• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.03.2023

22:24

UHAPSILI GA PRED ŽENOM I DVOJE MALE DECE, PORODICA DOŽIVELA STRES... Oglasila se Kancelarija za KiM povodom hapšenja bivšeg srpskog policajca na Jarinju!

A.Grbović

Politika

UHAPSILI GA PRED ŽENOM I DVOJE MALE DECE, PORODICA DOŽIVELA STRES... Oglasila se Kancelarija za KiM povodom hapšenja bivšeg srpskog policajca na Jarinju!

Podeli vest

Kancelarija za KiM Vlade Srbije saopštila je da je današnje hapšenje bivšeg srpskog policajca Miljana J. na Jarinju nastavak pritisaka i progona srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, posebno policajaca koji su novembra prošle godine skinuli uniformu Kosovske policije.

On je uhapšen pred očima supruge i dvoje maloletne dece koji su njegovim iznenadnim hapšenjem pretrpeli ogroman stres, navode iz Kancelarije.


Odmah po saznanju o Miljanovom hapšenju Kancelarija za Kosovo i Metohiju je, kako se dodaje u saošpštenju, angažovala advokata koji će ga braniti i pomagati mu u ovom slučaju, a predstavnici Kancelarije su stupili u kontakt sa porodicom uhapšenog, kako bi im i na taj način pružili prekopotrebnu podršku i ponudili svu pomoć.
- Jedno od glavnih pitanja koje se postavlja jeste kako se to Miljan J. godinama slobodno kretao preko administrativnih prelaza i bio u službi Kosovske policije, a sada mu se preko noći otkrivaju nekakve tajne poternice i na teret stavljaju dela stara više godina? To dovoljno govori o prirodi ovog montiranog i političkog hapšenja i namerama Prištine da se obračunava sa Srbima koje ne može da natera da se vrate u Kosovsku policiju - dodaju iz Kancelarije za KiM.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandar

pre 1 godinu

uhapsili su mene za kaznu od 5000 dinara isto na našoj granici pred detetom od ćerkama koje su imale godinu i tri godine.Ostavili ženu a mene odveli u zatvor da čekam ponedeljak.Nikad ni jedan slepac nije došao na kućnu adrsu da dostavi kaznu već su pisali da nema nikog kući..

Ratko

pre 1 godinu

AJDE VUCICU PISZXDO SMRDLJIVA REWKAO SI DA NECE BITI BLJESKA I OLUJE A DESAVA SE . AKO NEMAS JAJA I KURACC ONDA SE POVUICI SA MESTA PREDSEDNIKA KLOSARCINO JEDNA IZDAJNICKA. ISTI SI KAO I OVNI ZUTI IZDAJNICI ONE PIZDE SMRDLJIVE ,SVE STE VI ISTA GOVNA DNO DNA,NADAM SE DA CE SE I TEBI TO DESITI KAO I SVOJ ZUTOJ BAGRI JEDAN POGROM . JEBEM VAM SVIMA MATER U PICKU

Dragi

pre 1 godinu

Oglasila se Kancelarija... Ma dal' je moguće? Blago nama sa takvom Kancelarijom. A gde je predsednik? Udeblj'o se malo...dobra kuhinja. A dobra i Grkinja...koga briga za teror nad srpskim narodom? Prosečna plata u 2055 godini će biti 1500 eura. Divno! Predviđen je i rast investicija do kraja 2099 godine za 2%.

Patriota

pre 1 godinu

A siptari slobodno i opusteno po Srbiji a narocito Beogradu gde se lece i posluju sa srpskim krimosima.E srbi,srbi sve to dodje jednom na naplatu..

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija