina

pre 1 godinu

Vuka cene samo mrzitelji Srbije jer i oni vide da nanosi štetu sopstvenoj zemlji.

Kristina

pre 1 godinu

Jao, jao, Vuče lopužo! Tvoje je davno prošlo! I ne ponovilo se!

Zeljko

pre 1 godinu

Dok se Vučić lavovski bori dabzastiti srpske interese na KiM, Vuk Jeremić konstantnim napadima na predsednika Srbije ide na ruku Aljbinu Kurtiju.

Vlada

pre 1 godinu

Ako Vučić ne valja muslimanima iz Bosne i promuslimanskim medijima koji mrze sve Srbe i Srbiju, meni onda odgovara takav predsednik Srbije!

Saša

pre 1 godinu

Vuk Jeremić se bez znanja i iskustva našao na mestu ministra spoljnih poslova Srbije i sopstvenoj zemlji je zadao više autogolova po pitanju Kosmeta.

starojko

pre 1 godinu

Nista cudno.Davao je Jeremić-Pozderac i drzavne pare za izgradnju dzamija.

Milos

pre 1 godinu

Jeremic nas je zakopao samo tako, izdao je svoju zelju i svoj narod, a danas je javlja.

Dana

pre 1 godinu

Našoj opozicijiji su sad draži muslimani iz Bosne koji poljuju ne samo Vučića, već i po Srbiji!

Sandra 60

pre 1 godinu

Da Vučić najbolje radi za Srbiju govori i ovaj Jeremićev medijski napad upućen njemu kao i podrška Vuku od strane promuslimanskih medija u BiH.

Lazar

pre 1 godinu

Vuk Jeremić se stalno udružuje sa onima koji žele zlo Srbiji i sve vreme radi protiv sopstvene zemlje.

Maja

pre 1 godinu

Jeremic bi trebalo da pobegne iz zemlje i bude srecan sto jos u zatvoru nije.

milos

pre 1 godinu

Vucic radi najbolje za Srbiju ! Svaki njihov pokusaj da ga predstave u losem svetlu ispadne totalno suprotno! jer ne mozes da sakrijes istinu i trud i rad !

Ana

pre 1 godinu

Vuku je bolje da se bavi rešavanjem svojih afera u SAD nego Vucicem i Srbijom.

Nikola

pre 1 godinu

Hvala Bogu pa Srbija ima Vučića, pošto bi se Vuk Jeremić i opozicija složila sa crnim đavolom ako je potrebno samo da dođu na vlast!

Vanja

pre 1 godinu

Mi danas trpimo nesagledive posledice sve zbog Jeremica, koji je bruka naseg naroda.

Aca

pre 1 godinu

Vucic se razliku od jeremica bori za svoju zemlju ma koliko ovaj njega prozivao

jana

pre 1 godinu

Koliko su reči Vuka Jeremića merodavne? Ni malo.Svi govore o njegovim aferama u SAD u koje je upleten, reči takvog čoveka nemaju težinu

Nikola

pre 1 godinu

Koga bi to izdajnik Jeremic da rusi? Vucica koji nas je spasio propasti.

Nikola

pre 1 godinu

Pa da li ovaj jeremic misli da njemu neko veruje ? haha

Mare

pre 1 godinu

Narod samo moze da spreci Vuka Jermica Srbro mrzca koja ako se dokopa vlasti mi smo gotovi

Zora

pre 1 godinu

Vuk Jeremić je zaboravio ko su prijatelji, a ko neprijatelji Srbije. Muslimani su nas pred svetom predstavili na najgori mogući način 1995. kad su svoje zločine pripisali Srbima!

Tatjana

pre 1 godinu

Jeremić godinama bezuspešno pokušava da diskredituje Aleksandra Vučića i u narodu ga predstavi kao uništitelja sopstvenog naroda. Dokle više, Vuče? Trošite energiju na pametnije stvari.

Bora

pre 1 godinu

Dok se Predsednik Vučić bori za Srbe na KiM, opozicija ga neprestano napada.

Minja

pre 1 godinu

Svi najveći američki mediji En-Bi-Si njuz, Foks njuz i Njujork post izvestavali su o aferama Vuka Jeremića.Važnije je to nego šta će da prenosi neki nižerazredni medij iz Bosne

Zoran

pre 1 godinu

Zbog cega to Jeremic, bas u BiH trazi uporiste, za udare na Srbiju?

Tamara

pre 1 godinu

Vuk Jeremić je sramota za celu Srbiju! Ide prodaje se muslimanima i stranim medijima!

Maja

pre 1 godinu

Nek se mane Vuk Srbije i Vučića.Dok je Vučića Srbija nema brige , a on neka vidi šta će sa tim silnim aferama koje ima u SAD.

Sanja

pre 1 godinu

Vucic se bori za svoj narod i to svi mogu da vide. Ljudi koji pokusavaju da ga obmanjuju su samo zavidni i ljubomorni.

Sara

pre 1 godinu

Priština mu se zahvaljuje javno ,a islamistička Slobodna Bosna stvlja na naslovnu stranu.Vuku konstantno radi protiv Srbije i našeg naroda.

Milan

pre 1 godinu

Kada nalazi vremena da se bavi udarom na vucica ? a pa da...nema cime da se bavi pametnije..

Teodor

pre 1 godinu

Jermic nikad nece uspeti da uradi ono sto je Vucic uradio za svoju zemlju i svoj narod.

Kosta

pre 1 godinu

Udaraju na Vucica oni koji su unistavali nasu zemlju, prodali su KIM.

Esa

pre 1 godinu

Vucic radi za Srbiju i to narod vidi. Nije mu potrebna potvrda izdajnika Jeremica a jos manje brace koja su izdala svoju srpsku bracu.

Tanja

pre 1 godinu

Kada se sav ološ udruži protiv Srbije ništa gore nema. Mrzitelji Srbije daju podršku Jeremiću, to samo o njemu govori.

Teodor

pre 1 godinu

Vucic je uvek radio najbolje za svoj narod i svoju zemlju zato se opozicija udruzila i zeli na silu da dodje na vlasti.

Teodor

pre 1 godinu

Jeremicev IQ je toliko zakrzljao da ni sam ne shvata da ga narod ne zeli i da je propao da je niko i nista.

Milos

pre 1 godinu

Zahvaljujuci Vucicevoj politici,Srbija hrabro gazi napred!

Jana

pre 1 godinu

Dokazao je Jeremic da je kriminalac koji samo zeli da unisti svoju zemlju za saku jada.

Teodor

pre 1 godinu

Dokaz Vucicevog rada sve vece plate i investicije prijateljstva stranih drzava i investicija je uspeh koji Jeremic nikada nije imao niti ce imati.

Maja

pre 1 godinu

Ovog Jeremica treba dozivotno osuditi i tako spasiti nasu zemlju.

Mile

pre 1 godinu

Opozicija može Vučiću da pljunu pod prozor, čovek radi ozbiljno svoj posao i ima podrsku naroda. Oporavio je ovu zemlju od kad je na vlasti. Podrska predsedniku Vučiću!

Ana

pre 1 godinu

Nista drugo ni ne mogu da dokazu kad je jedino to istina, Vucic ide krupnim koracima napred.

Teodor

pre 1 godinu

Jeremicu puko si sto pre to shvatis to bolje za tebe ne trudi se uzalud da vratis poverenje naroda ko ce da veruje lazovu prodanoj dusi koji je prodao nasu svetu zemlju KiM.

Simeon

pre 1 godinu

Vuk Jeremić je badava školovan kad je toliko jada naneo Srpskom narodu ne boji se Boga ?

Jablan

pre 1 godinu

Ishitreno i bez razmišljanja uvek izletu sa izjavama uglavnom bez mnogo rezona

Bogdana

pre 1 godinu

Dokaz da nemaju nikakva resenja za probleme Srbije je taj sto su se svi kolektivno urotili protiv Vucica. Sramota.

Zlatan

pre 1 godinu

Jedino Vucic radi za Srbiju i za interes Srbije, opozicija radi samo za sopstveno bogacenje

Žika

pre 1 godinu

Ovaj Jeremić bolje da ćuti, samo se sve više otkriva koliki je lažljivac.

Peki

pre 1 godinu

Vuk Jeremic je najveci izdajica koji je izdao srpske interese na Kosovu prebacujuci resavanje naseg problema iz UN u EU.

Anđela

pre 1 godinu

Mislim da ovaj Jeremic ima ipak malo vise svojih briga. Sta cemo sa USA Jeremicu?

Jovan

pre 1 godinu

Ljuubomora Jeremića polako eskalira... svakim svojim postupkom pada sve niže u očima naroda.

Jovana

pre 1 godinu

Neće Jeremic zaraditi nikakve politicke poene na Vucicev racun, dzaba se trudi

Jana

pre 1 godinu

Jeremicu sramoto jedna, kako smes da pomenes Vucica? A spasio je svoj narod propasti.

Zoran

pre 1 godinu

Za ovog Pozderčevog unuka je davno utvrđeno da radi isključivo protiv interesa države Srbije!

Anka

pre 1 godinu

Ovaj Jeremić je dojadio više sa svojim glupostima narodu.

Ljubo

pre 1 godinu

Jeremić je uvijek radio protiv svoje drzave. On je američki plaćenik bio i ostao.

Tadej

pre 1 godinu

Jedini cilj ovakvih ljudi jeste laž, skriveni lični interesi i narušavanje ugleda ne samo predsednika već i naše države.

Zoran

pre 1 godinu

Nas predsednik uvek radi najbolje za svoju zemlju, zato im i smeta!

Hana

pre 1 godinu

Opet se Vucina povamporila pa udara na bolje i uspesnije od njega koji bolje odmah da se teleportuje u SAD i da ans ne maltretira vise.

Bosko

pre 1 godinu

Jeremic za savenike ima samo neprijatelje Srbije

Petar

pre 1 godinu

Svaka čast za naseg predsednika, njima smeta zato sto on radi sve najbolje za svoj narod!

Mirko

pre 1 godinu

Tajkunski mediji opet plasiraju lazi i neistine

Goran

pre 1 godinu

Čim nešto Jeremić upozorava, onda sa sigurnošću znamo da je Srbija na pravom putu.

Jela

pre 1 godinu

Jeremic pokazuje svaki dan na kojoj je strani, da je to ona strana koja je protiv Srbije.

Krle

pre 1 godinu

Na izborima ne mogu da pobede, pa pljuju preko tajkunskih medija

Petar

pre 1 godinu

Ko sta radi, opozicija lazima pokusava da rusi Vucica, ne sluteci da sama sebi upada u usta i pogubi se u moru izrecenih lazi

Kića

pre 1 godinu

Jeremić bi trebalo da ćuti s obzirom na to šta je sve radio.

Jordan

pre 1 godinu

Vucic se toliko zalaze za ovu zemlju, a izdajnici mogu samo da ga mrze

Goran

pre 1 godinu

Vučić jedini brine o interesima svog naroda i bori se za njega.

Goran

pre 1 godinu

Umesto da je branio interese Srbije dok je bio u UN, Jeremić je brinuo o svojim interesima.

Boki

pre 1 godinu

Bivsi ministar spoljnih poslova koji razorio nasu poziciju

Aca

pre 1 godinu

Jeremicevi stavovi samo potvrdjuju da Vucic radi pravu stvar

Maja

pre 1 godinu

Jeremić pokušava na sve načine da pljuje Vučića i laže ali neće mu to uspeti.

Mile

pre 1 godinu

Uspeh se najteže prašta, tako Jeremić ne može da oprosti Vučiću što bolje štiti interese Srbije i bori se za KiM od njega.

Kole

pre 1 godinu

Jeremić nikad nije ni radio za Srbiju, već samo za sebe.

Slobodan

pre 1 godinu

Jeremić je taj koji je za vreme svoje vlasti doveo Srbiju na ivicu ambisa.

Goran

pre 1 godinu

Ma Jeremić je pukao kao zvečka, ko još njega shvata za ozbiljno.

Vojkan

pre 1 godinu

Jeremica slave na Albanci kao narodnog heroja

Nikola

pre 1 godinu

Jeremić i dalje pokušava lažima i napadima na Vučića da opravda pare koje uzima od Kurtija.

Steva

pre 1 godinu

Vuk Jeremic i Hanter Bajden - kakva lopovska ekipa

Zika

pre 1 godinu

Covek kojeg interesuje da se vrati u fotelju i jos vise unisti ovu zemlju

Marko

pre 1 godinu

Jeremić je propali političar koji nema prava da se oglašava.

Joka

pre 1 godinu

Jeremić je pokazao svojim delima za koga radi, a Vučić svojim.

Sava

pre 1 godinu

Da li je moguce da se ovaj Jeremic ovako podsmeva Srbima, izdao je narod, izdao je KIM, i sada se slobodno oglasava bez da snosi posledice.

Nadja

pre 1 godinu

Jeremić ima samo jedan interes a to je da napuni sebi džepove. Sram ga bilo.

Bilja

pre 1 godinu

Jeremić i njegovi partneri su upropastili Srbiju.

Tijana

pre 1 godinu

Opozicija ne moze da podnese uspeh Vucica i kako se on to bori za Srbiju i zato ga napadaju i lazno optuzuju za razno razne stvari.

Boban Kostić

pre 1 godinu

Svaki njihov napad na Vučića je samo dokaz da Vučić radi u korist Srbije i njenih građana

Jana

pre 1 godinu

Jeremić treba da odgovara za sva nedela koja je učinio Srbiji.

Takica

pre 1 godinu

Jeremic i njegovi saradnici bezuspesno pokusavaju da blate sadasnju vlast,a samo svojim ponasanjem jos vise uzdizu Vucica.

Sava

pre 1 godinu

Narod dobro zna da se jedino Vučić zalaže i bori za mir i stabilnost.

Vuk

pre 1 godinu

Laži koje potura Jeremić ne mogu obmanuti narod Srbije!

Takica

pre 1 godinu

Opozicija je pocela da se davi u sopstvenim lazima,misleci da ce tako obezbediti sebi jeftine politicke poene.

Ivana

pre 1 godinu

Jeremić će uvek naći saveznike za svoju zlobu, samo ne vidim kako to njemu pomaže.

Ceca

pre 1 godinu

Вучић је председник који све најбоље чини за своју земљу,и који чини све за српске интересе

Ana

pre 1 godinu

E moj Jeremicu ,bruko i sramoto Srbije.. dokle ces se vise brukati?

Nina

pre 1 godinu

Jeremic je davno potrošena marioneta i muljavac, koga građani Srbije vise davno ne respektuju

Dragana

pre 1 godinu

Videli smo koliko Vuk voli da pliva u mutnim vodama ,i da mu je lični interes na prvom mestu

Olja

pre 1 godinu

Ko brzo trci,moze vrlo lako da se spotakne i da padne, pa tako i Jeremic.

Boško

pre 1 godinu

Ma mogu Vučiću samo da zavide i ništa više!

Vesna

pre 1 godinu

Kako covek postane jako glupav a pravi se pametan, Jeremicu kao da je sva pamet isparila naglo.

Jelena

pre 1 godinu

Davno prozreni muljator i lazov Jeremic trci brze bolje da blati svoju zemlju i Vučića, kakav jadnik

Luka

pre 1 godinu

Nama Jeremic nije potreban da nam dodatno biberi corbu sa siptarima koja samo sto nije iskipela.

Miki

pre 1 godinu

Jeremić je oduvek bio poznat po tome da voli da obmanjuje svoj narod zarad ostvarivanja lične koristi.

tale

pre 1 godinu

čim Jeremić napada Vučića, to samo znači da predsednik radi najbolje za Srbiju i KIM

tale

pre 1 godinu

ni muslimani koji žive u Srbiji i doživljavaju je kao svoju državu danas ne napadaju predsednika Vučića, jer je potpuno jasno koliko je učinio za sve narode i nacionalnoisti

Filip

pre 1 godinu

Jeremić bi se udružio i sa crnim đavolom, samo da sruši Vucica.

tale

pre 1 godinu

Vuk Jeremić se odavno dokazao kao čovek kome su lični interesi iznad države u kojoj se rodio

tale

pre 1 godinu

na žalost i taj se čovek izjašnjava kao Srbin

Ljubica

pre 1 godinu

Svaka njihova laz i izmisljotina govori o njima, a za Vucica kapa dole kako na dostojanstven nacin uspe da se izbori sa ovakvima.

tale

pre 1 godinu

sve dok Vučića napadaju Jeremić i njemu slični znamo da je predsednik na pravom putu

Ljubica

pre 1 godinu

Boje se da ce se ostvariti njihova najveca nocna mora, da Srbija bude bolja nego ikad, sto vec i jeste, zahvaljujuci Vucicu. Jeremic i ekipa nisu uspeli u svojim losim namerama i nece nikad ni uspeti, niko im vise ne veruje.

tale

pre 1 godinu

ne treba ceniti izjavamaeVuka Jeremića i sličnih njemu, jer Vučić već godinama radi sve što je u interesu Srbije i srpskog naroda, dok se mnogi od nas jasno sećaju svega onoga što je Jeremić "uradio"

Ana

pre 1 godinu

Vučiću ništa ne mogu oni koji su Srbiju doveli do proprasti, jer se on trudi da njihove mrlje vadi. Bolje im je da zaćute.

Dusan

pre 1 godinu

Vuku Jeremiću je oduvek bio cilj da na silu smeni predsednika Vučića i da se na prljav način dokopa vlasti.

vuksan

pre 1 godinu

Jeremić će se svakom prikloniti ko je protiv Vučića i Srbije.

Miloš

pre 1 godinu

Sve što je Vuk Jeremić ikada uradio na štetu Srbije, sada to pokušava da pripiše predsedniku Vučiću, ali mu to ne ide od ruke!

milan

pre 1 godinu

Oni se sami dikredituju,njihova dela govore o njima!

bane

pre 1 godinu

Dokaz još jedan da Vuk Jeremić ne misli ništa dobro za Srbiju.

David

pre 1 godinu

Tajkunski mediji u svim svojim objavama rade kampanju protiv predsednika Vučića i njegovih saradnika.

Siniša

pre 1 godinu

Vuk Jeremić je poslednja osoba koja ima bilo kakva prava da komentariše delovanje sadašnje vlasti i rad predsednika Vučića.

Sofija

pre 1 godinu

Знамо сви како се он брину за Србију 2004године се десио погром Срба са Косова и Метохија

Milan

pre 1 godinu

Vuk Jeremić je jedini pravi krivac za situaciju u kojoj se trenutno nalazi Kosovo i Metohija i ceo srpski narod na tim prostorima!

aksa

pre 1 godinu

Kad Jeremic upotrebljava reci kao sto su izdaja ,to je da pukneš

Aca

pre 1 godinu

Vucic je jedini predsednik koji se bori za drzavu i narod,a zlobnici mogu samo da pisu, ne vredi im nista.

boki

pre 1 godinu

Cela Srbija da će se Vučič prikloniti svakom ko je protiv Vučića bez obzira da je i najgori neprijatelj

stajka

pre 1 godinu

Jeremic moze samo da moli sefove iz inostranstva da mu posalju koji dolar

Vlada

pre 1 godinu

Vučić je državnik koji se bezuslovno bori za svoj na narod na KIM i državu Srbiju, dok je cela opozicija ljubomorna i nemoćna da išta uradi da oni budu na vlasti zato su se udružili protiv Vučića kome nemogu ništa jer uživa ogromno poverenje građana.

darkvud

pre 1 godinu

Jeremić se pravi kao da nikada nije bio deo pljačkaške vlasti Demokratske stranke.

Ruza

pre 1 godinu

Dok je Vučić predsednik za Srbiju nema zime, a Jeremić ume samo da pljuje.

faruk

pre 1 godinu

Iskoristio je Srbiju da kroči na međunarodnu političku scenu,a sad tako.

Mia

pre 1 godinu

Predsednik se bori za svoju zemlju za razliku od Jeremica mrzitelja svoje zemlje i njegovih prijatelja koji su isti kao on.

gogili

pre 1 godinu

Jeremiću se priviđa Aleksandar Vučić na svakom koraku

Jole

pre 1 godinu

Jeremić je svoj “imidž” izgradio na pljuvanju Vučića.

Ivana

pre 1 godinu

Ovaj Jeremić nema ni P od političara. Tužno je što se tim bavi a ne ide mu.

nina

pre 1 godinu

Jeremiću bi bilo pametnije da se brine o svojim korupcionaškim aferama.

Era

pre 1 godinu

Vučić je toliko toga uradio i može tim da se pohvali. Džaba ga napadaju.

nina

pre 1 godinu

Uporno nam se Jeremic pokazuje svaki dan na kojoj je strani, da je to ona strana koja je protiv Srbije.

nina

pre 1 godinu

opozicija je samo ljubomorna na uspeh predsednika

nikola

pre 1 godinu

Vuk je čovek koji bi urdio sve protiv Srbije

Nata

pre 1 godinu

Dokaz da Vucic najbolje radi za Srbiju je taj sto su se oni udruzili protiv njega

vuksan

pre 1 godinu

Jermić kao po običaju samo napda i ništa više

vanja

pre 1 godinu

Vuk nema prava da bilo šta kaže ,čovek je un ištitelj svega , jedini mu je cilj da udara na Vučića

Milos

pre 1 godinu

Vucic brani nacionalne interese Srbije za razliku od laznih patriota.

nikolaspasojevic

pre 1 godinu

Da li je mogiuce da iko vise ovoj spodobi daje medijski prostor???? Ti si se zemljace pokazao davnih dana, ali opet ne odustajes,neverovatno!

Milos

pre 1 godinu

Jeremic je nešto najgore sto je moglo da zadesi Srbiju,za vreme njihove vlasti Kosovo je proglasilo nezavisnost.

Sima

pre 1 godinu

Ovog lazova i izdajnika uopste ne treba shvatati ozbiljno. Njemu je jedini cilj da se resi Vučića a to mu neće proći jer narod nije lud.

Teodora

pre 1 godinu

Opozicija je dokazala da Vucic radi pravu stvar time sto su svi udarili na njega sa svih strana i opet mu ne mogu nista!

ivapopova

pre 1 godinu

Jeremić i opozicija su očigledno na respiratoru zadnjih dana. Trčkaraju okolo i daju nebulozne izjave jer ovde takve nebuloze više niko neće ni da objavi.

Marko

pre 1 godinu

Dokaz da Vucic radi pravu stvar je taj sto su se svi udruzili protiv njega!

Marica

pre 1 godinu

Predsednik Aleksandar Vucic je uvek radio i zeleo samo najbolje za Srbiju!

Miki

pre 1 godinu

Vučić je uvek za Srbiju sve najbolje radio, ali je opozicija samo ljubomorna na njegov uspeh!

Milan

pre 1 godinu

Neko bi trebao da podseti Vuka Jeremiceva kakva je bilja njegova borba za KiM. Narod ne zeli da se neko za njega bori na taj nacin, kao sto je radio Vuk Jeremic. Zahvaljujuci Vuku i njegovim saradnicima Srbija umalo nije u potpunosti izgubila Kosovo i Metohiju. Predsednik Vucic je oziveo borbu za KiM i vratio fokus na evropskoj i svetskoj sceni na pitanje KiM, i zato uziva ovoliku podrsku naroda.

Ena

pre 1 godinu

Jeremić će da se udruži i sa crnim đavolom, samo da sruši Vučića.

Lav

pre 1 godinu

Vučić je uvek za Srbiju radio najbolje, a opozicija je samo ljubomorna na uspeh predsednika

unutrasnja kontrola

pre 1 godinu

Ko o cemu, Jeremivc o Vucicu. A ne zna ni kako ni zasto ga napada.

unutrasnja kontrola

pre 1 godinu

Da bi vise da ucuti, da ne proziva Vucica kad god stigne.

cica

pre 1 godinu

Sa bosnjacima se udruzio, sa albancima ma nema sa kim se on nece udrzziti samo da bi napao Vucica.

tanja

pre 1 godinu

Ali, sve mu je dzaba jer on nema blage veze i gradjani ga upste ne slusaju sta prica.

deg

pre 1 godinu

Udruzio se sa nasim neprijateljima koji bi da slome Vucica, ali im nece poci za rukom.

Marija

pre 1 godinu

Promuslimanska Bosna i Jeremić napadaju Vučića jer radi u interesu Srba i Srbije. To je građanima jasno.

Ruza

pre 1 godinu

Ovaj Jeremic nema sta pametno da progovori, covek samo prica jedno isto. Ne znam sta pokusava da postigne, Srbija je upoznala njegovu politiku.

Ziko

pre 1 godinu

Jeremic se samo na ovakvoj televiziji moze raspricati i pricati lazi.

Radule

pre 1 godinu

Partija šaha još traje, lovac je na potezu!

buba

pre 1 godinu

Bolje da se pozabavi sta sa svojim slucajem da radi jer mu se uskoro smeje ćorka.

vlajko

pre 1 godinu

Predsednik Vucic uvek radi najbolje za Srbiju !

Lila

pre 1 godinu

Čudo je da mu Kurti još nije ponudio mesto nekog ministra.

Joka

pre 1 godinu

Sve što više uspeha postigne, Vučića opozicija više mrzi.

Joka

pre 1 godinu

Vučić tokom svih ovih godina radi jedino u interesu naroda zato smo kao država i postigli toliko

Zdravko

pre 1 godinu

Jeremic,Obradovic,Stamenkovski se ponadali da ce Vucic potpisati sporazum ,jer im je jedino to preostalo kao slamka spasa

Ana

pre 1 godinu

Samo i jedino Vučić misli na Srbiju i KiM, Jeremić je svoje rekao dok je bio na vlasti.

Nikola

pre 1 godinu

Pa i Jeremic je Bosnjak on je unuk komunjare Hamdije Pozderca.

Ivan

pre 1 godinu

Svi se ujedinjuju kad treba na Vucica da udare i zuti i zeleni crveni plavi... Ali dzaba im Vucic ima ogromnu podrsku gradjana Srbije.

Marko

pre 1 godinu

Jeremic bolje neka objasni Amerikancima sta je radio sa Hanterom Bajdenom kakve je sve mutne poslove radio neka ostavi Vucicu na miru da vodi drzavu.

Oliver

pre 1 godinu

Jeremicu koliko si maznuo para sa Hanterom Bajdenom???

Milan Pajic

pre 1 godinu

Jeremicu o tvom radu najbolje go vote istrazivanja jab oh mnjena gde tvoja stranka ne moze ni smanjeni cenzus od 3% da preskoci.

Dragan Djilas

pre 1 godinu

Vuce tebi je lopovluk u genima sa obe linije i od Pozderaca do oca koji je opeljesio Jugopetrol.

Mare9

pre 1 godinu

Dokaz da Vucic radi pravu stvar je taj sto su se svi udruzili protiv njega!

Goran

pre 1 godinu

Vucic je od uvek bio najbolji izbor za Srbiju i istinski se trudi da odrzi mir u ovoj zemlji

Miki

pre 1 godinu

Vucic je uvek radio sve za Srbiju, samo najbolje!

Miljana KŠ

pre 1 godinu

Vuk da radi dobro za Srbiju.....xaxaxax Ma daj...Vuče imao si priliku,NISI JE ISKORISTIO!!! NAROD NE PRAŠTAA!!!!

Manja

pre 1 godinu

Toliko se gube da na kraju ispade da rade na svoju štetu.

Mina

pre 1 godinu

Jeremić je nešto najgore što je moglo da se dogodi narodu Srbije.

Divna

pre 1 godinu

Ne daj Bože da Jeremić više ikada bude u poziciji da odlučuje.

Jovana

pre 1 godinu

Vučić je uradio mnogo toga dobrog za Srbiju i verujem da će tako biti i u budućnosti.

Jasna

pre 1 godinu

Jeremić kako ti više nije sramota da bilo šta govoriš, kada cela Srbija zna šta si radio.

Julka

pre 1 godinu

Opozicija sve dobro što je uradio Vučić negira, ali na sreću narod Srbije ima dobro pamćenje.

Isidora

pre 1 godinu

Jeremić je izdao sve čega se dohvatio. Sramota!

Zoki

pre 1 godinu

Vucic je dokazao vise puta da mu je Srbija i srpski narod na prvom mestu.

Sasa

pre 1 godinu

Vuk Jeremic je poznati izdajnik Srbije i ne bi trebalo uopste da pominje Vucica jer Vucic se lavovski bori za Srbiju

Darko

pre 1 godinu

Vuk Jeremic bolje da cuti kad svi znaju da je on teski lazov i izdajnik.

Dejan

pre 1 godinu

Vucic je pravi predsednik i borac za Srbiju i srpski narod i to svi znaju

Cane

pre 1 godinu

Dok se Vuk Jeremic bogatio na racun srpskog naroda Vucic se borio za svoj narod i Srbiju.Drago mi je da vidim da to i drugi prepoznaju

Nenad

pre 1 godinu

Sramota je uopste porediti Vuka lazova i lopova koji je ojadio Srbiju i srpski narod i Vucica koji se neprestano bori za Srbiju i njenu bolju buducnost

Ivan

pre 1 godinu

Vucic je pokazao da uprkos teskim situacijama ipak moze da postigne najbolje rezultate za Srbiju

Nela

pre 1 godinu

Vuk Jeremic uopste ne treba da se oglasava jer on ne zna vise sta prica

Veran

pre 1 godinu

Vuku nista ne treba verovati sta prica!Svi znaju da je on teski lopov i veleizdajnik koji ce se prodati cim mu se ukaze prilika

Mile

pre 1 godinu

Vucic se neprestano bori za Srbiju i srpski narod to zna

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija