• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.10.2023

18:25

Dvojac bez kormilara! Aleksić psovao Mariniku u Skupštini, a sada će zajedno nositi Đilasovu listu?!

Fotoilustracija

Politika

Dvojac bez kormilara! Aleksić psovao Mariniku u Skupštini, a sada će zajedno nositi Đilasovu listu?!

Podeli vest

Tajkun Dragan Đilas, sponzor bezidejne srpske opozicije, isturiće Mariniku Tepić i Miroslava Aleksića za nosioce liste na parlamentarnim izborima koji će se održati 17. decembra.

Kako uveliko pišu tajkunski mediji, prozapadna opozicija (stranke bivšeg režima, ko je rekao "DOS"?, prim. aut.) koja je mesecima unazad lešinarila na tragedijama u OŠ "Vladislav Ribnikar" i Mladenovcu organizujući takozvane proteste protiv nasilja, trebalo bi da zajednički nastupe na izborima, a glavne vedete biće upravo Tepićeva i Aleksić.

Foto: Ata images

 

Ono što se, suvišno je istaći, ne može pročitati na tajkunskim medijima je da su Tepićeva i Aleksić u prošlosti imali turbulentan odnos koji je kulminirao psovanjem u sali Narodne skupštine.

 


 

Teške reči Aleksića na račun Tepićeve, kako je tada tvrdila potpredsednica SSP, odjeknule su srpskim parlamentom tokom konstitutivne sednice.

 

Foto: printscreen

 

Iz Aleksićeve tadašnje partije - Narodne stranke žestoko su demantovali da je Aleksić opsovao Tepićevu, ali je ona ostala pri svojim tvrdnjama.

Foto: Informer

 

- G-dine Gajiću, Desilo se i istina je. To što Vi niste čuli, jer sedite u poslednjoj klupi pet redova dalje, ne menja stvar. Reči kojima mi se obratio Miki Aleksić pred više svedoka, ispod su svakog nivoa. Posebno što smo nas dvoje uvek dobro sarađivali. Verujem da ćemo i ubuduće - napisala je svojevremeno Tepićeva odgovarajući nekadašnjem Aleksićevom saborcu Vladimiru Gajiću.

 

 

Imajući sve ovo u vidu, jasno je da u raštimovanoj opoziciji nema nikakvih principa - zapravo postoji samo jedan princip: sve će uraditi samo da se domognu fotelja i nastave sa pustošenjem Srbije.

Podsetimo, kako je Informer već pisao, napravila je skandal u srpskom parlamentu pošto je u Skupštinu unela stiropornu maketu Dragana Đilasa.

O tome opširnije čitajte u posebnoj vesti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Brutalan odgovor Milice Nikolić Mariniki Tepić: Je l' vam malo što 270 puta dnevno napadate Vučića, pa biste još?!
Politika

Brutalan odgovor Milice Nikolić Mariniki Tepić: Je l' vam malo što 270 puta dnevno napadate Vučića, pa biste još?!

Marinika Tepić, desna ruka Dragana Đilasa, opoziciona zvezda na zalasku poznata po sramotnom glasanju za Rezoluciju kojom se srpski narod žigoše kao genocidan, najpoznatija srpska preletačica koja je farmu kokošaka pobrkala sa plantažama marihuane, optužila je predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je diktator, ali je ubrzo dobila brutalan odgovor.

17.10.2023

18:32

sledeća vest

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija