• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.04.2023

12:12

PALMA: Novinari ne treba da idu u zatvor

Printscreen/TV Pink

Politika

PALMA: Novinari ne treba da idu u zatvor

Podeli vest

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma gostovao je u jutarnjem programu TV Pink i tom prilikom komentarisao je sramnu presudu glavnom uredniku Informera Draganu J. Vučićeviću.

Dragan Marković Palma je istakao da je glavni i odgovorni urednik informera jedini novinar koji ono što piše to i govori.

- Dragan Vučićević je jedini novinar koji ono što piše to i govori i često gostuje na televizijama sa nacionalnom frekvencijom i nekome je to zasmetalo. On uvek ima i materijalne dokaze i činjenice za ono što kaže. Ja mislim da će ta sudska presuda biti preispitana i mislim da novinari ne treba da idu u zatvor. Sve što je poslednjih 7 – 8 godina predvideo Dragan Vučićević se i desilo, kao što je rekao šta će da se desi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću kada je odlazio u Srebrenicu i to se i desilo. Njegov iskren stav ga je sada i koštao, kao i njegovi stavovi o opziciji u Srbiji. Opozicija u Srbiji nije se borila i ne bori se protiv stranaka koje čine vlast na način da kažu “mi ćemo bolje da uradimo to i to, mi ćemo više kilometara puteva da uradimo, mi ćemo više fabrika da dovedemo, nego samo su se bavili napadom na Vučića i Vučićević im je na to odgovarao i zbog toga je došao u situaciju da bude osuđen. To nije udar samo na Vučićevića, to je indirektno i udar na Aleksandra Vučića”, izjavio je, gostujući na televiziji Pink predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma. “Ja mislim da treba da se sakupi novac i da se plati ta kazna i da on bude primer svima ostalima. Nepravda nad Draganom Vučićevićem se desila tom sudskom presudom, ali je platio kaznu. Moj savet mu je da ne ide u zatvor, već da se plati kazna. Dragan Vučićević treba Srbiji. On je pozitivno govorio o onome što radi predsednik Srbije radi i ogromna većina građana Srbije je stava da Aleksandar Vučić dobro radi svoj posao i da su njegova dela vidljiva i da ništa više u Srbiji nije isto kao pre 10 i više godina. Dragan Vučićević je nacionalista, patriota i domaćin. Za mene je on pravi novinar i on treba Srbiji, ne Aleksandru Vučiću, nego Srbiji - kazao je Marković.

Foto: Printscreen/TV Pink

Basta je lupio

- To što je rekao Rade Basta o uvođenju sankcija Rusiji od strane Srbije je trenutak njegove slabosti i mi smo razgovarali o tome i rekao sam mu da on ne može tako da se ponaša i on je obećao da u narednom vremenskom periodu više neće tako nešto da uradi, jer on ne može solo da daje izjave, on je ministar, član Vlade Srbije koja je kolektivni organ, a to što je Basta rekao nije ni stav ni program Jedinstvene Srbije, ni našeg koalicionog partnera SPS. Ja takve izjave ne opravdavam, ali sa druge strane Rade Basta ništa nije ni ukrao ni proneverio, osim što je, mogu slobodno da kažem, lupio. Država Srbija ni građani Srbije nisu imali štetu od te izjave. Basta mi je rekao da razmišlja o osnivanju nove stranke i ako on misli da će mu tako biti bolje i da će imati više glasova srećan mu put. Koalicija SPS – Jedinstvena Srbija podržava ono što radi Aleksandar Vučić - istakao je Marković.

Svi da podržimo Narodni pokret za državu Srbiju koju je najavio Vučić

- Svi treba da podržimo Narodni pokret za državu Srbiju čije je osnivanje najavio Aleksandar Vučić i ne samo političari, već i svi obični ljudi, sportisti i ostali. I tako da podržimo Srbiju, ne Vučića, kakav bre Vučić, Srbiju da podržimo, a Vučić je taj koji će da nas vodi, jer je on dobio najveći broj glasova građana Srbije. Da li ga neko voli ili mrzi to je njegova stvar, ali on ima odgovornost, a mi svi zajedno da mu damo vetar u leđa - rekao je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragi

pre 1 godinu

Svi novinari, koji su podržali otimanje Pravosuđa od države Srbije treba da idu u zatvor.

Izbori 2024

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija