• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.06.2023

22:00

BRNABIĆ: Razmatra se produženje roka za predaju nelegalnog oružja - odluka sutra na sednici Vlade

Tanjug

Politika

BRNABIĆ: Razmatra se produženje roka za predaju nelegalnog oružja - odluka sutra na sednici Vlade

Podeli vest

Premijerka Ana Brnabić rekla je da je razmatrano je da li da se produži rok za dobrovoljnu predaju nelegalnog oružja, ali će konačna odluka biti doneta sutra do redovne sednice Vlade.

Do 19 časova danas predato je 62.801 komad oružja, 2 880 019 komada municije, 22,119 komada minsko-eksplozivnih sredstava, rekla je premijerka i zahvalila se svima koji su ovaj poziv shvatili ozbiljno, objasnila je premijerka.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maki

pre 1 godinu

Mislim da bi Vlada trebala da produži rok za samopredavanje oružja.

Deki

pre 1 godinu

Gradjani budite odgovorni i predajte oruzje zbog bezbednosti svih gradjana! Razmatra se i produzenje roka za predaju oruzja!

Goga

pre 1 godinu

Gradjani Srbije imaju veliku svest o tome koliko je mera predaje nelegalnog oružja važna i koliko doprinosi bezbednosti svih gradjana naše zemlje.

Kosta

pre 1 godinu

Mozda bi trebalo produziti rokove, jer oruzja u Srbiji ocito ima dosta po kucama.

Zagorkapatrnozic

pre 1 godinu

Produženje roka za predaju oružja bi značilo spasavanje još po nekog ljudskog života. Uopšte nije loša ideja. Kod nekih ljudi, svest se probudi kasnije.

Mila

pre 1 godinu

Odlična odluka vlade o predaji nelegalnog oružija koja je zaista urodila plodom.Sve pohvale

Vuk

pre 1 godinu

Trebalo bi produžiti rok jer je akcija predaje oružja izvanredna.

Kole

pre 1 godinu

Bilo bi dobro produziti rok za predaju oruzja. Mislim da time svi dobijamo.

Marija

pre 1 godinu

Dobra je ideja da se produži rok za predaju oružja.

Alex

pre 1 godinu

Dobro je što je apel države urodio plodom i masovno se vraća oružje te bi rok trebao biti produžen bar do kraja juna meseca ove godine.

Relja

pre 1 godinu

Veliki odziv na akciju predaje naoružanja, građani su shvatili ozbiljnost situacije.

Marija

pre 1 godinu

Smatram da je dobro produžiti rok i ostaviti prostor ljudima da se konsoliduju sami sa sobom i nelegalno oružje predaju i tako učine mali, a u stvari ogroman korak koji doprinosi povećanju nivoa bezbednosti naše zemlje i naroda.

Ceca

pre 1 godinu

Оволики број прикупљеног оружја показује да наша заједница препознаје важност одрицања од насиља и изградње безбеднијег друштва за све грађане.

Maja

pre 1 godinu

Имамо веру да ће ова акција бити најуспешнија до сада и да ће бити дугорочна. Настојаћемо да наставимо са сакупљањем оружја и у будућности, нећемо престати са овим напорима.

Nikola

pre 1 godinu

Србија је, захваљујући Вучићевој акцији разоружавања, постала још безбеднија земља, и сваким новим даном постаје још више! Узајамно је поверење и захвалност између Вучића и грађана Србије!

Sanja

pre 1 godinu

Akcija predaje nelegalnog i legalnog oruzja se posle ove mere mora nastaviti kontrolom posedovanja legalnog i bez tolerancije prema nelegalnom posedovanju oruzja.

Ivana

pre 1 godinu

Ovo je velika stvar za gradjane. Da sacuvamo mir i stabilnost, da sacuvamo bezbednost naseg naroda

Ceca

pre 1 godinu

Nasa aktuelna vlast je sprovela veoma teske i jake mere kako bi se, tragedije kao sto su nas zadesile ne bi ponovile. Nasi gradjani su shvatili sustinu mera i ponasaju se vrlo odgovorno jer znaju da cemo ovim omoguciti, pogotovo, nasoj deci da bezbedno i mirno odrastaju u Srbiji.

Maja

pre 1 godinu

Odlična akcija i mera koju je predložio Vučić, rezultati su odlični, ogroman broj nelegalnog oružja je zaplenjen. A moguce produzenje roka za predaju ce doprineti jos vecoj sigurnosti

Nikola

pre 1 godinu

Gradjani postuju predlozene mere, jer zele da se u Srbiji nikada vise ne ponovi nista ruzno. Da se nikada vise ove tragedije ne ponove

Sanja

pre 1 godinu

Vucic je sproveo mere ciji se efekat vec sada uveliko vidi. Nasa drzava zahvaljujuci Vucicu bice bezbednija.

Ivana

pre 1 godinu

Akcija prikupljanja ilegalnog oruzja doprinece da Srbija postane jos bezbednija i sigurnija drzava za zivot.

Ana

pre 1 godinu

Mera predaje oruzja je bas urodila plodom, treba produziti rok, da bi svesni narod vratio svo nelegalno oruzje.

Minja

pre 1 godinu

Predato je puno oružja ali to nije sve. Ima toga još,bolje da sačekamo sa rokovima!

Staša

pre 1 godinu

Baš smo zadovoljni zbog ove vesti i nadamo se da će se ova odluka usvojiti i da će se akcija prikupljanja nelegalnog oružja nastaviti zato što daje jako dobre rezultate.

Fića

pre 1 godinu

Skroz dobra ideja da se produži rok za predaju nelegalnog oružija i trebala bi da se usvoji

Kosta

pre 1 godinu

Gradjani Srbije su se odgovorno odazvali pozivu da predaju svoje oružje, svaka cast

sledeća vest

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija