• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.07.2023

15:39

(FOTO) Svečani ručak u čast Milatovića! Predsednik Vučić: Neka živi prijateljstvo Srbije i Crne Gore

printscreen

Politika

(FOTO) Svečani ručak u čast Milatovića! Predsednik Vučić: Neka živi prijateljstvo Srbije i Crne Gore

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić priredio je svečani ručak u čast predsednika Crne Gore Jakova Milatovića.

- Dragi prijatelju, hvala Vam, još jednom, na poseti. To je za nas velika čast, posebno kada je reč o odnosima Srbije i Crne Gore, koji će, nadam se, od prijateljskih prerasti u bratske. Želim Vam uspeh u radu i sve najbolje građanima Srbije i Crne Gore. Ovde ste uvek dobrodošli i voleli bismo da Srbiju smatrate svojim kućom i da dolazite što češće. Nek živi prijateljstvo i bratstvo Srbije i Crne Gore! - navodi se u objavi predsednika Srbije na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

 

Podsetimo, predsednik Srbije bez rukavica govorio je danas na konferenciji za novinare i o temama oko kojih ne postoji saglasnost dve zemlje.

Na pitanje crnogorskih medija kako će Srbija reagovati povodom zahteva Srbije za izručenjem bivšeg predsednika Državne zajednice Srbije i Crne Gore, Vučić je odgovorio:

Ja sam rekao da ćemo mi kao ozbiljna država uzeti u obzir sve što govori predsednik Milatović. Ali, nameće se nešto drugo. A jeste li razmislili, vi koji dolazite sa televizije Crne Gore, da nas boli to što je Crna Gora priznala protivpravno otcepljenje Kosova. Jeste li razmislili da li nas je bolelo proterivanje našeg ambasadora... Je l' sve vidite iz svoje vizure - naveo je predsednik Srbije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sanja

pre 11 meseci

Dve zemlje već značajno poboljšale odnose.

Kristina

pre 11 meseci

Neka živi bratski odnos Srbije i Crne Gore.

Nedic

pre 11 meseci

Vučić je objasnio koliko prijateljstvo između Srbije i Crne Gore.

NadjaMil

pre 11 meseci

Današnji i jučerašnji razgovori su potvrda da je jačanje bilateralnih veza Srbije i Crne Gore od ogromne uzajamne koristi.Srdačnost i gostoprimstvo je odlika našeg predsednika i države. Podrška predsedniku na učinjenom koraku

Sara

pre 11 meseci

Bratske zemlje su oduvek trebale da saradjuju ali ponovo zahvaljujuci Vucicu ta saradnja je obnovljena.

Marko

pre 11 meseci

Crna Gora je bratska zemlja i tradicionalno smo povezani jedni s' drugima. Srbiji i Crnoj Gori su važni međuljudski odnosi i jačanje obe zemlje na polju ekonomije. Dolazak Milatovića je od velikog značaja za obe zemlje.

Milanka

pre 11 meseci

Srbija i Crna Gora treba da budu jedna uz drugu tu zauvek.

Sara

pre 11 meseci

Srbi su poznati kao dobri domaćini od seljaka do samog predsednika. Nikome se ne može ništa zameriti po tom pitanju. A CG je uvek dobrodošla i moramo raditi po pitanju jačanju naših odnosa koji su malo zahladneli.

Zoro

pre 11 meseci

Neka se nastave bratski i prijateljski odnosi izmedju dve zemlje

Jelena

pre 11 meseci

Srbija i Crna Gora od danas okreću novi list u svojoj saradnji za opšti boljitak obe zemlje.

Jelena

pre 11 meseci

Ovakav doček Milatovića od strane Vučića samo dokazuje koliko je važna saradnja Srbije i Crne Gore.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija