• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.12.2023

22:40

Dijana Hrkalović raskrinkala članove opozicije! Prikazala šok poruke, tvrdi da za sve ima dokaze! (FOTO)

printskrin/pink

Politika

Dijana Hrkalović raskrinkala članove opozicije! Prikazala šok poruke, tvrdi da za sve ima dokaze! (FOTO)

Podeli vest

Dijana Hrkalović u gostovanju u emisiji Hit Tvit na Pink televiziji ekskluzivno je objavila do sada nepoznate detalje o tajkunu Draganu Đilasu koji su potkrepljeni dokazima i dokumentima.

Hrkalović pokazala je ekskluzivne fotografije tajkuna Đilasa sa svojim saradnicima i nasilnicima koje su nastale nedugo pre tragičnog događaja u beogradskoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

- Ono što sam mislila kasnije, rećiću sad. Đilas je na jednoj konferenciji rekao ovako: I treba da se plašiš, na tvom mestu i ja bih se plašio. Ja sam došla da objasnim građanima zašto treba da se plaše Đilasa i njegove ideologije. Jedino ono u čemu su pricipijalni je beskonačan pokušaj toga da kriminalizuju predsednika Vučića, jer tako prikrivaju svoj kriminal i nasilništvo. I to ću sada detaljno da Vam dokažem. Ova fotografija je nastala pre Ribnikara gde Đilas sa svojim nasilnicima promoviše nasilje i oružje. Ovo je promocija nasilja pre Ribnikara. Ovo je Aleksandar Bjelić, ovo je sa uhapšenim kriminalcem, a ovo je Đilas pored njih. Ovo je Đilas sa uhapšenim Milovan Dabovićem, koji je uhapšen sa 2.4 kilograma kokaina, on je rođeni brat njegove tadašnje devojke Ane Dabović. A ovo je Đilas sa uhapšenim članom klana Japancem - ističe Hrkalović. 

Foto: video printscreen

 

Ona ističe da postoji spisak od čak 59 saradnika tajkuna Đilasa koje je žrtvovao zarad svog profita.

- Ovo je spisak 59 saradnika, prijatelja, uhapšenih za korupciju i drogu. Podzemni kontejneri je namešten tender! Ovde je spisak lica, Đilasovih saradnika, on ih je podmetao da budu uhapšeni, pošto on nije ništa potpisivao, već je podmetao svoje saradnike kao žrtvenu jagnjad. Najmonstruoznije je bio Pionirski grad. Sagradili su bez dozvole objekat od 2000 kvadrata za Đilasov rijaliti "Veliki brat", a onda su dobili dozvolu za dečije odmaralište - rekla je Hrkalović. 

Foto: Printskrin

 

Kako ističe, Đilas je pokrao ogromne pare od naroda Republike Srbije koji je mnogo veći od 619 miliona evra. 

-Imali smo preprodavanje sekundi Javnog servisa. Druge afere, nabavka autobusa, nabavka opreme za komunalnu policiju, softver za duhove, sve je to namešten  tender. Zatim troši 2.5 miliona evra za svoju kampanju, novac naroda i države. Most na Adi je tri puta pretplaćen. On je sada milijarder, sa milijardu i 10 miliona na svom računu. To premašuje 619 miliona! Ja znam šta nam je Đilas sve ostavio, dug Beograda je bio 1.2 milijarde. Jednokratnu pomoć koju je pružao pre izbora, ostavio je nama taj dug... Pokrao je majke i dece, ostavio nam je tužbe roditeljima - kazala je Hrkalović. 

Hrkalović ističe da je Đilas toliki nasilnik da je 2014. godine tukao svoju trudnu ženu, kao i njenog oca, njegovog tasta, kao i da za sve to postoje zavedene prijave kao dokazi.

- On je jedan veliki nasilnik, njegova žena Iva je izjavila da je bila maltretirana u dužem vremenskom periodu, jer gospodin nije hteo da plati alimentaciju. Tukao je nju trudnu, i svog tasta! I to 2014. godine. Ja ne mogu da lažem kad imam sve na papiru - rekla je ona. 

O Mariniki Tepić

Hrkalović se potom dotakla Marinike Tepić, koja je rekla da niko nema tapiju na bol. Imamo Petra Đurića, njenog prijatelja koji šmrče drogu pored deteta.

- Oni su rekli da je Aleksandar Vučić generator nasilja, to je ono: Oprosti će ti Đura što te je tukao. Dozvolite mi da Vam pokažem ko su ti ljudi. Marinika Tepić rekla je za roditelje stradale dece da niko nema tapiju na bol. Ovo je organizovana kriminalna grupa koja finansira Mariniku, ovo je Marinika sa uhapšenim kriminalcima. Ovo je čovek koji je hapšen za više milionsku prevaru za prodate stanove. Uzeo je pare ljudima, a nije im dao stanove. Ovaj čovek je pucao na ljude u lokalu u Vršcu. Marinika je odobila poklon vozilo od firme čiji je vlasnik hapšen zbog korupcije i nameštanja tendera, onaj skupi Porše. Ove dokaze sam ja skupila, i tek sam počela - rekla je Hrkalović.

Foto: video printscreen

 

Ona je dodala i da će mnoge malverzacije biti predmet Tužilaštva, a potom se osvrnula i na Miketića.

- Dok je bila sekretarka za sport i omladinu, izvlačila je apre iz budžeta kroz "Banatske šore" kao neke igre, ona je na organizaciju toga potrošila tri miliona! Njene donacije klubovima iz Pančeva i Temerina će biti predmet provere Tužilaštva, jer je njen muž tada radio u toj firmi u Temerinu. Đilasov kandidat za gradonačelnika je sin kriminalca koji se snima dok se drogira.Miketić je otišao u Zagreb da pljuje Srbiju. Glavni problem je što su vršena dva krivična dela - prostitucija i droga! Ovde imamo i Dušana Markovića koji krade dečije paketiće! Miketić stalno parkira vozilo u pešačkoj zoni, a prekriva registraciju hirurškom kovid maskom! Tu se vidi bahaćenje! - kazala je Hrkalović i dodala:

- Ovde su skrinšotovi gde piše: Napadajte i izmišljajte sve za porodicu Aleksandra Vučića! Ja sam zaokružila poruku gde piše da izmišljaju, da lažu i napadaju porodicu predsednika Vučića.

Foto: video printscreen

 

O ostatku opozicije

Ona se potom osvrnula na ostatak opozicije.

- Ovde je Miloš Jovanović sa čovekom koji je pretio smrću predsedniku Srbije. Jovanović sa osuđenim kriminalcem. Lice Zoran Nikolić na slici sa Milošem Jovanovićem, deo grupe Magaša. Boško Obradović, jedan od najvećih nasilnika, njemu je u kumovskim odnosima čovek pod nadimkom Tocilo, koji je osuđen na 17 godina robije. Boško Obradović je pored Dragana Đilasa rekao: Jedini cilj koji imamo je da vidimo kraj ove vlasti! - rekla je Hrkalović.

Foto: video printscreen

 

Kako ona navodi, Ponoš je blizak sa hrvatskim generalom koji je kriv za patnju srpskog naroda, a potom se osvrnula i na besramnu izjavu Miroslava Aleksića. 

- Ovaj što je prijatelj velikog generala Damira Krstičevića, to pišu hrvatski mediji, prijatelj generala koji je bio glavni za etničko čišćenje i Oluju, gde je ubijen i moj deda, Đorđe Ponoš. Srđan Milivojević je rekao: Andrej i Danilo pronađeni u šahtu kao Gadafi. Direktno preti bratu i sinu predsednika Vučića, toliko borbi protiv nasilja. Hrvatski državljanin Ponoš je rekao da smo mi krivi što smo bombardovani. Miroslav Aleksić je sudski ober lažov koji je rekao da smo imali vojsku i policiju do 2012. godine! - kaže Hrkalović. 

Foto: video printscreen

 

Ona ističe da Paradilović i Lutovac pozivaju na bombardovanje. 

- Evo ga i Miloš Paradilović, gde se poziva na paradiranje i bombardovanje. Lutovac isto. I on poziva na bombardovanje - kaže Hrkalović i dodaje:

- Znate da su Jovanović, Vladimir Obradović i bivši muž Marinike Tepić prijatelji?

Jovana Jeremić je rekla Dijani da u Utisku nedelje da se bave upravo njom, kao i da je napadaju.

- Neka nastave da me napadaju. Mi ćemo da se bavimo dokazima i argumentima! - odgovorila je Hrkalović.

Foto: video printscreen

 

Ona se potom osvrnula i Ćutu, Vuka Jeremića i Pavla Grbovića.

- Ovde vidite dobro pozanto lice, Ćutu, a pored njega je osoba koja je pokrenula ove lešinarske proteste i on je uhapšen u septembru ove godine za 170 kilograma amfetamina! Ovde imamo i Vuka Jeremića kako se smeje na lešinarskim protestima, a znamo o njegovim potezima. Imamo i Pavla Grbovića, što se njega tiče, na internetu što ga zovu Miketić dva sa razlogom, jer postoje njegove slike u peškiriću, postoje poruke gde govori kako je konzumirao marihuanu - ističe Hrkalović. 

Foto: video printscreen

 

O Miroslavu Aleksiću

Hrkalović je potom detaljno opisala Miroslava Aleksića i podsetila na malverzaciju koju je izveo sa Dinkićem.

- Ovde imamo prvog na listi Dragana Đilasa, kandidat za premijera, Radomir Lazović koji se vošti od alkohola. Čovek koji se lešio od alkohola i drugih psihoaktivnih supstanci! Imamo i Miroslava Aleksića, korupcija, krađa, korupcija, krađa. Vrhunac njegovog neznanja je da smo do 2012. godine imali policiju i vojsku, koja je povučena Kumanovskim sporazumom još 1999. godine. On je Dinkićev čovek, koji je smišljao paket akcija od 1000 evra, on je učestvovao u tome. Dinkić je posle priznao da je to sve slagao, kako bi Tadić dobio glasove, što se posle ispostavilo kao istina - rekla je Hrkalović.

Foto: video printscreen

 

Kako navodi, pomoću laži, krađe i malverzacija Aleksić je iscedio budžet Grada Trstenika. 

- Što se tiče afera korupcije Aleksića, bez stručnih kvalifikacija je kroz fiktivnih projekata "nabacivao" novac u firmu svog tasta. Druga korupcionaška afera je vezana za firmu vlasnika P.S., Aleksić je hteo u Trsteniku da dođe do gasifikacije. Njegov prijatelj je izgradio nelegalno tu gasnu strukturu, i iscedio Trstenik! Aleksić je iz banke u gotovini podigao 4.120.000 na ime troškova prevoza radnika, koji radnici nisu ni dinar videli. Od mučenih radnika je uzeo njihov novac za prevoz! - istakla je Hrkalović. 

O ProGlasu

Hrkalović ističe da iza ove grupe ljudi stoji Soroš, Velika Britanija, ali i CIA.

- Želela bih da upozorim na opasnost koja vreba. Imamo ProGlas koji finansiraju građanske inicijative, ali i Soroš, Velika Britanija, i iza svega stoji CIA. Za njih radi i Savo Manojlović, stipendista nemačke fondacije koja je konkurencija RioTintu. Oni deluju na glasače, i pripremaju za nasilje nakon izbora, utiču da dođe do nasilja - rekla je Hrkalović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Omiljeni sajt lažnih patriota ponovo laže! Sve kako bi naneli štetu Srbiji!
Sramota!

Omiljeni sajt lažnih patriota ponovo laže! Sve kako bi naneli štetu Srbiji!

Tajkunski portal Nova S objavio je tekst pod naslovom „Putinov kum vršlja po Srbiji: U Kijevu hapšen zbog veleizdaje i pljačke, u Hrvatskoj krio superjahte od 200 miliona dolara, a sada osniva pokret u Beogradu“, u kome pišu da je pokret „Druga Ukrajina“, ukrajinskog oligarha i proruskog političara Viktora Medvedčuka, a koji je inače kum ruskog predsednika Vladimira Putina, registrovao predstavništvo u Srbiji.

09.12.2023

20:22

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija