• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.05.2023

13:15

ODAZVAĆEMO SE VUČIĆEVOM POZIVU 26. MAJA! Dačić o skupu: Učestvovaće više od 15.000 naših pristalica

Tanjug

Politika

ODAZVAĆEMO SE VUČIĆEVOM POZIVU 26. MAJA! Dačić o skupu: Učestvovaće više od 15.000 naših pristalica

Podeli vest

Lider SPS Ivica Dačić izjavio je da će se on lično, kao i SPS i njihovi koalicioni partneri Jedinstvena Srbija i Zeleni Srbije, odazvati pozivu predsednika Srbije Aleksandra Vučića 26. maja.

- Socijalistička partija Srbije, sa svojim koalicionim partnerima Jedinstvenom Srbijom i Zelenima Srbije, obavlja sve pripreme i aktivnosti za organizaciju i učešće na velikom narodnom mitingu 26-og maja, za veliko narodno okupljanje u cilju državnog jedinstva i političke stabilnosti - izjavio je Dačić i dodao:

- Ja ću, kao predsednik Socijalističke partije Srbije, na poziv predsednika Aleksandra Vučića govoriti na skupu, uz učešće više od 15 hiljada naših pristalica, i tako dati svoj doprinos budućnosti Srbije. Pojedini mediji danima objavljuju laži u cilju unošenja konfuzije u susret 26-om maju, što će sve biti neuspešno, to će biti veliki narodni skup, mira i nade za Srbiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vuk

pre 11 meseci

SNS i SPS dobitna kombinacija koja je zemlji donela mnogo toga dobrog u predhodnim godinama.

Aca

pre 11 meseci

Тајкунски медији не престају са пласирањем неистина и лажу, а све у циљу обмане јавности.

Boki

pre 11 meseci

Ovo je jos jedna laz koju plasira opozicija, zele da destabilizuju drzavu.

Anica

pre 11 meseci

Ljubomorni ljudi pisu samo lazi jer bilo koliko da zele da razaraju ovu vlast nece uspeti.

Iva

pre 11 meseci

Ovo je još jedna laz opozicionara koji žele da uniste Srbiju zarad svog licnog interesa.

Zara

pre 11 meseci

Strasno cime se bave. Hvala Bogu gospodine Dacicu pa ste demantovali ovakve budalastine. Vidimo se 26. maja!

Sofija

pre 11 meseci

Ovakve laži, napadi i dezinformacije ne doprinose društvenoj debati i političkoj kulturi. Laži i obmanjivanje naroda više ne prolazi! Vidimo se na skupu!!

Mara

pre 11 meseci

Neka neko obavesti ove tajkunske medije koji šire besmislice da im je jadan i uzaludan pokušaj! Niko ne veruje u njihove laži i dezinformacije.

Gordana

pre 11 meseci

U svetlu ovih napada, važno je da se istina i činjenice iznesu na videlo. Transparentnost i odgovornost političkih lidera su od suštinske važnosti za izgradnju poverenja među građanima. Ne dozvolite da vas tajkunski mediji lažu! Vidimo se 26. maja!

Srecko

pre 11 meseci

Lazovi jedni! Prestanite vise da sirite lazi. Sve vam je u zivotima vasim laz i prevara! Naravno da znamo da je gospodin Dacic uz Vucica! IDEMO SAMO JAKO, JOS JACE

Sara

pre 11 meseci

Jos jedna laz kojom zele da pokolebaju narod. Gradjani cene i postuju Vucica i zato ce doci u sto vecem broji. Da podrze njegovu politiki.

Nadica

pre 11 meseci

Nepošteno je i neetično širiti laži u političkom kontekstu kako bi se postigla destabilizacija i konfuzija. Oni koji su odgovorni za širenje ovih laži trebaju snositi posledice svojih postupaka. Dačić dolazi, a dolazimo i mi!

Jagoda

pre 11 meseci

Još jedna u nizu laži opoziije! Ni sami više neznaju šta lažu, samo da bi se dočepali fotelja! Bruka!

Darko

pre 11 meseci

Tako je Dacicu, idemo dalje-idemo do medalje! VELIKI POZDRAV ZA SPS

Filip

pre 11 meseci

Lažne vesti i dezinformacije služe samo za manipulaciju i obmanjivanje javnosti. To je ozbiljan napad na demokratske procese i slobodu izražavanja. ne dozvolite da vas lažu jer žele da nas destabilizuju na sve načine! 26. maja, vidimo se na skupu!

Ivana

pre 11 meseci

Oduvek mi se dopadao ovaj covek! Bravo ljudino, tako se to radi

Marija

pre 11 meseci

Uzalud vam sve! Lazi, prevare, obmane...niste jaci, niti cete ikada biti

Jelena

pre 11 meseci

Ova vrsta manipulacije javnošću predstavlja opasnost za demokratiju i političku stabilnost. Građani trebaju biti informisani o ovakvim manipulacijama kako bi mogli da prepoznaju lažne vesti i odluče na osnovu istinitih činjenica. Zato svi na skup 26. maja da shvate da narod više ne veruje u laži tajkunskih medija i propalih političara iz opozicije.

Ana

pre 11 meseci

Još jedna u nizu lazi, samo vam je cilj da narusite mir i stabilnost našoj zemlji.

Jagoda

pre 11 meseci

Još jedna od laži opozicije! SPS će podržati Vučića, kao pravog vođu srpskog naroda na predstojećem skupu!

Cankovic

pre 11 meseci

Buduci da je ovo skup koji se organizuje sa ciljem da bi se pokazalo zajednistvo nije ni cudo sto tajkunski mediji izmisljaju price kako bi pokusali da zavaraju narod

Kristina

pre 11 meseci

Nista bolje nismo ni ocekivali od tajkunskih medija i kvazi novinara

Ana

pre 11 meseci

Samo pokušavate da lazete i da narusavate mir i stabilnost.

Marko

pre 11 meseci

Opozicija pokušava da rasturi vlast, da destabilizuje sve u državi, ali ne damo im. Dačić je uvek uz Vučića i podržavala pa će i sada, a oni iz opozicije mogu samo da gledaju sa strane i da se smeškaju

Nesa

pre 11 meseci

Pa naravno da je prosipaju lazi,oni su bre placenici koji primaju pare d abi zemlju doveli do haosa,opozicija je toliko providna ,a sve to rade na tragediji .Odvratno.

Ljiljana

pre 11 meseci

Чему лажи да бих прикрили а желе да дестабилизују све у држави.

Ana

pre 11 meseci

Opozicijo lazete, pokušavate da sabotirate velicanstev skup 26.maja.

Mila

pre 11 meseci

Naravno da ce doci na skup SPS je uvek uz Predsednika Vucica

Ana

pre 11 meseci

Opoziciji bi bilo bolje da se bavi pametnim stvarima a ne lažima koje unose nemir u državi zarad par političkih poena.

Aleksandar

pre 11 meseci

Izmišljanje lažnih tvrdnji o napuštanju sednice Vlade i otkazivanju učešća na mitingu je još jedan pokušaj da se diskredituje Ivica Dačić i Socijalistička partija Srbije, koji se zalažu za političku stabilnost i napredak zemlje.

Andrija

pre 11 meseci

Očigledno je da pojedini mediji koriste senzacionalizam i dezinformacije kako bi izazvali nesigurnost među građanima i destabilizovali političku situaciju.

Goran

pre 11 meseci

Ivica Dačić je jasno istakao svoju posvećenost velikom narodnom mitingu koji će okupiti hiljade pristalica, što ukazuje na snažnu podršku i poverenje koje uživa među građanima.

Slavica

pre 11 meseci

Umesto da se raspravlja o lažnim tvrdnjama, trebali bismo se fokusirati na suštinske teme i pitanja koja se odnose na budućnost Srbije.

Stefan

pre 11 meseci

Ovakve dezinformacije samo odvlače pažnju od stvarnih problema s kojima se zemlja suočava i smanjuju mogućnost konstruktivnog dijaloga.

Nemanja

pre 11 meseci

Javni prostor treba da bude ispunjen informacijama zasnovanim na istini i objektivnim činjenicama, a ne na lažnim vestima koje imaju za cilj političko manipulisanje.

Bojan

pre 11 meseci

Građani trebaju biti svesni propagande i dezinformacija i sami vršiti kritičku analizu informacija koje im se serviraju.

Mira

pre 11 meseci

Podrška političkim liderima koji se zalažu za mir, stabilnost i državno jedinstvo je ključna za dalji razvoj i napredak Srbije.

Aleksandra

pre 11 meseci

Važno je da se ne dozvoli da lažne vesti utiču na našu sposobnost da donosimo informisane odluke i da ostanemo otvoreni za konstruktivan dijalog.

Andrijana

pre 11 meseci

Snažno osuđujemo sve pokušaje širenja dezinformacija i podržavamo istinu, transparentnost i odgovornost u javnom prostoru.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija