• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.02.2024

14:17

Moronu, šta ćeš još da slažeš dok ubijaš Srbe?! Kurti tvrdi da je Srbija organizovala atentat na njega!

EPA

Politika

Moronu, šta ćeš još da slažeš dok ubijaš Srbe?! Kurti tvrdi da je Srbija organizovala atentat na njega!

Podeli vest

Da Aljbin Kurti ne preza ni od čega, pokazuje i dokazuje današnja vest albanskog portala RTK u kojoj se tvrdi da je Beograd pokušao atentat na premijera lažne države.

U tekstu ovog medija se navodi u naslovu: "Tzv. premijeru Kosova Aljbinu Kurtiju u Skoplju prećeno ubistvom, strogim merama". 

Kako su naveli u daljem tekstu, navodni pouzdani izvori iz bezbednosnih institucija na Kosovu i Metohiji rekli su za RTK da su odmah posle sednice Saveta bezbednosti UN dali podatke da Srbija pokušava da izvrši navodni atentat na teroristu Aljbina Kurtija u Skoplju, gde je on boravio. 

Za RTK je navodno rečeno da su procene o opasnosti po Kurtijev život ozbiljne, posebno ako se ima u vidu da dolaze iz više izvora informacija.

- To je bila srpska operativna kombinacija, gde su medijske obmane isprepletene sa akcijama na terenu mogućih atentatora na srpsko-makedonski ekstrem, bliski Ruskoj Federaciji, ali pod kontrolom srpskih institucija - rekao je navodno izvor za RTK.

Ovaj albanski portal je takođe preneo da se Kurti vratio u Prištinu i navodno će tokom dana pokušati da objavi najpotpuniju verziju ovog događaja. 

Sasvim je jasno da ovaj Kurtijev spin nije nimalo slučajan, jer je plasiran usred novog talasa terora nad Srbima, koji je usledio nakon što je Aleksnadra Vučić jasnim i herojskim govorom porazio Kurtija u Ujedinjenim nacijama! 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija