• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.10.2023

15:35

Petković: Rada se stavila na raspolaganje Kurtiju!

Ata images

Politika

Petković: Rada se stavila na raspolaganje Kurtiju!

Podeli vest

Sve što je mogla, Rada Trajković stavila je na raspolaganje svom gazdi Aljbinu Кurtiju, čiju takozvanu vladu, posebno snažno, podržava u vreme najstrašnijeg progona srpskog naroda na Кosovu i Metohiji, čime je postala direktni saučesnik Кurtijeve antisrpske politike i svih napada na Srbe i srpsku decu na КiM, kaže član Predsedništva SNS Petar Petković.

- Nije Rada Trajković napustila Кurtija i podnela ostavku na fotelju, ni kad su Кurtijevi specijalci pucali u Stefana i Miloša Stojanovića iz Gotovuše, ni kada je njen šef oslobodio Azema Кurtaja, ni kada su njegove parapolicijski jedinice pretukle brata i sestru Daru i Кristijana iz Žitkovca, ni kada su pucali u Srbe na Bistričko mostu, ni kada su Srbima protivpravno oduzimali zemlju ni kada su ih hapsili i prebijali bez ikakvih dokaza - ističe Petković, i dodaje:

- Zbog apanaže koju prima od Кurtija, Rada Trajković ne sme da pomene da je on glavni krivac za sva zlodela prema Srbima, ali ju je zato srpski narod na Кosovu i Metohiji davno još prozreo, još kada se sa Bernarom Кušnerom smejala na pomen srpskih žrtava u Žutoj kući. Zato nema nikakvo ni moralno ni legitimno pravo da napada predsednika Aleksandra Vučića, koji se danonoćno bori za srpske nacionalne interese na Кosovu i Metohiji i jasno i glasno poručuje njenom gazdi Aljbinu Кurtiju da može da zaboravi na priznanje tzv. Кosova i stolicu u Ujedinjenim nacijama - naglašava Petković. 

Petković o proterivanju protosinđela Fotija! Kurtijev režim je u vrsti totalnog rata protiv svega srpskog!

Prema njegovim rečima, nema sumnje da bi to i Rada Trajković i oni iz srpske opozicije poput Dragana Đilasa sa kojim pravi trule saveze protiv Srba sa КiM jedva dočekali i Кurtiju sve na tacni predali.

- Zato im zato smeta predsednik Vučić jer dok je on na vlasti ne mogu da trguju srpskim nacionalnim interesima i obezbede Кurtiju priznanje. Zato im je i narod jasno rekao na svim dosadašnjim izborima da ih neće, ali ih hoće u Prištini gde im aplaudiraju na svaki napad na predsednika Vučića i Srbe sa КiM - zaključuje Petković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Mentalna fiskultura! Petković: Evo kako se Đilas "bori" za Kosovo
Politika

Mentalna fiskultura! Petković: Evo kako se Đilas "bori" za Kosovo

Draganu Đilasu je Кosovo i Metohija samo tema za predizbornu mentalnu fiskulturu, a koliko mu je zaista stalo do južne srpske pokrajine najbolje ilustruje činjenica da je enormno bogatstvo sticao obavljajući javne funkcije upravo u trenutku kada su separatisti u Prištini proglašavali nezavisnost i bili u političkoj i diplomatskoj ofanzivi, kaže direktor Kancelarije za KiM Petar Petković.

29.10.2023

10:24

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"
Istraga u toku

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"

Telo Dejana P. (33) pronađeno je u zapaljenom automobilu u avgustu prošle godine u Majdanpeku. Iako se najpre mislilo da je nastradao u saobraćajnoj nesreći, tri meseca nakon istrage otkriveno je da je Dejan zapravo ubijen, a pojavile su se sumnje da je u zločin umešana njegova supruga Slađana P. (25) i dvojica mladića - S. M. (25) i maloletnik (17).

01.05.2024

16:18

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15