• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2023

08:52

KARADŽIĆ ZA INFORMER TV! Traže ukidanje "Zadruge" zbog politike! "Veliki brat" je obeležen brojnim tragedijama

Informer

Politika

KARADŽIĆ ZA INFORMER TV! Traže ukidanje "Zadruge" zbog politike! "Veliki brat" je obeležen brojnim tragedijama

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podsetio je na strašnu istinu koju mnogi zaboravljaju da je učesnik "Velikog brata" Filip Kapisoda 2010. godine ubio svoju devojku Kseniju Pajčin. I to ne bilo koji učesnik, već čovek koji je osvojio visoko treće mesto u ovom televizijskom formatu.

Gost jutarnjeg programa Informer TV, glavni i odgovorni urednik televizije B92 Dragan Karadžić kaže da se sada zamenjuju tezu i da se rijaliti program "Zadruga" koristi u političke svrhe, a zaboravlja se da je rijaliti "Veliki brat" obeležen brojnim tragedijam:

- "Veliki brat" je bio ukleti rijaliti program. Ne zaboravilo tri učesnika "Velikog brata" su poginuli i u tom trenutku su ukinuli emitovanje. Jedan učesnik Velikog brata je ubio svoju majku, Filip Kapisoda je ubio Kseniju Pajčin. Marijana je nestala. U Velikom bratu je bio i Gru koji je poginuo. Mnogo zamerki možemo da uputimo tom rijalitiju porgramu kojih se ljudi ne sećaju, a ja ih podsećam na te događaje. Mi imamo "Zadruge", ali sada imamo učesnicu Zadruge koja ovde vodi Jutarnji program - rekao je Dragan Karadžić, glavni i odgovorni urednik B92.

Foto: Informer

On kaže da zahtev za ukidanje rijalitija nema nikakve veze sa rijalitijem, već isključivo i samo sa politikom:

- To nema veze sa rijaliti programima. Rijaliti program je iskorišćen da se postave uslovi i zahtevi. Ali evo Željko Mitrović je najavio da će ukinuti rijaliti i da ga neće biti. Ali ako nema "Zadruge" ne sme da bude ni drugih rijaliti programa - kaže Karadžić. 

 

VUČIĆ O "VELIKOM BRATU":

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija