• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.03.2023

08:23

BOLESNO! Đilasovski 'novinar' Pero sa 'Nove S' optužuje Srbiju za NATO agresiju!?! Koliko smo mi "Milica" izvadili iz hladnjača...

Printscreen

Politika

BOLESNO! Đilasovski 'novinar' Pero sa 'Nove S' optužuje Srbiju za NATO agresiju!?! Koliko smo mi "Milica" izvadili iz hladnjača...

Podeli vest

Novinari opozicionih glasila, baš kao ni sama opozicija ne biraju ni vreme, ni mesto kada će da blate našu zemlju. Međutim, Pero Jovović, đilasovski novinar portala "Nova" ovoga puta je prevršio svaku meru.

Naime, Jovović je objavio skandalozan tvit u kom optužuje Srbiju za NATO agresiju!?!.

U pomenutom tvitu, koji je objavio baš na dan kada se obeležavala godišnjica NATO agresije na našu zemlju, Jovović je upitao "koliko malih Milica albanskog porekla smo izvukli iz hladnjače u Batajnici".  

Foto: printscreen

Na ovaj način, ne samo što se nije udostojio da oda počast svim žrtve NATO agresije u Srbiji, među kojima je bilo i dece, već je, kao što to običaji u opoziciji očigledno nalažu, udario na našu zemlju, ne birajući sredstva za to.

Naravno, i drugi poltroni ovakve opozicije, koja ne bira ni vreme, ni mesto kada će da blati sopstvenu zemlju, su ga podržali u komentarima. 

Podsetimo, ovaj đilasovski novinar imao je ispad i 2021. godine kada je otišao je u Prištinu, a time se pohvalio na svom profilu na Fejsbuku, a uz objavu je postavio i zastavu "nezavisnog Kosova".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zagor

pre 1 godinu

Tačno!Za zločine koje je činila i pomagala od HR, BiH,Kosova...samo za genocid u Srebrenici,srbiju je trebalo sravniti sa zemljom a BiH dozvoliti a ne zabraniti BiH Armiji, da tu zločinačku srbo/četničku stoku očisti iz jedne predivne zemlje BiH!!! Čim srbija čije i riječ istine,počne da kopni,kao vampir od glogovog ko'ca! Od laži se umire.....

Dragan

pre 1 godinu

Kopile bolesno. Bolje ćuti kad nemaš pojma ni o Batajnici ni o hladnjači.... Te informacije koje ti finansijeri daju su, blago rečeno, glupost i laž.

Milan

pre 1 godinu

Све су то г****а плаћеничка. Продали би рођену мајку за шаку долара.

Vla

pre 1 godinu

Goveda, umno bolesnih i iskompleksiranih ljudi ima svuda Pa i U Srbiji, kako bi vi pisali o ovom ocigledno bolesnom coveku da nije lajao na zvezde, na njegovu zalost nije bilo meseca kako bi jaukao

123

pre 1 godinu

Koji to bolesnik treba ga uhapsiti ili proterati iz Srbije. Djubre pokvareno zajedno sa Djilasom.IZDAJICE . KOLIKO JE DJILAS POKRAO NARODU PARA. NI OVAJ NIJE BOLJI.MARS

Ljubiša

pre 1 godinu

Ja sam iz Batajnice, pa neka neko kaže ovom volu sa Nove da u Batajnici nije bila ni jedna hladnjača.

Beograd

pre 1 godinu

E moja Srbijo koja ti g.... drzis u Srbiji . Iz tvitova se vidi da ovo nisu Srbi i neznam sto ih objavljujete neka se teraju u tri p. m. odakle su dosli.

Baka

pre 1 godinu

Boze , kakva je taj nezahvalni idiot. Blaziran i smrdljiv. Ko mu je placao zdravstveno osiguranje , skolu itd? Jel' su mu placali Kurti, Enver Hodza ili UCK. Fuj!!

Zoran

pre 1 godinu

Od devedesetih godina Srbija je puna ovakvih strvinara za koje pošten i normalan srpski narod pa i ja nemamo nijakvog objašnjenja. Nisu samo pare modus njihovih izjava, ali šta je poriv za blaćenje svoje zemlje to samo oni znaju, verovatno znaju lekari određene struke!

zztop

pre 1 godinu

D. j. vučičeviću puši kitu tajkunskim novinarima ti vučićev smradu...

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija