• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2023

21:48

Predsednik Vučić otkrio namere Kurtija: Sa opozicijom ima samo jedan cilj!

Reuters/pink

Politika

Predsednik Vučić otkrio namere Kurtija: Sa opozicijom ima samo jedan cilj!

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić je komentarišući opoziciju rekao da se i oni, kao i Aljbin Kurti rukovode istim principom.

O opoziciji kojoj je premijer takozvane države Kosovo dozvolio da uđu na KiM, predsednik je rekao:

- Kurti traži da se uputi zvanični poziv državi koja ne postoji. Kurti se rukovodi istim parametrima kao i oni, a to je smeniti Vučića! 

- Neće moći desetinu onoga što smo uradili da naprave - navodi on.

Ističe da Đilasovoj opoziciji smeta što on ne želi da im se dodvori, ne želi da "flertuje" sa njima, ne želi da se tajno sastaje...

- I postoje tri razloga zbog kojih žele da me smene. Prvi jer ni desetinu onoga što sam ja uradio ne bi mogli da urade. Drugi razlog je taj što ne želim da im se dodvorim, da se tajno sastaje sa nama, i što ne želi da nas podmiti, pa daj da sarađujemo sa onima koji će nam dati, jer je nama nije bitan narod. A treći je taj što sam se drznuo da im se suprotstavim. Naravno da me mrze, pošto ja nemam nikakav problem da nesposobnim ljudima, za koje znam da bi zemlju uništili brzinom munje kao što su to već jednom uradili i kažem to. Ja nemam tu dozu straha niti bojazni da im se dodvoravam. Njihov problem je u tome što misle da imaju pravo da izgovore šta god žele, a da vi ne smete da se branite. Da kažu da vam otac nije otac, a da vam dete i ne postoji. Kada im odgovorite na najpristojniji način, vi ste zlikovac - kazao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija