• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.06.2023

16:02

(VIDEO) SRPSKA POLICIJA JE SPREČILA TERORISTIČKI AKT! Petković: Kurtijevi spcijalci nisu oteti, oni su sprečeni da urade teško krivično delo!

Tanjug/Strahinja Aćimović

Politika

(VIDEO) SRPSKA POLICIJA JE SPREČILA TERORISTIČKI AKT! Petković: Kurtijevi spcijalci nisu oteti, oni su sprečeni da urade teško krivično delo!

Podeli vest

Direktor Kancelarije za KiM, Petar Petković, održao je danas vanrednu konfrenciju za medije.
https://www.youtube.com/live/0rPQub6EuGA?feature=share

Petković se obraća iz Press sale Vlade Republike Srbije.

- Mi smo apsolutno sprmni da ponudimo sve dokaze, da čak Amrikanci i Britanci dostav svoje snimke satlita, a to je da srpska policija nije ni milimetar prešla administrativbu liniju. Kurtijvi specijalci su pronađeni duboko unutar Srbije, u jednom mestu kod Raške. Kakav je bio plan njihovog dolaska i prelaska administrativne linije, biće utvrđeno. Naša policija daće sve rezultate ove istrage. Zahvaljujući brzoj i efikasnoj akciji policij ovi šiptarski teroristi su sprečeni da urad teško krivično delo, a o kakvom terorističkom delu se radi, pokazać istraga - rekao je Petković.

Kako kaže, šiptarski teroristi su nmilosrdni prema srpskom narodu.

- Luneta su juče, dok su ga hapsili, toliko tukli da su delove tela morali da mu prekriju nečim da se ne bi videle rane. Pred ćerkom su ga hapsili i tukli. Neverovatno. Njihov cilj, tačnije Kurtijev je da izazovu Srbe, da ih maltretiraju i da Srbi reaguju kako bi krenuli u otovrene sukobe i napade. Srbi neće više da podnesu da oni koji su nevini bivaju maltretirani, uhapšeni i zatvoreni, da budu sve to samo zato što su Srbi. Još jednom želim da podsetim, da se u današnjoj akciji naše žandarmerije ne radi ni o kakvoj ottmici, već o odličnoj akciji naše policije, a ono što radi Kurti Srbima - e to je otmica.

Podsetimo, pripadnici specijalnih jedinica srpske policije uhapsili su danas, na teritoriji centralne Srbije trojicu do zuba naoružanih kosovskih specijalaca.

O ovoj akciji hitno je obavešten šef države Aleksandar Vučić, koji je bio u ruskoj ambasadi, gde je prisustvovao prijemu povodom obeležavanja Dana Rusije i po dobijanju informacije se zaputio u zgradu Predsedništva.

Privedeni su Rifat Zeka,Bećir Sefa,Mustafa Šem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sladjan

pre 10 meseci

Je.. te on se još pravda,nismo mi ušli na Kosovo ovo ono......govna su trebala biti likvidirana odmah.....zašto ponižavate državu i pravdate se .....jaoooj

aki

pre 10 meseci

Kosovski albanci svakodnevno provociraju Srbiju i srpski narod, medjunarodna zajednica bi trebalo da reaguje na ovakve stvari.

Zoro

pre 10 meseci

To su teroristi Kurtijevi uhapseni na Srpsk9j teritoriji i moraju biti osudjeni za terorizam

Cici

pre 10 meseci

Niko nije kidnapovan, samo uhapšen. Sta je sa uhapšenim Srbima? Sramota za jednu državu sta radi i koliko provocira

Djordje

pre 10 meseci

Kurti moze da smislja sta hoce, ali nasa zemlja je za mir i uvek ce biti spremna da zastiti gradjane. !!! Treba hitno da se oglasi ceo svet. Ovo je napad na Srbiju...!

Lena

pre 10 meseci

Srbi više ne mogu da trpe progon i maltretiranje od strane prištinskih vlasti. Američki senatori su upoznati sa situacijom na KiM i traže od Srba uzdržanost kako bi se sačuvao mir.

Mara

pre 10 meseci

Kurtijevi specijalci nisu bili oteti već su pod punom ratnom opremom ušli na teritoriju Srbije što znači samo jedno a to je teroristički napad.

Ena

pre 10 meseci

Kurti svakog dana krši sporazume, a Evropa ga "mlako" opominje. Očigledno da niko sem Vučića ne želi mirno rešenje spora.

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija