• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.02.2024

10:48

Hejteri ne odustaju! Sraman potez, Đilasov Ponoš traži ekonomske sankcije za Srbe!

Beta

Politika

Hejteri ne odustaju! Sraman potez, Đilasov Ponoš traži ekonomske sankcije za Srbe!

Podeli vest

General Zdravko Ponoš, bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije sa hrvatskim pasošem, uporno traži od zemalja Evropske unije da uvedu sankcije Srbiji kako bi njegova hejterska koalicija došla na vlast mimo volje naroda!

- Kako Evropa može da pritisne Vučića, tako što će nam usloviti napredak na EU putu? To njemu neće napraviti problem! Jedino što ima smisla je da se izvrši druga vrsta pritiska a to je ZAVRTANJE FINANSIJA! Nevolja je što se to toliko ne odražava na njega, već samo u izvesnoj meri jer ne može da prodaje tu priču Srbija ide napred jer koristi evropske pare! - izjavio je Ponoš za tajkunske medije.

Podsetimo, kako smo prvi objavili, Ponoš je zajedno sa Marinikom Tepić tražio od nemačkog izaslanika za Zapadnu Balkan Manuela Saracina sankcije za Srbiju, dok je desna Đilasova ruka tražila da međunarodna zajednica pošalje poseban "istražni tim" u Beograd da istraži navode opozicije o "izbornoj krađi". Više o tome čitajte SAMO JEDNIM KLIKOM OVDE.

U međuvremenu je ODIHR objavio svoj izveštaj u kojem se potvrđuje da nikakve izborne krađe nije bilo. Čitajte o tome u POSEBNOJ VESTI.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija