• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.02.2024

17:48

Skandal trese Evropski parlament! Afera "Katargejt": Belgijska poslanica umešana u korupcionaški lanac!

printscreen

Politika

Skandal trese Evropski parlament! Afera "Katargejt": Belgijska poslanica umešana u korupcionaški lanac!

Podeli vest

Policija je proširila istragu o optužbama za korupciju u Evropskom parlamentu u okviru afere "Katargejt", kako bi u nju uključila još jednu poslanicu Evropskog parlamenta - Mariju Arenu iz redova belgijskih socijalista.

Više od godinu dana nakon takozvanog skandala "Katargejt", belgijski detektivi su po prvi put intervjuisali Arenu kao osumnjičenog, izjavio je portparol saveznog tužioca Erik Van Dujs, piše Politiko.

Arena, koja je član frakcije socijalista i demokrata (S&D) u Evropskom parlamentu i belgijske socijalističke partije, mesecima je dovođena u vezu sa drugim osumnjčenima umešanim u navodni korupcionaški lanac, ali je njena moguća umešanost ostala nejasna, dok je ona sama od početka negirala da je počinila bilo kakvo krivično delo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija