• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.08.2023

20:12

Veliki lideri poznaju se u teškim vremenima! Brnabićeva: Vučić je za 4 dana uradio više nego većina za ceo politički vek!

Ata images

Politika

Veliki lideri poznaju se u teškim vremenima! Brnabićeva: Vučić je za 4 dana uradio više nego većina za ceo politički vek!

Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić oglasila se na Tviteru i istakla značaj posla koji je u prethodna četiri dana za Srbiju uradio predsednik Aleksandar Vučić.

- Ovo je suština svega: predsednik @avucic je samo za poslednja 4 dana uradio više za Srbiju, naš narod i sve naše građane, nego većina naših "prominentnih" političara za čitav svoj politički vek. Na muci se poznaju junaci, a u teškim i izazovnim vremenima, veliki lideri - napisala je šefica Vlade Srbije.

 

 

Podsetimo, predsednik Srbije prethodnih dana imao je izuzetno važne sastanke u Budimpešti i Atini, između ostalih i sa predsednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim.

Kako je Informer već pisao, Vučić je sa Zelenskim prevashodno razgovarao o Kosovu.

Srbija poštuje teritorijalni integritet Ukrajine i nastaviće to da čini. Razgovarali smo o različitim oblicima saradnje u budućnosti. Objasnio sam situaciju oko Kosova i Metohije. Mislim da neće biti promene odnosa Ukranije prema pitanju Kosova i Metohije i poštovanju našeg teritorijalnog integriteta i čini mi se da je to važan posao koji je bio pred nama. Podržali smo, naravno, Ukrajinu na evropskom putu - istakao je predsednik Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Osam godina od masakra u Žitištu! Siniša zbog ljubomore ubio 5, ranio 22 ljudi
Hronika

Osam godina od masakra u Žitištu! Siniša zbog ljubomore ubio 5, ranio 22 ljudi

Stravičan masakr dogodio se pre tačno osam godina u Žitištu, kada je Siniša Zlatić u bašti kafića "Makijato" iz automatske puške rafalnom paljbom ispalio 26 metaka i ubio petoro ljudi - bivšu suprugu Dijanu (30), njenog partnera Stevana Jojića (40), Vladimira Mijatovića (40), Jovanu Popović (20) i Vladimira Kosovića (34) i ranio još 22 osobe.

02.07.2024

14:40

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija