• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.11.2023

14:30

Pale maske! Novinarki N1 se omaklo u programu - Priznala da iza štrajka poštara stoji Šolak! (VIDEO)

profimedia/beta

Politika

Pale maske! Novinarki N1 se omaklo u programu - Priznala da iza štrajka poštara stoji Šolak! (VIDEO)

Podeli vest

Đilasova NATO opozicija beskrupulozno pokušava da iskoristi svaku moguću situaciju da bi politički profitirala pred izbore 17. decembra. Preko svojih ljudi pokušavaju da podbune narod na razne štrajkove, a potom to da predstave kao nepolitički štrajk, za prava radnika. Kao što je raskrinkan i lažni poljoprivrednik koji stoji iza protesta poljoprivrednika, tako su i vrlo brzo maske pale i povodom brutalnih napada na JP Pošta Srbije.

Najpre je direktor Pošte Srbije, Zoran Đorđević demontirao brutalne laži i dezinformacije povodom novog logoa Pošte, a potom je država uspela i da postigne dogovor sa radnicima Pošte o poboljšanju uslova rada i izašla u susret svim realnim zahtevima.

Dogovor sa radnicima je postignut, a ostali su nezadovoljni samo politički aktivisti, koji bi da u svakoj napetoj situaciji ušićare u susret izborima.

Kao što smo već pisali, u štrajk poštara umešan je zbog sopstvenih interesa tajkun Dragan Šolak koji ima firmu "D Ekspres" koja ima interes da ruši JP "Pošte Srbije" jer obavlja uslužne delatnosti koje radi i ovo javno preduzeće. Šolakova firma "D Ekspres" je direktan konkurent JP "Pošta" u obavljanju poštanskih usluga, a posebno u slanju paketa.

Zbog obustave rada poštara su određeni klijenti Pošte bili prinuđeni da slanje paketa vrše preko Šolakove firme. Tako se na mnogim mestima u gradu nalaze paketomati od "D Ekspresa", a ne JP Pošte.

Šolak želi  da preko svoje firme  preuzme poštanski biznis slanja pošiljki od Pošte, a zbog štrajka poštara, neke firme prešle su da posluju preko "D Express" i ne znajući da je ta firma Šolakova.

Priznanje na N1 da je štrajk bio u interesu Šolaka! 

Da je sve ovo tačno, nehotice je otkrila u programu i voditeljka Šolakove N1. Iako je prvobitno rekla kako iz Šolakove firme poručuju da im nije u interesu štrajk poštara, kada joj je opala koncentracija pred kraj , u odjavi, imala je frojdovsku omašku i priznala je da je obim posla Šolakove firme drastično povećan nakon štrajka. Pa poslušajte ovo priznanje da je štrajk poštara u direktnom interesu Šolakove firme, kojoj je doneo profit. 

Ovo je samo još jedan dokaz da žuta NATO koalicija želi da podbunjivanjem velikih sistema poput Pošte, žele da parališu sistem i otpočnu novu obojenu revoluciju. Misle da će uspeti na način kao i 2000. godine, kada je takođe počelo sa štrajkom rudara u Kolubari. Narod Srbije ne da se prevariti opet i 17. decembra će đilasovci dobiti odgovor kakav zaslužuju. Dobro je što im se čak i na njihovim televizijama omakne istina, pa nehotice otkriju kakve prljave poslove i zarad čijih interesa obavljaju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija