• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.09.2023

19:40

DOS-ovci zauzeli celu binu! Pokazali su narodu šta im je glavna briga - Otimačina za fotelje!

Informer

Politika

DOS-ovci zauzeli celu binu! Pokazali su narodu šta im je glavna briga - Otimačina za fotelje!

Podeli vest

Prozapadna opozicija, sastavljena od stranaka i pokreta DOS-a pokazala je pravo lice!

Na protestu u Beogradu, koji političke stranke bivšeg režima organizuju navodno se boreći protiv nasilja, DOS-ovci su zauzeli celu binu i pokazali narodu šta im je sve vreme bila jedina briga.

Foto: Informer

 

Briga o otmicama za fotelje.

Zato i ne čudi što ih je narod uveliko prozreo i što je večerašnje okupljanje doživelo debakl.

Podsetimo, opozicione stranke koje organizuju proteste pre dva dana su potpisale sporazum pod nazivom „Dogovor za pobedu“ i time apsolutno potvrdili da je jedini cilj protesta bio da se dosovci ponovo domognu fotelja!

Zanimljivo je da su za potpisivanje pakta, koji zapravo predstavlja pakt za rušenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, odabrali baš dan kada je predsednik održao govor na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija, a koji je bio izuzetno važan za Srbiju i naš narod na Kosovu i Metohiji.

Ipak, dosovci su još jednom potvrdili da ih nije briga za KiM, već da samo žele da se vrate na vlast i da ponovo opleve i unište Srbiju, kao što su činili od 2000. do 2012. godine.

Ne zanima pripadnike bivšeg režima ni borba protiv nasilja, ni životni standard građana, već im je jedini cilj da se domognu fotelja i ponovo pljačkaju i razore Srbiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija