• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Dobromirović

24.04.2023

07:00

BRUKA! PA JE L' OVO DEMOKRATIJA ZA KOJU SE ZAPAD ZALAŽE?! Na Kurtijevim izborima glasalo 2,4% birača - Srbi jedinstveni u borbi protiv terora!

A.G.

Politika

BRUKA! PA JE L' OVO DEMOKRATIJA ZA KOJU SE ZAPAD ZALAŽE?! Na Kurtijevim izborima glasalo 2,4% birača - Srbi jedinstveni u borbi protiv terora!

Podeli vest

Takozvana "kosovska izborna komisija" saopštila da je u Leposaviću bilo 110 birača (0,83%), u Zubinom Potoku 240 (3,6%), u Zvečanu 145 (2,07%) i Severnoj Mitrovici 597 (3,3%)

Na takozvane izbore u četiri opštine na severu Kosova i Metohije, koje je juče na silu sproveo Aljbin Kurti, izašlo je svega 2,4 odsto birača, uglavnom Albanaca, dok su Srbi složno bojkotovali nelegalno glasanje!

Takozvana "kosovska izborna komisija" saopštila je da je do 15 sati u Leposaviću glasalo 110 birača (0,83%), u Zubinom Potoku 240 (3,6%), u Zvečanu 145 glasača (2,07%) i u Severnoj Mitrovici 597 (3,3%). Izašli birači mahom su bili Albanci (koji su najčešće dovođeni iz drugih mesta), dok je ogromna većina Srba bojkotovala lažne izbore, izuzev nekoliko njih koji su došli do glasaju sami za sebe, poput Kurtijeve kandidatkinje za gradonačelnicu Zvečana Slađane Pantović, koja je na biračko mesto došla u pratnji šiptarske 'policije' naoružane automatskim puškama!?!

Neviđena šarada

Predsednik "kosovske izborne komisije" Krešnik Radonjići izjavio je da se proces glasanja 'odvijao bez problema i da je bezbednost na nivou'. On je pohvalio 'demokratski izborni proces' uprkos tome što su Albanci glasali u limenim kontejnerima koje su obezbeđivali do zuba naoružani Kurtijevi specijalci!?!

- Mi smo preduzeli sve mere da osiguramo da proces proteče nesmetano. Ne mislim da su kontejneri bili prepreka za glasanje - kazao je Radonjići.

Đurić:Položaj Srba na Kosmetu se pogoršava!


- Način na koji su se održali lokalni izbori u policijskim stanicama na severu Kosova i Metohije predstavlja uvredu za demokratiju. Nijedan legitiman zahtev srpske zajednice zasnovan na dogovoru nije ispunjen, a položaj kosmetskih Srba kontinuirano se pogoršava - rekao je Marko Đurić, ambasador u SAD. 

Ulice na severu Kosova i Metohije, inače, tokom jučerašnjeg dana bile su sablasno prazne jer Srbi nisu izašli na lažne izbore, dok je bio primećen veliki broj šiptarskih 'policijskih specijalaca' pod punom opremom.

Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je da je juče bio dan kada je 'poslednji evropski geto' legalizovan i legitimizovan kao demokratija. 

- Isti oni koji su pre deset godina dogovorili i garantovali Briselski sporazum, koji nikada nisu ni planirali da primene, biće sada, valjda, ponosni!?! Slavite vaša dostignuća... Ovo oslikava 'vladavinu prava' i pravo značenje 'demokratskih izbora' na Kosovu i Metohiji, koji su podržani od strane EU i Kvinte!?! Molim OEBS da obrati pažnju i da obavezno ovo preporuči drugima kao najbolji primer: održavanje izbora u privremenim kontejnerima pod direktnim nadzorom oružanih snaga. Izbori, slobodni i fer, ali sa oružanim snagama i oklopnim vozilima!? To je Evropa u 21. veku?!? Na kraju ove šarade, ovakvi izbori smatraju se normalnim!?! Pa ko je ovde više normalan?! - ogorčena je Brnabićeva.

Petar Petković, direktor Kancelarije za KiM, naglašava da će sever Kosova i Metohije uvek biti srpska zemlja.

- Na prstima jedne ruke mogu da se prebroje Srbi koji su izašli na lažne izbore. Neće narod Srbije okupaciju u koju želite da ga uvedete. Zar ne vidite prazne ulice, okupacioni gaulajteri?! Nema nikakvih ucena Beograda, nema srpskih pretnji, ima samo prištinskog terora! Sever Kosova i Metohije uvek će biti srpska zemlja! - poručio je Petković.

Uvod u velike probleme

Komentarišući sve ove navode, direktor NVO Centar za zastupanje demokratske kulture Aleksandar Rapajić kaže da je izbore na severu Kosova i Metohije obeležio bojkot srpskih političkih stranaka.

- Bojim se da će ovi izbori biti samo uvod u kasnije probleme, kada će izabrani albanski predstavnici pokušati da preuzmu svoje pozicije. Verovatno će to morati da urade uz asistenciju 'kosovske policije' i mislim da će tada nastupiti najveći problemi. Suština je u tome što to nikako neće biti legitimni predstavnici naroda koji živi ovde, jer okupacionu upravu neće prihvatiti 95 do 97 posto naroda - zaključuje Rapajić.

Bojkot nelegalnih izbora! 

- Bojkot nelegalnih i nelegitimnih izbora. Zbog svakog nepravedno uhapšenog Srbina, svake laži Kurtijeve, svakog ispaljenog metka u srpsku decu, svakodnevne represije koju trpi srpski narod, zbog svake oskrnavljene srpske svetinje... - istakao je Goran Rakić, predsednik Srpske liste. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 1 godinu

Ne moze doveka da medjunarodna zajednica cuti na sve Kurtijeve provokacije, ucene, izmisljotine. Mora i on jednog dana pasti

Vlade

pre 1 godinu

To Kurti naziva demoktratskim izborima? Sta ce reci Evropa na ovo? Velika sramota

Mirko

pre 1 godinu

Dokazali smo da smo složni!Srbi ne daju Kosovo!

Mirka

pre 1 godinu

Još jedan dokaz srpskog jedinstva i Kurtijeve bruke.

teona

pre 1 godinu

Srbi se zalazu za svoj mir. To su juce dokazali na izborima

Petar

pre 1 godinu

Srbi su uvek bili i bice slozni. I treba bojkovati ovo ruglo i nepostovanje demokratije. Sta li ce izjaviti Aljbin, mora da je zadovoljan rezultatima

Jelena

pre 1 godinu

Ne legalni izbori ne nailaze na razumevanja nikogaaa.

Caca

pre 1 godinu

Bruka i sramota treba da bude Zapada što je i dopustio da se u lažnoj državi održe i lažni izbori!

Zox

pre 1 godinu

Ови нелегитимни избори јасно су показали Куртију да га ни његов народ не подржава

Milos

pre 1 godinu

Srbij su bojkotovali ove izbore. Jedva da je neko izašao na ove izbore.

zagorkapatrnozic

pre 1 godinu

Kurtju pripao izborni plan. Nije očekivao ovakvu složenost kod Srba.

Maja

pre 1 godinu

Najvažnije je da podržimo naš narod u ovom psihičkom sukobu.

Pera

pre 1 godinu

Kurtijev propali pokusaj na izborima,mora shvatiti bez Srba nema zivota i mira na KiM.

Nela

pre 1 godinu

Ovakvo glasanje treba da se ponisti, ovo je bruka i sramota!

huilo

pre 1 godinu

Uvek sa zapada dolaze recepti koji regulišu šta gde i kao se naziva. Moguće je da je pojam demokratije pretrpeo zapadnu reviziju!

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Žele da nam Kurti i njegovi dželati kontriraju pa evo im odgovor. Ne može oni toliku kontru da udare koliko mi možemo da odustanemo od njihovog uspeha.

Sasa

pre 1 godinu

Srbi su zaista pokazali složnost i nisu izasli na ocigledno nameštene izbore. Sramota je reći da su ovi izbori bili demokratski, kad su bili daleko od toga.

Nena

pre 1 godinu

Zapad mora da shvati i razume poruku koju su juce poslali nasi Srbi bojkotom izbora.

Joka

pre 1 godinu

Srbi znaju da je to jos jedno zlo koje dolazi od Kurtija

Vanja

pre 1 godinu

Svi znaju kako su Srbi do sada ziveli i sta se sve tamo desava,nemaju nikakvu slobodu i nema demokratije tj.vladavine prava.

Pera

pre 1 godinu

Srbi su pokazali slogu a Kurti je doziveo fijasko na izborima.

Vesna

pre 1 godinu

Ovo jenajveća sramota od tzv izbora koji su sprovedeni na Kim od stranelažnih institzucija Kurtija.

Biba

pre 1 godinu

Kurti je covek koji zeli da unisti srpski narod, ali necemo mu dozvoliti

Nataša

pre 1 godinu

Svi za jednog jedan za sve tako mora da bude i da smo slozni kada je tesko.

Pera

pre 1 godinu

Totalni fijasko pristinskih vlasti na izborima .

Katica

pre 1 godinu

Niko nece voditi ove opstine sa toliko malo glasova jer nisu izbori bili legalni!

Daki

pre 1 godinu

Srbi su pokazali da samo ujedinjeni mogu da se bore za mir i bezbednost.

Nikola

pre 1 godinu

Najmanji ikada odziv birača na KiM na jučerašnjim izborima na kojima je ukupno 13 Srba učestvovalo u istim.

Nikola

pre 1 godinu

Teroristi nisu uspeli u svojim namerama i ciljevima

Verka

pre 1 godinu

Srpski narod na KiM se ujedinio i ponizio Kurtija

Nena

pre 1 godinu

Ovo što se juče održalo u južnoj srpskoj pokrajini je obična smejurija. Kakvi izbori u lažnoj državi! To je sve šiptarska predstava.

krompirko

pre 1 godinu

Kurti je doživeo veliki fijasko. Tako mu i treba

Nena

pre 1 godinu

Nikada srpski narod nece ucestvovati na nasilne i nezakonite izbore.

Danica

pre 1 godinu

Ujedinjena Srbija moze da sačuva Kosovo i Metohiju,nećemo dozvoliti Kurtiju da radi sa Srbima sta hoće.

Bojan

pre 1 godinu

Bruka od izbora. Uvreda za srpski narod na KiM.

Aca

pre 1 godinu

Ovo je velika sramota, naš narod to nije zaslužio!

Joka

pre 1 godinu

Uvek ima poneki izrod, nekolicina Srba koji su juče izašli na nelegalne šiptarske izbore - za žaljenje su, eto im njihove šiptarske gazde. Važno je da je većina Srba bojkotovala.

Jovana

pre 1 godinu

Srpski narod je jasno izneo svoje stavove,i rekao svoje misljenje,ostali su dosledni svojoj drzavi i borbi za svoja prava! Kurtiju konacno treba da bude jasno da njegovi terori nikome nisu potrebni.

Ana

pre 1 godinu

Kurti treba da te bude sramota svojih postupaka!

Mirko

pre 1 godinu

Srpski narod je bojkotom ove sramote,nazvanom izbori, dokazao veliko jedinstvo.

Lena

pre 1 godinu

Srbi su pokazali jedinstvo, slogu i veru u Vucica koji je uvek tu da im pomogne. Kurti je konacno shvatio da srpski narod nikada nece biti sam, ni ostavljen na cedilu.

Dama

pre 1 godinu

Lokalni izbori su doživeli totalni fijasko, i nikako se ne mogu nazvati demokratskim.

Baki

pre 1 godinu

Komedija od izbora. Kurti se sigurno nije nadao ovome.

Maja

pre 1 godinu

Šiptarski specijalci sa naoruzanjem nadgledali glasanje. Pa ko je ovde lud? Kakvi su ovo izbori?

Mica

pre 1 godinu

Ovo je jedna velika bruka, treba da ih bude sramota!

Mila

pre 1 godinu

Kurtijeve namere su jasne, ali i sroski narod na KiM nije sam. Podrška Srbije maximalna.

Jovana

pre 1 godinu

Izbori koje je Kurti organizovao su nelegalni! Treba da se ponište!

Nada

pre 1 godinu

Lažna država neće sa svojim marionetama upravljati Severom Kosmeta.

Ogi

pre 1 godinu

To uopšte nije demokratija, naš narod je dobro postupio!

ana

pre 1 godinu

Najvaznije da smo ostali dosledni i pri odluci da ne izlazimo na ovu farsu od izbora

Iris

pre 1 godinu

Kriminalac Kurti nikada neće voditi i naređivati srpskom narodu na KiM.

Jovana

pre 1 godinu

Sramota šta je Kutri uradio na Kosovu! Ne priznajemo te izbore!

Sara

pre 1 godinu

Nema tu ni slovo od demokratije. Mislim da je i Evropa to sada uvidela.

Džoni

pre 1 godinu

Ovi tzv izbori su pre svega bruka za samu međunarodnu zajednicu.

Nevena

pre 1 godinu

Srpske zemlje su bile i ostaće srpske, sever KiM je deo srpske teritorije, mogu oni da mekeću, stražare, organizuju tkz. izbore.

Djina

pre 1 godinu

Na izbore je izašlo samo par procenata glasača, i ne mogu nikako biti legitimni.

kole

pre 1 godinu

Nisu ispostovali formiranje ZSO i samim tim Srbi nisu pristali na izbore.

Dara

pre 1 godinu

Zapad cuti na ovaj skandal. Ovo ne mogu biti legitimni izbori!

Miki

pre 1 godinu

Srbi su jasno pokazali šta misle o Kurtijevim nelegitimnim izborima.

Jovana

pre 1 godinu

EU i zapad koji podržava KiM, treba da reaguju i ponište izbore!

Mira

pre 1 godinu

Srbi su pokazali zube Kurtiju, sto mi se dopada. Nece vise da cute na maltretiranje

bane

pre 1 godinu

Srbi su ponosan narod i ne dozvoljavamo da nas ucenjuje neko poput Kurtija

Danko V

pre 1 godinu

Kakva je to demokratija. To je bruka i sramota od demokratije.

Zoran

pre 1 godinu

Zapadnu demokratiju smo imali vise puta da vidimo na delu, pa i onu najgoru 1999 godine, ali oni o takvim stvarima uvek cute i zele da se zaboravi sto pre, ali iznova i iznova panvaljaju iste, lose stvari.

peca

pre 1 godinu

Ocekivana izlaznost...Nadam se da je Kvinta srecna

Mile

pre 1 godinu

Srbi su pokazali jedinstvo i rekli ne lažnim izborima.

Jovana

pre 1 godinu

Srbija nikad neće priznati ove izbore! Ne vrede ništa!

Bora

pre 1 godinu

Sroski narod je juče svoje jedinstvo na KiM potvrdio bojkotom nasilnih izbora.

jovo

pre 1 godinu

Toliko o velikoj demokratiji na Kosmetu...1500 glasaca od 45 000...

Nikola

pre 1 godinu

Kontejner demokratija, koju sprovodi Priština uz svesrdnu pomoć međunarodne zajednice,je u startu osuđena na propast.

Duda

pre 1 godinu

Kurti nije mogao ni svoje brace da natera da glasaju. Puko nacisto

Maja

pre 1 godinu

Ići na glasanje pod punim naoružanjem,jasno je da tu demokratija ne postoji.

Kiki

pre 1 godinu

Srbi su pokazali koliko su slozni i jedinstveni.

Tanja

pre 1 godinu

Glasanje se odrzavalo u kontejnerima i pod punim ratnim naoruzanjem siptarskih nasilnika. Zar je to demokratija za koju se Kurti zalaze? Sramota...

Maja

pre 1 godinu

Ako je ovo demokratija koju Zapad propagira onda je ovo velika sramota

zoki

pre 1 godinu

Ne znam samo da li bi ovo zapadnjaci dozvolili u svojim zemljama...Ne bi sigurno

Fiko Halimić

pre 1 godinu

Kakva je to demokratija, kada se izbori održavaju u policijskim kontejnerima i policijskim stanicam. Takvo nešto se u svetu nigde nije dogodilo.

Jovana

pre 1 godinu

Kurti je pokušao da prevari Srbe organizujući lažne izbore, ali nije uspeo! Ovi izbori će biti poništeni!

Laza

pre 1 godinu

Ovakvi izbori su jasno pokazali svetu da takozvana država KiM i ne postoji.

vanja

pre 1 godinu

Ocekivana izlaznost i nesto sto se moglo predvideti. Bravo za nas dosledni narod

Jovana

pre 1 godinu

Kurti je veliko zlo koje svojim nedelima pokušava da ptera Srbe! Lažnim izborima ništa neće postići!

sara

pre 1 godinu

Srbi sa Kosmeta su objasnili svoje razloge za neucesce na izborima tako da je ovaj rezultat ocekivan

Banćo

pre 1 godinu

Ne mogu da verujem da će Evropa da prizna izbore na kojima je izlaznost bila ispod 3,5 posto.

Vanja

pre 1 godinu

Srbi su bojkotovali izbore i pokazali koliko su slozni kao narod!

neda

pre 1 godinu

I rekosmo, prvo ZSO pa sve ostalo. I dalje smo pri tome

Jana

pre 1 godinu

Ovim izborima je sve jasno,KiM nikada neće moći da postoji dok se njen status ne reši pregovorom za stolom.

Iva

pre 1 godinu

Ne znam kako zapad moze da podrzi ovako nesto. Ocigledno da nema demokratije dok je Kurtija.

Toma

pre 1 godinu

To što oni rade to je jedna velika sramota, naš narod to zna vrlo dobro!

Stasa

pre 1 godinu

Ovi izbori su sramota za demokratiju. Kurti zeli da siri svoj teror i na sever Kosmeta.

Branko N

pre 1 godinu

Srbi na KiM neće nikada priznati ove nakaradne Kurtijeve izbore.

Maksim

pre 1 godinu

Srbi su ujedinjeni i to raduje. Teror se mora zaustaviti.

Milica

pre 1 godinu

Ovakvo stanje je neodrživo, ovo je najava novog haosa albanaca.

Mila

pre 1 godinu

Srbi na KiM su složni i neće priznati lažne izbore i lažnu državu.

Luka

pre 1 godinu

Zapad se zalaze za neku demokratiju, a dozvoljavaju teror Albanaca nad Srbima.

Elena

pre 1 godinu

Kurtijeva strahovlada mora da se zustavi. A Zapad cuti na ovu laksdiju od izbora. Strasno

Mila

pre 1 godinu

Kakvi su to izbori, na kojima je izlaznost bilo ispod 2,5%. Smešno.

Mira

pre 1 godinu

Ovo je sramotno, ne smemo dozvoliti da se manipuliše izbornim procesom na ovakav način.

Marinko R

pre 1 godinu

Svega 13 Srba je izašlo na glasanje što je najbolji dokaz da su Srbi bili jedinstveni u bojkotu ovih Kurtijevih ozbora.

Sasa

pre 1 godinu

Nastavlja se teror od strane Kurtija, uz podrsku Zapada!

Mira

pre 1 godinu

Pobeda će biti na strani pravde i istine, a ne na strani laži i manipulacija.

Goran

pre 1 godinu

Zapad je, svojim neodgovornim ponasanjem, doveo do toga da manjina vlada nad vecinom!

Mira

pre 1 godinu

Ujedinjeni i hrabri, nastavljamo da se borimo za bolju budućnost Srbije i srpskog naroda na Kosovu i Metohiji.

Jela

pre 1 godinu

Propast od izbora ,mala izlaznost je dokaz kakvom se prljavom politikom bavi Kurti

Mila

pre 1 godinu

Najžalosnije je od svega to što albanci misle da je sve gotovo i da su završili posao.Ništa tu nije gotovo.To bi trebalo da shvate i njihovi mentori.

Tea

pre 1 godinu

Naš narod nije zaslužio nikakvu turturu, već mir i stabilnost!

Rada

pre 1 godinu

Plasim se da ovo nisu bili demokratski izbori. Na demokratske izbore se ne dezura s puskama.

Mira

pre 1 godinu

Svi građani imaju pravo na slobodne i poštene izbore, a ovaj izborni proces nije ispunio ta očekivanja.

Rada

pre 1 godinu

Da su demokratski ne bi se glasalo u limenim kontejnerima i sa naoruzanjem.

Aleksandar

pre 1 godinu

Teror nad Srbima na KiM mora biti zaustavljen!

Mira

pre 1 godinu

Nastavljamo da se borimo za naša prava i interese, bez obzira na prepreke i izazove.

Dikic

pre 1 godinu

Glasanje u kontejnerima koje su do zuba naoruzani specijalci obezbedjivali. Nema tu govora o demokratiji.

Milan

pre 1 godinu

Naš narod nikada neće glasati za ovako nešto!

Sanja

pre 1 godinu

Srbi su mudro bojkotovali izbore,poslušali su Vučića!

Mila

pre 1 godinu

Drago nam je što naši ljudi na KiM nisu pristali da izađu na lažne izbore. Svaka im čast jer su time dokazali koliko poštuju našeg predsednika.

Marinko R

pre 1 godinu

Nije mi jasno šta je trebalo onoj srpkinji da se kandiduje za predsednicu jedne opštine, kada je znalo da ni jedan Albanac za nju neće glasati. Dobila je pet glasova i to od Srba koji su tu izašli na glasanje.

Rajka

pre 1 godinu

Ne može volja malog postotka da bude volja većine naroda.

Iva

pre 1 godinu

Srbi na KiM su pokazali visok stepen odgovornosti i solidarnosti.

Maja

pre 1 godinu

Pitam se zbog cega su specijalne jedinice policije bile na ulicama? Pokusavaju da unesu strah!

Goran

pre 1 godinu

Izgleda da su se i Albanci solidarisali sa Srbima pa nisu izašli na izbore

Mira

pre 1 godinu

Kurtijevi izbori su farsa i predstavljaju ozbiljan udarac demokratiji i pravu.

Miki

pre 1 godinu

Ako je ovo demokratija za koju se Zapad zalaže - takva demokratija nam i ne treba.

Jovana

pre 1 godinu

Ovi izvori su nelegitimni. To ne moze tako da prodje! Evropa mora da reaguje.

Mira

pre 1 godinu

Srpski narod je pokazao jedinstvo i hrabrost u borbi protiv terora i nasilja.

Rada

pre 1 godinu

Ovo nije volja ni želja većinskog naroda koji živi na KiM već volja šake albanaca.

Una

pre 1 godinu

Zapad se zalaže da protera sve Srbe sa svojih ognjišta.

Mila

pre 1 godinu

Borićemo se da sačuvamo naš narod od zlikovaca koji hoće da nam naude, naš narod biće zaštićen i neće pokleknuti nijednog trenutka.

Mila

pre 1 godinu

Na Kurtijeve izbore izašlo svega 2,4% glasača bruka i sramota!

Goran

pre 1 godinu

Ako je demokratija glasati u kontejnerima i uz policiju demokratija, neka nam onda neko kaže šta nije demokratija

Luka

pre 1 godinu

Većina je oldučila da nedelju ostane uz svoju porodicu, nego da učestvuje u ovoj sramoti.

Glasinac

pre 1 godinu

Ovo je bla i bruka i sramota od izbora. Bilo je biračkih mesta gde nije nijedan birač nije izašao da glasa.

Goran

pre 1 godinu

Ceo izborni proces na severu KiM je jedna velika Kurtijeva šarada

Maja

pre 1 godinu

Ako je ovo demokratija o kojoj Kurti prica,kako li izgleda kad demokratije nema! Srbi jos jednom pokazali koliko su slozni!

Cecilija

pre 1 godinu

Fijasko Kurtijevih izbora. Srbij jedinstveno bojkotovali izbore i poslali jasnu poruku Zapadu da nece da trpe teror.

Mila

pre 1 godinu

Vučić je primer lidera koji je uvek spreman da se izbori za svoj narod, bez obzira na izazove.

Sonja

pre 1 godinu

Srbi ne žele okupaciju,žele mir i bezbednost!

Slavica

pre 1 godinu

Srbi sa KiM su još jednom pokazali da su jedinstveni u borbi protiv onih koji pokušavaju da ih modeliranju po svojim pravilima.

Mila

pre 1 godinu

Drago mi je da imamo čoveka kao što je Vučić koji vodi Srbiju hrabro i odlučno u borbi za prava i interese srpskog naroda.

Nata

pre 1 godinu

Bojkot nelegalnih izbora. Bravo Srbi, pokazali ste slogu i jedinstvo.

Fiko Halimić

pre 1 godinu

Srbi ove nakaradne izbore neće nikada priznati. Oni traže da se prvo formira ZSO, pa onda da se organizuju izbori.

Goran

pre 1 godinu

Nažalost, mislim da će sad opet Albanci krenuti sa provociranjem i maltretiranjem Srba

Ljiljana

pre 1 godinu

Srpski narod ne podržava nakaradne izbore Aljbina Kurtija.

Goran

pre 1 godinu

Srbi su na ovim izborima pokazali jedinstvo i snagu da se bore protiv Kurtija okupatora

Ana

pre 1 godinu

Ovi izbori su dokaz da Kurti ne drži sve konce u rukama kao što misli!

Slobodan M

pre 1 godinu

Srbi neće nikada pristati da im Albanac bude na čelu opštine.

Mila

pre 1 godinu

Srbi bojkotovali, srbi pobedili. Bravo za složnu naciju predvođenu mudrim Vučićem.

Milan

pre 1 godinu

Ovakva kobajagi država neće moći da postoji. Vreme je da zapad preduzme nešto i urazumi Kurtija.

Mila

pre 1 godinu

Borićemo se da sačuvamo naš narod od zlikovaca koji hoće da nam naude, naš narod biće zaštićen i neće pokleknuti nijednog trenutka.

Mila

pre 1 godinu

Našim ljudima na KiM nije lako, bore se za svoja prava. Smatram da zbog toga zaslužuju veliku podrsku! Budite jedinstveni!

Nataša

pre 1 godinu

Bruka i sramota! Srbi su pokazali jedinstvo u bojkotu ove lakrdije od izbora.

Zoran

pre 1 godinu

Петковићу, ЦЕЛО Косово и Метохија су српска држава. Ако аминујете окупацију, и окупатора називате партнерима и пријатељима то је ваш проблем са не баш велким патриотизмом који ви политичари имате према овој земљи. Кад државни слубеник да овкву изјаву, она је већ на граници са издајом државе. Поздрав

Mesa

pre 1 godinu

Polako sad vam ga je kurti zakurtio traktorijada

Rade

pre 1 godinu

Bruka ili ne,Šiptari uzeše sever.Kao što kažu,bez tena baruta.Izgleda je to i bio plan.Čekamo saopštenje i jedno vozilo da se provoza do jarinja.Da se narodu zamažz oči

Beki

pre 1 godinu

Sta je demokratija , nema to ,to je samo farsa i na zapadu postoje dvije grupe u svakoj zemlji zapada i one vladaju celo vreme , smjenjuju se malo odmore i opet se vracaju ,a i jedni i drugi donose zakone koji njima odgovaraju, nema tu nekakve zazlike izmedu Titove demokratije i zapadne demokratije, ono sto njma odgovara je demokratija i to je to sto prije ljudi na Balkanu to shvate bice bolje.

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija