• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.06.2023

10:37

SRBI NA KOSOVU I METOHIJI ŽIVE VEĆ 20 GODINA U VANREDNOJ SITUACIJI! Urednik Milan Dobromirović na Informer TV dao ozbiljno upozorenje (VIDEO)

Informer

Politika

SRBI NA KOSOVU I METOHIJI ŽIVE VEĆ 20 GODINA U VANREDNOJ SITUACIJI! Urednik Milan Dobromirović na Informer TV dao ozbiljno upozorenje (VIDEO)

Podeli vest

Urednik političke rubrike u Informeru Milan Dobromirović je, gostujući na Jutarnjem programu Informer TV, naglasio da Srbi već dvadeset godina na Kosovu i Metohiji žive u vanrednoj situaciji i da im svaka čast što imaju toliko živaca da trpe razne napete i opasne situacije sa kojima se susreću godinama zbog terora vlasti u Prištini.

Jedna od glavnih tema u Jutarnjem programu bila je situacija na Kosovu i Metohiji. Tim povodom, novinar i urednik u Informeru, Milan Dobromirović istakao je da premijer lažne države Aljbin Kurti želi da Srbi uđu u sukob, a da KFOR sa druge strane nije nikakva garancija bezbednosti srpskom stanovništvu na KiM. 

Kurtiju odgovara da Srbi uđu u sukob. Svaka čast Srbima dole na KiM, koji pokazuju da imaju neverovatne živce. Ne može Kurtijev specijalac da dođe na sever tzv. Kosova i tačka. Može ako KFOR dozvoli, ali oni to nisu dozvolili. Novih izbora mora biti na KiM. Ljudi na Kosovu i Metohiji žive već 20 godina u vanrednoj situaciji. Njima svaka čast. Svako bi poludeo na njihovom mestu. Ja prvi bih prvi poludeo. Sa druge strane, KFOR se pravi lud, ne reaguju uopšte ili vrlo malo - istakao je Dobromirović. 

Dobromirović se pre toga osvrnuo i na najnoviji prozapadni protest u Beogradu koji je organizovala opozicija i naglasio da treba da se spusti tenzija, a ne da se propagira nasilje protiv koga se oni navodne bore.

- Ako su ovo tzv. protesti protiv nasilja, onda ne treba da se stavljaju nekakve lutke i da se želi vešanje predsednika Vučića. Kada mi vidimo ove proteste, vidimo da se tu deli društvo. Treba da se spusti tenzija, a ne da opozicija dan pred protest govori o nasilju. To onda nije borba protiv nasilja - rekao je Dobromirović.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija