• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.07.2023

09:37

Ideolog protesta poručio predsedniku:  Vučiću, mani se više žrtava Oluje, obiđi logore u kojima su Srbi mučili i ubijali druge narode!

youtube/printscreen

Politika

Ideolog protesta poručio predsedniku: Vučiću, mani se više žrtava Oluje, obiđi logore u kojima su Srbi mučili i ubijali druge narode!

Podeli vest

Akademik Dušan Teodorović, dežurni hejter i ideolog takozvanih protesta protiv nasilja poručio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da se mane žrtava zločinačke akcije "Oluja".

Umesto toga, predlaže Teodorović, predsednik bi trebalo da obiđe logore u kojima su Srbi ubijali druge narode.

Teodorović je svoj sumanuti predlog formulisao na Tviteru.

- Aleksandar Vučić je saopštio da je sa patrijarhom Porfirijem i Miloradom Dodikom odlučio da Dan sećanja na sve žrtve “Oluje” ove godine bude održan u Prijedoru. Nadam se da će u sklopu ove manifestacije da obiđu i logore  “Keraterm”, “Omarska” i “Trnopolje” - napisao je Teodorović.

Podsetimo, kako je Infomer već pisao, predsednik Srbije sastao se sa patrijarhom SPC Porfirijem i predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

Predsednik Srbije na društvenim mrežama obelodanio je da je na sastanku dogovoreno da se obeležavanje Dana sećanja na stradale Srbe bude održano 4. avgusta u Prijedoru.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Udarno! Kinezi digli celu Rusiju na noge: Bajden šalje trupe, pala je odluka! NATO izradio detaljan plan, katastrofa se više ne može izbeći!
I TO MNOGO RANIJE

Udarno! Kinezi digli celu Rusiju na noge: Bajden šalje trupe, pala je odluka! NATO izradio detaljan plan, katastrofa se više ne može izbeći!

Prema „Asia Timesu“, američki predsednik Džo Bajden čeka svoj reizbor, da bi potom zvanično naredio raspoređivanje trupa NATO-a na ukrajinskoj teritoriji. Kako oni navode, rukovodstvo Severnoatlantske alijanse izradilo je plan za sprečavanje potpunog poraza ukrajinskih oružanih snaga. NATO je odlučio da praznine u ukrajinskim redovima popune zapadni „savetnici“.

05.05.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija