• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.01.2024

19:15

Hteli da ocrne Srbiju - upali u svoju zamku! Šolakovi mediji ne mogu da se dogovore da li da lažu ili makar ponekad govore istinu

Reuters/AP/Printscreen

Politika

Hteli da ocrne Srbiju - upali u svoju zamku! Šolakovi mediji ne mogu da se dogovore da li da lažu ili makar ponekad govore istinu

Podeli vest

Iako su tajkunski mediji ujednjeni u nastojanju da ocrne Srbiju i državno rukovodstvo na sve moguće načine, očigledno im je promakla "greška".

Mediji koji se nalaze u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka više ne mogu ni među sobom da se do govore da li da lažu ili da makar ponekad govore istinu.

Tako je portal Nova S objavio tekst pod naslovom "Instruktor skijanja s Kopaonika: "Nalupali su cene, teraju goste sa planine'", dok je N1 objavio "Na Kopaoniku velike gužve i praznik sankanja i skijanja".

Foto: printscreen

Nova S

Iako su tajkunski mediji ujednjeni u nastojanju da ocrne Srbiju i državno rukovodstvo na sve moguće načine, očigledno im je promakla „greška“, pa su objavili da na jednoj od najpopularnijih planina vladaju velike gužve.

Foto: printscreen

N1

Naravno, ovo ne bi bilo moguće da životni standard građana nije drastično poboljšan u odnosu na 2012. godinu.

 

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija