• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.11.2023

11:52

Kena brutalno odgovorio Lutovcu - Pokazali ste pravo lice pozivom na uriniranje po političkim protivnicima

tanjug, beta, shutterstock

Politika

Kena brutalno odgovorio Lutovcu - Pokazali ste pravo lice pozivom na uriniranje po političkim protivnicima

Podeli vest

Đilasov savez za propast Srbije opet je pokazao svoje pravo lice i svoj program pretnjom da će nam urinirati po glavama zbog podrške listi 'Srbija ne sme da stane'.

Ovo je saopštenje predsednika Srpske levice Radoslava Milojičića Kene koji je reagovao na sramnu izjavu lidera minorne Demokratske stranke, Zorana Lutovca, koja se utopila u opozicioni projekat tajkuna Dragana Đilasa u kojoj poziva na uriniranje po glavama političkih protivnika.

''Mudro,vizionarski, đilasovski. Ono sto mene iznenađuje je to da je Đilas obogatio svoj izborni program.

Prvi deo svog programa je ispunio kada je 12 godina bio na vlasti, a to je pokrasti Srbiju. Sada opet želi da se dočepa vlasti, ali je sem pokrasti Srbiju u program dodao i uriniranje po glavama političkih protivnika a to su sinoć jasno izneli Lutovac i njegovi sledbenici.

Da, to je program Demokratske stranke u Đilasovom zarobljeništvu. Đinđićeve demokratske stranke koju vode baš oni koji su na izbornoj skupštini 2000-te godine bili protiv Zorana Đinđića i radili za Vuksanovića, pa i ne čudi ovakva sramota od istih.

Ali ja njih ne krivim, njihova dela su 500.000 ljudi bez posla, zakatančene fabrike, pokradena država. Jedino sto je imalo rast u njihovo vreme su njihove vile i njihovi bankovni računi.

Siguran sam da građani ne žele ni da se sećaju toga. Ja cu sve svoje znanje, trud, rad i energiju posvetiti tome da predsednik Vučić što ubedljivije pobedi na izborima, da nastavi da radi, da povećava plate, penzije, da otvara nova radna mesta, nove bolnice, nove škole jer Srbija ne sme da stane'', piše u saopštenju Milojičića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Opozicija koristi tragedije od maja kako bi dobila političke poene! Kampanju "Srbija protiv nasilja" vode nasilnici! (VIDEO)
Izbori 2024

Opozicija koristi tragedije od maja kako bi dobila političke poene! Kampanju "Srbija protiv nasilja" vode nasilnici! (VIDEO)

"Srbija protiv nasilja" lepo zvuči, ali koliko iskreno ako dolazi od čoveka koji je zlostavljao svoju ženu, svoje partijske kolege i kome ni deca političkih neistomišljenika nisu sveta, a kamoli svetinje na KiM i borba srpskog naroda za očuvanje svojih vekovnih ognjišta. Na ovu temu u emisiji "Info jutro" razgovramo sa Nebojšom Bakarcem, narodnim poslanikom i profesorom doktorom Vladimirom Vuletićem, sociologom.

02.11.2023

10:35

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija