• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.06.2023

09:01

ONA JE POTOMAK NARODA KOJI JE UBIJAO SRPSKU DECU! Pokret socijalista poručio Violi: Podsećamo Fon Kramon da nije okupacioni komandant Srbije!

Politika

ONA JE POTOMAK NARODA KOJI JE UBIJAO SRPSKU DECU! Pokret socijalista poručio Violi: Podsećamo Fon Kramon da nije okupacioni komandant Srbije!

Podeli vest

Pokret socijalista odgovorio je glavnoj lobistkinji za nezavisno Kosovo Violi Fon Kramon, koja je komentarisala hapšenje trojice policajaca pripadnika tzv. kosovske policije, navodeći da nije legalno "ući na teritoriju KiM i stavljati lisice policajcima kao da su ratni zločinci".

"Gospođa Viola fon Kramon jeste šiptarski lobista koji se snažno bori za interese Aljbina Kurtija, ali još jednom podsećamo gospođu fon Kramon da ona nije okupacioni komandant Srbije.  
Gospođa fon Kramon je potomak naroda koji je ubijao i streljao srpsku decu u Prvom i Drugom svetskom ratu, pa zato i ne čudi što se fon Kramon baš nikada nije oglasila da osudi pokušaje ubistva srpske dece od strane šiptarskih terorista koje sada toliko silno brani. 
Gospođa fon Kramon nema baš nikakav uticaj u svojoj zemlji, pa bi zato da se pita u tuđim zemljama, možda fon Kramon i slušaju neke teritorije i zemlje, ali Srbija nije ta zemlja"
, odgovorili su iz Pokreta socijalista Violi fon Kramon.

Fon Kramon je bez srama navela da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić autokrata koji je, da bi skrenuo pažnju sa problema koje ima u Srbiji, napravio incident u "pograničnom području sa Kosovom".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Realna

pre 1 godinu

Ta zena, Viola Fon Kramer je jedna praznoglava prodata dusa, Original laktaroska! Izgleda da je nekad bila musko!

Jovan

pre 1 godinu

Nešto baš i ne mirišem Vučića, ali da ovaj plaćenički lobista kritikuje čoveka koji je IZABRAN na demokratskim izborima pokazuje, koliko su nemački fašisti bezobzirni. Ali kolo sreće se okreće. I fašističkom zapadu će doći KRAJ.

sara

pre 1 godinu

Ja bih je pitala za koliko hiljada dolara to radi, kada je u stanju da čuje samo Kurtijeve laži, a iznosi bljuotine i mržnju prema srbima i Srbiju!!!!!.

Radovan 5

pre 1 godinu

Slušaj ti fondkrmanova,nismo mi ušli na teritoriju koju vi smatrate svojim ratnim plenom,sve do Makedonije,Albanije i Crne Gore je zemlja SRBIJA BRE.

PLATINUM WOLF 2023

pre 1 godinu

Preci pičkoustog, Bakareca i ostalih zlotvora iz Vučićevog kartela su služili precima ove Kramon u prvom i drugom svetskom ratu. Familija Bakarec naročito - u prvom i drugom svetskom ratu, a i u ratu u Hrvatskoj. http://www.vojska.net/hrv/oruzane-snage/hrvatska/brigada/106/ https://hcz-zu.hr/predstavljanje-knjige-kazivanja-osjeckih-branitelja-hcz-osijek/

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija