• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.05.2023

08:43

JEREMIĆ MILIONER! Lider opozicije suvlasnik i direktor u dve svetske kompanije - OSEĆAJ ZA BIZNIS ILI NAGRADA MOĆNIKA ZA PRODAJU SRPSKIH INTERESA?

Printscreen

Politika

JEREMIĆ MILIONER! Lider opozicije suvlasnik i direktor u dve svetske kompanije - OSEĆAJ ZA BIZNIS ILI NAGRADA MOĆNIKA ZA PRODAJU SRPSKIH INTERESA?

Podeli vest

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić suvlasnik je, savetnik i istaknuti član broda direktora u dve svetske kompanije, saznaje Informer. Jedna od njih nalazi se u američkom poreskom raju, državi Delaver, dok se druga, iz Sinsinatija, bavi proizvodnjom vakcina...

 

U firmi "Adit EdTech" koja se bavi razmenom deonica, sticanjem imovine, kupovinom deonica, reorganizacijom ili sličnim poslovnim kombinacijama s jednim ili više preduzeća, registrovanoj u Delaveru, Jeremić je suvlasnik i savetnik.

Foto: printscreen

U kompaniji "Blue Water Biotech" iz Sinsinatija, koja se bavi proizvodnjom vakcina, istaknuti član borda direktora.

Foto: printscreen

Otkud je Jeremić, nekadanji ministar spoljnih poslova Srbije, predsedavajući Genenarlnoj skupštini Ujednjenih nacija i danas jedan od opozicionih lidera, za kratko vreme postao tako uspešan u svetu biznisa, može za sada samo da se nagađa.

Da li je upravo njegov politički angažman i politika koju je vodio, pre svega kad je reč o Kosovu i Metohiji, bogato nagrađen visokim položajima i vlasništvom u pomenutim svetskim kompanijama?

Ova pitanja za sada nemaju odgovor, ali ono što se pouzdano zna je da je lider Narodne stranke već duže vreme predmet istrage pravosudnih organa u Sjedinjenim Američkim Državama.

Podsetimo, Komitet za nadzor Američkog kongresa objavio šemu koja pokazuje da su kineski tajkuni uplaćivali milione sinu predsednika SAD Džozefa Bajdena, a da je veza između njih bio i lider Narodne stranke Vuk Jeremić, jedan od glavnih glasnogovornika demonstracija dela opozicionara.

Amerikanci su definitivno otkrili političku pozadinu protesta opozicije, koja već danima uporno zloupotrebljava dve velike tragedije koje su zadesile našu državu!

Foto: printscreen

Komitet za nadzor Američkog kongresa objavio je šemu koja pokazuje da su kineski tajkuni uplaćivali milione dolara Hanteru Bajdenu, sinu američkog predsednika Džozefa Bajdena, a da je veza između njih bio lider Narodne stranke Vuk Jeremić! Taj isti Jeremić je jedan od glavnih glasnogovornika demonstracija opozicije, pa je opravdano postaviti pitanje da li su 'protesti protiv nasilja' samo način da se prikrije ova velika međunarodna korupcionaška afera!

Milionske mahinacije

Članovi Komiteta za nadzor Američkog kongresa objavili su juče šemu koja pokazuje tokove novca koji su kineski tajkuni uplaćivali Hanteru Bajdenu, njemu bliskim saradnicima i firmama, među kojima se nalazi i Vuk Jeremić i njegov Centar za međunarodne odnose i održivi razvoj (CIRSD). Prema rečima američkih istražitelja, šemu ovih milionskih mahinacija napravili su na osnovu dokaza koje su prikupili iz računara Bajdenovog sina.

Deo te dokumentacije prethodno je objavio portal 'Vašington fri bikon' (Washington Free Beacon) u tekstu pod naslovom ''Hanter Bajden tražio od očevog najvišeg pomoćnika u Beloj kući da pomogne u kampanji srpskog funkcionera za šefa UN'. Prema tim informacijama, Jeremić je od Bajdenovog sina tražio pomoć kako bi dospeo na mesto generalnog sekretara Ujedinjenih nacija, a zauzvrat mu je nudio milionske poslove sa kineskim tajkunima!?! Hanter Bajden, prema pisanju američkog portala, u julu 2016. godine organizovao je sastanak Jeremića i Kolina Kala, koji je tada kao zvaničnik Pentagona bio savetnik za nacionalnu bezbednost potpredsednika SAD Džozefa Bajdena, Hanterovog oca. Američki mediji svoje tvrdnje potkrepljuju mejlovima pronađenim u jednom od laptopova Hantera Bajdena. Jeremić se prethodno 1. decembra 2015. godine obratio Bajdenovom sinu i njegovom saradniku Eriku Šverinu i predložio sastanak sa Jeom Đenmingom, tadašnjim predsednikom 'CEFC Čajna enerdži'. Ta kineska kompanija u američkim medijima bila je označena kao 'energetski konglomerat koji ima veze sa kineskim obaveštajnim službama'!

Foto: printscreen

Da u ovome i te kako ima istine, potvrđuje i to što je Vuk Jeremić, koji se juče nije oglašavao ovim povodom, odbio da predsedniku Odbora za nadzor Predstavničkog doma SAD Džejmsu Komeru dostavi materijal i informacije u ovom sumnjivom slučaju, ustvrdivši da zvanične institucije SAD sve to već imaju imaju u svojoj evidenciji!?!

- Već sam obezbedio svu evidenciju relevantnu za istragu odeljenja koja su bila u mom posedu, nadzoru i kontroli. Materijal koji tražite je, dakle, već u posedu Ministarstva pravde - navodi se u odgovoru Jeremićevih advokata iz Vašingtona, ugledne advokatske kuće 'Brend/Vudvord', ujedno i jedne od najskupljih u Americi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milos

pre 10 meseci

Da li bi mogao meni da objasni kako, pa ono cisto da znam da vidim.

Tika

pre 10 meseci

Ova cinjenica je samo pokazatelj da je Jermic prodao Srbiju zarad licnih interesa.

Dejan

pre 10 meseci

Odavno oni osecaju parice,eee nema opozicije uvgradu koja zivi lose a sako pale narod ,bedno.

Boris

pre 10 meseci

Bolje reći osećaj za biznis i korupciju koji je očigledno dobio dok se šepurio o trošku građana Srbije u UN

Nenad

pre 10 meseci

Polako ali sigurno u skorije vreme. Jeremić će morati da dokaže odakle je stekaoda bude suvlasnik i lider i direktor u dve svedske kompanije.

Kriss

pre 10 meseci

Pitam se od cega je sve uspeo da napravi. Lopuza

Nina

pre 10 meseci

Dok pojedini rade u svom licnom interesu i sebi grade kule i gradove, drugi poput Vucica rade u interesu Srbije i to vecina prepoznaje.

Tito

pre 10 meseci

Ovaj Jeremić je prodao veru za večeru to je svima jasno

Boka

pre 10 meseci

Evo i dokaza za ono što svi misle. Izdajnik i strani plaćenik.

Jelena

pre 10 meseci

Prodala je džukela srpske interese da bi se uvukao u biznis kao nagradu. Preseće mu tompusi kad ga CIA pozove. Prdekana mu sleduje.

Snežana

pre 10 meseci

Vuk Jeremić:"Vuk u jagnjećoj koži." Vreme pokazuje da Jeremića nikada nije ni zanimala Srbija i narod. Isključivo se bavio ličnim interesom u predhodnim godinama, dok je nama prodavao maglu.

Jelena

pre 10 meseci

Koliko li si uzeo para djubre jedno prodano da izdaš srpske interese. Milione. Lopužo jedna izdajnička. Pušićeš tompuse u apsani sa Amerima nema zezanja samo da te se dočepaju a jedva čekam.

Markic

pre 10 meseci

Ja bih licno voleo da idgovara za sva ta nedela...

Lola

pre 10 meseci

Opozicija je lopov do lopova,ali pobedu vodi Vuk

Jovica

pre 10 meseci

Vuk Jeremić nas godinama obmanjuje. Glumi patriotu, a popio nas u čaši vode. Sramno!

Ena

pre 10 meseci

Prodao srpski narod da napuni svoj novčanik, ološ Jeremić!

Nada

pre 10 meseci

Sve ce doci na svoje mesto pa tako i to djubre dobice ono sto i zasluzuje - zatvor !

Marcco

pre 10 meseci

Koliko vidim iz grafikona, pare završavaju kod Jeremića.

Kika

pre 10 meseci

Sasvim je jasno kako je postao milioner Jeremic, punio je dzepove dok je bio na funkciji u Srbiji uzimao novac od naroda pa je sada lako biti suvlasnik i direktor svetskih kompanijja, ovakvog lopova odmah smestiti iza resetaka

Rade R

pre 10 meseci

Jeremić je samo jedan od ...! Ima takvih izdajnika još među onima koji su nekada bili na vlasti! On je samo jedan od onih koji je unovčio izdaju i prodaju Srbije, a sada bi želeo da to ponovo radi! Naravno, zajedno sa svojim tadašnjim a i sadašnjim pajtosima!

Vlajko

pre 10 meseci

Jeremic najvise voli novac a za gradjane ga bas briga .

Dr

pre 10 meseci

Pokrao je zemlju svojevremeno, zato je i milioner.

Mina

pre 10 meseci

Prodajom interesa Srbije Jeremić je zgrnuo veliko bogatstvo.

Ena

pre 10 meseci

Jeremić je najveći hohštapler i prevarant na srpskoj političkoj sceni.

Mare

pre 10 meseci

Jeremic je obican zuti potrcko koji samo gleda svoje dupe.

Sale

pre 10 meseci

Srbija se jos davnih dana ogradila od bitangi kao sto je Jeremic.

Tara

pre 10 meseci

Jeremic je strani lobista koji je unistavao i pljackao Srbiju.

Brane

pre 10 meseci

Narod Srbije je jos davnih dana okrenuo ledja Jeremicu, jer je oduvek bio umesan u mutne radnje.

Brasa

pre 10 meseci

Da jeremic icemu valja ne bi bio na samom dnu nase politicke scene kao sto i jeste.

Aleksandar

pre 10 meseci

Jeremicu je vazno da sebe obezbedi i unistava Srbiju, sramota.

Sale87

pre 10 meseci

Bednik Jeremic, narod se ogradio od takvih sa razlogom jos davnih dana.

Ana

pre 10 meseci

U mnoge afere je Jeremic umesan od Patrika pa do Bajdena, uzas.

vera

pre 10 meseci

Jeremic je izdao Srbiju i KIM, tako da mu nije strano da trguje sa interesima naseg naroda i drzave.

goran

pre 10 meseci

Vuk Jeremic je obicna strana bitanga i izdajnik Srbije, koju je bio u stanju svojoj drzavi da napakosti samo da bi punio svoje bankovne racune.

Djordje

pre 10 meseci

Vucic zeli dobro Srbiji i svima nama tako da ce donete odluke biti u najboljem interesu za nas!...

Katarina

pre 10 meseci

Vuk je obican ljigavac koji misli samo na svoj dzep. Sirom sveta samo mutne radnje!

Katarina

pre 10 meseci

Sve svoje afere i obmane Jeremic je pripisivao drugima kako bi se opravdao,ali istina uvek izadje na videlo pa vise nista ne moze da ga opere.

Katarina

pre 10 meseci

Vuk Jeremic je veliki lazov osim toga poznat je po aferama,dusu bi prodao zbog interesa i licnog bogacenja.

Katarina

pre 10 meseci

Mutne radnje Vuka Jeremica su izasle na povrsinu.

Katarina

pre 10 meseci

Jeremic je pokazao svoje pravo lice da je kriminalac a ne politicar!

Katarina

pre 10 meseci

Cinjenica je da Jeremic sve radi neposteno i necasno i sve zarad svoh interesa.

Katarina

pre 10 meseci

Vuk Jeremić je poznat po svojim obmanama i prevarama.

Katarina

pre 10 meseci

Vuk Jeremić je oličenje svega amoralnog u Srbiji i svetu,covek nije upleten u nista dobro,samo u lose.

Katarina

pre 10 meseci

Iza svake finansijske afere iskoči ime Vuka Jeremića.

Katarina

pre 10 meseci

Jeremiću znaj da je pravda je spora kao kornjača ali kida kao vuk.

Jelena

pre 10 meseci

Prodao se za velike pare, toliko vredi njegov obraz.

MarinaZmaj

pre 10 meseci

Nije ovo definitivno kraj, svakih par nedelja iskoče nove malverzacije Jeremića

Marina

pre 10 meseci

Bagra jedna, pokrao sve što je mogao i krašće još.

Zoran

pre 10 meseci

Ma kakav osećaj za biznis. Osećaj za prevare i krađu.

Andrijana

pre 10 meseci

Odavno je Jeremic etiketiran kao izdajica

Ivana

pre 10 meseci

Jeremić se toliko nakrao da teško da i on zna gde je sve izneo novac.

Maki

pre 10 meseci

Lopov Jeremic se toliko nakrao novca od naroda Srbije,da bi sad trebalo da se sakrije u misiju rupu i cuti.

Ana

pre 10 meseci

Ništa nemože biti skriveno. Bolje da se nije toliko trtio ili da se bar nije vraćao u Srbiju jer svi znamo da on to nije stekao zato što je prepametan.

Ivana

pre 10 meseci

Opozicija ima za cilj da opustoši državu i natrpa džepove parama samo za sebe.

Jovan

pre 10 meseci

Džaba kletve za Jeremića, on obraz nikada nije imao, tako se rodi valjda.

Mladen

pre 10 meseci

Koja je razlika između Jeremića i nule, nikakva.

Vaspitacica Lana

pre 10 meseci

Jeremic kad bi mogao odmah bi prodao Srbiju i sve sebi uzeo, samo da svoje dzepove puni. Ali narod mu to nece dozvoliti

Tijana

pre 10 meseci

Imao je i na koga da se ugleda, na svoje kolege iz opozicije.

Predrag

pre 10 meseci

Ojadio je narod, sigurno nije to svojim radom i mozgom steko...

Maki

pre 10 meseci

Licemeri!!!! Strašno!!!! Kako pojedinci prikrivaju istinu i manipulišu samo da bi došli na vlast!!!!

Jovan Stanić

pre 10 meseci

Jeremić je potrebna znanja za takvu vrstu poslovanja nasledio od svojih rođaka, braće Pozderac, koji su bili umešani u aferu "Agrokomerc" iz 1987. godine.

Ana

pre 10 meseci

Jeremić je prodao Srbiju zarad ličnih interesa.

Takica

pre 10 meseci

Jeremic se obogstio na racun drzave. Sada uziva u bogatstvu i bas ga briga za Srbiju.

ceca

pre 10 meseci

Jeremić za kratko vreme postao tako uspešan u svetu biznisa, može za sada samo da se nagađa koliko je novca pokrao

Lana

pre 10 meseci

Jeremić je prodana duša, da ima i malo obraza, ne bi se više pojavio u javnosti.

Niki

pre 10 meseci

Naravno da je milioner, prodavao je jednu celu državu!

Kaća

pre 10 meseci

Da li ovi ljudi koji su išli na proteste, znaju sa kakvom se bagrom svrstavaju. Jeremić je zapadnjačka marioneta, ne znam kako nisu upućeni.

Nina

pre 10 meseci

Prodavao je interese Srpskog naroda, za to su cene visoke!

Mila

pre 10 meseci

Jeremić i njemu slični, sramota su za srpski rod. Da je sreće, ne bi se više pojavili, ali nemaju ni srama ni obraza.

Rea

pre 10 meseci

Kada neko proda interese Srpskog naroda, mora puno da zaradi i postane milioner!

Nikola

pre 10 meseci

Nasa drzava treba da ispita na koji nacin je stekao ovoliku imovinu.

Rene

pre 10 meseci

Prodavao je interese svih Srba, naravno da je postao milioner!

Milica

pre 10 meseci

Ova slika sa tompusom, baš ide uz bahatog Jeremića. Nakrao se taj lepo na uštrb Srbije.

Marko

pre 10 meseci

Treba ispitati da li ne na megalan nacin sve to stekao

Milovan

pre 10 meseci

Pa da,obezbedio i unučiće da žive kraljevski,samo mu fali vlast u Srbiji,da završi ono što je na Kosovu završio do pola,kad je proglašena jednostrana nezavisnost Kosova.

Mimaa

pre 10 meseci

Jeremić je čovek koji je spreman da radi svog ličnog interesa proda i otuđi ceo narod i državu, sram ga bilo

ceca

pre 10 meseci

Najgori politički šljam je Jeremić. Pokrao i izdao je Srbiju

Tina

pre 10 meseci

Prodavao je Srpsku državu na kilogram, naravno da je postao milioner!

Tanja

pre 10 meseci

Naravno da je postao milioner, obogatio se prodajući Srbiju na kilogram!

Nina

pre 10 meseci

Mora se proverito da li je legalno stecena imovina

Marija

pre 10 meseci

E moja opozicijo, pogledajte kakvu jajaru imate u redovima. Ne samo da ste paraziti,već biste prodali veru za večeru.

ceca

pre 10 meseci

Izgleda da je politika koju je Jeremić vodio prema Kosmetu donela njemu mnogo novca.

Veca

pre 10 meseci

Prodavao je interese Srpskog naroda na komad, naravno da se obogatio!

Lela

pre 10 meseci

Pa bi voleo da bude jos veci milioner ponovo da namesti guzicu i da krade od jadnog naroda a jadni su i oni koji ga podrzavaju.

Vanja

pre 10 meseci

Pa kada je interese Srpskog naroda na komad prodavao, naravno da je postao milioner!

Kaja

pre 10 meseci

Interese Srpskog naroda na komad je prodavao, po visokoj ceni, tako se i obogatio!

Darija

pre 10 meseci

Vuk Jeremić je zlo za Srbiju, koliko se on nafatirao para, ovo sada znamo, a gde je ono što ne znamo, a što će se možda otkriti. I ni to mu nije malo, još bi krao.

Ana

pre 10 meseci

Za velike para, prodavao je na komad interese svih Srba, tako se i obogatio!

Olga

pre 10 meseci

S obzirom ma ovakvu pozadinu, onda znamo ko režira pvu opozicionu dramu, nije nepoznato da Jeremić sarađuje i sa Kurtijem, tako da pozadina ima više strana.

Tara

pre 10 meseci

Evidentno je da je Jeremiću cilj da skine Vučića sa vlasti i da nastavi da crpi državnu kasu. Nadam se da će ga u skorije vreme neko procesuirati, i samim tim otkriti još njegovih korupcionaških sklonosti.

Matea

pre 10 meseci

Jeremić je postao sinonim za korupciju i izdaju. Prisetimo se da je on zapravo prodao KiM, ne bi ga bez razloga veličali Šiptari.

Nada

pre 10 meseci

Da li je Jeremić prodao interese Srbije Kurtiju da bi završio neke svoje kriminalne poslove

Maja

pre 10 meseci

Jeremić je prodao srpske interese za svoje lične i privatne. Treba da se stidi prodao je državu.

Mara

pre 10 meseci

Opozicija na čelu sa Jeremićem Srbiji samo odmaže. Oni su skupina hijena, koja želi samo da opustoši našu zemlju, i da se okoriste koliko god je moguće.

Nikola

pre 10 meseci

Klupko se polako odmotava, ko zna koliko se Jeremić ugrađivao i uzimao para.

Mici

pre 10 meseci

Pitanje je kako je Vuk Jeremic dosao do toga da bude milioner. Bilo bibdobro da objasni Srbiji I narodu

Iskra

pre 10 meseci

Jeremc je vise puta pokazao da je izdajnik i da mu je samo licni interes bitan.

Lazar

pre 10 meseci

Jeremic je korupcijom i lopovlukom stekao bogatstvo.

Gojko

pre 10 meseci

Jeremić je upleten više nego i sto možemo da zamislimo.

Mile

pre 10 meseci

Prodavac srpskih interesa i zvezda prištinskih medija se masno uhlebila!

Maki

pre 10 meseci

Jeremić je prodao državu Srbiju dok je bio na vlast zarad njegovih ličnih interesa!

Dejana

pre 10 meseci

Možemo samo zamisliti koliki su to iznosi koje je zaradio na kontu Srbije. Ja bi mu zabranila da boravi u Srbiji.

Tea

pre 10 meseci

Jeremic je prodao svoj narod i obogatio se na izdaji Srbije.Sramota!

Slavko

pre 10 meseci

Prodao Srbiju i svoj narod, pokrao sve sto je mogao i pobegao iz zemlje.

Dragan

pre 10 meseci

Jeremić je otišao u Njujork, od građana Srbije dobijao platu od 8.000 dolara mesečno, plus milionski budžet za svoje troškove, i tada kreću njegovi korupcionaški poslovi koji dobijaju međunarodni karakter.

Dušan

pre 10 meseci

Ko zna de sve nama firme Vuk nebi živio da nema tamo de živi ,a Srbija je ojadjena zato

Sasa

pre 10 meseci

To je samo ono sto je izaslo na videlo a tek ono sto ne znamo.

Sudija Ris

pre 10 meseci

Odličan trenutak da narod u Srbiji vidi ko je jeremić

Bojan

pre 10 meseci

Sada vise nema opravdanja za Vuka Jeremic . Izdao si svoju zemlju i narod obrukavsi nas za sva vremena.

Miki

pre 10 meseci

Koliki je ološ i muljator ovaj Vuk Jeremić to je strašno.

Tina

pre 10 meseci

Jeremic je lazni patriota koji je svoje dzepove napunio izdajom svoje zemlje.

Jana

pre 10 meseci

Za sve ove milionske prevare bi ga trebalo strpati na robiju.

Anja

pre 10 meseci

Jeremić ne može da, se izvadi narod mu više, ništa, ne veruje!

Vuk

pre 10 meseci

Ljudi sve ovo znaju nikad Vuk više vlast i fotelju videti neće.

Alex

pre 10 meseci

Jeremić ne može da se izvadi, dokazi su čvrsti protiv njega.

Rasa

pre 10 meseci

Jeremic je milioner ali poreklo novca je sigurno sumnjivo.

Deja

pre 10 meseci

Sve je izašlo na videlo sve ono što je Vuk godinama pokrao.

Marko

pre 10 meseci

Ko zna sta joj lopuza ima. Samo je krao ništa drugo.

Vuk

pre 10 meseci

Klasicni mafijas koji je pokusao da obmane narod, ali nikome nije do zore gorela

tana

pre 10 meseci

Definitivno prodaja srpskih interesa, Jeremic nije kapacitet za pravljenje miliona na legalan nacin.

Vuk

pre 10 meseci

Prodao je Srbiju,izigrao srpski narod,obogatio se preko marodske grbače i sad bi ponovo da uzjaše tu istu grbaču. Pa ne ide to tako.

Ivana

pre 10 meseci

Jeremica sram bilo gleda samo sve i terese i kupi lovu a laze gradjane Srbije

Goran

pre 10 meseci

Prodao je Jeremić srpske interese, a sad glumi nekog patriotu

Jovan

pre 10 meseci

Pa verovatno ovo drugo, taj je prodao sve sto je mogao

Goran

pre 10 meseci

Ti milioni su mu došli uz veliko "Hvala" koje je dobio od Šiptara

Nadja

pre 10 meseci

Jeremic ne moze da demantuje bilo sta kad je lopovluk isplivao na videlo. Jos jedan dokaz koliko su mu samo pare bitne. Milion vise manje isto stanje, menjaju se samo drzave i firme a milioni se mnoze. I on bi da se bori za buducnost Srbije. Sramota!

Sanja

pre 10 meseci

Jeremić je stari izdajnik i čovek pun afera.

Ana

pre 10 meseci

Jasno nam je kako je Jeremić postao milioner, pokrao Srbiju i sad bi da pokuša još da krade.

Novica

pre 10 meseci

Za ove kriminalne aktivnosti Vuk Jeremić mora odgovarati na sudu.

Sara

pre 10 meseci

Jeremic je poznati lazov i manipulator koji je unazadio Srbiju.

Milan

pre 10 meseci

Kako ono reče Jeremić dok je bio vlast, j.... majku Srbiji? Opljackao i ojadio i Srbiju i srpski narod.

dobrilovkusa

pre 10 meseci

Nema taj mutavi nikakav osećaj za biznis.

Jeca

pre 10 meseci

Prodao Srbiju i srpski narod, za to dobio pare!

Brankan

pre 10 meseci

Vuče kada te budu stisli amerikanci, neće ti ni ta najskuplja advokatska firma na svetu pomoći. A ovde kod nas glumiš ludilo na ulici.

Jana

pre 10 meseci

Kao svaki americki placenik i tajkun, ocekuje se da poseduje firme, vile i skupocene automobile.. Stecene parama od naroda.

Branka

pre 10 meseci

Jeremić poseduje znatnu imovinu u inostranstvu i postavlja se pitanje da li je to zarađeno poštenim radom ili je nagrada od stranih poslodavaca za njegovo zalaganje protiv interesa Srbije.

dejan

pre 10 meseci

Ko zna kako je jos pored ovoga Jeremic izdao nasu drzavu

Jela

pre 10 meseci

Jeremić saradjuje sa Amerikom, izdajica na delu uhvacen, pa je besan.

hana

pre 10 meseci

Jeremić se odavno obogatio, naravno na račun građana. Bolje mu je da ćuti, sve se sazna.

Ana

pre 10 meseci

Opet je razotkriven Vuk Jeremić, koji je bogati licemer

Toma

pre 10 meseci

Jeremić - ljiga sa cenom, prodao je "veru za večeru"

kika

pre 10 meseci

Jeremić bi prodao i sopstvenu zemlju, samo da bi napunio svoje džepove.

lola

pre 10 meseci

Jeremic je stari prevarant i mutne radnje mu nisu strane.

hana

pre 10 meseci

Jeremić što više pokušava da prikrije svoje mutnje radnje to sebe sve više otkriva.

lola

pre 10 meseci

Jeremić što više pokušava da prikrije svoje mutnje radnje to sebe sve više otkriva.

Marko

pre 10 meseci

Pored njegovih firmi u kozna šra je Jeremić još upetljan i ko ga finansira!

Tamara

pre 10 meseci

Ne grebe on džabe i rukama i nogama da sruši Vučića i domogne se vlasti.

Tanja

pre 10 meseci

Jeremić je lopov nad lopovima. Dno dna. Nema on kokakvo opravdanje dokazi su tu sve crno na belo.

Dosa

pre 10 meseci

I tako, on se bogati na teret naroda i to prolazi. Stvarno mi ljudi nisu jasni!

Cvele

pre 10 meseci

Tek je počelo klupko da se raspliće, odgovaraće i te kako...

Danka

pre 10 meseci

Moram priznati da me Jeremić iznenadio. Ne zato što je upleten u korupciju, nego što je prešao na međunarodni nivo.

Gaga

pre 10 meseci

Na prvi pogled čovek je intelektualac, kad ispade da je kriminalac i to internacionalni.

Boba

pre 10 meseci

Izgleda da mu je doktorirao međunarodni kriminal i korupciju..

Baja

pre 10 meseci

Opasan je Jeremić, ovamo drži predavanja, akademik, ma naučnik a sa druge strane se ispostavlja da je duboko u kriminalu...međunarodnom.

Mila

pre 10 meseci

Eto narode toliko vredi predaja Kosova,sad smo saznali.

zile

pre 10 meseci

srpski interesi njemu nikada nisu bili prioritetni, mislio je samo na sebe sto se i vidi iz ovih podataka. Briga njega za srbe i Srbiju

Mile

pre 10 meseci

Vreme je pokazalo da smo od Jeremića imali više štete no koristi. Vest da je upleten u međunarodnu korupcionašku aferu je po meni bila sasvim očekivana..

Milica

pre 10 meseci

Sta drugo opozicionari, poput Vuka Jeremica, mogu da rade sem da gledaju kako da pljackaju i pune sebi dzepove.

Dijana

pre 10 meseci

Jeremić je upleten u ko zna šta sve. Malo mu je što je krao od građana Srbije pa je prešao najaviši nivo.

mira

pre 10 meseci

Jeremić je umešan u sve moguće ilegalne radnje, to je sastavni deo njegovog života.

Maja

pre 10 meseci

Polako se klupko razmotava tek ćemo što šta saznavati.Nije ovo ni malo naivno!

Elen

pre 10 meseci

Opozicija je sama po sebi puna mahinacija i pljacki. Zato nikada nece ni doci na vlast. Protestvuju ovih dana i koriste tragedije da bi skrenuli paznju sa sebe.

Sanja

pre 10 meseci

Vreme će pokazati šta su ovakvi kao Jeremić radili, tek ćemo da se iznenađujemo...

sanja

pre 10 meseci

Jeremić je samo jedan u nizu iz redova bivšeg režima, koji su radili protiv Srbije.

Vanja

pre 10 meseci

Ko zna u sta je sve Jeremic umesan i upleten, ali vreme ce dati najbolji odgovor. Istina uvek nadje pravi put.

Vanja

pre 10 meseci

Za svaku aferu u koju je Jeremć umešan,treba da krivično odgovara. Iza njega su same afere i lopovluk.

hana

pre 10 meseci

Veliki tajkun i izdajnik. Ni najbliži ga ne mogu oprati.

Helena

pre 10 meseci

Vuk da moze unistio bi svoju zemlju, zarad svog dzepa. On bi da danas da unisti Srbiju, ali nikada mu to necemo dozvoliti. Jednom lopov uvek lopov.

Sofijaaa

pre 10 meseci

Izdajica srpskog roda, predao je Kosovo albancima. Glavni cilj mu je zgrtanje narodnih para na sto nečasniji način ,lopov bez premca

Ana

pre 10 meseci

Jeremić je dobro naplatio ono pitanje međunarodnom sudu pravde. Izgleda su Šiptari to platili.

Sanja

pre 10 meseci

Polako se razotkrivaju sve Vukove malverzacije, svaka istina izaci ce na povrsinu. Iza sebe ima samo afere i takav olos ne treba Srbiji.

Stefan

pre 10 meseci

Prvo je opljačkao Srbiju pa krenuo na SAD. Najpoznatijoj lopuži Jeremiću je odzvonilo, smeše mu se zatvorske rešetke.

Stefana

pre 10 meseci

Bez imalo srama Vuk se bori za vlast, ali džaba se trudi sa podebelom lopovsko-kriminalnom istorijom.

Ljubicica

pre 10 meseci

Na žalost ovaj prevarant je nekada vodio drzavu

Aca

pre 10 meseci

Jeremić samo gleda lični interes, od dolaska na vlast nema ništa. Polako se otkriva svaka prljava radnja Vuka Jermeića.

Jaca

pre 10 meseci

Taj olos bi sve drzavno prodao da bi se domogao para.

Ana

pre 10 meseci

Vuk još malo pa u prugastom odelu iza rešetaka u američkom zatvoru. Kao da je zaboravio za sve što je uradio izdao i prodao Srbiju, sada ide na naplatu sve, jer karma je čudo.

Mara

pre 10 meseci

Jeremić je izdajnik srba i Srbije,prodao Kosovo i Metohiju dok je bio u SAD i gledao da ugrabi što više za sebe.

Nela 01

pre 10 meseci

Skupo smo mi svi platili te njegove,,poštene" biznise!

Dragana

pre 10 meseci

Jeremić nije zaradio toliki novac jer je uspešan biznismen već je dobio silne pare što je prodao Srbiju ,a KiM dao Kurtiju

Mile

pre 10 meseci

Najbedniji političar kojeg je Srbija imala je Vuk Jeremić, najveći izdajnik i lopov.

Goksi

pre 10 meseci

Jeremic ima sve aferu do afere. Bruka nasu drzavu u svetu. Sa ovim tompusom umislio da je Tito ili mozda Don Vito Korleone.

Beba

pre 10 meseci

Kakav milioner!? Možda, ali sa tuđim parama i na prevaru! Nije zaradio poštenom radom i na fin način.

Laki

pre 10 meseci

Jeremic bi znaci i predao Kosovo i sankcije Rusij

laki

pre 10 meseci

Nije uzeo dovoljno kad je imao priliku pa bi verovatno ponovo da napuni dzepove,

Ljiša

pre 10 meseci

Reko bi da Srbija nikada nije imala većeg izdajnika i uživaoca ličnog interesa na teret države

Alisa

pre 10 meseci

Dok je bio na vlasti njegov jedini cilj je bio da napuni svoje dzepove

kekini ivica

pre 10 meseci

Narod ga zna samo po zlu koje im je naneo

Stevan

pre 10 meseci

Jeremić se bez imalo stida bogati na račun Srbije.

Maša

pre 10 meseci

Zarad ličnih interesa Jeremić bi prodao i rođenu majku.

jaroslav

pre 10 meseci

Vuk Jeremić svojim nebulozno izjavama uporno pokazuje kako je izgubio svaki kontakt sa realnošću

jeca jela

pre 10 meseci

Lažni"patriota" je uvek radio za lične interese

dundo maroje

pre 10 meseci

Jeremić uporno pokušava da se svojim lažnim izjavama dodvori narodu

Ceca

pre 10 meseci

Jeremić stara lopuza,objasni poreklo tolikog novca podhitno!!!

Maja

pre 10 meseci

Sto se vise pravda dublje tone Vuk Jeremic u pokusaju da zataska, ali istina uvek ispliva na povrsinu.

Nikola

pre 10 meseci

Saradjuje Jeremic sa Amerikom, izdajica na delu uhvacen, pa je besan.

Sanja

pre 10 meseci

Opozicija, sada sa Jeremicem, ne moze da podnese cinjenicu da istina uvek izadje na videlo.

Snezana

pre 10 meseci

Zamislite šta bi bilo da se ovakvim poslovima bavi Vučić ili neko iz Vučićeve stranke? ALi pošto se time bavi vodja opozicije,onda svi ćute.

Ivana

pre 10 meseci

Imovinska karta Jeremica nije od velike vaznosti za Srbiju,kao ni on sam,jedino kao opozicionar koji ne zna vise sta prica. Ali za CIU,nisam sigurna,njima ce morati da polozi sve racune.

Maja

pre 10 meseci

Istina boli Jeremića. On je obican muljator , prevarant

Slavko

pre 10 meseci

Zašto o ovim prljavim radnjama sada ne pišu Vašington post, Špigl, BBS i ostali zapadni mediji?

Ceca

pre 10 meseci

Vuk od besa puca, svojim gestovima pokazuje da je pun revolta.

Deki

pre 10 meseci

Neka on vrati narodne pare pa nece biti milioner.

Maja

pre 10 meseci

Opozicija besni što su njihove laži isplivale na površinu.

Ivana

pre 10 meseci

Ne znaju od besa i nervoze šta će. Zaboravili su da su u laži kratke noge, da kad tad sve se sazna...

Mila

pre 10 meseci

Jeremić je oduvek imao dodirnih tačaka sa kriminalom pa i sa mafijom.

Boban

pre 10 meseci

Jeremić je osoba koja samo zna za meznju i haos ništa više čovek je najveća burka naše Srbije

Dragana

pre 10 meseci

Jeremic zvani Afera samo gleda svoj interes i interes svog dzepa,vec dugo se zna da on radi ma stetu Srbije!!!Ovakvi hoce da budu vlast o cemu mi pricamo!

Milenko

pre 10 meseci

Jeremić je jedan belosvetski lopov što dokazuje afera o kojoj se ovih dana piše. Obogatio se na izdaji Srbije prodajući KiM.

Sara

pre 10 meseci

Prodao je Srbiju radi ličnih interesa, da bi on postao milioner.

Veljko

pre 10 meseci

Ovo je još jedan dokaz zašto Jeremićeva stranka nikada ne sme doći na vlast.

Dejan

pre 10 meseci

Zamislite šta bi Jeremić radio da je na vlasti ako se ovako prljavim radnjama bavi još u opoziciji.

Luka

pre 10 meseci

Nagrada za prodaju srpskih interesa definitivno!

Dalibor

pre 10 meseci

Srpske interese je prodao zarad licnog profita. Sramota!

Strahinja

pre 10 meseci

Mislim da bi Jeremićeva imovina trebala da se ispita i u Srbiji

Sasa

pre 10 meseci

Srbiji ne trebaju oni koji ce da prodaju nacionalne interese zarad licnih.

Lena

pre 10 meseci

Jeremić je u mutnim vodama odavno i nema potrebe da glumi postenog politicara, jer svi znamo da je pokrao Srbiju dok je bio na vlasti. Jadno je sto bi opet da dodje na vlast i zavrsi zapoceto.

Stojana

pre 10 meseci

Jeremić nikada ništa pošteno nije uradio.

Nina

pre 10 meseci

Opozicioni lider, Vuk Jeremić, se baš ovajdio jer se bori za lične interese a ne interese naroda.

Svetlana

pre 10 meseci

Sada me ne čudi zašto Jeremić ne sme da otputuje u Ameriku.Jer bi bio uhapšen.

Nikola

pre 10 meseci

Tajkun opozicione lidere je dobro platio da se bore za njihove interese.

Ivan

pre 10 meseci

Vidi se kako se Jeremić izborio za svoju zemlju, sebi je obezbedio da bude vlasnik u dve svetske kompanije.

Milena

pre 10 meseci

Da li je Jeremić sve to pošteno zaradio ? Teško

Iva

pre 10 meseci

Jeremić kao "pravi" biznismen, sve o narodnim leđima pravi biznis.

Tanjusa

pre 10 meseci

Sve jasno ko dan,posteno ih nije zaradio samo mi nisu jasni oni sto zbog njegovih licnih interesa blokiraju Gazelu,placa li on to njima?!

Dejan

pre 10 meseci

Jeremića se ne bori za interes naroda već za lični interes.

Tanjusa

pre 10 meseci

Kad je toliko zaradio zbog prodaje srpskih interesa sta mislite koliko mu para daju za ovaj pokusaj destabilizacije Srbije ?

Jovan

pre 10 meseci

Opozicija uvećava svoj kapital po narodnim leđima.

Jovana

pre 10 meseci

Da Jeremić ima osećaj za biznis otvorio bi u filmu u svojoj zemlji.

Bojana

pre 10 meseci

Na racun Srbije i priznavanja lazne drzave Kosovo se obogatio i uglavio.

NIna

pre 10 meseci

Opozicioni licemeri. On kada je trebao za Srbiju da se bori on se bavio kriminalom i punio svoj dzep!!

Mia

pre 10 meseci

Placenici. Dobili pare za sve ovo. Da ruse Vucica i Srbiju. Ali to im necemo dozvoliti.

Nina

pre 10 meseci

Sram da bude Jeremića, i još ima obraza da nešto kaže.

Miki

pre 10 meseci

Jeremic je oličenje lopovluka. Ne zna se sta je uzeo sve i koliko. Dno dna!

Sanja

pre 10 meseci

Jeremic je manipulator koji je prodao srpske interese zarad lične koristi,dzabe je da pokusava da se brani jer ne moze vise nikog prevariti.

Ceca

pre 10 meseci

Zna se koliko je Jeremic muljao, nece on daleko.

Mara

pre 10 meseci

E moj ludi narode koga ti pratis i zbog koga pravis haos. Strasno. On pliva u parama a vas voda kao ovce.

Miki

pre 10 meseci

Njima se u kraj ne može ući! Jeremić i žuta banda ništa uradili za Srbiju nisu, ali za svoje džepove jesu.

Miki

pre 10 meseci

Dok su bili na vlasti, Vuk Jeremić i ostatak iz opozicije ništa uradili za Srbiju nisu!! Ali zato za svoje interese i te kako jesu! Sramota!

ana

pre 10 meseci

klasican lopov pokusava da opere sebe a svi znamo kakav je ovaj Jeremic

Tina

pre 10 meseci

Licemerje i bezobrazlik od strane opozicije ne staje. Njihov prioritet nije Srbija niti narod , niti bezbednost gradjana! Vec samo oni pa oni, dzep pa dzep!

Miki

pre 10 meseci

Sada bi opet da se vrate da se bogate na račun građana, e pa neće moći!! Narod nisu ovce za šišanje!

Maja

pre 10 meseci

Jeremic je ocigledno dobro profitirao od toga sto je bio na vlasti u Srbiji pa bi jos. On se obogatio a zauzvrat unistavao Srbiju

Dusan

pre 10 meseci

Bliži se kraj političkoj karijeri Vuka Jeremića.

Miki

pre 10 meseci

Jeremić misli da ništa loše nije uradio Srbiji, zlo i naopako! Nemam reči!

Jovan

pre 10 meseci

Jeremić je u mutnim vodama odavno tako da na ovom polju se dobro snalazi.

Novak

pre 10 meseci

I onda takvi bi da u Srbiji ruše vlast, fotelju obezbede i sole pamet kako se loše živi! Bagro bez obraza!

Tihomir

pre 10 meseci

Iz prethodne vlasti svi imaju milione i firme, jer su krali iz svih fondova.

Miki

pre 10 meseci

Sada je svima kristalno jasno ko je Jeremić i čime se bavi.

Rajko

pre 10 meseci

Jeremić se nakrao dok je bio na vlasti, ojadio je Srbiju.

Miki

pre 10 meseci

Bogaćenje i lični interes je njegov manir i njegov prioritet !

Uros

pre 10 meseci

Previse nepostenih radnji je Jeremic uradio, da bi ga narod po bilo cemu dobrom pamtio.

Istok

pre 10 meseci

Pa, uvek je Jeremic gledao kako da napuni svoj dzep, za narod i drzavu Srbiju nikada nije mario.

Ruza

pre 10 meseci

Jeremic sebe obezbedio, sad prosipa pamet sta treba u Srbiji da se radi i gradi

Ljubica

pre 10 meseci

Opet je razotkriven Vuk Jeremić, koji je bogati licemer. A pravi se ovde da je patriota. Jad.

Maki

pre 10 meseci

Jeremicu se nakrao za vreme svoje vladavine sad bi da soli pamet Vučiću.

Kosta

pre 10 meseci

Po svemu sto smo do sad mogli da cujemo, Jeremić je ozbiljan prevarant.

Momir

pre 10 meseci

Sirenje lazi od strane opozicije, ovaj put, na celu sa Vukom Jeremicem, nije nista novo. Istinu svi znamo.

Aca

pre 10 meseci

Svim gradjanima je odavno jasno kakav je zaista Vuk Jeremic covek.

Borivoje

pre 10 meseci

Jeremića zanima samo fotelja i svoj džep, narod i Srbija su samo izgovori.

Boško

pre 10 meseci

Lako je postati milioner kad prodate svoj narod!

Zoran

pre 10 meseci

Sad svi vide koliko Jeremiću Srbija vredi...

Mila

pre 10 meseci

Jeremić se nakrao dok je bio na vlasti. Uvek mu je bio vazan samo njegov dzep. Nikada nije mario za narod i drzavu.

Petar

pre 10 meseci

Jeremić glavni malvelzator, prodaje svoju zemlju za svoje interese

Ognjen

pre 10 meseci

Jeremić je poznat po tome da prodaje svoju zemlju zarad punog dzepa

Mina

pre 10 meseci

I on bi posle ovakvih činjenica da soli nekome pamet!

Tina

pre 10 meseci

Da ima obraza, on narodu ne bi izasao na oči do sramote!

Iskra

pre 10 meseci

Nagrada od moćnika jer je uspešno prodavao svoju zemlju zarad koristi lične

Kale

pre 10 meseci

Ma mnogo veliki patriota! Nema ni obraza, ni srama.

Uroš

pre 10 meseci

Eto kako se zaradjuju milioni, sada čekamo novu aferu

Pera

pre 10 meseci

Ocigledno je za koga je Jeremic radio dok je bio u Americi. Samo za sebe licno a ne za narod i drzavu koji su ga tamo poslali.

Tina

pre 10 meseci

Definitivno čovek koji gleda samo svoje interese!

Zora

pre 10 meseci

Sram ga bilo eto kako se sopstvena zemlja izdaje i kako se prave malverzacije

Marta

pre 10 meseci

Ja se samo pitam kako mu obraz dozvoljava da izađe narodu na oči posle ovakvih poduhvata! Jedino ako obraza ni nema, a nema!

Tamara

pre 10 meseci

Ološ jedan od njega se ništa drugo ne može očekivati prodaje svoju zemlju zarad svojih interesa

Marta

pre 10 meseci

Ovaj (ne)čovek vidi se da gleda samo lični profit. Užas!!!!

Mile

pre 10 meseci

Pa dok je bio na vlasti nije bilo otvaranja novih radnih mesta, morao je raditi bar za svoj budžet.

Rasta

pre 10 meseci

Treba da ga bude sramota jer izdaje svoju zemlju konstantno!

Danka

pre 10 meseci

Zna narod vrlo dobro ko je on i kakav je čovek Jeremić!

Eva

pre 10 meseci

Evo Srbijo vidi kako se zemlja izdaje i kako se puni dzep afera Jeremića

Gina

pre 10 meseci

Kakva osoba bez obraza! Pa ja se pitam o kojoj on reputaciji sanja, posle ovakvih činjenica! Pa narod vrlo dobro zna kakav je on i kakvi su ljudi oko njega.

Minja

pre 10 meseci

Eto odgovora na pitanje gde su nestale pare srpskih građana, dok su demokrate bile na vlasti i uopšte nismo iznenađeni.

Ajša

pre 10 meseci

Nećemo dozvoliti da ovaj ološ ikada dodje na valst niti blizu iste

Kosta

pre 10 meseci

Jeremić bolje da otvara firme i fabrike po Srbiji umesto što izbegava da plati porez Srbiji.

Goca

pre 10 meseci

Treba da ga bude sramota on oličenje propalog čoveka u svakom ljudskom i moralnom smislu!

Lazar

pre 10 meseci

Jeremić prodaje sopstvenu državu zarad ličnih interesa.

Slavomir

pre 10 meseci

Ne bi me iznenadilo sa se otkrije kako je dobijao od Albanskog lobija pare za sve sto je uradio za njih.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija