• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.11.2023

11:11

Opozicija priziva zlo! Aida Ćorović preti: Jurićemo vas po njivama!

Informer / printscreen

Politika

Opozicija priziva zlo! Aida Ćorović preti: Jurićemo vas po njivama!

Podeli vest

Osvedočena mrziteljka Srba i Srbije, dežurna hejterka i jedna od onih koja je među prvima potrčala da podrži tajkunski manifest "ProGlas" Aida Ćorović zapretila je brutalnim nasiljem.

Ironično, Ćorovićeva je jedna od onih koja podržava Đilasovu tajkunsku listu "Srbija protiv nasilja", ali to joj ne smeta da na svojim profilima objavi eksplicitnu pretnju "juričemo ih po njivama".

Ćorovićeva se tako pridružila plejadi lažnih boraca protiv nasilja.

Kako je Informer već pisao, Nebojša Zelenović, lider stranke Zajedno i koalicioni partner tajkuna Dragana Đilasa, preti da će hejteri zapaliti zgradu Skupštine u slučaju izbornog poraza!

 

- Ovoga puta neće izostati šesti oktobar - rekao je Zelenović za tajkunski tabloid 'Danas', čime je u ime koalicije okupljene oko lidera SSP Dragana Đilasa pod nazivom 'Srbija protivi nasilja' poručio da upravo hoće nasilje, paljenje zgrade parlamenta i sve što se dešavalo 5. oktobra 2000. godine!?

Pre Zelenovića, nasiljem posle izbora pretio je i Miloš Jovanović, lider Novog DSS koji je pred raspisivanje izbora napravio kopernikanski obrt i odustao od svim postulata svoje politike kada se našao na kazanu Dragana Đilasa.

On je nedavno, kako smo već pisali, ocenio da je 5. oktobar "bio nužan", o čemu opširnije možete čitati u posebnoj vesti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija