• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.Stanković

26.10.2023

06:37

Sa vuvuzela na makete! Tepić spremna na sve, radi uvek protiv države! Marinka izvodila "stiropor performans" u Skupštini!

Beta, Printscreen

Politika

Sa vuvuzela na makete! Tepić spremna na sve, radi uvek protiv države! Marinka izvodila "stiropor performans" u Skupštini!

Podeli vest

Poslanica Stranke slobode i pravde (SSP) pokušala da napravi cirkus u Skupštini tako što je u salu htela da unese lutku od stiropora sa likom svog stranačkog šefa?!

Marinika Tepić, potpredsednica i poslanica Stranke slobode i pravde (SSP), napravila je juče novi incident u zgradi republičkog parlamenta!

Tepićeva je, u pratnji svojih stranačkih kolega i tajkunskih medija, htela da u salu Skupštine Srbije unese lutku od stiropora sa likom svog partijskog šefa Dragana Đilasa?! Da bizarnost bude veća, na Đilasovoj lutki, na kojoj je lider SSP pozirao sa rukama u džepovima, kao njegov citat pisalo je: "Sve je megasuper, svi ste normalni, sjajni ste." 

Skupštinsko obezbeđenje, ipak, nije dozvolilo Tepićevoj da sprovede svoj naum, zbog čega se potpredsednica Đilasove stranke žučno posvađala sa njim?!

Foto: informer/printscreen

 

Sa vuvuzela na makete

Snimak ovog incidenta objavljen je i na društvenim mrežama, a samostalni poslanik Dejan Bulatović, koji je bio na mestu događaja, rekao je da stranke bivšeg režima opet prave haos u parlamentu.

- Marinika Tepić ponovo pravi skandal! Želi da unese maketu Dragana Đilasa u skupštinsku salu. Svađa se sa obezbeđenjem. Tu su i oni njeni novinari, prave skandal u zgradi Skupštine - ispričao je Bulatović.

Ta ista Marinika Tepić i ostali poslanici dela opozicije, podsetimo, pre samo mesec dana pokušali su da spreče održavanje skupštinske sednice tako što su dva dana zaredom lupali o klupe i lomili inventar, duvali u vuvuzele i vikali tokom celog zasedanja, ne dozvoljavajući poslanicima da se jave za reč!

Foto: Ata images

 

Moj ugao

- Marinika Tepić, koja je integritet prokockala brojnim lažima, otišla je korak dalje u sopstvenom blamiranju. Nosila je svog gazdu na krkačama po Skupštini Srbije. Ovo najbolje oslikava poniznost koju prema Đilasu osećaju svi njegovi podanici - Aleksandar Mirković, poslanik SNS.

Komentarišući novi incident u režiji opozicije, Ognjen Karanović iz Centra za društvenu stabilnost kaže da je još jednom dokazano da je NATO opozicija na čelu sa Đilasom samo 'jedna banda cirkusanata s opasnim namerama', zbog čega narod nikad neće glasati za njih.

- Ne možemo više ni izbrojati koliko puta su pokušali da izvrgnu ruglu Skupštinu, da ukaljaju ugled najvišeg zakonodavnog i narodnog predstavništva države svojim besmislenim 'performansima'. Sramotu odavno na poznaju, već samo goli interes. ĐĐilas je naredio svojim uposlenicima da ostvare njegovu egocentričnu potrebu da makar kao jeftini kartonski karikaturalni crtež uđe u Skupštinu, jer drugačije ne može. Međutim, od vođe cirkusa zvanog NATO opozicija neki pametan politički korak nismo ni očekivali - ističe Karanović.

Spremni na sve

Ivana Vučićević, glavna urednica i direktorka Studija B, ocenjuje da je 'slučaj Tepić' za ljude koji poznaju političke prilike u Srbiji odavno ispričana priča.

- Žena kojoj se od kokošaka priviđa droga, a koja od narko-dilera pravi sebi prijatelje, ne može biti nikakav reper za bilo kakvu ozbiljnu raspravu. Ovaj 'stiropor perfomans' pokazuje dve stvari. Prva je da je Tepićeva spremna na sve kako bi privukla pažnju javnosti, a druga je da pokazuje izuzetno nepoštovanje institucija Srbije, praveći skandale u najvišem zakonodavnom telu države. Ovakvo ponašanje neće Tepićevoj doneti ništa, ali će svakako naštetiti ugledu Srbije. Tepićeva direktno radi protiv države, baš kao i čovek sa stiropora, koji je svakako mozak ovog tužnog performansa - zaključuje Vučićevićeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija