• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.12.2023

19:11

Potvrđeno saznanje Informera! Opozicija sprema haos, Đilasovi "specijalci" planiraju opsadu Beograda koja će trajati danima!

Informer/Beta

Politika

Potvrđeno saznanje Informera! Opozicija sprema haos, Đilasovi "specijalci" planiraju opsadu Beograda koja će trajati danima!

Podeli vest

Tajkunska opozicija pod kontrolom Dragana Đilasa, a koja se krije iza plašta borbe proiv nasilja i studenata, a zapravo je sve suprotno, najavila je za sutra novo maltretiranje građana i nove blokade beogradskih ulica.

Naime, konsultant "Dojče vele" i Đilasov militant Nikola Ristić, jedan od lidera "studenata", objavio je na društvenim mrežama poziv za početak dvadesetčetvoročasovne blokade u Beogradu, koja treba da počne sutra u podne.

On je pozvao na okupljanje ispred Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave sutra u podne.

- Ponesite šatore, ćebad, vreće za spavanje, lampe, hranu, vodu i sve ostalo što je potrebno za kamp. Kamp će biti sastavljen od više zona koje će nam pomoći da ostanemo motivisani, zagrejani i energični. U subotu u 12 sati se pridružujemo 'ProGlasu' na Terazijama - napisao je on na mreži "X".

Foto: Printscreen

 

Ovim je zapravo i potvrđeno pisanje Informera da opozicija sprema opsadu Beograda koja će trajati par dana.

Podsetimo, naš glavni i odgovornik urednik Dragan J. Vučićević rekao je sinoć da je od svojih insajdera iz štaba opozicije saznao šokantne vesti. On je istakao da opozicija planira da napravi haos i blokadu Beograda, ali i napad na srpske institucije i medije.

Takođe, Vučićević je dodao i da opozicija planira da postavi kampove širom Beograda i da ne stane sa nasiljem dok se ne ponište izbori, ali i da naprave ratno i vanredno stanje, a to je upravo potvrdio i Đilasov "student" Ristić.

- Planiraju totalnu blokadu Beograda i sve mostove u gradu, ali i da postave kampove i da drže opsadu našeg grada. Njihov glavni zahtev će biti poništavanje izbora i ponavljanje izbora u Beogradu. Žele da u narednih dva dana isprovociraju nekog velikog funkcionera ili pristalicu vlasti u nasilnom incidentu - rekao je Vučićević.

Ukoliko ste propustili njegovo uključenje u naš specijalni program, to možete pogledati u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija