• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.06.2023

10:51

UJEDINIO DEMOKRATE I REPUBLIKANCE - SVI GA MRZE! Briselski "Politiko": Aljbin Kurti OZBILJNO narušio odnose sa SAD!

Informer

Politika

UJEDINIO DEMOKRATE I REPUBLIKANCE - SVI GA MRZE! Briselski "Politiko": Aljbin Kurti OZBILJNO narušio odnose sa SAD!

Podeli vest

Takozvani "kosovski premijer" Aljbin Kurti učinio je nešto što je izgledalo nemoguće - ujedinio je demokrate i republikance u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD), piše briselski portal "Politiko"!


Prema ovim navodima, Srbija, s obzirom na to koliki uticaj ima u regionu, ostaje ključni igrač kako za Ameriku, tako i za Evropsku uniju, sa ciljem sprečavanja daljnjeg približavanja Rusiji.

Foto: Informer

Tekst na portalu "Politiko"

"Kosovski premijer Albin Kurti uspeo je da izvede nešto što nije pošlo za rukom praktično nikome do sada - ujedinio je američke demokrate i republikance. Naime, ta se saglasnost temelji na uverenju da je Kurti neverovatno tvrdoglav i nepromišljen političar, a takva percepcija narušila je zajedničke napore Sjedinjenih Američkih Država i Evrope da pronađu trajno rešenje za mir između Kosova i Srbije", piše "Politico".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
penzos

pre 10 meseci

jel vi stvarno verujete da je to istina, treba da znate da se američka politika zasniva uvek i uvek na lažima!!!!!!!!!!!!!!

Ratko

pre 10 meseci

koga bre vi z........e vi ga i pujdate protiv Srba . sta sa kazete kako vas ne slusa i radi sta hoce ,Veliku Ameriku voza jedan siptar Kurti ahahahhahahaha ...to ni pticama na grani ne p[rolazi kao istina .... hahahhahahahahahahah

PRE 25 GODINA POČELA JE KAMPANJA MASOVNOG ZLOČINA NAD SRBIMA! Oglasila se Kancelarija za KiM povodom godišnjice otmice rudara kopa "Belaćevac"!
Politika

PRE 25 GODINA POČELA JE KAMPANJA MASOVNOG ZLOČINA NAD SRBIMA! Oglasila se Kancelarija za KiM povodom godišnjice otmice rudara kopa "Belaćevac"!

Kancelarija za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije podsetila je da se danas navršava 25 godina od otmice srpskih rudara iz fabričkog kruga ugljenokopa „Belaćevac“ Termoelektrane "Obilić" na KiM, i ukazala da je to bio početak kampanje masovnog zločina i terora koju su albanski teroristi na KiM organizovali protiv civilnog, srpskog stanovništva.

22.06.2023

10:23

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!
Ostali sportovi

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!

Naša bokserka Sara Ćirković koja je na Evropskom prvenstvu u Beogradu stigla do zlatnog odličja u kategoriji do 54 kilograma izjavila je na prijemu u zgradi Predsedništva da će maksimalno raditi kako bi osvojila medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

02.05.2024

11:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija