• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.02.2024

10:02

"Đilas koji se obogatio na grbači naroda i postao milijarder - takva lopovčina danas drži slovo o kriminalu!"

informer.rs

Politika

"Đilas koji se obogatio na grbači naroda i postao milijarder - takva lopovčina danas drži slovo o kriminalu!"

Podeli vest

Besmisleno je kada tajkun, Dragan Đilas, koji se obogatio na muci i grbači ovog naroda i po svom priznanju postao milijarder, a sve to dok je bio šef organizovane kriminalne bande - bivše vlasti, danas govori o kriminalu, kaže Milica Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke

"Pa ima li većeg kriminalca od onog koji je sam prijavio 619 miliona evra, pokradenih dok je bio na vlasti?!

Verica Barać, nekadašnja predsednica Saveta za borbu protiv korupcije, u potpunosti je raskrinkala spregu kriminala i korupcije izvršne, sudske vlasti tada i tajkuna, kao i način na koji je Đilas kao gradonačelnik Beograda sticao bogatstvo nameštenim državnim tenderima, kako je krao na sekundama i kontrolisao sve medije.

I, zamislite, takva lopovčina danas drži slovo o kriminalu!

Pošto pokušava da poredi neuporedivo, pošto pokušava da obmane građane Srbije, koji nisu ludi i glupi i koji vrlo dobro znaju i pamte period pljačkaške vlasti ovog tajkuna, o tačnim brojevima važno je da se kaže.

Dakle, do 2012. preko 500.000 ljudi ostaje bez posla, 2012. stopa nezaposlenosti iznosila je 25,9%, danas, najniže u istoriji 9,6%. Stopa nezaposlenosti mladih 2012. iznosila je 53,2%, danas, više nego pola manje, 24,7%.

Dakle, Đilas laže!

Budžet za poljoprivredu 2012. iznosio je 40,88 mlrd dinara, danas 114,43 mlrd dinara. Kada je, na primer, proizvodnja voća u pitanju, 2012. višnje 10,186 tona, danas 164,446 tona, maline 2012. 7,032 tone, danas 116,093 tona. Proizvodnja pšenice 2012. iznosila je 2,399,225 t, danas 3,436,800 t.

Dakle, Đilas brutalno laže!

Foto: SNS

Milica Nikolić, SNS

Što se zdravstva tiče, 147 novih i rekonstruisanih zdravstvenih objekata, a do 2012. nula! Plata lekara 2012. iznosila je 596 evra, danas, 1259 evra.

I, ponovo, Đilas laže!

Nema oblasti, koja posle odlaska sa vlasti dosovskih lopuža, nije napredovala. I nema oblasti, koja zahvaljujući predsedniku Vučiću, nije razvijena.

Zbog toga, danas, najveća lopovčina mrzi Vučića i zbog toga mrzi Srbiju.

Zbog toga on danas, daje i suverenitet Srbije i njenu teritoriju, sve, samo ako bi ga neki stranac doveo na vlast, mimo volje naroda.

A onog koji od takvih kriminalaca čuva Srbiju, napadaju svakodnevno, preko svojih tajkunskih medija. Napadaju jer znaju, da nikada, ni za tri života, neće moći da ga pobede!"


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija