• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.05.2023

15:25

PROSIPA OTROV MRŽNJE I NASILJA! Zoran Tomić: Srđan Milivojević je dno od čoveka

sns.org.rs

Politika

PROSIPA OTROV MRŽNJE I NASILJA! Zoran Tomić: Srđan Milivojević je dno od čoveka

Podeli vest

Danas na sednici Narodne skupštine građani imaju priliku da vide iz opozicionih redova odakle izvire to nasilje, ko su ti kojima nasilje najviše odgovara kao politički instrument da se bore za vlast manipulišući građanima koji žele pristojno da žive u svojoj Srbiji.

Ovo u svom saopštenju ističe Zoran Tomić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

''Primerak među tim zmijama otrovnicama Srđan Milivojević nastavlja svoju mantru da svaku sekundu za skupštinskom govornicom iskoristi da prosipa otrov mržnje, nasilja, pretnji i da za sve probleme i nedaće optužuje i napada Aleksandra Vučića. Zloupotrebljava sve što stigne, pa tako ni svoje pretke u pefromansu nije poštedeo samo da bi iskazao mržnju prema Vučiću i svakome ko njegovu politiku podržava, jasno radeći na podeli društva. Tako je za prvi rijaliti u Srbiji proglasio humanitarnu emisiju „Plesom do snova“ gde je Aleksandar Vučić učestvovao da bi pomogao, kao što je i svojom politikom koju sprovodi pomogao da Srbija izbegne bankrotstvo ka kome su je Milivojevići žuti politikanti vodili. Zaboravio je Primerak da spomene da je njegov gazda Dragan Đilas pravi otac rijaliti programa u Srbiji, koji je doveo Velikog brata. Zauzeo je tajkun deci Beograda zelenu površinu za igranje i to u periodu kad su Tadić i ostala žuta bolumenta smejući se građane ostavljali bez posla na ulici u ekonomskoj krizi koja je bila razvojna šansa za Srbiju! Smejali su se narodu tad na isti način kao Jeremić, Lutovac, Miketić, Milivojević i ostali lešinari na prvom protestnom skupu, kako kažu komemorativnom skupu povodom tragedije u OŠ „Vladislav Ribnikar“.

Taj isti Srđan Milivojević napada Srbe sa Кosova i Metohije koji su došli u Beograd da pruže jasnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću čija je politika obezbedila tom narodu opstanak na Кosovu i Metohiji. Taj Aleksandar Vučić se i danas bori za taj isti narod i delima dokazuje da neće dozvoliti novi pogrom našeg naroda koje je Primerak nemo gledao 2004. i 2008. godine i sad ponovo priželjkuje. Napada kako su Srbi došli Кurtijevim autobusima, a za uzvrat su učestvovali u predaji opština sa srpskom većinom terorista? Taj isti narod se goloruk brani pred napadima Кurtijevih pasa mirno demonstrirajući protiv tiranije i nasilja koji se sprovodi nad njim. Ni jednom rečju nije našao za shodno, pa ni na sednici da osudi nasilje nad njima. Da je makar tihim glasom pruži podršku, ako već od svog prijatelja Кamberija i posrednika za dogovaranja o prljavim poslovima sa Кurtijem ne sme glasno. Aplaudira na svako režanje, otrov, drečanje koje opozicija uputi ka poslanicima SNS i građanima koji su podržali Vučića, lupajući šakama kao kad je pravio pljeskavice od kučića, kojih se stidi. Napada nas da smo pravili ćevape od ljudi, a on u skupštini brani otvoreno Veljka Belivuka sa kojim je razmenjivao iskustva u roštiljanju mesa, Primerak kerećeg, a ovaj drugi ljudskog. 

Takvo dno od čoveka, u narodu znan kao Lokator, jer je za vreme NATO agresije navodio bombe da unište industrijske i vojne kapacitete naše zemlje se predstavlja za lidera protesta građana i lidera zloupotreba ljudi. Tome su ga tvorci obojenih revolucija obučavali još u prošlom veku. Takav čovek koristi imena svojih predaka koji se prevrću u grobovima kad gledaju šta radi protiv svoje države, kako je ponižava i uništava svojim otrovom. Takvom čoveku ni jedan normalan građanin Srbije ne pruža podršku, zbog čega beže od njega na skupovima. Narod neće nasesti na Milivojevićeve trikove, laži i manipulacije koliko god on dobijao podršku Šolakovih medija. Prikazama koje predvodi ovaj Primerak na političkoj sceni nema mesta, a vreme će nam pokazati ko je sve odlučio da im se pridruži. Sa druge strane mi smo uz Aleksandra Vučića i uvek spremni da dijalogom dođemo do rešenja svih problema našeg društva kako bi Srbiju unapredili'', piše u Tomićevom saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dusan

pre 9 meseci

Milivojević je jedno veliko zlo, koji je pun mrznje.

Jovan

pre 9 meseci

Srdjan je pun mrznje, iz njegovih usta moze izaci samo laz i nista drugo.

Ljilja

pre 9 meseci

Milivojević je dno dna od čoveka!!!!!! Neko ko nema svoj identitet , ne breca od ničega i stalo mu je samo do neke moći!!!!u stanju je preko mrtvih da prelazi samo da bi ostvario lični cilj!

Dragan

pre 9 meseci

Milivojević je čovek koji je pokazao koliko zlo može neko da bude,bolje je više da se ne oglašava.

Andjela

pre 9 meseci

Zoran je sve lepo rekao. Milivojević je izdajica i lažov koji gleda samo svoje lične interese.

Ivan

pre 9 meseci

Milivojevic samo i ume da prosipa mrznju, covek je skandal majstor!

Tanja

pre 9 meseci

Tomić je izneo istinu. Milivojević je nasilnik koji samo širi mržnju. To je bolest.

Izbori 2024

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Jokić posvađao saigrače: Srbin te maltretirao!
NBA

Jokić posvađao saigrače: Srbin te maltretirao!

Nedavno je Nikola Jokić odigrao fantastičan meč protiv Njujork Niksa, u kojem je predvodio svoj tim ka trijumfu rezultatom 113:100. Srpski centar je na toj utakmici ostvario svoj 22. tripl-dabl u sezoni postigavši 30 poena, uz 14 skokova i 11 asistencija.

29.03.2024

11:49

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija