• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.12.2023

21:23

Jedina njihova politika je mržnja prema Vučiću! Dragan J. Vučićević: Oni samo glume patriote, to je sve fasada!

video printscreen

Politika

Jedina njihova politika je mržnja prema Vučiću! Dragan J. Vučićević: Oni samo glume patriote, to je sve fasada!

Podeli vest

Glavni i odgovorni uredinik Informera Dragan J. Vučićević gost je večerašnjeg Hit Tvita na Pink televiziji.

Tom prilikom Dragan J. Vučićević istakao je da dokumentarac koji je emitovan na našoj televiziji, koji možete pogledati u posebnoj vesti, prikazuje samo ono šta je opozicija govorila sama o sebi.

- Vi ste pustili u snimku deo dokumentarca koji smo emitovali na Informer televiziji, zovu se "Tajkunske rukoveti" gde smo pustili njih da govore sami o sebi, mi smo samo pustili ono šta su oni sami pričali. Imamo deo gde Đilas kaže: Mi smo protiv sankcija Rusiji, a onda kaže: Vi znate moj stav! Ja sam za sankcije Rusiji! Da nije tužno, bilo bi smešno. Mi  smo dobili zastrašujuće poruke posle, Srđan Preković je rekao da treba da se postavi bodljikava žica pod naponom kako ljudi iz Republike Srpske ne mogu da uđu u Srbiju! Oni kažu za narod iz Republike Srpske da je genocidan! Đilasov kandidat za premijera Radomir Lazović je rekao da je bio genocid u Srebrenici! - ističe Vučićević.

Vučićević kaže da pouzdano zna da je šefica "žute patke" kupila stan u Beogradu na vodi, kao i da opozicija mrzi ne samo Srbe iz RS već i iz celog regiona.

- Ne samo Srbe iz Republike Srpske, nego Srbi iz celog regiona. Oni su linčovali Pera Antića, koji je igrao za Makedoniju, ali je snimio kratak video i pružio podršku. Znate kako su ga nazivali na društvenim mrežama? Oni su ga linčovali. Oni sada glume patriote. To je samo fasada, to nije stvarno. Naš fotoreporter je slikao Begovića, i još nekoliko oficira Britanske ambasade, ne CIA, ne BIA, nego naš reporter! Jovanović ulazi na ulaz ambasada gde se unosi karfiol, i kaže da je to normalno. Nema tu nikakve politike. Jedina njihova politika je mržnja prema predsedniku Vučiću! Šta sve njih spaja sem mržnje prema Vučiću? Ništa! - rekao je Vučićević.

On je rekao i da mu je Milorad Pupovac poslao poruku da veliki broj Srba iz Hrvatske podržavaju listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane"


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija