• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.03.2023

19:37

NA JARINJU UHAPŠEN JOŠ JEDAN SRBIN, BIVŠI POLICAJAC! Vraćao se sa ženom i maloletnom decom u Leposavić!

Kosovo onlajn

Politika

NA JARINJU UHAPŠEN JOŠ JEDAN SRBIN, BIVŠI POLICAJAC! Vraćao se sa ženom i maloletnom decom u Leposavić!

Podeli vest

Na Jarinju je danas posle podne, oko 18 sati, uhapšen Srbin M. J, bivši policajac, koji se sa suprugom i dvoje maloletne dece, starosti sedam i pet godina, vraćao iz pravca Raške u Leposavić, u kojem živi.

Supruga uhapšenog, koja nije želela da joj se spominje ime, rekla je za Kosovo onlajn, da im je, još nakon pregleda dokumenata na administrativnom prelazu Jarinje prilikom izlaska sa KiM, rečeno da nešto nije u redu, ali im je dozvoljeno da nastave putovanje.

Policajci su, tada, prenela je, rekli da je verovatno u pitanju neka greška.

Međutim, prilikom povratka, na Jarinju su ih najpre držali sat i po vremena, zbog navodne procedure i ispravke greške.

Žena je, sa dvoje dece, morala da čeka u automobilu i, kako kaže, videla je u jednom trenutku kako tzv. kosovski policajci, naoružani dugim cevima, njenom mužu stavljaju lisice na ruke i odvoze ga u pravcu Severne Mitrovice.

Po potresenu ženu i dvoje dece došli su rođaci, pošto ona nema vozačku dozvolu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vejo

pre 1 godinu

E to su posledice Vučićevih dogovora i ono o čemu mu je pričao Filipović u Raški da će da nas hapse ko zečeve dak se Vučić podrugljivo smejao.Upravo ro se dešava.Niko nije siguran i svi će da se sele.Možda je to i plan?

Dragi

pre 1 godinu

Čekajte bre malo, ima li Srbija predsednika, koji će narediti vojski i policiji da zaštiti srpski živalj na Kosovu i Metohiji, koje je, gle ironije, po Ustavu, integralni deo Srbije? Ako neće ili ne zna kako, nek' se brate povuče...ovo je zaista prevršilo svaku meru. Imaš predsednika, ali kao da ga nemaš. Što je najtragičnije...taj progonjeni i napaćeni narod na KiM i dalje podržava predsednika. Čudan neki narod. Ili...čudan neki predsednik.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija