• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.02.2024

07:26

Pa da li je ovo realno?! Kakvi lažovi! Tajkunska televizija ponovo obmanjuje građane - da bi pogurali svoju opoziciju pred izbore ne biraju sredstva!

printscreen

Politika

Pa da li je ovo realno?! Kakvi lažovi! Tajkunska televizija ponovo obmanjuje građane - da bi pogurali svoju opoziciju pred izbore ne biraju sredstva!

Podeli vest

Danima tajkunske televizije N1 i Nova S prate proteste u Bloku 63 koji se organiziju protiv izgradnje stambenog objekta u tom delu gradu. Ipak, ono što ova đilasovska glasila rade je potpuno obmanjivanje javnosti

Evo najboljeg primera kako izgleda "izveštavanje" ovih televizija kada je ova tema u pitanju:

- predstavljaju to kao borbu građana za "zelenu površinu" a iz satelitskog snimka se vidi da je veći deo te parcele betonirani improvizovani parkig, a ostatak "zelene površine" je korov i gola zemlja, što se vidi i u prilogu gde deca kredama crtaju po betonu;

- tim povodom, izjavu za Novu S daje Ranko Vlaisavljević kog Nova S predstavlja kao "stanara Bloka 63" a prećutkuju da je on predsednik novobeogradskog odbora Đilasove stranke

- i ono što je najsmešnije, tokom izveštavanja sa skupa u Bloku 63, čuje se konstantan cvrkut ptica, pokušavajući da stvore utisak da je tamo netaknuta priroda, šuma barem kao Amazonija a ne parking prostor okružen suvom travom, korovom i golom zemljom a cvrkut ptica dolazi sa klipa sa jutjuba!

Jasno je da đilasovske televizije ne biraju sredstva u bednim pokušajima da svoju opoziciju poguraju pred nove beogradske izbore koji su, po svemu sudeći, na vidiku. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija