• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.05.2023

07:35

Glavni NATO lobista poručio: Vreme je za Majdan u Srbiji! (FOTO)

printscreen

Politika

Glavni NATO lobista poručio: Vreme je za Majdan u Srbiji! (FOTO)

Podeli vest

Čedomir Stojković, glavni NATO lobista, putem Tvitera priziva ukrajinski scenario i Majdan u Srbiji, pozivajući ljude na blokadu, ulicu i nasilno menjanje vlasti!

A sada Majdan! – napisao je NATO lobista na svom Tviteru.

Foto: printscreen

Ovo nije prvo put da Stojković poziva na haos.

Pre petnaest dana on je na svom Tviter nalogu pozvao opozicione predstavnike i njihove pristalice na nasilje na skupu podrške, inače održanom juče ispred narodne skupštine, izazivaju incidente.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bubuleja

pre 10 meseci

E moj Čedo. Ti još uvek laprdaš. Ja sam mislio da si umro. Bilo bi bolje i za narod i za Srbiju

Baća

pre 10 meseci

Uhapsiti ga zbog poziva na rušenje ustavnog poretka i krvoproliće. Kao što je to učinjeno sa Milovanom Brkićem. Dosta je bilo!

Milan

pre 10 meseci

Gospodin Stojković zaslužuje kritiku iz više razloga: prvi razlog je da nemu sluh da čuje glas srpskoga naroda koji želi da bude slobodan i vojno neutralan. Njegova obsjednutost članstvom u Nato- paktu i Ukrajinom, ukazuje da je korumpiran I plaćen od njih!?!? Drugi pokazatelj da je loš političar je -da umjesto prizivanja Majdana I krvoproliće, izaće u javnost sa konstruktivnim programom, koji bi glasači ocijenili na izborima, kako to već radi civilizovani svijet! Treća slabost mu je da je I loš pravnik, inače bi bio svjestan da je pozivanje na krvoproliće - krivično djelo! Djeluje veoma samouvjereno, vjerovatno da vjeruje u zaštitu mentora... Priželjkujući krv vlastitog naroda, ukazuje na to da je vrlo loš čovjek, arogantan snob, pa čak I patološki poremećen um!

Brajna Koy

pre 10 meseci

Ovaj mali je PIZD i A... Promasena Investicija Zapadnih Drzava i Amera...pizdia ....a.a.a.

Mile

pre 10 meseci

To moze odrastao, zreo covek da poziva od krvoprolica, ugrozavanja opste bezbednosti, rusenja drustvenog poretka itd,itd a istovremeno jedno skolsko dete jos neformirana licnost nesvesno tezine svojih reci za pretnju nasiljem se odmah privodi podle ovih tragedija sto je u redu. Zasto je ovaj Č.S. svestan tezine svojih reci, izuzet od odgovornosti pred zakonom?

Milan

pre 10 meseci

Мајдан ти био у кући, г***о плаћеничко !

Ljubiša

pre 10 meseci

A zašto "ovo"... nije uhapšeno zbog prizivanja na državni udar i gradjanski rat?

Sloba

pre 10 meseci

Ovaj čovek je spreman na sve najgore. Možda bi bilo dobro da državni organi na vreme reaguju.

Zoka

pre 10 meseci

Ni Stojković, niti bilo koji drugi opozicionar neće doći na vlast, ni milom, ni silom! Ljudi su juče pokazali kome najviše veruju!

Mikan

pre 10 meseci

Ovi NATO-vi mezimci da smanje malo doživljaj! Neće vas ulica dovesti na vlast nikada!

Ćirko

pre 10 meseci

Прижељкујете све то. Зато се друже са страним амбасадорима.

Mina

pre 10 meseci

U Srbiji se neće dogoditi Majdan, i to dobro zapamtite.

baba vanga

pre 10 meseci

u nekoj normalnoj drzavi bi za ovakve ,,opaske,, vec odavno brinuo dali sme da sedi na svojoj straznjici, u zatvoru.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija