• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.05.2023

14:47

HITNO! U TOKU JE RASPOREĐIVANJE VOJSKE SRBIJE Jedinice duž administrativne linije

Informer

Politika

HITNO! U TOKU JE RASPOREĐIVANJE VOJSKE SRBIJE Jedinice duž administrativne linije

Podeli vest

Vojska je raspoređena zbog terorističkog akta od strane Prištine, rekao je Vučević

O sednici Saveta za nacionalnu bezbednost Miloš Vučević, ministar odbrane i novi predsednik SNS, rekao je da je obavljen detaljan razgovor sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

U toku je raspoređivanje jedinica Vojske Srbije duž administrativne linije, i očekujem da će u narednim satima biti na položajima. Ne igraju nam se nikakve ratne igre, ali crvene linije Srbije se znaju - istakao je Vučeviću.

Raspoređivanje jedinca je upravo u toku, u skladu sa aktuelnom situacijom, i ostaće na položajima do daljnjeg. Vojska je raspoređena zbog terorističkog akta od strane Prištine - rekao je Vučević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jelena

pre 10 meseci

Srbija uvek vodi računa o bezbednosti svojih gradjana na KiM.

Jelena

pre 10 meseci

Srbija neće dozvoliti da ni jednom našem gradjaninu sa KiM fali dlaka sa glave.

Joka

pre 10 meseci

Vojska je na polozajima, neka se sada Kurti zamisli sta mu je ciniti. Mi ne damo KiM!

Zagor

pre 10 meseci

Zašto ne predaju "administrativnu" liniju i ne zaustave "teror" nad srbima ???!!! Traže odobrenje od Aljbina?

Dragan

pre 10 meseci

Каква црна "војска"??? Пукао митинг јуче, договорио Вуле предају Севера у исто време. Не товарите бре више овај народ.

Sasa Markovic

pre 10 meseci

Nikakvo rasporedjivanje ne postoji! Jebem vam pleme i seme olosko,izdajnicko! Vasim lazima ste dali veliki doprinos unistenju moje Srbije!!! Usta vas jebem,familiju vam jebem lazljivu!!! Necete jos dugo!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija