• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.09.2023

20:23

"Pokazaću vam kako su ubili teroristu" Vučić: Iskoristili su snimak iz Nagorno-Karabaha

Tanjug/Sava Radovanović

Politika

"Pokazaću vam kako su ubili teroristu" Vučić: Iskoristili su snimak iz Nagorno-Karabaha

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se nakon pakla na KiM izazvanog od strane Aljbina Kurtija, koji je u Banjsku postavio obruč kosovske policije, a duž magistrale rasporedio specijalce ROSU sa dugim cevima i oklopnim vozilima. Sve nakon otvorenog nasilja koje se primenjuje u verskom objektu Srpske Pravoslavne Crkve.

- Albanski portali objavili su da je ubijen Pavle Bihali kako bi napravili vezu sa Beogradom. Objavljivali su da je ubije Radomir Počuča. Reč je o notornoj laži. Pustili su informaciju da vernike drže kao taoce. Reč je o notornoj laži. Nije bilo važno koliko će da slažu, samo je bilo važno da se krivica svali na Beograd - počeo je predsednik Vučić i u daljem izlaganju raskrinkao laži Prištine i Albina Kurtija:

- Pokazaću vam kako su ubili teroristu. Iskoristili su snimak iz Nagorno-Karabaha, samo je bilo važno da se krivica svali na Beograd - još jednom je podvukao predsednik.

Dva metka? To ih ne zanima

- Svaljivali su da se nekakvo oružje prenosi preko srspske crkve, neverovatna stvar. Svaki normalan čovek i zemlja će osuditi ubistvo, ali podsetiću vas da niko nije izdao saopštenje o Dragiši Galjaku koji je dobio dva metka? To ih ne zanima, cela priča je urađena samo da bi se pokazalo da su Srbi krivci, a jedini krivac je Aljbin Kurti. Doduše, malo i međunarodna zajednica - naglasio je Vučić u obraćanju.

 

Podsetimo, ovo je ozbiljan incident koji može imati velike posledice i zato je veoma važno da se preduzme sve kako bi se sačuvao red mir i poredak, istiakli su iz Eparhije raško-prizrenske, a zaključio je i predsednik Vučić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31