• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.05.2023

16:01

VUČIĆ NUDI MIR I BEZBEDNOST, HEJTERI HOĆE KRV! Šta je ko ponudio kao rešenje posle strašnih tragedija

Tanjug

Politika

VUČIĆ NUDI MIR I BEZBEDNOST, HEJTERI HOĆE KRV! Šta je ko ponudio kao rešenje posle strašnih tragedija

Podeli vest

Šta je ko uradio po pitanju borbe protiv nasilja posle stravičnih zločina u Srbiji? Opozicija kao i uvek pokazuje licemerje i bezosećajnost na delu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić u večitoj borbi za mr, stabilnost i sigurnost.

Koliko je kome bitna Srbija odavno je svima jasno, ali ajde da predočimo pa da svima bude malo jasnije. 

U ponedeljak lešinarska opozicija je izašla na ulice da se bori "protiv nasilja", a za cilj su ti skupovi imali samo izazivanje haosa i nereda u Srbiji. No, to im nije prvi put.

Opozicija:

1. Blokada Gazele, 

2. Maltretiranje građana, 

3. Pretnje smrću Aleksandru Vučiću - jer on je kriv za sve!?!

Vučić:

1. Razoružavanje Srbije - oduzimanje nelegalnog oružja i obavezan otkup legalnog kako bi se za 90% smanjio broj oružja u domaćinstvima u Srbiji.

2. Smanjenje starosne granice za krivično-pravnu odgovornost sa 14 godina na 12 godina starosti.

3. Zapošljavanje još 1.200 policajaca u školama.

4. Formiranje Saveta za borbu protiv vršnjačkog nasilja.

5. Formiranje Radne grupe za bezbednost dece na internetu.

Zaključak ostavljamo vama, dragi čitaoci.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Boki

pre 1 godinu

Predsednik je pre svega dobar covek, koji racionalno donosi odluke i sprovodi ih na najbolji moguci nacin. A oni koji bi samo zeleli neku slavu a pri tome su toliko nasilnicki nastrojeni, tolika su bedna olos i ni 1 primer lepoga ne daju, da ne znam kako se i nadaju nekoj prodji kod ljudi

Sasa

pre 1 godinu

Vučić se jedini uvek borio za mir i sigurnost građana Srbije a opozicija želi to da uruši.

Bojana

pre 1 godinu

Nasilnici razmisljaju i rade tako. Svako polazi od sebe samoga. Tkd ne cudi tolika razlika pristupu problemima. Predsedniku svaka cast! Samo jako i hrabro!

Vera

pre 1 godinu

Opozicija je samo iskoristila ove proteste zarad licne promocije i koristi. Zele nasilnim putem da dodju na vlast jer su svesni da ih narod nece. Zato se guraju ovde u prvim redovima,misleci samo na sebe i svoj interes.

Ivana

pre 1 godinu

Opozicija zna samo da poziva na proteste i nasilja dok predsednik preduzima mere da zastiti Srbiju u ovim teskim trenucima

šah mat

pre 1 godinu

Sad su deca u pitanju, a ne vlast i pare degenerici! Boli vas kurac za živote srpske dece. Vama je bitan samo krvavi novac Aleksandra Vidojevića Rošavog i ostalih kriminalaca.

Danica

pre 1 godinu

Dok opozicija poziva na proteste, preti ubistvom Vucica i poziva mladih da uzmu puske, Vucic je uveo mere razoruzavanja kojima ce se sprečiti slicne tragedije

Tamara

pre 1 godinu

Pohvale od stranih lidera su jos jedan od pokazatelja da se Vucic uspesno bori protiv nasilja.

djolem1244

pre 1 godinu

Umesto da predlozi konstruktivna resenja, olos iz opozicije nastoji da izazove haos na ulicama..jer im je cilj jedino da se dokopaju vlasti, za razliku od Vucica kome je sigurnost gradjana na prvom mestu !

Tanja

pre 1 godinu

Opozicija je na protestima pokazala pravo lice licemerja. Nasilnici koji mašu oružjem i pozivaju na linčovanje Predsednika Vučića. Dno dna

Kaća

pre 1 godinu

Svima je bilo jasno da posle onog opozicionog političkog skupa tajkunska opozicija ima samo jedan cilj i to su na kraju i otkrili. To je rušenje vlasti I Vučića. Kakav crni protest protiv nasilja, oni navijaju da se opet desi nasilje.

Kiki

pre 1 godinu

Opozicija nema nikakav program pa pokušava da iscenira incidet i da od sebe napravi žrtvu, sramota kako politiju i žrtve i trenutnu celu tragediju.

Vuk

pre 1 godinu

Ko ima šta da ponudi on ponudino krene u realizaciju a ko nema nudi još jezivija nasilja.

Ljubica

pre 1 godinu

Opozicija stalno izaziva haos. Vučić čuva mir, stabilnost i sigurnost. Podrška za predsedbika.

Ljubica

pre 1 godinu

Opozicija stalno izaziva haos. Vučić čuva mir, stabilnost i sigurnost. Podrška za predsedbika.

Zox

pre 1 godinu

Као и сваки одговоран лидер председник Вучић је предузео мере да до насиља не дође а опозиција показује своје право лице и на конто трагедије организује протесте да би сакупила неке поене.

Marija

pre 1 godinu

Dok je Vučić preduzeo konkretne mere, koje su za očuvanje mira i stabilnosti. Deo opozicije izazivaju haos ne bi li se na silu domogli vlasti.

Biba

pre 1 godinu

Jasno je da protest nije bio zbog tragicno nastradale dece,vec je opozicija gledala samo licni interes a to je da dodju na vlast nasilnim putem zato i stoje u prvim redovima.

Paja

pre 1 godinu

Vucic je zvalavi retard a vi ste njegove podguzne muve

Anica

pre 1 godinu

Opozicionari su dno dna, njima nije stalo do naroda kad je Srbija bila zavijena u crno oni su iskoristili trenutak da se eksponiraju samo su dodatno dokazali da su gnjide.

mara

pre 1 godinu

Svi vidimo veliki trud Vucica da sacuva Srbiju i njene gradjane

zagorkapatrnozic

pre 1 godinu

Opozicija nasiljem želi da preotme vlast,dok Vučić pokušava da uzburkalu situaciju u zemlji želi da primiri i narodu obezbedi lagodan život.

Jana

pre 1 godinu

Vučić je oduvek sprovodio politiku mira i stabilnosti, za razliku od opozicije kojima je glavni cilj urušavanje zemlje.

Lola

pre 1 godinu

Koliko ponizavaju ljude koji su izasli na dan zalosti tako sto su ih predstavili kao demonstrante. Jadna je ova opozicija mnogo.

Dragan

pre 1 godinu

Opozicija je nakon tragedija pokazala još jednom kakvi su bolesnici, nasilnici i monstrumi!

Goran

pre 1 godinu

Cela opozicija zelo krv A. Vucica, sada kada se Srbija bori protiv nasilja oni pozivaju na nasilje.

Mira

pre 1 godinu

Bitno je da se vidi razlika, da narod shvati da jedini koji donosi boljitak ovoj državi je jedino predsednik niko drugi opozicija je ta koja narušava mir ne dozvoljava da se reše problemi i konstantno pravi sledeće

Jelena

pre 1 godinu

Niko nihe ponudio resenje za bilo koju tragediju,sve je ostalo na tome ,cak i Amerika nista nije preduzela! Dela Vucica govvore vise od reci!

Nena

pre 1 godinu

Opozicija je ta koja pravi probleme proteste ništa im nije sveto i ništa ih ne zanima osim vlasti a ništa ne rade po pitanju rešavanja problema

Jelena

pre 1 godinu

Narod odlično zna ko šta nudi u Srbiji. Vučić mir a opozicija haos i krv.

Atila

pre 1 godinu

Opozicija želi nasilje i tako da dođe na vlasti, a Vučić otvara fabrike i gradi nove puteve da bi građani bolje živeli. Žalosno je da i poslednju tragediju opozicija koristila u političke svrhe, sramota!

Dunja

pre 1 godinu

Dok se predsednik bori za bezbednost i mir,opozicija poziva na nasilje

Ana

pre 1 godinu

Deo opozicije na protestima koje tabože nazivaju "protiv nasilja",pozivaju na oružije i ubistvo Vučića što je za svaku osudu.

Dunja

pre 1 godinu

Opozicija poziva na nasilje i gleda samo svoje interese.Predsednik se trudi da preduzme mere posle kojih će se gradjani Srbije osećati bezbedno.

Dunja

pre 1 godinu

Opoziciju samo zanima fotelja i njihovi lični interesi.Posle ovako strašnih tragedija oni pozivaju na nasilje ,stvarno sramota.

Joka

pre 1 godinu

Nakon strasnih tragedija Vucic je predlozio mere za sprecavanje ovakvih tragedija u buducnosti.

Marija

pre 1 godinu

Opozicija kao i uvek pokazuje licemerje i bezosećajnost na delu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić u večitoj borbi se bori za mr, stabilnost i sigurnost.

Dunja

pre 1 godinu

Predsednik Vučić se bori za mir i bezbednost i preduzeo je sve mere povodom toga,a opozicija radi sve suprotno interesima Srbije.

Vaspitacica Lana

pre 1 godinu

U ovoj tragediji sto nas je zadesila Vucic je stao uz svoj narod i pruzio im utehu. Dok je opozija prikazivala nered, naselje, upucivale pretnje

Tara

pre 1 godinu

Opozicija je svojim ponašanjem pokazala da jedino ume da poziva na nasilje,da galami po ulicama u cilju da izazove nerede i destabilizuje Srbiju.

Olga

pre 1 godinu

Opozicija nije dala ni jedan savet, predlog kako dalje, koriste situaciju da razore Srbiju

Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Ni ruženje opozicije i protiv nje rečnik mržnje iskazan u tekstovima, ni svakodnevne kolosalne laži i kolosalne obmane koje građanima Srbije izgovara njen najveći izdajnik (Veleizdajnik) plasirane kroz srpske elektronske i štamapane medije njemu naklonjene toliko da se ta naklonjenost može porediti sa uvlačenjem jezika duboko u njegov čmar sve manje mogu - ako uopšte mogu - sakriti istinu o besomučnom pljačkanju svega i svakog kog je bilo i kog je koš uvek moguće opljačkati i o desetinama i stotinama miliona evra koji odlaze nižerangiranim političarima a i milijardama i o čak desetinama milijardi evra koji su već otišli i nastavljaju da idu najviše pozicioniranom političaru a jedan od najvećih doprinosa raskrinkavanju je dao i gost najnovijeg izdanja podkasta Pravi odgovor (tu emisiju vredi pažljivo celu odslušati / odgledati a posle se smejati sadržaju tekstova u ,,Informeru'' a i svemu onome što je Veleizdajnik do sad izgovorio i što će još ne dogo vremena izgovoriti!).

Sima

pre 1 godinu

Hejteri će uvek hejtovati, njima ništa ne vredi što Vučić izvodi Srbiju na pravi put.

Joka

pre 1 godinu

Mi cemo i dalje nastaviti da se zalazemo za mir,jer je to nasa politika. A opozicija je i dalje najbolja po potanju pretnji. Oni samo to znaju.

jovana

pre 1 godinu

Након страшних трагедија које су нас задесиле Вучић нуди стабилност и безбедан живот док хејтери само на насиље позивају

Mika

pre 1 godinu

Опозиција уме да комуницира само вулгарно и просто, што је одраз њихове немоћи.

Aco

pre 1 godinu

Dok Vucic pronalazi najadekvatnije mere kojima cemo pronaci mir i sigurnost opozicionari kao i uvek divljaju i prave nerede.

Nevena

pre 1 godinu

Mir i stabilnost je ključan za dalji napredak i razvoj Srbije!!!

Makica

pre 1 godinu

Borićemo se za mir I bezbednost našeg naroda,ujedinicemo naše snage da se izborimo sa ovim zlom koje se zadesilo našu zemlju!

Rada

pre 1 godinu

Opozicija koristi najvece tragedije u novijoj istoriji Srbije za sopstvenu politicku promociju.

Slavka

pre 1 godinu

Strašno je ono što s mo doživeli, mladi, nevini životi su nastradali, Srbija tuguje, žali i žaliće ali to našu trulu i bezobzirnu opoziciju nije sprečilo da zloupotrebi situaciju u svoje političke svrhe.

Zoran

pre 1 godinu

Koje resenje, idioti su odlucili da sruse Vucica pa makar cena toga bila unistenje Srbije

Vv

pre 1 godinu

Predsednik cini sve da nas zastiti, dok opozicija preko tudje muke zeli da dobije politicki poene.

Danka

pre 1 godinu

Opozicija nam je dno dna. Kakvo poredjenje sa Vučićem. Vučić izgradio Srbiju digao je na noge posle baš ovakvih uništitelja i agresora koji pozivaju na smrt i uništavanje države.

Katarina

pre 1 godinu

Predsednik Srbije je nakon nesrece koje su se dogodile poslednjih dana i nanele veliku bol svima nama efikasno i odmah predlozio i preduzeo mere kako bi se sigurnost narod postepeno vracala na mesto. Opozicija je po koji put pokazala licemerje i zelju za politickom promocijom, sa puno sebicnosti i mrznje!

Jovan Kursula

pre 1 godinu

Ovo je ono što građani Srbije žele. Predloge i rešenja da nas se tragedije ne bi ponovilo, a ne razjarenu opoziciju koja dolina ulje na vatru i još poziva neke nove klince da uzmu puške u ruke ...

Stevan

pre 1 godinu

Vucicu verujemo u sve sto radis. Opozicija neuspesno pokusava da obmani narod

David

pre 1 godinu

Hvala Vučiću što se bori za mir, stabilnost i sigurnost u Srbiji, umesto da dopušta haos i nasilje koje promoviše opozicija.

Milan

pre 1 godinu

Vučićeva inicijativa o oduzimanju nelegalnog oružja i otkupu legalnog je odlična ideja koja će pomoći u smanjenju broja oružja u domaćinstvima i sprečiti zločine.

Mila89

pre 1 godinu

Vučić se zalaže za mir i bezbednost.Opozicija samo traži nasilni način d askine Vučića s vlasti.

Milena

pre 1 godinu

Vucic je trenutno najprisebniji u celoj situaciji,ima najbolja resenja,dok ostali se grabe za fotelju!

Mara

pre 1 godinu

Opozicija se hrani nasim bolom, sramota je ovo sto rade.

Stefan

pre 1 godinu

Podržavam Vučićevu odluku o smanjenju starosne granice za krivično-pravnu odgovornost sa 14 na 12 godina starosti, što će pomoći u sprečavanju vršnjačkog nasilja.

Sasa

pre 1 godinu

Opozicija podrzava terorizam jer ocigledno nasilje promovisu.

Milan

pre 1 godinu

Kao roditelj, podržavam formiranje Saveta za borbu protiv vršnjačkog nasilja i Radne grupe za bezbednost dece na internetu koje će pomoći u zaštiti naše dece. Svi Vučićevi predlozi su jako korisni.

Rasa

pre 1 godinu

Opozicija je olos koja koristi ovaj bolan trenutak, sramota.

Obilić

pre 1 godinu

Ovo su pravi predlozi koje vlast već primenjuje i koje građani podržavaju. Od opozicije ništa novo, mržnja i pozivi na nasilje.

Petar

pre 1 godinu

Opozicija bi trebala da prestane sa svojim licemerjem i umesto toga podržati Vučića u njegovim naporima za sigurniju Srbiju. Svi zajedno treba da se borimo za sigurnu i mirnu budućnost ako ne zbog nas makar zbog naše dece!

Dejan

pre 1 godinu

Hvala Vučiću što je preuzeo inicijativu za borbu protiv nasilja, umesto da samo kritikuje druge.

Danica

pre 1 godinu

Vučićeva inicijativa za zapošljavanje još 1.200 policajaca u školama je odlična ideja koja će pomoći u sprečavanju nasilja među mladima.

Dušica

pre 1 godinu

Jasno kao dan. Ko želi, videće. Podrška predsedniku koji svaki atom snage ulaže u razvoj države.

Petar

pre 1 godinu

Dok opozicija samo kritikuje, Vučić radi na rešavanju problema nasilja u Srbiji. Zato i jeste predsednik države i zato će i biti!

Anja

pre 1 godinu

Opozicija nije sposobna da nudi bilo kakva resenja.

Luka

pre 1 godinu

Vučićeva inicijativa za borbu protiv nasilja je primer odgovornog i brzog delovanja u teškim situacijama.

Slavica

pre 1 godinu

Pozdravljam Vučića za njegovu hrabrost i odlučnost u borbi protiv nasilja u Srbiji.

Jelena

pre 1 godinu

Predsednik vodi politiku mira I stabilnosti i ostaje pri tom stavu.Dok opozicija pravi nerede, javno vredja I poziva na nasilje.

Ljuba

pre 1 godinu

Vučić se svim srcem bori za Srbiju I narod u njoj. A opozicija je cela za dobro lečenje na psihijatriji.

Ana

pre 1 godinu

Vucic vodi politiku mira i stabilnosti a opozicija nasiljem gleda samo svoje interese.

Danijela

pre 1 godinu

Opozicija nudi nasilje a Vučić rešenja za rešavanje problema posle zločina koji su zadesili Srbiju !

Dragana

pre 1 godinu

Kao i donsad, Vucic prednjaci u odnosu na opoziciju. Naravno u pozitivnom smislu.

Lala

pre 1 godinu

AV uvek i sve dadi za dobrobit srbije i njenih gradjana...

Iva

pre 1 godinu

Imamo egzaktne i jasne mere. To je ono jedino merodavno

Paja

pre 1 godinu

Ovo je zapravo jedino će doneti prave rezultate i što ima svoju svrhu.

Luka

pre 1 godinu

Opozicija zeli krvoprolice, a Vucic zeli da se krvavi pirovi zaustave sto pre! Znacajna razlika!

Jovana

pre 1 godinu

Nema dileme. Vucic ponudio mir i sigurnost, opozicija destabilizaciju drzave.

Sanja

pre 1 godinu

I dok jedni prosipaju jeftinu demagogiju drugi rade kako se ovo nikada više ne bi ponovilo..

Ilija

pre 1 godinu

Mir i bezbednost su prioritet svih nas! Najlakse je biti zlocinac i nasilnik kao sto su predstavnici opozicije!

Vanja

pre 1 godinu

Nikome nikada nije pomogla demagogija ni busanje u grudi pa nece ni sada. Konkretne mere su jedino merodavno.

Darko

pre 1 godinu

Mere su najvažnije zarad nira i sigurnosti.Ne prazne reci i jeftina demagogija. Bravo.

Petar

pre 1 godinu

Bravo za mere! Mir i sigurnost su najvažniji.

Svetlana

pre 1 godinu

Opozicija posle ovih teskih dogadjaja za sve nas, pokazala je licemerstvo kao i uvek. Koriste ovako trsku situaciju u politicke svrhe. Vucic je odmah uveo konkretne mere koje ce vrlo brzo pokazati pozitivan ishod.

Iva

pre 1 godinu

Predstavnici opozicije su samo jedni obicni nasilnici i psihopate!

Jovan

pre 1 godinu

Razlika je mnogo velika. Predsednik i drzava u zalosti, opozicija u veselju sprema nered na ulicama.

Maja

pre 1 godinu

Vučić je uradio ono što je davno trebalo biti učinjeno i to je najbolje moguće rešenje.

Joca

pre 1 godinu

Ej vi majmuni iz opozicije. Pa zar nije dovoljno prolivena krv. Na kakve nemire i proteste vi to pozivate ovaj narod?

Bilja

pre 1 godinu

Vučić je uradio ono što je davno trebalo biti učinjeno i to je najbolje moguće rešenje.

Sanja

pre 1 godinu

Srbija je uz Vučića! Pustite ove da laju jer znaju samo to!Druga rešenja nemaju.

Ana

pre 1 godinu

Opozicija su govna koja samo zele svojoj guzici dobro za narod ih nije briga

Toma

pre 1 godinu

Srbija ce jos dugo biti u zalosti. Steta sto opozicija ne shvata jos uvek sta nam se desilo.

Ljiljana

pre 1 godinu

Podrska Predsedniku, na istrajnoj borbi protiv nasilnika izopacene opozicije.

Ana

pre 1 godinu

Opozicija jedino sto ume da ponudi je nasilje.. Vučić brine o bezbednosti svog naroda..

Ana

pre 1 godinu

Vučić je posle ovih tragedija dosta učinio za našu zemlju

Darija

pre 1 godinu

naš predsednik Vučić se zalaže za mir i stablnost, a ovi iz opozicije žele to da naruše. poješće ih ljubomora

Goga

pre 1 godinu

Pozicija se naoružava u Skupštini, pozivaju na nosilje.Oni ništa lepo nisu spremni da ponude građanima.

Dejann

pre 1 godinu

Opozicija mora da prestane sa sprovođenjem politike mržnje i nasilja

Rada

pre 1 godinu

Cilj protesta opozicionara je bio samo izazivanje nereda i nemira.

Daki

pre 1 godinu

Opozicija očigledno neće ponuditi rešenje, ona se zalaže samo za nemire i nasilje.

Jana

pre 1 godinu

Pretnje smrću Vučiću ne bi trebalo zanemariti.

Meli

pre 1 godinu

Svaka čast našem predsedniku za odgovornu politiku koju vodi.

Sara

pre 1 godinu

Puna podrška Aleksandru Vučiću! Oni koji pričaju i lažu su se već pokazali svoje namere i tu nema opravdanja.

Ana

pre 1 godinu

Opozicionari su ponudili proteste. Dok smo bilo u danima žalosti oni su ih pripremali i pozivali na njih.

Duša

pre 1 godinu

Vučić je jedini kome je stalo do sigurnosti građana.

Jana

pre 1 godinu

Pretnje smrću Vučiću su sve učestalije. To je samo znak da nekima Vučić mnogo smeta.

David

pre 1 godinu

Kada je u pitanju opozicija, oni mogu samo da predlože primere za nasilje, ništa drugo.

Aca

pre 1 godinu

Jedini čovek koji hoće mir je Aleksandar Vučić.

Mara

pre 1 godinu

Vučić nudi rešenje problema dok opozicija poziva na nasilje.

Kaja

pre 1 godinu

Razlike u namerama Vučića i opozicije su očigledne. Ne možemo se zavarati.

Aca

pre 1 godinu

Dok se opozicija bori za nasilje, Vucic se bori protiv nasilja, bori se za mir i stabilnost.

Joka

pre 1 godinu

Vucic se bori za mir I stabilnost države, a opozicija pokušava da se nasiljem dokopa vlasti.

Taca

pre 1 godinu

Vučiću održi opoziciji i tvojim neprijateljima kurs na temu kako se vodi zemlja u bolju budućnost.

Ivona

pre 1 godinu

Vucic posle tragedije koja je zadesila Srbiju nizom mera ponudio je bezbednost i mir.Dok opozicija ima resenje poziv na napad i blokadu puta.Strasno ni tragedija nemoze nicemu da ih nauci.

Luka

pre 1 godinu

I pored svega, Vučić zarad svojih građana želi da ima neki kompromis sa opozicijom.

Anika

pre 1 godinu

Niko nije lud da shvati ko je više i bolje ponudio. Opozicionari neka se pokriju po ušima.

Kaja

pre 1 godinu

Raduje me to što narod prepoznaje prave namere opozicije koje nisu nimalo dobre.

Lule

pre 1 godinu

Opozicija je očigledno samo za izazivanje nerada, kompromis im nije u planu.

Sanja

pre 1 godinu

Više je nego očigledno sta je opozicija ponudila a sta vlast.

Baja

pre 1 godinu

Vučić se na pravi način poneo u situaciji koja se desila.

Baja

pre 1 godinu

Namere opozicije su destabilizirajuće i rušilačke.

Dr

pre 1 godinu

Predsednik je oduvek bio za pronalaženje adekvatnih rešenja koja će očuvati mir i stabilnost, ali nekima to ne odgovara i gledaju da uruše sve što je dobro.

Natasa

pre 1 godinu

Jadni li su ovi iz opozicije sta su ponudili nista.

Baja

pre 1 godinu

Pretnje smrću Vučiću od strane opozicije su vrhunac njihovog zla.

Ika

pre 1 godinu

Vučić vodi politiku Mira i stabilnosti i zato će uvek imati podršku naroda dok lešinari i tajkuni iz opozicije o takvoj podršci mogu samo da sanjaju.

Gaja

pre 1 godinu

Pretnje smrću Vučiću od strane opozicije su vrhunac njihovog zla.

Zoka

pre 1 godinu

Opozicija je ponudila proteste. Eto sta je ponudila.

Gaga

pre 1 godinu

Za ove ludake iz opozicije ne treba trošiti reči… Srbija je uz Vučića!

Maja

pre 1 godinu

26.maja podrzacemo Vucica i njegovu politiku koja je Srbiju samo vodila ka napretku. Na pristojan i miran nacin pokazacemo kako se voli svoja zemlja.

Djole

pre 1 godinu

Не треба се обазирати на провокације хејтера

Dana

pre 1 godinu

Jasno je da je opoziciji stalo do bezbednosti dece koliko do lanjskog snega.

Una

pre 1 godinu

Naravno da opozicija nije uradila nista,jos su u danima kad je Srbija tugovala zakazivali proteste!

Una

pre 1 godinu

Naravno da opozicija nije uradila nista,jos su u danima kad je Srbija tugovala zakazivali proteste!

Milica

pre 1 godinu

Svako je ponudio ono sto je znao i sto poseduje,od opozicijskih bednih olosa nista neocekivano,i drugacije od onoga sto rade! S kakvim li pravom ocekuju podrsku bilo koga i bilo cega?!

Ceca

pre 1 godinu

Opoziciju treba da je sramota svojih odnosa prema stradalih deci, jer opozicija nema milosti ni pred kim. Užas.

Filip

pre 1 godinu

Posle tragedija koje su zadesile Srbiju, jedini je Vučić preduzeo hitne i adekvatne mere za rešenje problema nasilja u društvu. Sa druge strane, opozicija svojim lesinarskim ponašanjem radi promociju nasilja i maltretira građane.

Dragana

pre 1 godinu

Dok se predsednik bori za nas i za Srbiju opozicionari nemaju ametnija posla nego da sprovode nasilje i prete smrću Vučiću. Ma oni su sramota za naš narod.

Sanja

pre 1 godinu

Vučić je preduzeo hitne mere, dok opozicija želi vlast na ulici.

Jana

pre 1 godinu

Nas predsednik je uvek bio za mir i stabilnost.

Hana

pre 1 godinu

Predsednik samo zeli mir i da se ovakvi dogadjaj nikada ne ponove.

Sneki

pre 1 godinu

Sve sto je Vucic radio oduvek bilo je u interesu Srbije, a opozicija mu zeli samo najgore

Dejan

pre 1 godinu

Svako radi ono sto ume i zna. Vucic da pomogne narodu i resi probleme, a opozicija da pravi nove probleme. Vucic se bori protiv nasilja, opozicija poziva na isto.

Mira

pre 1 godinu

Srbija se uvek zalaze za mir i za to ce da se bori.

Olja

pre 1 godinu

Opozicija nudi samo nasilje nisu izasli sa nekim konkretnim resenjem.

Dragan

pre 1 godinu

Mozemo da cujemo ovih dana ko poziva na mir i stabilnost, ko uvodi odredjene mere zastite gradjana, a ko poziva na nasilje i nemire

Zoran

pre 1 godinu

Lešinarska opozicija bez imalo skrupula i duše pokušava da preko tragične smrti dece organizuje svoje horde da osvajaju vlast nasilnim putem mimo izborne volje građana Srbije.

Maki

pre 1 godinu

Хејтерима зато хејт, неће Србија крв и немире, никада! Уз свог председника иде ка светлијој будућности.

Sanja

pre 1 godinu

Vucic se oduvek zalagao za mir i stabilnost, a ovi hoce samo nasilje

Stevan

pre 1 godinu

Vucic ce smiriti ovu situaciju, opozicija samo koristi muku roditelja nastradale dece.

Marko

pre 1 godinu

Dragane, Da li je lepo besramno lagati? Pa pobogu da li te je majka tako učila? I šta kažeš, Vučić pa 10 mesta prazno pa onda Bog ili tako nekako a? ?

Milena

pre 1 godinu

Vucic je uvek gradio mir i stabilnost,covek koji se za ovu zemlju bori kao lav!

Vera

pre 1 godinu

Sta god presednik uradio po dobrobiti građana opoziciji nece odgovarati. Uostalom, oni su potvrdili na izborima sta su i koliko ih narod podrzava

Ivan

pre 1 godinu

Lešinari iz tajkunske frakcije su zloupotrebili narod i predstavili se kao organizatori skupa iako su pre toga tvrdili da setnja nece imati nikakve veze sa politikom. Njima verovati je ravno samoubistvu.

Daca

pre 1 godinu

miting koji se organizuje 26.05.propagira mir ,sigurnu i ujedinjenu Srbiju

Nina

pre 1 godinu

Nadam se da će nove mere obezbediti veću sigurnost dece i mladih na društvenim mrežama i u školskim ustanovama.

Sanja

pre 1 godinu

Pokazali su oni odavno ko su i sta su, neka im sluzi na cast, a Vucicu svaka cast sta sve trpi.

maja

pre 1 godinu

Vidimo se 26.05. ,pokazacemo da smo civilizovan i ujedinjen narod

Janko

pre 1 godinu

Zašto tajkunski mediji ne spominju pripadnika Jeremićeve stranke koji se preko društvenih mreža slika sa pištoljem u ruci van streljane.

Mladen

pre 1 godinu

Vučić neumorno radi na tome da zaštiti građane Srbije dok u opoziciji prave plan da što više ulica pozatvaraju setajuci na neprijavljenim skupovima. Opet će narod biti na njih besan pa će žuti lešinari praviti od sebe žrtvu.

Radovan

pre 1 godinu

Bednicima i lešinarima iz nesposobne opozicije Vučić je kriv za sve, oni su dušmani koji izgleda jedva čekaju neku tragediju ili prirodnu nepogodu pa da sramno optužbe Vučića.

Velizar

pre 1 godinu

Samo politika koju vodi naša aktuelna vlast na čelu sa Vučićem može obezbediti mir,stabilnost i sigurnost našoj zemlji i svim našim građanima.

robijaće Vučićev kartel i Aca

pre 1 godinu

Šta bi sa rešenjem pičkoustog? Stradala je još jedna žena u novim ubistvu...

Djordje

pre 1 godinu

Očekujem najveće okupljanje u istoriji Srbije 26. maja. Da pokažemo svetu jedinstvo, snagu, sa planom i programom predsednika Vučića.

Sara

pre 1 godinu

Cini mi se da ti hejteri ne znaju sta hoce, hoce sve samo nece uredjenu drzavu. Bojim se da su u manjini.

Ena

pre 1 godinu

Opozicioni šljam organizuje političke proteste u vreme kad svi normalni ljudi tuguju zbog tragedije koja je zadesila Srbiju a sa jednim jedinim ciljem da nasilno dođu na vlast.

Dragana

pre 1 godinu

Narod odlicno zna kakva je opozicija sve Sami olosi I bagre raspale! Treba da ih je sramota sta rade! Al bagre za stamotu ne znaju!

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija