• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/ "Kosovo onlajn"

04.06.2023

13:21

JEREMIĆ JE GLAVNI VAZAL STRANIH AMBASADA! Petković poslao jasnu poruku

printscreen

Politika

JEREMIĆ JE GLAVNI VAZAL STRANIH AMBASADA! Petković poslao jasnu poruku

Podeli vest

Član predsedništva SNS Petar Petković poručio je danas da "glavni vazal svih stranih ambasada preko kojih je pokušavao da se dokopa vlasti, Vuk Jeremić, u poznatom slugijanskom maniru napada predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji se danonoćno bori za interese srpskog naroda na Kosovu i Metohiji".

Petković je tako reagovao na izjavu predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića “da je na Kosovu i Metohiji na delu kombinacija aparthejda i Palestine, jer Srbi žive u getoima, lišeni osnovnih ljudskih prava, a Srpska pravoslavna crkva je u veoma teškoj situaciji i ugrožena je njena imovina”.

Petković kaže “da Jeremić, koji je pomogao da se na tacni isporuči takozvana nezavisnost Kosova, koji je pomogao da se pregovori o KiM izmeste iz UN u EU, kome je lično uživanje na račun građana Srbije bilo uvek na prvom mestu, nema ni trunke morala ni kredibiliteta da za svoja nepočinstva optužuje Vučića”.

- Nikada Aleksandar Vučić neće priznati jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova koju su za Jeremićevog vakta 'uspešno' izdejstovovali, niti će se boriti praznim rečima, već interese Srba na KiM u ovom osetljivom trenutku brani aktivnom diplomatijom i odlučnim koracima, uz pripritet očuvanje mira, ali ćemo znati da sačuvamo svoj narod ako neko pređe crvene linije - dodaje Petković.

Ističe da nema sumnje da će i za ove svoje “usluge” Jeremić dobiti nove pohvale iz Prištine, dok će Vučića uvek i jedino podržavati srpski narod.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milunka

pre 10 meseci

Aleksandar Vučić neće priznati jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova , niti će se boriti praznim rečima, već za interese Srba na KiM u ovom osetljivom trenutku , uz prioritet očuvanja mira, sačuvaćemo svoj narod !

Mila

pre 10 meseci

Jeremic je tesko zlo, ucinice sve za licnu korist, nahuskao opoziciju da protestuje i zapalio da jos malo para uzme gde moze

Sale

pre 10 meseci

Mir je prioritet i zato Vučić insistira da se dijalog nastavi.

Nedic

pre 10 meseci

Jeremić se prodao inostranim ambasadorima. Prodana dusa.

Nana

pre 10 meseci

Jeremic nahuskao opoziciju da protestuje i zapalio da jos malo para uzme gde moze

dja

pre 10 meseci

Opet neki Vuk u istoriji, izdajnik, janicar, poturica.

Sanja

pre 10 meseci

Jeremić prima naloge iz ambasada kako bi što više zaustavio Srbiju u njenom razvoju.

Slavica

pre 10 meseci

Najveći izdajnik svoga naroda i svoje države Srbije je upravo dotični Jeremić!!

Darko

pre 10 meseci

Jeremic je izdao Kosovo i Srbiju, nema vise punjenka dzepova zarad licne koristi

Milica

pre 10 meseci

Ma koliko napadali Vucica Jeremic i Kurti nemaju nikakvu tezinu jer Vucic ima poverenje gradjana.

Aca

pre 10 meseci

Vuk Jeremić je apsolutni izdajnik Srbije i srpskog naroda, to je činjenica.

Sara

pre 10 meseci

Jeremić je dno od čoveka, koji radi protiv nas i naše zemlje Srbije, to zna cela zemlja.

Tanja

pre 10 meseci

Jeremić je izdajica svog naroda i prodana duša koji gleda svoj interes. Dno dna od čoveka koji bi za šaku para prodao sebe i porodicu.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija