• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.05.2023

16:42

GRENEL URNISAO KURTIJA: Uništili ste veze sa SAD, osuđuju vas i demokrate i republikanci!

Kosovo onlajn

Politika

GRENEL URNISAO KURTIJA: Uništili ste veze sa SAD, osuđuju vas i demokrate i republikanci!

Podeli vest

Bivši specijalni izaslanik SAD za dijalog Ričard Grenel kazao je da Vašington podržava one za koje veruje da napreduju u poštovanju zapadnih vrednosti i dodao da je lažni kosovski premijer Aljbin Kurti uništio čvrste veze Kosova i SAD.

Grenel je Tviteru, reagujući na komentar Kurtija o jučerašnjem nasilnom upadu tzv. Kosovske policije zgrade opština Zvečan, Zubin Potok i Leposavić, je pravo izabranih na demokratskim izborima da preuzmu funkciju, rekao da je Kurti prvi lider čije postupke su osudili i demokrate i republikanci. 

Foto: tvitter/printscreen

"Međutim, strana pomoć nije pravo. SAD podržavaju one za koje verujemo da napreduju u zapadnim vrednostima. Uništili ste čvrstu vezu SAD i Kosova. Vi ste prvi lider Kosova koga su osudile i demokrate i republikanci", istakao je Grenel.

On je označio u objavi i lažnu predsednicu Kosova Vjosu Osmani kojoj je poručio da je "tišina zabrinjavajuća", ali i bivšeg premijera Hašima Tačija kome je poručio da je "sada potreban".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija